Sanni

-Seuralainen

Nousin junaan ja etsin makuuvaununi. Työreissu oli ollut vaativa ja päivällä olin ollut todella väsynyt. Tunsin nyt oloni hieman pirteämmäksi johtuen viikonlopusta edessäni. Heitin kannettavan tietokoneeni laukun sängylleni ja katsahdin avattua ylävuodetta. Miksen ollut tajunnut varata koko hyttiä itselleni kirosin ja istahdin sängylleni ottaen kenkäni pois kaivaen samalla kännykkäni esille. Ei viestiä. Odotin Lisalta kuumeisesti viestiä, sillä hän oli aikonut laittaa viestin päästyään takaisin hotelliinsa. Lisan muutto tuntui koko ajan vain siirtyvän hänen vanhan työtehtävänsä viedessä vieläkin liian paljon aikaa. Olimme kuitenkin olleet tiiviisti yhteydessä puhelimitse ja Lisa vakuutti vielä tulevansa meille töihin. Tosin meilläkin hänen työhönsä kuuluisi paljon matkustamista. ’Matkalippu, olkaa hyvä.’, konduktööri sanoi herättäen minut ajatuksistani. Kaivoin lippuni käsilaukustani ja ojensin sen varmaan viisissäkymmenissä olevalle miehelle. ’Kaikki kunnossa. Näyttää, että hyttikaverisi on myöhässä, kun ei vielä näy’, konnari sanoi ja jatkoi lippujen tarkistamistaan.

Aloin odottamaan junan lähtöä ja toivoa, ettei kukaan tulisikaan samaan hyttiin kanssani. Kirjoittelin Lisalle viestin ja tunsin kuinka juna lähti pikkuhiljaa liikkeelle. Toiveikkaana siirryin junan käytävälle vielä katsomaan kuinka asemalaituri alkoi lipumaan hiljalleen junan ohitse, odottaen tilanteen rauhoittuvan. Muutamia ihmisiä kulki ohitseni toisiin hytteihin, mutta pian ihmisvilinä lakkasi ja siirryin takaisin hyttiini jo varmana ettei kukaan tule samaan hyttiin, sulkien oven perässäni. Aloin pesemään meikkejä naamaltani, kun samassa hytin ovi aukeni. Säikähtäen käännyin katsomaan ovelle, jossa puuskutti tummatukkainen, tukeva nuori nainen. ’Huh..löysinhän mä tän hytin.’, nainen sanoi ja raahasi ison putkikassinsa sisälle hyttiin posket punoittaen. ’Sä vissiin olet mun hyttikaverini? Mä olen Sanni’ tyttö tuli suoraan luokseni hymyillen. ’Mä...mä olen Sanna...hieman säikähdin kun luulin jo, että ovi on lukossa eikä kukaan ole tulossa tänne.’, sanoin selvittyäni ensi säikähdyksestä. ’Kyllä siinä avain oli lukossa vielä...sulla tais jäädä se siihen...onneksi et ollut alasti tai jotain..’, nainen jatkoi puhetulvaansa ottaen takkinsa pois päältään. ’No vissiin joo..en mä ajatellutkaan..’ sanoin katsoen nyt tarkemmin Sannia päästä varpaisiin. Sanni oli minua hieman pitempi, varmaan yli 170 senttiä pitkä. Hänen tummat hiukset ulottuivat suorina lapaluiden väliin piiloittaen hieman pyöreitä poskia ja tummansinisiä silmiä. Sanni ei vaikuttanut lihavalta, mutta selvästi ylimääräistä oli kertynyt hänen vyötärölleen näkyen jenkkakahvoina farkkujen vyötärön yläpuolella. Sannin yllä oli valkoinen t-paita, jonka kaula-aukosta piirtyi runsaiden rintojen välinen viiva. T-paidan päällä oli ohut musta neule, joka jäi juuri vyötärön yläpuolelle. Farkut olivat muodikkaat peittäen tiiviisti tukevat reidet.

’Mut hei..sori jos mä säikäytin sut..ei todellakaan ollut tarkoitus..mä vain just ja just ehdin junaan ja tietty menin ihan väärään päähän ja sain kulkea koko junan läpi tänne.’ Sanni sanoi järjestellen tavaroitaan ja riisuen kenkänsä. ’Juu..ei mitään..onhan se toisaalta kiva, että on jotain juttuseuraa, vaikka onkin aika raskas työpäivä takana’ sanoin siirtyen Sannin tieltä sängylle. ’Joo..älä anna mun häiritä..mä olen menossa pääsykokeisiin ja yritän lukea varmaan tässä..’ Sanni jatkoi puhetulvaansa alkaen samalla ilmeisesti vaihtamaan yöpukuaan päällensä. ’Ei se haittaa..kyllähän tän aika pimeäksi saa, kun on noi lukuvalot.’, sanoin katsellen kuinka Sanni riisui farkkunsa ja puseronsa. Farkkujen alta paljastui mustat sukkahousut, joiden alta saatoin nähdä valkoisten pikkareiden ääriviivat. Mieleeni alkoi tulvia härskejä ajatuksia katsellessani kuinka Sanni riisui t-paitansa. Samassa tajusin kuinka Sanni katsoi kysyvästi minuun. ’Ai sori..sanoitko jotain?’, sanoin katsoen nyt Sannia silmiin. ’En mä mitään..sun töistä vain kyselin...’ Sanni sanoi katsoen minua hieman erillä tavalla. ’Ai just...’, aloin selittään omista töistäni silmäillen samalla Sannin nyt hieman hidastunutta riisuuntumista. Tunsin poskiani kuumoittavan ja sanojeni hieman sekoittuvan sukkahousujen pudottua lattialle ja Sannin kumartuessa hieman pyllistämään minuun päin. Peppu oli ihanan muodokas ja melkein kosketusetäisyydellä ja vain vaivoin sain itseni koottua ja jatkoin selittämistäni. Sanni veti päälleen yöpuvun housut kääntyen minuun päin taas enkä voinut estää silmieni valumista hänen kookkaille rinnoilleen, joita peittivät valkoiset, hyvin istuvat ja tukevan näköiset liivit. ’Kuullostaa todella mielenkiintoiselta..’Sanni sanoi hieman kireällä äänellä pukien yöpukunsa puseron päälleen. ’No toisinaan se on..toisinaan ei..’ sanoin Sannin asetellessa tikkaat ylävuoteen vierelle. ’Niin se on kaikessa...mut mä meen nyt lukeen...’ Sanni sanoi ja kipusi tikkaat ylös.

Sannin alettua lukemaan, mietin hetken mahtoiko hän suuttua tuijotuksestani. Toisaalta hän hidasteli riisuuntumisessaan, jatkoin pohdiskelua nousten seisomaan. Päätin antaa asian olla, sillä enhän oikeastaan tuntenut Sannia ja päätin olla vaivaamatta päätäni sen enempää. Heitin takkini laukkuni päälle ja aloin avaamaan paitani nappeja. Huomasin kuinka Sanni makoili sängyssään, muka lukien jotain kirjaa. Kuitenkin näin hänen vilkuilevan sivusilmällään riisuuntumistani turhankin usein. Riisuin paitani pois venytellen liioitellusti tuntien kuinka nännini kovettuivat rintaliivieni läpinäkyvää kangasta vasten. En ollut täysin varma katsoiko Sanni pientä esitystäni, mutta pelkkä ajatuskin siitä, että joku seurasi puuhiani sai himoni kasvamaan. Avasin suorien housujeni hakaset ja vetoketjun pujottaen ne sitten hitaasti jalastani pois. Olin kääntyneenä Sanniin päin, mutta en nyt katsellut ylös häneen päin. Viikasin housuni hitaasti ennen kuin riisuin sukkahousuni kääntyen nyt toisin päin tarjoten näkymän pepulleni. Tunsin jo halua koskettaa himosta sykkivää häpyäni, mutta toisaalta halusin tuon himon tunteen jatkuvan. Muka huolettomasti avasin rintaliivieni hakaset ja vedin t-paidan ylleni. Hetken mielijohteesta päätin lisätä vielä ylimääräisen mausteen ja nopeasti pujotin stringini pois heittäen ne vaatekasani päällimmäiseksi, kääntyen sitten nopeasti vilkaisten samalla yläsängylle. Huomasin kuinka Sanni nopeasti käänsi päätänsä ja hänen poskiensa saavan voimakkaan punan. Tyytyväisenä itseeni menin peiton alle ja sammutin oman valoni. Kuulin kuinka Sanni huokaisi voimakkaasti ja kääntyi ilmeisesti selälleen. ’Onko tylsä tenttikirja vai mikä noin syvään huokailuttaa?’ heitin kysymyksen ilmoille hymyillen itsekseni. ’Ööö...joo..en mä oikein tajuu tätä..’ Sanni vastasi ja hyttimme hiljeni sen myötä. Käteni kulkivat hitaasti pitkin vartaloani ja hieman hipaisin häpyäni tuntien mielihyvän väreen kulkevan lävitseni. Päätin kuitenkin odottaa ja suljin silmäni yrittääkseni nukkua hieman.

Olen aina ollut huono nukkumaan ja junan liike ei tuonut siihen helpotusta. Arvioin, että Sanni luki tunnin, sillä hän sammutti oman lukuvalonsa pimentäen hytin täysin. Nukahdin koiranuneeni vain havahtuakseni jonkin ajan päästä uudelleen. Katsoin kännykkääni ja se näytti kahta yöllä. Käännyin selälleni ja tuntui kuin minua ei väsyttäisi lainkaan. Mietin nousisinko ylös vai yrittäisinkö vielä jatkaa nukkumista, kun yhtäkkiä kuulin vaimean yninän. Yritin terästää aistejani ja olin varma että kuulin yläpediltä ääniä. Käännyin kyljelleni ja kuulin kuinka äkkiä yläpedillä tuli hiljaista. Arvelin Sannin tekevän hyvää itselleen ja se sai jo hiipuneet himoni roihahtamaan liekkiin uudelleen. Silmäni osuivat vaatepinooni ja silloin tajusin jotain puuttuvan siitä. Kuulin kuinka pieni suhina alkoi kuulua taas yläpediltä. Laitoin omaan lukulamppuuni valon ja nousin ylös. Kuulin kuinka Sanni henkäisi nopeasti ja teeskenteli nukkuvaa. Venyttelin ja kaivoin kannettavaani esille teeskennellen etten ollut kuullut tai huomannut mitään. Menin sängylleni laittaen tyynyn selkäni taakse ja polveni koukkuun asettaen läppärin syliini. Kuulin kuinka Sanni liikahteli levottomasti ja kysyi sitten ’Etkö säkään saa unta?’ ’En mä osaa täällä nukkua ja ajattelin töitä vähän tehdä, kun ei ole muutakaan’, vastasin ja kuulin kuinka Sanni nousi ylös aikoen tulla alas selvästi palauttamaan ottamansa vaatteeni. Sanni kapusi tikkaat alas pöyhien toisella kädellä hiuksiaan. ’Uuuh..jos kävis vähän haukkaan happea tai jotain...’ Sanni sanoi venytellen ja hidastaen kulkuaan vaatepinoni kohdalla. Samassa juna alkoi hidastamaan vauhtia saapuen jonnekin asemalle. ’Mihinkähän me tullaan...’ Sanni sanoi puhuen enempi itselleen ja meni istumaan sänkyni päätyyn katsoen verhon raosta ulos pimeään.

’Ei täällä mitään näy kun on niin pimeää..’, Sanni sanoi kääntyen minuun päin lopun lauseen jäädessä hänen kurkkuunsa. Ensin en tajunnut mikä hänelle tuli, mutta sitten muistin riisuneeni pikkuhousuni ja Sannilla olevan suora näkymä hävylleni. ’Tietty jokin muu pysähdys vain..’, sanoin muka välinpitämättömästi, mutta katsoen koko ajan Sannia ja hieman levittäen lisää jalkojani. Sanni meni vaikeaksi, mutta nyt hän ei kuitenkaan noussut vaan yritti selvästi keksiä jotain järkevää sanottavaa. ’Keskeytinkö mä sun puuhat?’, sanoin pitäen katseeni Sannin silmissä nähden niissä pelon sekaisen ilmeen. ’Mitkä puuhat...mitä sä meinaat?’, Sanni yritti punastuen voimakkaasti. ’Kyllä sä tiedät mitä mä tarkoitan...ja mä tiedän, että sulla oli jotain mulle kuuluvaa..’, jatkoin Sannin piinaamista. Sanni oli aivan punainen eikä saanut sanaa suustaan. Laskin kannettavani lattialle sängyn vierelle ja konttasin Sannin viereen. ’Oletko sä kiinnostunut naisista?’, sanoin hiljempaa tullen aivan Sannin liki. Sanni värähti muttei liikkunut paikoiltaan ’En mä tiedä...’, hän sanoi vaisusti punan jatkuessa kaulalle saakka. ’Ei sun tarvi pelätä mua..tai että joku saisi tietää...’, sanoin ja painoin käteni Sannin kuumoittavalle poskelle. Sanni ei saanut sanaakaan suustaan ja huomasin kuinka hänen hengityksensä tiheni. Upotin käteni Sannin hiuksiin ja vedin hellästi hänen päänsä kohti omaani. Hitaasti ja rauhallisesti painoin omat huuleni Sannin huulia vasten tuntien hänen ensin jäykistyvän kauhusta ja jännityksestä, mutta suudelman pidentyessä rentoutuvan ja antavan intohimojen viedä. Suutelimme hellästi antaen kieliemme koskettaa vain hieman. Pujotin käteni Sannin yöpuvun puseron alle alkaen nostamaan sitä hitaasti ylös. Sanni nosti kätensä ylös ja nostin nopeasti puseron pois heittäen sen lattialle. Huulemme painuivat takaisin toisiaan vasten, nyt intohimoisemmin. Sanni oli sulaa vahaa käsissäni, jotka matkasivat hitaasti hänen selkäänsä pitkin rintaliivien hakasille. Sanni värähti hieman avatessani ne lopettaen suudelmamme. Sekunnin ehdin miettiä hänen haluavan lopettaa, mutta hän heitti rintaliivinsä yöpukunsa puseron perään. Sanni tuntui saaneen rohkeutta ja hän kävi kiihkeästi päälleni kaataen meidät sängylle.

Sannin suudelmat muuttuivat entistä rajummiksi ja tunsin kuinka hän hieroi itseään reittäni vasten. Otin ohjat takaisin itselleni ja käänsin Sannin alle. Istuin kontallani hänen päällään ja riisuin t-paitani pois. Sanni henkäisi ääneen nähdessään paljaat rintani, mutten antanut hänen nauttia näystä vaan siirryin hänen jalkopäähänsä ja vedin hänen molemmat housunsa pois. Sanni levitti härskisti jalkansa paljastaen minulle kostean häpynsä. Sannin tummat häpykarvat olivat kiertyneet kostealle vaolle liimautuneena kiinni pieniin häpyhuuliin, jotka olivat tulleet esiin ulompien turvonneiden häpyhuulien välistä. Siirsin häpykarvoja sivuun ja syöksyin nuolemaan Sannin vakoa. Sanni oli todella märkä ja maistoin hänen kiihkonsa kieleni kulkiessa hänen häpynsä ylitse. Sanni rentoutui makuulleen nauttien kieleni tuomasta mielihyvästä. Katsoin kuinka hän hieroin rintojaan samalla, kun nuolin hänen herkkää paisunutta hermokimppuaan. Houkuttelin sen esille poimustaan kieleni kärjellä ja otin sen saman tein suuhuni. Aloin kevyesti imemään sitä jatkaen samalla kieleni pyörittämistä sen ympäri. Sanni voihki äänekkäämmin vaatien minua nopeuttamaan tahtiani. Työnsin sormeni Sannin sisään voimistaen samalla imuani. Sanni voihki orkun partaalla käskien minua nussimaan häntä sormillani. Työnsin toisen sormen Sannin sisään ja aloin nussimaan niillä jatkaen samalla Sannin klitoriksen hyväilyä. Tunsin kuinka Sanni alkoi täristä ja nostin päätäni jatkaen toisen käteni sormilla hänen klitoriksen hyväilyä. Sannin suusta pääsi tasainen voihkinta nussiessani häntä sormillani. En tiennyt saiko Sanni usean orkun peräkkäin vai vain yhden todella pitkän, mutta lopulta hänen vartalonsa rauhoittui ja hän asetti kätensä minun käteni päälle työntäen sitä pois. Vetäydyin hieman taaemmas antaen Sannille tilaa rauhoittua.

Sanni ei kuitenkaan tarvinnut kuin hetken toipumiseen ja nousi saman tien ylös. Hän suorastaan hyökkäsi päälleni ja veti minut makuulleen. Sanni syöksyi rajusti rintojeni kimppuun näykkien niitä satuttaen ja samalla kiihoittaen minua. Hänen kätensä vaelsivat ympäri vartaloani hyväillen ja tutkien joka sopen. Sanni siirtyi hitaasti alemmas jättäen nännini nöpöttämään kovina ja kuolasta märkinä. Sävähdin Sannin levittäessä jalkani äärimmilleen ja nuolaisten peppuaukoltani aina häpykarvoitukselleni. Tunsin kuinka haluni sykkivät ja vaativat lisää ja Sanni vastasi niiden kutsuun imaisten häpyhuultani. Tunsin kuinka hänen kielensä vaelsi hävylläni kiusoittelevasti. Sitten hän yllättäen nousi ja tuli ylemmäs päälleni. Hieman ihmettelin, mutta Sanni liikkui rinnoilleni ja alkoi hieromaan häpyään toista rintaani vasten. Tunsin kuinka hänen kiimansa kostutti nännini hävyn liukuessa sen ylitse. Nostin käteni Sannin rinnoille ja hyväilin niitä saaden suuren nännipihat kurtistumaan ja kovettumaan. Samassa Sanni vaihtoi taas asentoa kääntäen itsensä toisinpäin ylläni. Sanni painoi häpynsä naamaani vasten hyväillen samalla minun vakoani. Aloin nuolemaan Sannin vakoa, mutta hän alkoikin liikuttaan lantiotaan edestakaisin hieroen häpyään naamaani vasten. Sanni notkisti selkäänsä tuoden peppuaukkonsa kieleni eteen. Puristin Sannin muhkeita pakaroita lipaisten samalla hänen aukkoaan maistaen sen kirpeän maun. Sanni huokaisi ääneen ja kumartui takaisin minun jalkojeni väliin imaisten klitorikseni voimalla suuhunsa. Levitin Sannin pakaroita sormieni painuessa hänen peppuvakoonsa ja aloin innolla nuolemaan hänen häpyään.

Sanni hivutti kätensä pakaroideni alle ja tunsin hänen levittävän niitä. Hänen kielensä siirtyi häpyni päältä välilihani ylitse peppuaukolleni kiertäen sitä ja sitten upoten hieman sisääni. Sitten kieli väistyi ja Sanni upotti sormen sisään peppuuni. Värähdin tuosta uudesta äkillisestä tunkeutumisesta peppuuni, mutta kiihkoni vaan lisääntyi sormen leikkiessä peppuaukkoni lähellä. Kurotin kieltäni toisinaan Sannin peppuaukolle kostuttaen sitä matkien Sannin sormen liikettä omalla sormellani. Sanni liikehti levottomasti päälläni kieleni palatessa takaisin hänen häpynsä ylitse klitorikselle. Hitaasti painoin sormeni hänen peppuunsa ja kuulin hänen vikisevän nautinnosta. Työnsin toisen käden sormen hänen häpyynsä ja tunsin hänen lopettavan nuolemisen. Aloitin nopean vuorotahtisen nainnin sormillani upottaen toisen sormen samalla Sannin häpyyn. Sanni alkoi vaikertamaan minun kiihdyttäessä tahtiani ja tunsin kuinka hänen häpynsä supisteli sormieni ympärillä. Sannin vartalo vapisi orkun kourissa ja hidastin sormieni tahtia saattaen hänet hellästi orgasmin aaltojen ylitse. Sanni vajosi päälleni makaamaan hengittäen kiivaasti. Hyväilin hiljaa hänen pakaraansa toivoen hänen jatkavan sykkivän kiimani taltuttamista. Kerättyään voimiaan hetken Sanni vastasi toiveisiini alkaen hitaasti nuolemaan häpyäni. Suljin silmäni ja levitin jalkani levälleen antautuen täysin nautinnolle. Sannin kieli liukui hävylläni saaden minut taivaisiin. Sykkivä kiihkoni sumeutti mieleni ja tunsin hämärästi sen lävitse kuinka Sanni upotti sormensa peppuuni. Taitavasti Sanni kiusoitteli minua eikä päästänyt heti laukeamaan vaan aivan kiihkon huipulle ja sitten jäähdytellen tasaiseen nautintoon. Kaikki hermosoluni huusivat ja janosivat hekuman huippua ja painoin Sannin pään vasten häpyäni. Sanni kiihdytti kielensä liikkeitä ja tunsin valtavan orgasmin räjähtävän sisälläni. Aloin vapista kuin horkassa ja se tuntui jatkuvan loputtomiin. Häpyni oli kuin liekeissä eikä orkustani meinannut tulla loppua millään. Lopulta vapina laantui ja orgasmin mainingit vaimenivat. Sanni oli polvillaan jalkopäässäni hyväillen hitaasti vakoani. Työnsin hänen kätensä pois, sillä en jaksanut enempää. Hymyillen Sanni tuli viereeni makamaan ja tunsin hänen lämpöisen ihonsa omaani vasten. ’Oli aivan uskomatonta...’ Sanni sanoi käpertyen kainalooni. En tiennyt mitä sanoa, tunsin vain kuinka poskiani kuumoitti. ’Voitaisko me joskus toistekin tavata?’ Sanni kuiskasi korvaani. Vastasin vain myöntävästi ja annoin automaattisesti puhelinnumeroni Sannille. Sitten nukahdimme molemmat.

Heräsin aamulla kiihkeään suudelmaan. Avasin silmäni ja näin Sannin ylläni. Hänen raskaat rintansa hipoivat omiani. ’Huomenta...me ollaan kohta perillä.’ Sanni hymyili iloisena. ’Huomenta..’ sanoin hieman väsyneellä äänellä yrittäen saada itseni hereille. Samassa tunsin kuinka Sanni upotti kielensä häpyyni. Sävähdin ja aioin estää häntä, mutta hänen kielensä aiheuttama tunne sai minut muuttamaan mieleni. Tällä kertaa Sanni ei pitkittänyt nautintoani vaan eteni suoraviivaisesti, kuljettaen minut määrätietoisesti orgasmini lumoihin. Kiihdyin todella nopeasti ja nopeammin kuin uskoinkaan kiemurtelin orkun kourissa. Sanni ei piinannut minua enempää vaan painautui minua vasten suudellen kiihkeästi. Maistoin kiihkoni ja halusin nyt vain enemmän Sannia, mutta hän vetäytyi luotani ja alkoi pukemaan vaatteitaan. ’Ei me voida enempää, kun ollaan kohta perillä..ainakin kello on jo sen verran.’ Sanni sanoi ja puki ylleen pikkarit ja rintaliivinsä. Aloin itsekin koota kamppeitani ja pukea vaatteita ylleni. Huomasin kuitenkin vilkuilevani koko ajan Sannin suuntaan hänen laittaessa hametta ja puseroa ylleen. Tunsin halua riisua ja antaa Sannille orgasmi, samanlaisen kuin itse olin saanut.

Avasin verhot ja katsoin ulos etsien katseellani lähestyvän aseman kylttejä. Näin lähestyvän aseman nimen ja tajusin matkaa olevan vielä ainakin kymmenen minuuttia. Käännyin Sanniin päin ja suutelin häntä rajusti työntäen samalla sänkyä päin. ’Hei mitä sä...me ollaan ihan just perillä..’ Sanni vastusteli kaatuessaan sängylle. ’10 minsaa aikaa...’ sanoin vain nopeasti ja polvistuin Sannin eteen nostaen hänen hameensa ylös. Sanni ei enää vastustellut vaan nosti jalkansa sängylle levittäen niitä niin paljon kuin pystyi. Syöksyin Sannin pikkareiden kimppuun ja siirsin ne sivulle alkaen nopeasti nuolemaan hänen vakoaan. Maistoin taas hänen ihanan kiihkonsa ja se sai minut nuolemaan häntä nopeammin. Agressiivisesti siirryin imemään hänen klitoristaan ja kuulin hänen vaimeasti voihkivan. Tunsin leukani kostuvan hänen eritteistään imiessäni tuota nupukkaa tuntien Sannin olevan jo lähellä. Iloitsin saadessani hänet laukeamaan nopeasti ja hänen orgasminsa vaimentuessa nousin hymyillen seisomaan. Sanni nousi myös ja suutelimme vielä kiihkeästi junan saapuessa asemalle. Laiturille laskeuduttuamme heilautimme molemmat vain kättä ja lähdimme kumpikin omaan suuntaan.

11

11828

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      Jälleen kerran - aivan loistavaa! Jatkathan samaan tyyliin.

    • jeepsi

      mut TAAS yks asia,jos "vastapuoli" on eka kertaa bi asialla käykö se noin,hän näkee että sä katselet...ja sitten sun avoin..,siis noin vaan,helposti? Kertomus hyvä, mut liian suoraan asiaan,tässä aineksia vaikk mihin..hänen pahoinvointi,"mikreeni",yläpetille menossa tippuminen..jne eli Sä hoivaat häntä ja sitten VASTA alkaa housut kastumaan !Mutta kiitos taas kerran !!

      • -Seuralainen

        kommentistasi. Ehkä kumpikaan osapuoli ei ollut ensimmäistä kertaa bi asialla...
        Mutta joo...toisaalta ihmiset ei jaksa lukea pitkiä tarinoita ja pitkiä johdantoja ennen itse asiaan menoa. Toisaalta minä en heti mene yleensä asiaan. Yleensä tasapainoittelen tuossa välissä ettei tule liian pitkiä tarinoita.


    • nimimerkki

      SEURALAINEN joka tän kirjoitti,meinaan vaan tota -Seuralainen ??

      • -Seuralainen

        kait sen jo tekstistäkin huomaa :) Toivon mukaan ainakin :D Minulla on ollut hieman ongelmia kirjautumisen kanssa...


      • Kyllä olen sama :)


      • vahvistuksesta
        Seuralainen kirjoitti:

        Kyllä olen sama :)

        sorry epäilyni,kyllähän jutska, hyvä,ihana kiihoittava,mahtava jne. taas kerran! Uutta tarinaa taas odottelee,Sinun Fanisi.ps.kävisitkö uudestaan samassa liikkeessä OSTOKSILLA vai näetkö/näitkö tän myyjän esim.jossain pohjoisen lomakesk.missä olet siskosi kanssa rentoutumassa,kahdestaan ?


    • *Tarinoija*
      • -Seuralainen

        :D Sen enempää en ala muiden tarinoita kommentoimaan :D


      • VOI Voi
        -Seuralainen kirjoitti:

        :D Sen enempää en ala muiden tarinoita kommentoimaan :D

        kun sais joskus lukea jotain vastaavaa,jotain,jotakin tarinaa! Missähän Seuralainen"luuraa" odotellaan taas kerran hyvää ?!!


      • -Seuralainen
        VOI Voi kirjoitti:

        kun sais joskus lukea jotain vastaavaa,jotain,jotakin tarinaa! Missähän Seuralainen"luuraa" odotellaan taas kerran hyvää ?!!

        Moi,

        Aika lailla olen ollut kiireinen ja ennen täällä olevia uudistuksia siirtynyt tuonne itsetyydytys.org:in novellisivustoille. Sieltä löytyvät tarinani helpommin ja sinne jossain vaiheessa kenties tulee uusia ja vanhoja tarinoitani lisää.

        Näyttää että täällä on vielä ongelmia kirjautumisen kanssa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe