kiertue tuotti 193miljoonaa?

hmmm...

Tuottiko Madonnan uusin kiertue peräti 193milj.dollarin tulot? Sehän oli maailamn menestynein Madonna-kiertue että menestynein kaikista naisartistien tekemistä. Joten kai tuo summa on mahdollinen. Madonan levymenestyshän on myös omaa luokkaansa ja kieppuu jopa 300 miljoonan paikkeilla. Samoin hänen listasijoutksensa ovat legendaarisia.


Tv.stä tuli vastikään yle live-Madonna-nimoinen ohjelma missä hänen uusinta confessions-kiertuettaan oli kuvattu Lontoon Wembley-areenalla mihin mahtuu varmaan 100 000 henkeä arviolta.

Kerrassaan mahtava esitys ja yleisä pomppi täysillä Madonnan mukana. Desipelit olivat varmasti korkealla kun Madonna pyysi yleisöä laulaman mukanaan ennätyshitti hung up:ia.

5

357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Madonnan levytulot ei sitten todellakaan ylety 300miljoonan puolelle, jos otetaan ihan vain LEVYJEN tulot, albumit myyvät jotain 8-15milj luokkaa Maddella.
      Verrataanpas nyt esimerkiksi Michael Jacksoniin, jonka levy myynnit ovat 30-100milj. luokkaa, ja hänen soolo-levynsä (aikuis-iän) albumejahan on myyty yli 250milj.

      Onhan se Madonna menestynyt, kaikkihan sen tietää.

    • ncfnpo

      Kyllä se Madonna sellasen 250milj levyä on myynyt hyvinkin mahdollisesti maailmalla. Naisista hän on ylivoimasiesti menestyneinja miehistäkin vain M.J. ylittää hänet. Toisn nykyään Jacksonin suosiontila ei vedä vertoja Madonnalle.

    • teevetulloo

      Enpäs oikeen usko. Tuntuu mahdottomalta määrältä kun ottaa huomioon että kyseessä on vain Madonna. Ämmä joutaa muutenkin hautaan. Musiikkialalla siis. En tykkää hänen äänestään ja ne kamalat bodit joita hän käyttää videoillaan ovat karseita. Ja kun hänen levyjään kunnolla kuuntelee voikin miettiä: Johtuukohan hurja menestys hyvästä laulajasta vaiko kenties hyvistä tuottajista ja biisin tekijöistä? Minulle tämä tilanne on tullut hyvin monta kertaa vastaan ja olen todennut että laulajasta se ei johdu. Madonna osaa kyllä ihan hyvin laulaa mutta ääni ei siltikään ole maailman paras. No, toivon ettei joku tyhmä luule että pidän Madonnaa huonona esiintyjänä/laulajana. Niin asia ei ole.

      • kaukana...

        Madonna on tekemässä aina itse biisejään (asian voi tarkastaa levyiltä biisien krediiteistä), joten jos menestys johtuisi vain ja ainoastaan musiikin tuotannollisista syistä, niin hyvä Madonna!

        Ja jos kamalat bodit ovat ainoa, mitä joku Madonnasta tietää, niin aika huteralla pohjalla on perustieto maailman yhdestä suurimmasta ja tunnetuimmasta tähdestä. Kyse on yhden levyn visuaalisesta puolesta. Madonnan tyyli muuttuu jokaisen levyn mukaan.


      • vdf
        kaukana... kirjoitti:

        Madonna on tekemässä aina itse biisejään (asian voi tarkastaa levyiltä biisien krediiteistä), joten jos menestys johtuisi vain ja ainoastaan musiikin tuotannollisista syistä, niin hyvä Madonna!

        Ja jos kamalat bodit ovat ainoa, mitä joku Madonnasta tietää, niin aika huteralla pohjalla on perustieto maailman yhdestä suurimmasta ja tunnetuimmasta tähdestä. Kyse on yhden levyn visuaalisesta puolesta. Madonnan tyyli muuttuu jokaisen levyn mukaan.

        Madonna on legenda ja on naurettavaa puhua jostain Hung Up-videon vaatteesta kun kyseessä on tosiaan yksi kaikkien aikojen superartisteista. Madonna on ehkä on merkittävin mediapersoona ikinä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1837
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1534
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe