Rekkakuskin kuuma yö

rekkakuski jore

5. päivä toukokuuta.Verona, Italia

Kuljetuspäällikön ilkeät silmät tuijottivat silmiini ja halusin lyödä miestä millä tahansa esineellä, saadakseni tympeän ilmeen pois miehen kasvoilta, - Saatanan mulkku, huusin suomeksi ääliölle, jonka kielitaito oli juuri kadonnut.

-   Mein Fernlaster ist nicht für container, kiljuin kurkku suorana.
-   My truck is not suitable for containers, yritin saada viestini uppoamaan typeryksen päähän.

Ääliö kääntyi kantapäillään ja häipyi koppiinsa sälekaihtimet rämisten. Pihalla seisoi minulle tarkoitettu lasti, konttiin pakattuna. Jäin odottamaan miehen selvitystä tilanteesta ja mietin kauanko kontin purkaminen ja uudelleen lastaus kestää.

-   Sie kommen morgen zurück, mies huusi vihaisesti kopistaan.

Huusin muutaman hävyttömyyden takaisin ja painuin autooni. Tarkastin vielä kerran paperini ja varmistin, että rahtikirjassa luki kappaletavara, - Vitun konttihirmut, tuhahdin lähettämön suuntaan. Käynnistin auton ja rynnistin moottoria ylikierroksilla, kertoakseni pihalla seisoville miehille miten paljon suomipoikaa vituttaa. Miehet levittelivät käsiään myötätuntoisina, mutta paljonko se taas meikäläistä auttoi. Annoin tyhjän auton kiihtyä rivakasti ja kurvasin pois ääliöiden täyttämältä tehdasalueelta.

Agipin asema oli onneksi lähellä ja sujautin täyspitkän yhdistelmäni sutjakkaasti rekkarivistöön ja painuin kahvilaan purkamaan pahaa mieltäni. Kuppi kahvia ja makoisa sämpylä auttoivat masennukseen ja päätin jäädä pihalle yöksi. Keskustaan ei autolla ollut mitään asiaa, eikä kallista hotellihuonetta viitsinyt ottaa. Hortoileminen vieraassa kaupungissa ja halvan hotellin etsiminen yli 22 metrisellä yhdistelmällä ei ollut kovinkaan houkutteleva ajatus.

Kuskeille varattu tila oli lähes tyhjä ja jäin ravintolan puolelle istumaan ihmisiä katsellakseni. Asemalla oli täysi tohina, olihan kello jo 18 ja ihmiset palailivat töistä kotiinsa. Veronan vilkas ohikulkutie kulki aseman toisella puolen ja ihmisiä oli todella runsaasti liikkeellä. Viereisen pöydän keski-ikäinen vaalea blondi loi hihattoman paidan paljastamiin lihaksiini kaihoisia katseita ja virnistin naiselle leveän hymyn. Naisen seurassa oleva mies huomasi puolisonsa ilmeen ja vilkaisi suuntaani uteliaana. Vedin kädet sivulle ja venyttelin lihaksiani raukeasti, rintalihakset piukeina ja hauis värähdellen. Nyt myös mies hymyili minulle ja nyökkäsi päällään tervehdyksen.

Palasin autolleni ja avasin ikkunat lämpimään kesäiltaan, uuden leffan pyöriessä näytöllä. Viereisessä pikkukuormurissa oli täysi akti käynnissä ja ikkunastani oli suora näköyhteys auton etupenkille, missä kaljamahaisen miehen päällä ratsasti paikallinen seksityöläinen. Hymyilin aitiopaikalleni ja harmittelin miehen rumuutta – komeaa olisi ollut ilo katsella. Sen verran toiminta kiinnosti, että päättelin miehellä olevan jumalattoman kullin, koska nainen nosteli takapuoltaan niin kauas miehen sylistä, että pakarat hinkkasivat melkein tuulilasiin saakka.

Torkuin aikaani kuluttaen ja parkkipaikka tuli täyteen rekkoja ennen kello 22 läpiajokieltoa. Pomppasin autosta hieman verrytelläkseni itseäni ja huomasin ravintolassa näkemäni pariskunnan hoippuvan kohti matkailuautoaan. Nainen oli todella tuhdisti juovuksissa ja mies yritti parhaansa mukaan tukea seuralaistaan, joka taituroi huikeissa koroissaan epätasaisella asfaltilla. Naisen vaatetus sai ilkeän sisimpäni henkiin ja päästin mojovan hörönaurun ilmoille, vatsalihakset hytkyen ja partaani sukien. Pariskunta huomasi minut ja molemmat tervehtivät minua iloisesti vahvalla pohjoissaksan murteella.

Pidin naista pystyssä kun mies yritti aukaista matkailuauton ovea. Nainen kikatti sormeillessaan rintakarvojani ja puhalsi kuumaa ilmaa korvaani, toinen käsi hamusi takapuoltani ja sain tehdä kunnolla työtä pitääkseni naisen tuettuna. Nostin rouvan sisälle ja mies tyrkkäsi naisen istumaan sohvalle, naureskellen molempien humalatilalle. Olin jo lähteä takaisin autolleni kun mies heilutti viskipulloa kädessään ja pyysi sisälle drinkille. - No, kyllähän iltadrinkki kelpaa, virkoin miehelle.

Istuin naista vastapäätä pöydän ääreen ja tunsin saman tien miten naisen varpaat hakeutuivat jalkoväliini, hieroen ja tunnustellen uteliaana varustustani. Mies huomasi vaimonsa jalan haaroissani ja hymyili lähes osaaottavasti, vaimoaan tyynnytellen. Pariskunta oli kotoisin Hampurista ja palaamassa kuukauden reissulta Etelä-Italiasta. Mies jutteli kaikenlaista ja vilkuili välillä jalkoväliäni, käden levätessä välillä polveni päällä.

Mies kähmi vaimoaan estoitta auton käytävällä ja naisen mekko kohosi lanteilta. Nainen loi minuun kiihkeitä katseita ja lipoi huuliaan merkitsevästi. Nousin pariskunnan eteen ja vedin housuni polviin, rohkeasti ja estottomasti. Naisen silmät revähtivät auki ja käsi hamusi pallejani. Nainen kumartui eteenpäin ja huulet painautuivat terskan ympärille, imaisten koko herkkutatin suuhun. Mies katsoi himoiten vaimonsa suihinottoa ja käsi repi naisen pikkupöksyjä, miehen toisen käden vapauttaessa omia housujaan. Miehellä oli komea paksu kalu joka sai äkkiä lisää pituutta naisen paljailla pakaroilla.

Irvistelin tyytyväisenä naisen suuhoidolle ja katsoin innostuneena miten miehen käyrä kalu upposi naisen pilluun, käsien hieroessa ruskettuneita pakaroita. Nainen huohotti kuumissaan ja vatkasi kaluani kädellään, huulten näykkiessä terskaa vetojen välillä.

- Ooh, so groß und so schön. Nainen vaikeroi tyytyväisenä kalustani.

Mies työnsi meitä kaikkia kohti auton takaosaa ja leveää parivuodetta. Nainen kiskoi mekkonsa päältään ja asettui vatsalleen, perse kohotettuna polvien varaan, aukaisten kaikki salaiset sopukat meidän molempien miesten silmien eteen. Riisuimme miehen kanssa vaatteemme toisiamme arvioiden ja hymyilin miehelle rauhoittavasti, - ei mitään hätää. Miehen käsi koetti kaluani ja raskaina riippuvia pallejani ja kädet työnsivät minua pakaroista kohti kiimasta tärisevää vaimoa. Asetuin hajareisin naisen perseen päälle jalat koukistettuna ja upotin kalua muutamia senttejä kuumien ja märkien häpyhuulten väliin. Nainen parkaisi onnesta ja tunsin miten miehen kädet tarttuivat pakaroihini ja työnsivät lantiotani eteenpäin.

Sain seinästä hyvää tukea ja vatkasin lantiota, kalun liukuessa kerta kerralta syvemmälle naisen sisuksiin. Lopulta pudottauduin polvilleni ja nostin naisen takamuksen sopivalle korkeudelle ja porauduin pallit ryskyen armottomaan naintiin. Mies hakeutui sängyn sivusta allemme ja tarjosi kalunsa naisen suuhun, samalla tunsin miehen kasvot palleillani ja mies imi kuumaa lihamassaa suullaan, kielen tunkeutuessa häpyhuulten väliin yhdessä kaluni kanssa. Käsi tunnusteli persettäni ja mies ujutti sormensa sisuksiini, pumpaten sormea lantioni rytmin mukana.

Pää ja rintani valuivat hikeä norona kohti alapuolella maiskahtelevaa kolmikantaa ja kaikki huohottivat kuumissaan ja kiimoissaan, sängyn naristessa naimisen tahdissa. Tunsin pienet salamat ohimollani ja totesin olevani valmis urakan loppuhuipennukseen. Pyöräytin kostealla peukalollani naisen takapuolen liukkaaksi ja annoin tahmean kaluni liukua tiukkaan persereikään naisen kirkuessa laukeamispisteessä. Miehen suu kurlasi imiessään naimisesta märkää pillua ja nainen tärisi orgasmin voimasta, perseen supistellessa kaluni ympärillä tiukkana ja halukkaana.

Miehen pitkä ja karhea aaah-ääni kertoi allamme makaavan miehen onnesta ja nainen lysähti uupuneena miehensä päälle pakarat levällään. Annoin kaluni suihkuttaa lastini naisen pakaroille ja jalkoväliin, valkoisen siemennesteen valuessa miehen hikisille kasvoille. Huomattavasti humalatilastaan selvinnyt rouva keitti makoisat kahvit urakkapalkaksi ja mies ujutti konjakkia kahvimme sekaan. Annoin pariskunnalle nettisoitteeni ja laskeskelin käyväni Hampurissa muutamia kertoja vuodessa. Lupasivat majoittaa ilomielin.

Aamulla lastaus sujui moitteetta ja ohjasin painavan yhdistelmäni moottoritien rampilta vilkkaan aamuliikenteen sekaan, luottaen ison yhdistelmän kunnioitusta herättävään kokoon. Edessä olikin pitkä kotimatka ja yöpymiset missä milloinkin.

6

6840

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mystica man

      Tosi hyvä tarina mut mua kiinnostaa vain tositarinat ku novellijutut... ;)

    • Immis

      Hyvä Jore, sä teit sen taas!!
      Kiitos ja kumarrus punoittavalta naiselta.

      • ....... n ......

        kiihottava tarina...oon ihan märkä...


    • tarina

      olipa kiva lukea tällaista välillä

      hon&han

    • Your Fan

      Mieletön tarina... Itsekin tuon ihanauuden kokeneena voin vain taas muistella menneitä molo pystyssä ja alkkarit kosteena. Onnex on hiljaista duunissa... ;-) Jos pareja kiinnostaa, niin...!

    • Anonyymi

      Etpä kyllä 22m ajellut. Ellei lavetti kyseessä,ja siihen kontti sopisi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe