Käykö eurot maksuvälineenä?

Bulgariaan lähtevät tollot=)

Sb:lle kesäk. alussa matkataan miehen kanssa ja tuli yht äkkiä mieleen valuutta hommelit.

voikos Bulgariassa maksaa euroilla kun matkatoim sivuilla kehotetaan niitä ottaa matkakassaan mukaan vai onko ne tarkoitus vaihtaa paikanpäällä?

jostain luin myös ettei sikäläistä valuuttaa saisi sinne viedä tahi tuoda pois? pitääkö paikkansa? What to do?

Muuten jos löytyy kokemusta siitä Iberostar Sunny Beach Resort Hotellista niin tännepäin tännepäin!

Rokotuksista vielä et huomattiin ettei jäykkäkour kurkkum ole ollut voimassa enää pitkään aikaan,,, olisko aiheellista yrittää se edes ehtiä ottaa? Olin kyllä lasten kanssa kreikassa syksyllä eikä ole siis ollut silloinkaan voimassa..... kivat.

Muita pareja kesäkuun alussa 3.pv alk SBlle tai jopa samaan hotlaan tulossa???

8

2373

  Vastaukset

  • käy maksuvälineenä SB:llä,levoja saa nykyään kuskata rajattomasti mennen tullen.Rokotuksista suosittelen uusimaan jäykkisrokotteen eikä Havrixkaan pahasta ole.Koskaan ei voi olla liian varovainen!Hauskaa reissua:)

   • Elikkä varmaankin kurssin takia suosittelevat aurinkomatkoilla otettavan eurot mukaan?
    Vähän ehkä kaivelee et miks mut kaippa se on halvempaa. mut kyl mää aion koto suomessa ne vaihtaa jo ettei käy köpelösti. Kiitos vastauksesta!


   • ap... kirjoitti:

    Elikkä varmaankin kurssin takia suosittelevat aurinkomatkoilla otettavan eurot mukaan?
    Vähän ehkä kaivelee et miks mut kaippa se on halvempaa. mut kyl mää aion koto suomessa ne vaihtaa jo ettei käy köpelösti. Kiitos vastauksesta!

    aina vaihtaneet suurimman osan jo Suomessa ja lisäksi ollaan otettu euroja mukaan ja vaihdeltu sitten tarvittaessa paikan päällä.


  • Ei kannata vaihdella Suomessa. Vaihda paikanpäällä.Parhaan kurssin saa Change-kopeissa,niitä löytyy sieltä hyvin.Ovat turvallisia ja hyviä...suosittelen.

   • En suosittele Change-koppeja, ellei sitten välttämättä halua päästä rahoistaan ja tulla mukiloiduksi. Hotelli, pankit ja Crown-kopit ovat turvallisia, kurssit tosin vaihtelevat.


   • järkyttävän huonot kurssit. en suosittele missään nimessä!!!


  • Nykyään 2019 käytämme vain Norwegianin Visa kortteja maksamiseen ja vaihtamiseen, ei mene mitään” välistä!
   Euroja tietysti aina mukana varalta!
   Ja muita luottokortteja ja vaimolla kans!
   Mutta kurssi taitaa olla nyt niin, voit maksaa 10€/20 levaa.

  • Tullut käytyä SBllä reilut 20 kertaa aina -90 luvulta asti. Nykyään nostan kaikki levat pankkiautomaateista, en muualta. Euroja en ole käyttänyt koskaan, enkä käytä. Halpaa on, jos ei nyt ihan joka päivä rantakadun ravintoloissa syö. SvetiVlan puolelta löytyi mukava Bistro, jossa illallinen kahdellle ruokajuomineen kaikkineen 20e, eli n. 40lv.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   140
   2865
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   223
   2348