Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

chatti sivuilla aamuyöhön

Nimetön

mieheni chattailee sinkku sivustoilla aamutuneille saakka, ei kuulema uutta etsi vaan juttelee kaikkien kanssa, mut mulla tunne et mä en riitä. mitä kokemuksia teillä on ja mitä tuntemuksia tulee jos toinen chattailee toisten naisten kanssa yö myöhään?

15

3312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12345vvv

      no luulisin sen olevan ihan harmitonta,jos hän olisi ihan haku päällä tuskin kotona olisi ja vaan chattailisi.kyllä Sinä riität,se on vain joku harrastus juttu.jostkut tykkää vain chattailla.Siihen jää kiinni,tiedän...
      Sinuna en olisi huolissaan,kyllä munkin miehellä on mesekavereita,naisia.mullakin on tällä hetkellä vain naismesekavereita,ja olen sanonut miehelle että kosto elää ja aion hankkia myös mies meseystäviä koska silläkin on naispuolisia.

      • Jokainen taaplaa

        tyylillään. Mutta minä en ainakaan kattelis kovin pitkään tuollasta touhua. Mikä tarve avioliitossa (?) olevan miehen on roikkua jossain sinnkuchatissa!!?


    • meiltä

      tietokoneelta, että mies oli ulkomaisilla deittipalstoilla hakemassa väärällä nimellä naisseuraa. Muka musiikkia latasi niiltä sivustoilta. Oli pettänyt mua jo ennen ku sai oleskeluluvan Suomeen, tunnusti, kun löysin valokuvia, jotka vahingossa tuonut mukanaan. Avioero vireillä.

      • käytä kotimaista

        Kyllä se suomi poika on silti se paras vaikka onkin välillä vähän jurrisko! -Ewe-


    • Nimellinen ja kiukkuinen

      Jos sulla on tunne, että et riitä, se on vakava juttu. Miksi näet itsessäsi puutteita! Se on huono tie, otat itseesi syyn miehesi typeryyksistä.

      Sun miehesi kasvakoon aikuiseksi, ja alkakoon jutella sun kanssa sen sijaan, että yöllä chattailee muiden kanssa. Voin melkein haistaa tänne asti miehesi omahyväisen itserakkauden. Mitä lienee turhaa löpinää siellä heittää ja nauttii jostain vitsin vääntämisestä tai väittelyistä.

      Mun tulee surku sua, kun sä mietit omia puutteitasi ja odotat, että miehesi voisi antaa sulle sen arvostuksen ja hauskuuden, joka sulle kuuluisi. Miehesi käytös on lapsellista ja ala-arvoista. Enkä tässä nyt ajattele mitään uskottomuus asioita. Sinkkuchat on vaan paikka missä on paljon naisia, ja siksi miehesi roikkuu siellä, kun ilmeisesti haluaa just jotain kevyttä flirtin sekaista jutteluu.

      Neuvoja: 1. jos haluat sen loppuvan, esitä vaatimus miehellesi, ja perustele se hyvin. ja pysy kannassasi. on hyvä alusta asti tehdä selväksi se kuinka paljon haluaa huomiota ja yhteisiä juttuja. 2. jos huolesi on pelkkä uskottomuuden mahdollisuus, niin arvioi miestäsi onko hän rehellistä sorttia perusluonteeltaan, pettäjät pettää aina kun saavat mahdollisuuden ja valehtelevat. chatissä tai muualla. 3. jos et ole yhtään kiinnostunut asioista mistä miehesi on kiinnostunut, niin paneudu niihin, ehkä sitten teille voi löytyy yhteistä puhuttavaa. mutta varo vaan, ettei käy niin, että aina pitää puhua vain niistä asioista mistä hän pitää, jos haluaa saada puhetta parisuhteeseen.

      Anteeksi tuli pitkät läpinät, mutta olen niin vihainen omalle miehelleni, joka kaiket vuodet on aina ollu kiinnostuneempi kaikesta muusta kuin siitä, mitä mun korvien välissä liikkuu. Tv, kaverit, tietokone (ehkä chatti, en tiedä kun en katso missä hän surffaa). Ja aloin elää omaa elämääni, mutta väliin tunnen vihlovaa kateutta, kun kuuntelen työkaverien kertomaa heidän parisuhteistaan, joissa on yhteiset asiat - omat asiat ihan toisen laisessa suhteessa kuin meidän 5-95 (5 tulee lapsista ja velasta. )

      • eroamasssa...

        että mun sairas mies viel syyttää mua siitä, että MINÄ olen ongelmia tehnyt parisuhteeseen, kun sain vain tietää sen pettäneen mua koko suhteen alusta alkaen useiden naisten kans -ennen ja jälkeen häiden- ja sit viel sain kiinni chatista etsimästä naisseuraa.

        Selityksiä riittää: minä teen kauhean ongelman pikku jutusta, niin vanha asia että mitäs meuhkaan -jos kuusi vuotta yhdessä ja jo 3 ensimmäistä pettänyt ja ties paljonko sen jälkeen, mistä en tiedä- ja että naisten tissejä nyt vaan väkisin tipahtelee tohon meidän koneelle, kun yrittää musiikkia ladata. Just joo.


    • taasen

      itse chattailen paljon. Yleensä mulle riittää messengeri, kun ennen seurustelua netistä olin saanut ystäviä. Miehiä sekä naisia. Mieheni on siitä kauehan mustasukkainen. Hän ei ymmärrä miksi minun täytyy jutella miesten kanssa siellä. Hän on jopa useasti ollut vieressä kun olen jutellut, enkä ole salaillut mitään. Olen jopa deletoinut tyyppejä jotka hän haluaa että deletoin. Aina sanon kaikille että minulla on poikaystävä ja uusia ihmisiä en ota listalleni jos en heitä tunne.Monet tosin jättää juttelun siihen kun käy ilmi että seurustelen tai olen kihloissa.Mutta olisin varmaan itekin mustasukkainen jos mieheni kaiket ajat juttelisi naisten kanssa netissä. Sitä en itse sentään tee. Jos mieheni haluaa tehdä jotain kanssnai yleensä jätän tietokoneen enkä siellä nyt niin paljon seurustelun jälkeen ole ollutkaan. En todellakaan ymmärrä miksi miehesi täytyy olla jossain sinkkupalstoilla,taitaa sittenkin kaivata sinkkuvuosiaan?

    • toinen nainen

      Ei pidä heti olettaa pahinta, minulla on henkilökohtaisesti MONIA miehiä "nettikavereina", kertovat ongelmistaan töissä, perheessä, parisuhteessa yms.. Se voi olla myös jollekkin ihmiselle ihan "terve" tapa purkaa turhautumista yms.

      Eikä sillä ole mitään tekemistä pettämisen kanssa.

      Ainankin suurin osa "nettikavereistani" rakastaa vaimojaan ja eivät petä heitä, ei tosin kaikki.. mutta jokainen tavallaan.

    • pidä miehesi

      harrastuksesta, kerro se hänelle.
      Sittenhän selviää, miten paljon sinun tunteesi ja mielipiteesi hänelle merkitsevät.

      • netti olkapäitä on

        Tuossa edellä oli nainen joka sanoi olevan paljon perheeisiä nettikavereina,kertovat sitten tälle sielunsiskolle perheongelmiaan.
        Ällöttäviä tollaset ämmät suoraan sanottuna.
        Yx mun kaveri kans,hän kirjoitteli vaikka lapsia ja oma vaimo oli,niin johan alkoi tää sielun sisko pyytelemään tapaamista ja sitten seksiä ja ero oli selvä.
        Tuo muuten on yksi sairas piirre naisessa,vokotella ukkomiehiä,menis hoitoon.


    • SUZA

      Ehdota miehellesi että vuoropäivin/öin istutte koneella ja chattaile sinäkin sinkkupalstoilla. Ja voi niitä miestenkin kuvia "tipahdella" koneelle. Vannon että toimii. Näin meilä. Enään ei kumpikaan viitsi sinkkupalstoilla pyöriä, kun mieheni huomasi että ei ole mukavaa katsoa vierestä, kun vaimo "flirttailee" netissä. Niin se oli flirttailua kun minä olin chatissä, mutta hän kuulemma keskusteli vain. Jestas mitä kananaivoja noi miehet joskus osaa olla. Minua ei todellakaan kiinnostanu chattaillä kenenkään kanssa mutta ihan mieheni iloksi sen tein.
      Mutta älä anna sen jatkua jos sinulla on paha mieli kokoajan miehesi harrastuksen takia, SE EI OLE OIKEIN!!

      • chanelle69

        Olen sinkku ja törmännyt usein deittipalstoilla ulkomaalaisiin miehiin, jotka hakevat salaista seksiseuraa. Moni ilmoittaa olevansa perheellinen, mutta avioliitto ei tyydytä.
        kerran olen tavannutkin yhtä miestä. Itse en etsi mitään seurustelusuhdetta, mutta miehet ovat hyvin ripustuvaisia ja eivät usko kun en halua jatkaa pidempään. Uhkauksiakin olen saanut.
        Jos teitä nyt niin kovasti kiinnostaa niin käykää katsomassa esim iskuritreffeillä seksiseuranhakua. Saattaa myös oma mies löytyä sieltä ja kuvalla varustettuna:)


      • sanomalehdessäkin
        chanelle69 kirjoitti:

        Olen sinkku ja törmännyt usein deittipalstoilla ulkomaalaisiin miehiin, jotka hakevat salaista seksiseuraa. Moni ilmoittaa olevansa perheellinen, mutta avioliitto ei tyydytä.
        kerran olen tavannutkin yhtä miestä. Itse en etsi mitään seurustelusuhdetta, mutta miehet ovat hyvin ripustuvaisia ja eivät usko kun en halua jatkaa pidempään. Uhkauksiakin olen saanut.
        Jos teitä nyt niin kovasti kiinnostaa niin käykää katsomassa esim iskuritreffeillä seksiseuranhakua. Saattaa myös oma mies löytyä sieltä ja kuvalla varustettuna:)

        Paikallisessa sanomalehdessäkin on pilvin pimein varattujen miesten salaisen seuran hakuilmoituksia.


    • moinen meillä

      Eipä onnistuis moinen chattaily meillä ainakaan yöllä saatikka päivällä. Jos miehelleni en minä riitä siitä vaan ovi on avoin ja sitten on vapaa hakemaan muualta juttuseuraa. Mulle riittää mun mies ja masu asukki sekä tietysti meijän kolli!

    • asioita myös

      siihen aikaan kun vielä olin yksinäinen. monet miehet ei väliä suomalainen tai ulkomaalainen monesti nämä varatut perheelliset baarissa niin haku päällä että. aivan kiukutti itseäkin että mitäs vittua ukkomiehet saalistamas kiellettyä hedelmää.
      siis ihminen saa olla onnellinen jos oma puoliso sekä että nainen-mies on uskollinen ja ajattelee sen oman puolisonsa tunteita.
      itse ennen olin chateissä mutta se oli todellakin vaan jutustelua johon todellakin jäi koukkuun että juttele miehesi kanssa ja pyydä häntä olemaan ystävällinen ja kunnioittava sinua kohtaan mikäli sinua oikeasti rakastaa.
      itselläni ulkomaalainen aviopuoliso ja voin sanoa nyt kokemuksen syvällä rintaäänellä että koskaan hän enkä minäkään voisi häntä loukata moisella käytöksellä roikkua sinkku chateissä siis tai keskustella muiden miesten kanssa. onnea sinulle ja toivon että miehesi todellakin on valmis uhrautumaan "harrastuksestaan" mikäli hänen rakkautensa ja kunnioituksensa sinua kohtaan ovat kuin kuuluu (=

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe