Suorat lennot Tokioon vai muualle?

Ukulele77

Katselin Finnairin suoria lentoja Japaniin. Näyttäisi siltä, että Tokio on halvin päätepysäkki menopaluun hinnaksi tullessa halvimmillaan vajaat 700 e. Mutta kannattaako Tokioon laskeutua vai olisiko esim. Osaka parempi, jos päätukikohdaksi aikoo esim. Kiotoa?

Onko tosiaan niin, että menopaluulipun voi saada Finnairilta n. 700 eurolla, vai missasinko jotain?

Kiitos vastauksista.

7

2409

  Vastaukset

  • Joo, kyllä lipun finskiltä voi hiukan alle 700,- saada, ajankohdasta riippuen, ainakin talvella tuntuvat tuohon hintaa myyvän.

   - P-

  • Itse löysin vain noin reilun 1000€ menopaluu lipun. Täytyy kait tyytyä siihen.

   • Sain edestakaisen matkan Nagoyaan 499 heinäkuussa. Oli hienoa, lyhyt matka Tokioonkin.


   • viime kesänä.. kirjoitti:

    Sain edestakaisen matkan Nagoyaan 499 heinäkuussa. Oli hienoa, lyhyt matka Tokioonkin.

    finnairilta vai mistä? tosiaan tuuri!


  • 700 Euroa Helsinki-Tokio-H:ki on tällä hetkellä ihan normaali hinta.

   muutamia vuosia sitten (tais olla 2002)sain lennot 500 Eurolla hulluilta päiviltä (halvemmalla en ole koskaan löytänyt), mutta sen jälkeen on avattu yhteyksiä Osakaan ja Nagoya. Nyt voi saada lennot Osakaan tai Nagoyaan n.500Eurolla (jos sattuu tulemaan myyntiin HP:illa).

   Joskus sain myös lennettyä Viron kautta halvemmalla mutta nyt kun tarkistin oli hinta yli 800 Euroa. Viron kautta lento oli mielenkiintoinen. Ensin lautalla Viroon-taksilla-kentälle-Aerolla Helsinkiin ja Finskillä Tokioon. Samaa reittiä takasin mutta matkatavaroita ei saanut pois helsingissä. Oli pakko lentää Tallinnaan ja tulla lautalla takaisin taas Helsinkiin. Lipun vaihtokaan ei onnistunut (Finnairin sääntö ja sakon uhka?).

   Jos Tokio ei kiinnosta niin yrittäkää päästä Osakaan josta on lyhyt matka Kiotoon. Jos taas liikutte junalla paljon niin junapassi kannattanee hankkia jo Suomesta.

   Mitä olen seurannut niin halvimmat suorat lennot löytyy Finairin verkkosivuilta pienellä päivien tuunaamisella.

  • Lieneekö jo myöhäistä mutta osallistutaan kuitenkin...

   Itse lensin viime vuonna Tokioon SAS:lla, jolla sain liput luokkaan 900€. Ei sinänsä kovin mieltäylentävää puuhaa, varsinkaan takaisin tullessa, kun lennät Suomen halki Kööpenhaminaan, josta otat sitten jatkoyhteyden takaisin Suomeen. Mutta Finskillä ei silloin ollut mitään alle 1500€, joten hinta ratkaisi. Eli tässä valossa 700€ on kyllä erittäin huokea hinta.

   Maaliskuussa lensin Osakaan Finskillä hintaan 450€. Tämä oli Finnairin matkamessutarjous mutta samaan hintaan on kaupattu Osakaa ja Nagoyaa viikonlopputarjouksina (myynnissä vain LA ja SU, rajoitettu matka-aika), joten kannattaa kytätä niitä Finnairin nettisivuilta jos sattuu osumaan oman matkasi ajankohtaan.

   Mikäli olet menossa Kiotoon, niin Kansain kenttä (Osaka) on lähinnä, sieltä menet Airport Express-junalla keskustaan (Namban asema) noin puolessa tunnissa ja Osakan asemalta siirryt Kiotoon toisessa puolessa tunnissa, junia menee jatkuvasti. Luotijunaa ei tällä välillä kannata käyttää, tavallinen juna maksaa vain muutama sata jeniä.

   Mitä tulee itse matkakohteeseen, niin itse majoittuisin Osakaan Kioton sijaan sen läheisen sijainnin johdosta. Pääset halvalla Kiotoon tsekkaamaan temppeleitä mutta mikäli yöelämä kiinnostaa tippaakaan, niin siinä Osaka hakkaa Kioton mennen tullen. Lisäksi Osakasta siirryt päiväretkille esim. Naraan tai Hiroshimaan näppärästi, ilman junanvaihtoja tms.

   Semmoista, toivottavasti auttaa ja hyvää matkaa, Japani on fantastinen paikka.

  • Ollaan lähdössä miehen kanssa sunnuntaina Tokioon.
   Liput ostimme jo keväällä Finnairin erikoistarjouksesta, maksoi 399 / menopaluu / henkilö.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   170
   4242
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2226