Julkisilla Moseliin?

japutti

Onko reissaajilla kokemusta ja tietoa Moselin laakson matkailusta julkisia välineitä käyttäen. Useimmat tuntuvat liikkuneen siellä autolla. Tarkoitus on lähteä reppuselkäisesti Koblenzista etenemään jokivartta ylöspäin (Kohti Trieriä). Aikaa on rutkasti. Jokilaivat ovat ilman muuta paras vaihtoehto. Onko tietoa niiden hinnoista ja siitä voiko laivalta pompata pois jonkun kylän kohdalla ja samalla lipulla jatkaa vaikka parin päivän päästä. (Edellyttäen, että myynnissä on joku könttälippu Koblenz-Trier välille.) Miten muu julkinen kulkeminen (esim. bussi)?

Kiitos!

1

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eu01

      Lähdetkö yksin vai porukalla? Porukka (max. 5) voi ostaa ns. Rheinland-Pfalz-Ticketin, eli siis lippu jolla voi matkustaa pitkin ja poikin Rheinland-Pfalz osavaltiota junissa, sekä myös kaikissa julkisliikenteen "regional" busseissa ja useamman kaupungin paikallisliikenteen ajouneuvoissakin. Eli siis 9:00 - 3:00 välillä 16 tunnin sisällä minne vain vaikka koko ajan. Yhdelle 25 euroa per päivä on ehkä vähän liikaa, mutta jos matkustaa 2, se tarkoittaa kulut 12,50 euroa per hlö päivässä ja kun matkustaa 5 se on 5€ per hlö.

      (Rhineland-Palatinate-Ticket)

      Package price: EUR 25 if you buy your ticket online or at the ticket machine. EUR 27 if you purchase your ticket at the Reisezentrum.

      This ticket is valid from Monday to Sunday for one day of your choice from 9 a.m. until 3 a.m. of the following day (on bank holidays for the whole day). For up to 5 persons traveling together, the ticket is valid for one day in 2nd class.It can be used on all local trains (Regional-Express, Regionalbahn, S-Bahn) and the entire transport system Rheinland-Pfalz and Saarland and many local trains and busses.

      Tälläinen lippu voi ostaa internetissäkin ( http://www.bahn.de/ ) ja se lähetetään ilman postituskuluja Suomeen. Tällöin täytyy valitettavasti valita matkustuspäivät etukäteen, mutta esim. ekapäivälle se on hyvä vaihtoehto, sitten automaattista. Aikataulut: http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/e - tämä rautatiesivusto näyttää junavuorot, mutta myös k.o. bussiyhteydet. Valitse kuitenkin "only local transport" vaihtoehto (missä lukee alussa "standard search"). Ja ei kun matkustamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe