Vaimo määrää

Tossun alla

Olen lukittuna komerossa, kun kuulen askelten ääniä, ja keskustelua. Vaimoni on lukinnut minut siten, että näen ovisilmän kautta kaiken.
Samassa hän saapuu huoneeseen komean miehen kanssa, joka jo avoimesti tunnustelee vaimoni paikkoja. He aloittavat kiihkeän suutelemisen. Vaimoni katsoo minuun päin ivallisesti ja aloittaa laskeutumisen alaspäin samalla avaten miehen housuja.
Komea kyrpä ponnahtaa ulos ja vaimoni alkaa imemään miehen kyrpää kiihoittavasti. Minut hän vain yleensä runkkaa tai, jos hyvä onni käy pääsen nussimaan häntä, edellyttäen, että siistin paikat kielelläni.
Mies nai vaimoani suuhun pitäen samalla päätä paikallaan. Tummanpunainen suu on täysin ammollaan kyrvän seilatessa edestakaisin, vaimoni inisee ja nauttii selvästi hommastaan. Minulla seisoo ja haluaisin runkata, mutta en voi, koska olen kahlehdittu.
Hetken päästä he lopettavat ja alkavat riisua toisiaan himon vallassa. Vaimoni upeat muodot paljastuvat vähitellen, ja koko kauneuden kruunaa tiukka korsetti, ja upeat stay-upit.
Mies on myös timmissä kunnossa, ja alkaakin himokkaasti nuolemaan vaimoni vittua, kaadettuaan hänet sängylle. Vaimoni nauttii näköjään olla alistuvainen, ja antaa miehen viedä.
Vaimoni voihke kertoo, jo paljon ja hän on saavuttamassa huippunsa. Samassa mies lopettaa ja alkaa naimaan raasti isolla suonikkaalla kyrvällään vaimoa, joka ilmiselvästi nauttii.
Hän käskee panemaan kovempaa ja mies tekee käskettyä työtään, samalla hän läpsäisee vaimoani kasvoille ja käskee huoran olemaan hiljaa, ja jos meno ei parane niin mies lupaa kyllä parantaa sitä tavalla tai toisella. Mies purkautuu vaimoni sisään rajusti ja kiihkeästi. Täysin äärimmilleen venytetty vittu ottaa, jokaisen pisaran vastaan ja vaimoni saa samalla rajun orgasmin, kiihkeän ulinan säestämänä.
Samalla mies kysyy, että missä miehesi on, kun noin anteliaasti jakelet tavaraasi?

Vaimoni katsoo minua, ja kauhistun. Hän kertoo, että tuolla kaapissahan se runkkari katselee.
Samassa mies tulee komeron eteen ja avaa oven. Samalla hän alkaa nauraa ja käskee vaimoani tuomaan runkkarin sängylle.
Vaimoni avaa kahleeni ja taluttaa minut kaulaketjussa miehen luokse. Vai tälläinen runkkari sieltä löytyi? Avaappa suusi niin annetaan sinulle vähän suuhoitoa. Säpsähdän ja sanon, että en ole koskaan ollut miehen kanssa ja en tahdokkaan. Tähän mies hermostuu ja läiskäsee kunnon litsarin, ja samalla toteaa, että tässä ei ole sinun tahdostasi kiinni pätkääkään. Hän komentaa ottamaan vaimoani piiskan käteensä ja menemään taakseni ja aloittamaan piiskaamisen. Samalla tunnen, kun ensimmäinen isku tulee ja kovaa. Kiljaisen tuskasta ja samalla mies työntää kyrpänsä suuhun ja kertoo, että nyt ajellaan vehje kuntoon, ja jos vähääkään vastustelen tulee turpaan.
Ymmärrän asian ja alan imemään,. Vaimoni piiskaa minua samalla ja imen miehen munaa, täydellistä nöyryyttämistä. Mies pitää vahvoilla käsillään päätäni paikallaan ja nussii minua suuhun. Vaimoni tulee eteeni ja nauraa pilkallisesti, että nythän runkkari löysi oikean homman, ja sanojensa vakuudeksi läväytti minua jälleen piiskalla rajusti selkään.
Samalla vaimoni, kuiskasi miehelle, jotain ja tyytyväisestä naurahduksesta päätellen piti asiasta. Samalla vaimoni meni sänkyyn jalat haralleen, ja kutsui runkkarin putsaamaan paikkoja. Mies päästi otteestaan ja viskaisi minut vaimoni haaroihin ja käski aloittaa nuolemisen, ja pistä samalla perseeesi pystyyn.
Tottelin nyt mukisematta, ja mies levitti perseeniaukon ja sanoi, että nyt pidetään hauskaa. Samalla hän alkoi työntämään kyrpäänsä minuun ja ei asiassa aikaillut. Tuska oli helvetillinen, mutta molemmat vannoittivat, että jos panopuuna olo ei miellytä, niin keksitään jotain muuta.....
Vaimoni vittu oli märkä ja spermainen. Aloitin nuolemisen ja ajattelin, että miten helvetissä tähän jouduin. Takana mies nussii minua ja samalla putsailen hänen spermojaan vaimoni vitusta. Suonikas kyrpä aloitti tasaisen jyystön ja, joka työnnöllä hän lisäsi vauhtia. Huusin tuskasta ja samalla sain taas piiskasta selkääni. Vaimoni totesi huohottaen, että hoida hommasi runkkari, ja alkoi selvästi saavuttaa huippuaan, voihkien nautinnosta. Mies kehui, että onpa tiukka ja hyvä persepano, ja samalla alkoi purkautua sisääni. Vaimoni sai samaan aikaan orgasmin miehen kanssa ja solvausten satelemana kaksi sai orgasmin ja yksi oli heidän panopuunsa, sekä puhdistaja.

Mies käski, nyt puhdistaa minun kyrpänsä, koska olin sen makuun päässyt. Olin oksentaa, mutta tein työtä käskettyä. Perseeni, sekä selkäni olivat tulessa, tuon rajun käsittelyn jälkeen.
Mies pukeutui ja huikkasi lähtiessään, vaimoni kainalossa, että vielä tavataan. Pari lähti iloisesti nauraen ulos, ja jäin sänkyyn makaamaan täysin nöyryytettynä, sekä väsyneenä.

Vaimoni antoi lähtiessään luvan runkata, ja sainkin mahtavan orgasmin. Vai tätä hän tarkoitti, että kohta mennään näissä seksileikeissä pidemmälle.
Olin nyt täysin hänen vallassaan, ja se kiihoitti minua. Olin näköjään ylentynyt runkkarista orjaksi, vailla mitään oikeuksia.

4

16004

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aito mies

      Nappi ohtaan luuseri

      • Nahkakuula itsellesi ja syvälle...


    • Ihanaa alistamista. Hieno tarina. Jäi tosi hyvä maku suuhun. Kerro lisää...

    • Fauni male

      Hieno ja mukaansa tempaava tarina - toivottavasti saadaan pian jatkoa...........

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1749
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      60
      1493
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1414
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      57
      1382
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1349
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe