Paras metsästyspeli?

Allu

Mikähän on se PARAS metsästyspeli?

Arvostan:

-REALISTISUUTTA (se on se tärkein), esim. otetaan huomioon tuuli, eläimen aistit, oma haju jne.

-Monipuolisuutta (aseet, eläimet)

Siis että peli saisi olla äärimmäisen realistinen ja miksei vaikeakin, metsästettävyys siis jne.

Kuulin myös jostain että jossain metsästyspelissä saa luodin näkymään ns. matrixtavalla, se olisi lisäpiste pelille.

Myöskin petoeläimiä saisi olla, muttei välttämätöntä.

Niin, ja vielä kun löytyisi se pe PC:lle.

Kiitos.

22

9365

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • paras metsästyspeli

   Trophy Hunter 2003.

   Siinä saat metsästää kaikenlaista riistaa ja kentät ovat hyviä ja sen lisäksi siinä on petoeläimiä jotka saattavat ärsytettynä uida jahtiliiveihin. Eläimet säikkyvät liiasta piipun heiluttelusta jne.

   Deer Hunter 2004 ja 2005 ovat myös hyviä, mutta metsästettävä riista on rajoitettu ainoastaan peuroihin (ei siis hirviä, karhuja jne.) Hyvää niissä on kuitenkin näyttävät metsiköt ja realistisesti käyttäytyvät elukat. Pelimoottori on sama noissa kahdessa deerhunterissa kuin on Trophy Hunter 2003:kin.

   Vaikka tuo Trophy Hunter 2003 on niin "vanha" peli, se sattuu silti olemaan vieläkin paras metsästyspeli. Kaikki muut pelit, esimerkiksi Huntingunlimited ja muut, saat suosiolla unohtaa.

   Tuon TH2003:n jälkeen on metsästyspeliskene mennyt koko ajan alapsäin ja nyt se pohja on viimein saavutettu:


   Ostin ihan äskettäin Bass Pro Shopsin Trophy Hunter 2007 ja parin illan metsästyksen jälkeen heitin koko oksennuksen helvettiin koneesta ja en enää ikinä tule sitä uudestaan asentamaan. Siinä pelissä ei ole mitään hyvää.

   Ensiksikin kun alat asentamaan sitä, pitää koko virustorjunta ottaa pois päältä että se suostuu asentumaan!

   Jokainen kentistä ovat kuin jalkapallokentän kokoisia länttejä, eli todella pieniä (pystyt juoksemaan päästä päähän minuutissa!) Ne ovat myös todella epärealistisia (Painutko sinä metsälle jalkapallokentälle?)

   Tehtävät ovat huonoja kauttaaltaan, tyyliin metsästä tämä tai nämä elukat ja sitten seuraavaan kenttään...

   Kun aloitat jonkun kentän, aloitat aina ja iankaikkisesti samasta paikasta, kentän yhdestä nurkasta.

   Kiväärin tähtäin ei heilu yhtään mihinkään vaikka tähtäät vuosia samaan paikkaan ja vaikka olisit juossut itsesi läkähdyksiin. Sen sijaan luoti kyllä tottelee tuulta, eli ellet ammu parin metrin päästä, sinä et tule osumaan kohteeseen edes tuurilla! Tämän voi todeta ampumaradalla, jonka funtkio tässä pelissä on vain olla mukana, koska muissakin metsästyspeleissä on ampumarata.


   Tekijät kyllä hypettävät että luodin lentorata perustuu tieteellisiin laskelmiin, mutta vittuako siitä jos se luoti ei oikeasti tottele minkään maailmankaikkeuden fysiikan lakeja? Edes keskiaikaiset lunttukiväärit tai jopa pistoolit eivät ole olleet näin epätarkkoja!

   Luoti voi kyllä totella hengästynyttä liikettä, eli piippu voi mennä mihin sattuu, mutta jos se halutaan välttämättä mallintaa luodin lentorataan, silloin se pitää mallintaa ehdottomasti myös tähtäimen liikkeeksi!

