Pikapano

Härski Harri

Hitto että panetti. Astuin bussista ulos ja kiroilin mielessäni hankalaa oloani. Jokainen kadulla kävelevä nainen näytti silmissäni ikään ja näköön katsomatta naitavalta seksipommilta. Totesin etten millään pääsisi kunnialla kotiin, sillä lyhyt takkini ei pystynyt peittämään punttiini pyrkivää pullotusta. Niinpä suuntasinkin kulkuni lähimpään kuppilaan.

Paikka oli tavallinen, savuinen kantabaari kantajengeineen. Astelin baaritiskille ostamaan oluen ja istahdin tyhjään pöytään silmäilemään menoa. Pari kännissä olevaa porukkaa ja jukeboxia rääkkäävä nainen. Katselin naista lähemmin. Noin kolmekymppinen, sormuksista päätellen naimissa. Kutsuva perse pakattuna tiukkoihin farkkuihin. Tissit yrittivät puskea itsensä tiukan puseron läpi. Kasvot olivat joskus olleet kauniit, mutta rankka elämä ja lasin kallistelu alkoi jo näkyä niissä. Parin vuoden päästä hän todennäköisesti olisi yksi elämän vauhtipyörästä pudonneista kapakkaruusuista.

Nainen huomasi tuijotukseni ja lähti tulemaan luokseni lasi kädessä. "Mitäs tuijotat" hän kysyi ykskantaan. "Sinua" vastasin yhtä fiksusti, kun en muutakaan keksinyt. "Miksi?" oli odotettavissa oleva kysymys. "Haluaisin naida sua" töksäytin naisen kyselystä närkästyneenä. Vastataan suoraan kun kerta kysytään, vaikkei näin suora toiminta yleensä kuulunutkaan tapoihini.

Nainen istahti seuraani äskeisestä vastauksestani häkeltyneenä. Vasta nyt huomasin hänen olevan hieman tuiterissa. Kiitos raflaavan aloitukseni jutustelu siirtyi heti itse asiaan. Hetken aikaa keskusteltuamme ja kerrottuani miten ensi näkemältä tunsin himoa häntä kohtaan, hän alkoi myöntyä. Mutta sillä ehdolla, että tarjoaisin hänelle parit tuopit. Ja sehän passasi minulle. Mutta missä, siitä tulikin ongelma. Hänen luokseen emme voineet mennä ja itse valehtelin asuvani toisella paikkakunnalla. En nimittäin halunnut hänestä mitään riesaa itselleni.

Onneksi vessat on keksitty. Baarimikko oli jossain takahuoneessa, eivätkä muutkaan paikallaolijat näyttäneet kiinnittävän meihin mitään huomiota, joten livahdimme nopeasti naistenvessaan. Turhia kainostelematta nainen laski farkkunsa nilkkoihin ja nojautui pönttöä vasten perse pystyssä. En itsekään jäänyt sen kummemmin ihmettelemään, vaan kaivoin puntissa pullottavan kaluni esiin, vein sen hollille ja survaisin sisään. Tartuin kaksin käsin naisen lanteista kiinni ja tikkasin kyrpää pilluun niin että litisi.

Sanotaan että alle puolen tunnin pano ei ole pano eikä mikään. Tämä ei kestänyt edes puolta minuuttia. Olin niin puutteessa että laukesin ähkäisten jo parin työnnön jälkeen. Spermani ruiskusi naisen sisään niin, että päässäni huippasi.

En jäänyt selittelemään heikkoa kestävyyttäni, vaan sulloin kaluni takaisin housuihin ja poistuin takaisin baarin puolelle jättäen naisen pyyhkimään jalkoväliään. Hetken mietittyäni kulautin juomani kurkkuuni, jätin naiselle kympin juomarahaa ja häippäsin kotia kohti.

5

23416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Emmanuele

      tätä lukiessa kyllä juuri ehtinyt kiihottumaan.

      • Manu.

        feministin mielipide?


      • joo..

        eipä sitä pikapanossa kauaa turata =D


      • "Kapakkaruusu"
        joo.. kirjoitti:

        eipä sitä pikapanossa kauaa turata =D

        mitä nopeampi,,,
        sen parempi!


    • Anonyymi

      Menin varastolla käymään, siellä oli valot hiippailin jos nuoriso siellä tekee pirruutta, siellä naapurin rouva hieroi pilluaan housun päältä oli selin katsoin tiukkaa pyllyä menin lähelle sanoin voinko auttaa pyörähti käsi pillussa, Jussi sinä säikytit hieroin pillua huokaili ei me täällä voidalaskin urheilu housuja alemman ja työnnyin naapurin märkään pilluun pyllisti riettaasti ja sanoi tätä minä olen ollut vailla, jalt meinas pettä kun sai orgasmin pani jalat yhteen silloin laskin sisään.
      Oli jonkun aikaa selin kääntyi ja hymyili kuinkahan monesti minun pitää käydä varastolla, nauroin monesti.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe