Sielunsa hukuttaneet

pilssivesipäällystakki

osa 1

Silja oli jo herännyt, mutta ei viitsinyt vielä nousta ylös. Hän makoili sängyllään silmät suljettuina ja mietti, kuinka onnellinen hän oikeastaan oli. Siljalla oli kaikkea, mitä nainen tarvitsee: haasteellinen työ, rakastava aviomies ja taloudelliset edellytykset yltäkylläiseen elämään. Vaellusvuodet olivat onnellisesti takana päin ja edessä lasten hankkiminen ja perheen perustaminen.
Silja avasi silmänsä ja antoi katseensa vaellella ympäristössä. Ympärillä levittäytyi risteilyaluksen hienoin luksushytti. Tero oli yllättäen vienyt Siljan romanttiselle laivaristeilylle rentoutumaan ja nauttimaan. Ajatus oli ollut loistava. Pariskunnalla oli ollut viime aikoina aivan liian vähän aikaa toisilleen. Silja oli päättänyt, että tästä lähtien hän panostaisi enemmän suhteen vaalimiseen ja järjestäisi työnsä niin, että siihen olisi myös mahdollisuus.
Tero oli parasta, mitä Siljalle oli koskaan tapahtunut. Hän oli kaikkea, mitä Silja mieheltä toivoi: menestyvä, älykäs, urheilullinen ja komea. Lisäksi hän osasi pitää naisestaan huolta. Välillä Siljasta tuntui, että mies lellii hänet piloille.
He olivat tavanneet vuosi sitten jossain kuivassa seminaarissa. Seminaarin aihe oli jo ajat sitten unohtunut, ensitapaaminen ei. Se, jos mikä oli ollut molemmin puolin rakkautta ensisilmäyksellä. Suhde oli lähtenyt käyntiin intohimoisissa merkeissä ja edennyt nopeasti vakavalle pohjalle. Parin kuukauden seurustelun jälkeen he olivat jo muuttaneet asumaan saman katon alle. Suhde oli pysynyt tuoreena näihin päiviin saakka. Silja oli sanonut ystävilleenkin suhteen olevan yhtä alkuhuumaa.
Teron ajatteleminen sai Siljan ikävöimään tätä, vaikka mies oli ilmeisesti mennyt vain käymään wc:ssä. Silja huhuili Teroa, mutta tämä ei vastannut. Silja tunsi ikävän vihlaisun sydänalassaan, eikä tiennyt itsekään mistä se johtui. Hän nousi vuoteesta ja meni kylpyhuoneeseen. Tyhjä. Tero oli siis lähtenyt jonnekin. Silja hätääntyi, vaikka ymmärsi itsekin, ettei Tero kauas ollut mennyt. Miehen puhelin oli hytin pöydällä ja takkikin roikkui naulakossa.
Puoli tuntia turhaan odotettuaan, Silja soitti laivan infopisteeseen ja pyysi kuuluttamaan miestään. Hän alkoi olla jo todella huolissaan. Aika kului, mutta Tero ei palannut hyttiin.
Etsittyään miestään yli tunnin ajan laivahenkilökunnan avustuksella, Silja tajusi järkyttävän tosiasian: Tero oli kadonnut.

2

323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kapteeni X

      Silloin kaikui uusi kuulutus kaikkialla laivassa. - Huomio huomio. Tässä puhuu uusi kapteeninne Tero. Olen ottanut laivan komentooni. Vastarinta on turhaa! Olen muuttanut kurssia. Olemme matkalla kohti uutta määränpäätä, jonka saatte tietää aikanaan. Koettakaa viihtyä ja seuratkaa näitä kuulutuksia tarkkaan! Klik!

      Silja taputti käsiään ihastuneena. - Tämäpä ihana ylläri! Tero on varmaan päättänyt viedä minut jollekin autiolle saarelle..., hän kikatti.

      • ZZapp!

        Aluksen kovaääniset räsähtivät uudelleen ja alkoivat viheltää. Sitten kuului ikään kuin joku olisi taputtanut sormellaan mikrofonia.
        "Hyvät matkustajat!Täällä puhuu uusi keisarinne Tero ensimmäinen, jonka liikkuvassa valtakunnassa te kaikki nyt olette. Olkaa onnellisia, varsinkin kaikki naimisissa olevat, sillä uudessa valtiossamme elo on jatkuvaa hääjuhlaa ja siksipä olen tänään armollisesti päättänyt julistaa voimaan prima nocten ja luonnollisesti kaikki aiemmin solmitut siteet raukeavat! Keisarinne haluaa toivottaa kaikille alamaisilleen hyvää matkaa"
        Sama tiedoitus seurasi röyhtäisyn jälkeen myös ruotsinkielisenä, lukijana oli sillä kertaa kimakkaääninen mieshenkilö.

        "Kauheaa! Miten meidän nyt käy?" Katariina kysyi kasvot valkoisena Jartsalta. Jartsa jOi olutpullonsa loppuun ja näytti hetkisen viisaalta, sitten hän aikoi sanoa jotakin lohduttavaa tai kenties lopullista, mutta alkoikin haromaan uutta verovapaata tölkkiä
        "Jartsa perkele! Sano jotain!
        Jartsa avasi uuden tölkin ja kaikki aiempi toistui paljon edellistä voimallisemmin mutta hänen sielunsa sopukoissa alkoi selvästi kehittymän jotakin.
        "Rööyyh!! Kaljat loppuu kohta. käys hakemassa yläkannen kaupasta loota lisää"
        "Jartsa!!" Katariina kiljaisi.
        "Jos mikään muu ei elämässä auta, tai olet joutunut pattitilanteeseen, kutsu silloin avaruusapinat paikalle" Jartsa sanoi nyt ääni väristen ja kulautti loput poreet kurkkuunsa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      98
      2016
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      120
      1578
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      117
      1100
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      30
      1030
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      47
      949
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      162
      849
    7. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      36
      784
    8. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      761
    9. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      731
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      653
    Aihe