Kuntosalilla

Urheilijatytsy

Olin jo viikkokausia ollut korviani myöten ihastunut nuoreen naiseen, joka kävi kanssani samalla kuntosalilla. Minä pelasin tennistä ja tein punttisaliharjoitukseni raskailla irtopainoilla kuntosalin alakerrassa, jossa ihastukseni Tarukin tapasi rehkiä. Taru oli fittnes-urheilija, aivan uskomattoman timmissä kunnossa, muttei kuitenkaan liian muskelikimppu minun makuuni.
Olimme tutustuneet pintapuolisesti, sillä tapasimme jutella niitä näitä aina kun satuimme kuntopyörille lämmittelemään samaan aikaan. Kesken treenin keskityimme kumpikin omiin harjoituksiimme, mutta usein vaihdoimme katseita keskenämme salissa, jossa muut treenaajat olivat tavallisesti miehiä.

Tänäänkin olimme osuneet salille samaan aikaan. Poljin jo loppuverryttelyksi kuntopyörälläni ja samalla katselin Tarua tekemässä toistoja pohjelaitteessa. Hänellä oli yllään löysät mustat capri-malliset housut, jotka silti antoivat oikeutta mallikkaasti muokatulle pepulle ja lihaksikkaille pohkeille ja säärille. Vaaleansinen toppi paljasti vahvat ja selvän jäntevät käsivarret, joista olin välillä melkein kateellinen. Olin toki itsekin urheilija, mutta silti toisen tyyppinen: olin varreltani pitkäraajainen ja melko hoikka, vaikka lihaksiakin löytyi.

Taru lopetti treenaamisen ja tuli polkemaan viereistä pyörää.
- Joko sullekin riitti?, minä kysyin.
- Joo, poljen tässä vielä pari minuuttia loppuverryttelyksi, Taru sanoi ja pyyhki hikeä kasvoiltaan. Juttelimme kevyesti muun muassa kuntosalin pienimuotoisesta remontista ja uusista treeniohjelmistamme. Lopetimme pyöräilyn samaan aikaan ja kapusimme portaat ylös pukuhuoneeseen. Pukuhuone kuhisi kovaan ääneen pulputtavia naisia, jotka olivat juuri tulleet jostakin jumppatunnilta.

- Oletko muuten jo käyttänyt tuota uutta solarium-laitetta?, minä kysyin.
- Joo, testasin viime viikolla ekaa kertaa, ihan hyvältä vaikutti, Taru vastasi.
- Ai jaa, minä ajattelin nyt tänään kokeilla, sanoin. Minua hiukan hermostutti olla Tarun seurassa näin vähän pidempään, sillä olin edelleenkin hurjan ihastunut ja yritin peittää sen parhaani mukaan. Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, pitikö Taru ylipäänsä naisista vai ei. Silti olin jo kauan aikaa ollut aistivani jotakin katseissamme, jotakin muutakin kuin vain hyvänpäivän tuttujen kesken vaihdettavia pikaisia vilkaisuja. Yritin vakuutella itselleni, että olin vain kuvitellut kaiken.

Taru käveli reippaasti solarium-huoneen ovelle ja minä seurasin häntä.
- Mä voin näyttää, miten tää toimii, Taru sanoi ja alkoi näppäillä oven vieressä olevaa ohjelmointitaulua.
- Ekalla kerralla 12 minuuttia on ihan hyvä aika, hän jatkoi. Seurasin vierestä, miten ohjelmointitaulu toimi. Parin painalluksen jälkeen Taru astui sisälle pieneen solarium-huoneeseen ja minä seurasin perässä. Huoneessa oli vain solarium-laite, roskakori ja pieni hylly.
- No niin, ton ohjelmoinnin jälkeen sulla on kolme minuuttia aikaa heittää vaatteet pois, ottaa nuo silmäsuojukset ja asettua tuohon laitteeseen makaamaan, Taru sanoi.
- Okei, kiitos neuvoista, sanoin ja aloin heti riisua hikisiä treenivaatteitani, jotta ehtisin asettua solarium-laitteeseen ennen sen käynnistymistä. Heitin paidan, sukat ja shortsit lattialle, avasin hiestä märät hiukseni ja ylläni oli enää pelkät mustat hipstrerit ja urheilutoppi.
- Mun olis nyt varmaan parasta sulkea tämä ovi, Taru sanoi ja oletin hänen tietysti lähtevän ja jättävän minut solariumiin.
- Joo, kiitos vielä, sanoin ja hymähdin hänelle. Taru astui ovelle, mutta ei lähtenytkään pukuhuoneen puolelle vaan sulki ja lukitsi oven ja jäi kanssani pienenpieneen huoneeseen. Katsoin häntä hämmentyneenä sanomatta mitään. Taru vain seisoi ovella, katsoi minua suoraan silmiin ja hymyili.
- Toi solarium aiheuttaa vaan syöpää, Taru sanoi ilkikurisesti ja tuli luokseni. Valotaulu oven vieressä osoitti, että solarium käynnistyisi puolen minuutin päästä. Taru kumartui ohitseni ja painoi solariumin kannen kiinni, niin ettei säteilystä olisi meille vaaraksi. Hän suoristautui takaisin seisomaan ja asetti kätensä olkapäälleni.
- Saanko mä suudella sua?, hän kysyi nyt yhtäkkiä vakavoituen. En voinut uskoa tilannetta todeksi, en saanut sanaa suustani joten nyökkäsin vain pienesti ja hymyilin kai melko typerästi.

Taru painoi huulensa minun huuliani vasten pehmeästi ja aloitti pitkän, hellän suudelman. Painauduimme toisiamme vasten, ja minä hyväilin toisella kädellä hänen lihaksikasta selkäänsä topin läpi. Tarun toinen käsi valteli pitkin selkääni ja pakaroitani, toinen pörrötti hiuksiani. Se oli kaunein, ihanin ja pisin suudelma, mitä olin koskaan kokenut.
- Sä et usko miten kauan mä olen tätä odottanut, Taru henkäisi. En vieläkään osannut vastata, sillä en voinut uskoa tilannetta todeksi. Minäkin olin odottanut tätä niin!
Suutelimme entistä kiihkeämmin, ja käteni kulkivat jo Tarun topin ja alla. Hän irrottautui minusta hetkeksi ja riisui itsensä pikkuhoususilleen. Minäkin heitin urheilutoppini lattialle.

Nyt ensimmäistä kertaa näin, miten upea vartalo Tarulla todella oli. Lihakset erottuivat selväti myös vatsassa, rinnat olivat pienet ja kiinteät. Saatuaan vaatteet yltään Taru tarrautui minuun uudelleen ja alkoi suudella rintojani. Samalla hän hivutti kätensä hipsterieni sisään ja hyväili pakaroitani. Kiihotuin todella nopeasti ja tunsin jo, että häpyni oli aivan kostea. Janosin Tarun kosketus koko ajan enemmän ja enemmän.
Taru työnsi minut selkä seinää vasten ja ulotti suudelmansa koko ajan alemmas treenatulla vatsallani. Alavatsalle päästyään hän polvistui eteeni, laski hipsterini alas ja kosketti kielellään aivan märkää häpyäni. Voihkin nautinnosta, mieleni teki käskeä Tarua päästämään minut tästä piinasta.
Taru tarttuikin molemmin käsin pakaroistani ja takareisistäni ja alkoi nuolla vakoani. Hän löysi kielellään herkän klitorikseni ja alkoi pyöritellä sitä suussaan välillä nuollen. Hän hyväili pakaroitani ja käytti suutaan rytmikkäästi. Tunne oli aivan uskomaton! Minä nojasin seinään voihkien ja samalla upotin käteni Tarun hiuksiin. Aloin tuntea, kuinka hekuman huippu oli lähestymässä. Vavahtelin Tarun käsittelyssä, hän käytti kieltään kiusoittelevasti jalkovälissäni. Kun orgasmi hyökyi valtavana päälleni, en enää voinut pidätellä itseäni vaan huusin ääneen. Taru pitkitti orgasmia hidastamalla klitoriksen pyörittelyä, ja sain kokea upeimman ja pisimmiän orgasmin tähän asti.

Vaivuin huohottaen lattialle istumaan. Minun oli mielettömän hyvä olla, mutta halusin samanlaisen olon myös Tarulle. Taru tuli viereeni istumaan ja otti minut halaukseensa. Aloin suudella häntä koko ajan vaativammin. Kaadoin Tarun selälleen lattialle ja asetuin hänen päälleen jalat levitettynä sivuille. Hyväilin hänen käteensopivia rintojaan ja suutelin samalla pehmeästi suulle. Käteni seikkaili hänen pyykkilautavatsansa kautta jalkoväliin. Hänen häpynsä oli aivan kostea ja turvonnut kiihkosta, joten sormeni luiskahtivat hänen sisäänsä helposti. Parin rytmikkään sormilla työnnön jälkeen Taru jo ynähteli simät kiinni nauttien. Aloin hieroa hänen klitoristaan ensin varovasti, sitten koko ajan nopeammin. Välillä kumarruin suutelemaan hänen rintojaan, joiden nännit olivat kovettuneet aivan kivikoviksi. Taru alkoi hytkyä allani ja hänen hengityksensä kiihtyi koko ajan. Hän tarrautui molemmin käsin lattiaan ja jännitti selkänsä kaarelle, kun sain hänet orgasmin huipulle. Nuolin klitorista vielä viimeiset kerrat, kunnes Taru jo melkein kiljahteli kiihkosta. Orgasmin huipun jälkeen hän valahti rennoksi ja minä kaaduin kyljelleni lattialle, toinen reisi hänen päälleen ja käsi rinnoilleen.

Makasimme lattialle huohottaen. Kun hengitys oli tasaantunut, suutelin Tarua suulle hellästi. Vasta silloin tajusimme, että solariumlaite oli sammunut ja ne kuuluisat 12 minuuttia kuluneet jo kauan sitten. Taru kierähti vielä päälleni, hyväili vartaloni joka kohtaa kädellään ja suuteli vatsaani, ennen kuin nousi pukemaan vaatteet takaisin ylleen. Minäkin nousin ja puin, vaikka olisin halunnut jäädä siihen kahden Tarun kanssa loppuiäkseni.

4

8066

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Urheilijatytsy

      No niin, sitten kommentteja! Se oli ensimmäinen novellini, kannattaako jatkaa? Ja mitä parannettavaa ym?

      • flicker

        Toi oli ihaninta, kiihottavinta ja parasta mitä olen ikinä lukenut..Jatkaa ihmeessä!!!!
        Odottelen jo innolla uusia novellejasi.


      • itsekin

        diggaan urheiluteemaisia juttuja! Sixpackit ja tiukat peput, ja urheilijamimmien asenne...Taidat teitää mistä kirjoitat :o) Hyvä!


      • Urheilijatytsy
        itsekin kirjoitti:

        diggaan urheiluteemaisia juttuja! Sixpackit ja tiukat peput, ja urheilijamimmien asenne...Taidat teitää mistä kirjoitat :o) Hyvä!

        Hmmm, no taidan kyllä tietää, mistä kirjoitan! ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe