Aihe

KTM 690 Varastettu

leofin

9.5.-10.5. yöllä Vantaalta viety supermotard. Mallia '07, väri oranssi-musta. Kilpi: GN 737. Soita jos havaitset jotain, pyörä saattaa olla liikenteessä: 040 0704808. Poliisi 10022. Kiitos paljon.

4

1387

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nimetön

   Vantaalta, tarkemmin Jokiniemestä viety KTM Supermoto 690 on yhä kateissa. Mustiin vanteisiin oli lisätty oranssi teipitys joka erottaa sen vakio malleista. GN 737 on rekkari.

   Vihjeestä joka johtaa pyörän löytämiseen on luvassa löytöpalkkio. Jos ei halua soittaa poliisille voi laittaa mailia osoitteeseen: leonidak@evtek.fi

   Suurkiitos ihmisille jotka ovat tähän asti avustanut etsintää!

   • .......

    Onnea etsintöihin!, Taitaa jätkät olla kusessa jos on paikallisia/suomalaisia. Vaikea ajella huomaamatta ja vaikea myydä osissa. kannattaa seurata ebayta jos yrittävät sitä kautta myydä isompia osia ulkomaille. JA tämä on hyvä konsti, ilmoita vaan joka MP foorumilla ja ettei ihmiset unohda UP:paa vähän väliä.
    Ja toivottavasti oli Vakuutus kunnossa?


   • Niin tuskin-

    Tuskin liittyy tuohon varkauteen. Vai olisiko varas niin typerä, että haluaisi kiinnittää virkavallan huomion taivutetulla kilvellään?

    Eiköhän taivutetuilla kilvillä ajavat yleensä itse omista pärränsä, siten uskaltavat tehdä sen ja maksavat sitten kiltisti sakot, kun sinivuokko kehottaa taivuttamaan sen takaisin paikalleen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   330
   3668
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2553