   Jalkapallokentän toisessa päässä seisova mies pystyy seisaaltaankin osumaan kiväärillä hirven kokoiseen maaliin jos hän on edes vähän kokenut ampuja ja tuntee aseensa (pelin ampumarata on melkein samankokoinen kuin ison suomalaisen omakotitalon piha) Makuultaan osuu varmasti jokainen jonka kivääri on vain oikein kohdistettu, vaikka ei asetta tuntisikaan. Tässä pelissä osuminen sille etäisyydelle on täysin mahdotonta koska tähtäimellä et voi todellakaan ennnakoida sitä mihin päin se luoti lähtee, eikä tuulen ennakoinnista ole mitään apua.

   Yritin ihan oikeasti etsiä tuosta pelistä jotain hyvääkin, mutta siinä ei ole muuta hyvää kuin intro musiikki.

   Puskat ja puut ovat kuin 90 luvun peleistä, eli todella vanhentunutta. Mutta! Se taas tarkoittaa sitä että kyseinen oksennus pyörii kyllä loistavasti vanhemmallakin kokoonpanolla ja vielä täysillä tehoilla, Sen voi ehkä laskea hyväksi ominaisuudeksi kyseisessä pelissä.

   Kenttädesing on kuitenkin todella ala-arvoista lähtien ihan äänimaailmasta. Jokainen hiljaa virtaava puro kohisee kilometrien päästä kuin niagaran kosket. Alaskakenttä on typeryyksien huippu: Lumiset puut nousevat suoraan hangesta eivätkä näytä läheskään siltä että olisivat uponneet paksun lumikerroksen alle. Toisinsanoen näyttää siltä että "paksu talvinen lumivaippa" on maalattu suoraan siihen ruohomaton päälle. Sen lisäksi Alaskan kentässä sataa hiljalleen lunta kuin herttaisissa joulukuvaelmissa, mutta silti taustalla kuuluu valtavan talvisen myrskytuulen kohina!

   Vesi on joka kentässä hopean väristä ja läpinäkyvää useisiin kilometreihin saakka (alaskassa vesi on jäässä, mutta jälleen kerran lampien pohjan näkee pelkällä vilkaisulla.) Mitään muuta eläimiä ei paikalla ole kuin ne ennalta määrätyt saaliseläimet. Ja ne puskat ovat todellakin kuin suoraan 90 luvun loppupuolelta, ainoana poikkeuksena se ettei niitä sentään ole tehty spriteistä kuten silloin oli tapana.

   Ainoa hyvä asia äänissä on realistiset aseiden äänet. Ne ovat jopa kiitettävän hyvät.

   Easy skill level on sellainen joka tappaa pelinautinnon välittömästi kun sitä kokeilee. Mutta sitä kannattaa kokeilla jos haluaa todistaa itselleen kuinka huono tuo peli ihan oikeasti on. (easy skillelevelillä voit kävellä elukan naaman eteen ja se vain puskee sinut pois tieltä välittämättä mitään pelaajasta. Sinä myös näet välittömästi elukan nimen ja etäisyyden kaikkien esteiden läpi, eli voit pelkästään kävellä paikalle kilometrien päästä (niin mutta kun ne kentät olivat vain sata kertaa sata metriä kanttiinsa!) ilman mitään haastetta. Minä veikkaan että tuo easy skill level ei ole tehty aloittelijoille, vaan sitä on käytetty kehitystiimin kanssa kun ollaan tutkailtu sitä toimiiko se peli ollenkaan vai ei.)

   Eläinten tekoäly on kuin zombieleffoista. Vaikeammilla vaikeusasteilla eläimet kyllä säikähtävät pelaajaa, mutta ovat kuitenkin kuin koneita, eivätkä mitenkään muistuta elävien elukoiden käyttäytymistä. Kentät ovat samoja koko ajan, eli eläimet vaeltavat kentällä ennalta määriteltyjä polkuja pitkin, joten tiedät aina mistä ne tulevat ja millä kellonlyömällä. Tämä tappaa jälleenpelaamisen arvon. Kun keskellä kenttää laukaiset aseet, kaikki kentällä sillä hetkellä olevat saaliseläimet juoksevat sinusta poispäin ja kentän reunojen yli vapauteen.

   Pelissä ei ole kenttäeditoria joka pitäisi nykyään olla ehdoton vaatimus näissä peleissä.

   Multipeli mahdollisuutta ei ole. Vaikka toisaalta voi kysyä kyllä sitäkin että kuka oikeasti haluaisi tuollaista paskaa pelata kaverinsa kanssa?

   En edes tiedä miksi pitää vuodattaa tuosta pelistä kun se on niin huono että se saa melkein itkemään. Pelintekijät näyttävät todellakin luulevan että näitä pelejä ostavat pelkästään takametsien punaniskajuntit jotka eivät tiedä mistään mitään.

   • BGHHGB

    Big Game Hunter 2009


   • hghhghg
    BGHHGB kirjoitti:

    Big Game Hunter 2009

    the hunter


  • henkkaaaaaaaa

   samaa etin minäkin että olisi kiva pelata hyvää metsästys peliä

  • öoita

   mikä on cabelasin paras metsästyspeli ps2:koselle

  • paras mitä oon pelannu on big game hunter 2005 tosi aito ja monipuolinen.Kannattaa kokeilla

  • HC Gandalf

   onko olemassa sellasta vapaamuotoista metsästyspeliä, että saa mennä vapaasti metsään, ampua eläimen ja siitä sais mahdollisesti jotain rahaa? rahalla vois ostaa uusia aseita jne.

  • pumpupmupumpu

   Ihan jokane tyyppi joka tän lukee niin www.thehunter.com

  • deer hunter 2005

   deer hunter 2005 on tosi hyvä ja aito suosittelen :D

   • ppppppppppåååååååååå

    deer hunter on muuten hyvä paitsi siinä on vähän metsästettävää ja sen grafiikka ei ole parhaasta päästä


  • eräjorma69

   The Hunter , aidoin ja paras. tosin ei halvin.

  • gfgfgfgffffffffffffg

   the hunter

  • metsästäjä1001

   paras on hunters trophy 2 kokeilkaa se on aito

  • jumala4

   paras metsästys peli on big game hunter 2006

  • nikke2

   minusta pras metsästys peli on deer hunter

  • HT 2 vai muu

   Mitä ajattelette Hunter's Trophy 2:sta, xbox 360:lle?

   Ajattelin ostaa xbox 360:lle metsästyspelin ja löysin sattumalta tämän netistä, niin onko tuote ajan ja rahan hukkaa vai hyvä rentoutumispeli?

   Jos löytyy parempia metsästyspelejä xbox 360:lle, niin kertokaa.

  • jaettämitähänvittua

   the hunter 2014

  • Lellittykakara

   The hunter call of The wild

  • Lolololmlg

   The hunter maksaa 10000000000€

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Herran vuonna 2022, se maksaa sentään kokonaiset 4,99€
    https://pelivertailu.fi/the-hunter-call-of-the-wild

    Juu, tuli Steamista kyseinen peli hankittua, on kyllä realistinen ja hieno, mutta tietokone huutaa hoosiannaa, kun peliä pelaa eli tuulettimet pyörii suurilla kierroksilla, vaikkei ole ihan mikään pienitehoinen tietokone.
    Ei vastaavaa ole tapahtunut Farming simulator 19 ja Euro Truck Simulator2 pelin kanssa, vaikka niissäkin on hienot grafiikat.


  • Anonyymi

   Paras metsästys peli on ehdottomasti theHunter Call Of The Wild

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2293
  2. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   278
   1385
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1346
  4. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1196
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   40
   1115
  6. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   82
   1034
  7. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   63
   897
  8. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   46
   843
  9. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   44
   827
  Aihe