Paras metsästyspeli?

Allu

Mikähän on se PARAS metsästyspeli?

Arvostan:

-REALISTISUUTTA (se on se tärkein), esim. otetaan huomioon tuuli, eläimen aistit, oma haju jne.

-Monipuolisuutta (aseet, eläimet)

Siis että peli saisi olla äärimmäisen realistinen ja miksei vaikeakin, metsästettävyys siis jne.

Kuulin myös jostain että jossain metsästyspelissä saa luodin näkymään ns. matrixtavalla, se olisi lisäpiste pelille.

Myöskin petoeläimiä saisi olla, muttei välttämätöntä.

Niin, ja vielä kun löytyisi se pe PC:lle.

Kiitos.

22

9838

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paras metsästyspeli

      Trophy Hunter 2003.

      Siinä saat metsästää kaikenlaista riistaa ja kentät ovat hyviä ja sen lisäksi siinä on petoeläimiä jotka saattavat ärsytettynä uida jahtiliiveihin. Eläimet säikkyvät liiasta piipun heiluttelusta jne.

      Deer Hunter 2004 ja 2005 ovat myös hyviä, mutta metsästettävä riista on rajoitettu ainoastaan peuroihin (ei siis hirviä, karhuja jne.) Hyvää niissä on kuitenkin näyttävät metsiköt ja realistisesti käyttäytyvät elukat. Pelimoottori on sama noissa kahdessa deerhunterissa kuin on Trophy Hunter 2003:kin.

      Vaikka tuo Trophy Hunter 2003 on niin "vanha" peli, se sattuu silti olemaan vieläkin paras metsästyspeli. Kaikki muut pelit, esimerkiksi Huntingunlimited ja muut, saat suosiolla unohtaa.

      Tuon TH2003:n jälkeen on metsästyspeliskene mennyt koko ajan alapsäin ja nyt se pohja on viimein saavutettu:


      Ostin ihan äskettäin Bass Pro Shopsin Trophy Hunter 2007 ja parin illan metsästyksen jälkeen heitin koko oksennuksen helvettiin koneesta ja en enää ikinä tule sitä uudestaan asentamaan. Siinä pelissä ei ole mitään hyvää.

      Ensiksikin kun alat asentamaan sitä, pitää koko virustorjunta ottaa pois päältä että se suostuu asentumaan!

      Jokainen kentistä ovat kuin jalkapallokentän kokoisia länttejä, eli todella pieniä (pystyt juoksemaan päästä päähän minuutissa!) Ne ovat myös todella epärealistisia (Painutko sinä metsälle jalkapallokentälle?)

      Tehtävät ovat huonoja kauttaaltaan, tyyliin metsästä tämä tai nämä elukat ja sitten seuraavaan kenttään...

      Kun aloitat jonkun kentän, aloitat aina ja iankaikkisesti samasta paikasta, kentän yhdestä nurkasta.

      Kiväärin tähtäin ei heilu yhtään mihinkään vaikka tähtäät vuosia samaan paikkaan ja vaikka olisit juossut itsesi läkähdyksiin. Sen sijaan luoti kyllä tottelee tuulta, eli ellet ammu parin metrin päästä, sinä et tule osumaan kohteeseen edes tuurilla! Tämän voi todeta ampumaradalla, jonka funtkio tässä pelissä on vain olla mukana, koska muissakin metsästyspeleissä on ampumarata.


      Tekijät kyllä hypettävät että luodin lentorata perustuu tieteellisiin laskelmiin, mutta vittuako siitä jos se luoti ei oikeasti tottele minkään maailmankaikkeuden fysiikan lakeja? Edes keskiaikaiset lunttukiväärit tai jopa pistoolit eivät ole olleet näin epätarkkoja!

      Luoti voi kyllä totella hengästynyttä liikettä, eli piippu voi mennä mihin sattuu, mutta jos se halutaan välttämättä mallintaa luodin lentorataan, silloin se pitää mallintaa ehdottomasti myös tähtäimen liikkeeksi!

      Jalkapallokentän toisessa päässä seisova mies pystyy seisaaltaankin osumaan kiväärillä hirven kokoiseen maaliin jos hän on edes vähän kokenut ampuja ja tuntee aseensa (pelin ampumarata on melkein samankokoinen kuin ison suomalaisen omakotitalon piha) Makuultaan osuu varmasti jokainen jonka kivääri on vain oikein kohdistettu, vaikka ei asetta tuntisikaan. Tässä pelissä osuminen sille etäisyydelle on täysin mahdotonta koska tähtäimellä et voi todellakaan ennnakoida sitä mihin päin se luoti lähtee, eikä tuulen ennakoinnista ole mitään apua.

      Yritin ihan oikeasti etsiä tuosta pelistä jotain hyvääkin, mutta siinä ei ole muuta hyvää kuin intro musiikki.

      Puskat ja puut ovat kuin 90 luvun peleistä, eli todella vanhentunutta. Mutta! Se taas tarkoittaa sitä että kyseinen oksennus pyörii kyllä loistavasti vanhemmallakin kokoonpanolla ja vielä täysillä tehoilla, Sen voi ehkä laskea hyväksi ominaisuudeksi kyseisessä pelissä.

      Kenttädesing on kuitenkin todella ala-arvoista lähtien ihan äänimaailmasta. Jokainen hiljaa virtaava puro kohisee kilometrien päästä kuin niagaran kosket. Alaskakenttä on typeryyksien huippu: Lumiset puut nousevat suoraan hangesta eivätkä näytä läheskään siltä että olisivat uponneet paksun lumikerroksen alle. Toisinsanoen näyttää siltä että "paksu talvinen lumivaippa" on maalattu suoraan siihen ruohomaton päälle. Sen lisäksi Alaskan kentässä sataa hiljalleen lunta kuin herttaisissa joulukuvaelmissa, mutta silti taustalla kuuluu valtavan talvisen myrskytuulen kohina!

      Vesi on joka kentässä hopean väristä ja läpinäkyvää useisiin kilometreihin saakka (alaskassa vesi on jäässä, mutta jälleen kerran lampien pohjan näkee pelkällä vilkaisulla.) Mitään muuta eläimiä ei paikalla ole kuin ne ennalta määrätyt saaliseläimet. Ja ne puskat ovat todellakin kuin suoraan 90 luvun loppupuolelta, ainoana poikkeuksena se ettei niitä sentään ole tehty spriteistä kuten silloin oli tapana.

      Ainoa hyvä asia äänissä on realistiset aseiden äänet. Ne ovat jopa kiitettävän hyvät.

      Easy skill level on sellainen joka tappaa pelinautinnon välittömästi kun sitä kokeilee. Mutta sitä kannattaa kokeilla jos haluaa todistaa itselleen kuinka huono tuo peli ihan oikeasti on. (easy skillelevelillä voit kävellä elukan naaman eteen ja se vain puskee sinut pois tieltä välittämättä mitään pelaajasta. Sinä myös näet välittömästi elukan nimen ja etäisyyden kaikkien esteiden läpi, eli voit pelkästään kävellä paikalle kilometrien päästä (niin mutta kun ne kentät olivat vain sata kertaa sata metriä kanttiinsa!) ilman mitään haastetta. Minä veikkaan että tuo easy skill level ei ole tehty aloittelijoille, vaan sitä on käytetty kehitystiimin kanssa kun ollaan tutkailtu sitä toimiiko se peli ollenkaan vai ei.)

      Eläinten tekoäly on kuin zombieleffoista. Vaikeammilla vaikeusasteilla eläimet kyllä säikähtävät pelaajaa, mutta ovat kuitenkin kuin koneita, eivätkä mitenkään muistuta elävien elukoiden käyttäytymistä. Kentät ovat samoja koko ajan, eli eläimet vaeltavat kentällä ennalta määriteltyjä polkuja pitkin, joten tiedät aina mistä ne tulevat ja millä kellonlyömällä. Tämä tappaa jälleenpelaamisen arvon. Kun keskellä kenttää laukaiset aseet, kaikki kentällä sillä hetkellä olevat saaliseläimet juoksevat sinusta poispäin ja kentän reunojen yli vapauteen.

      Pelissä ei ole kenttäeditoria joka pitäisi nykyään olla ehdoton vaatimus näissä peleissä.

      Multipeli mahdollisuutta ei ole. Vaikka toisaalta voi kysyä kyllä sitäkin että kuka oikeasti haluaisi tuollaista paskaa pelata kaverinsa kanssa?

      En edes tiedä miksi pitää vuodattaa tuosta pelistä kun se on niin huono että se saa melkein itkemään. Pelintekijät näyttävät todellakin luulevan että näitä pelejä ostavat pelkästään takametsien punaniskajuntit jotka eivät tiedä mistään mitään.

      • BGHHGB

        Big Game Hunter 2009


      • hghhghg
        BGHHGB kirjoitti:

        Big Game Hunter 2009

        the hunter


    • henkkaaaaaaaa

      samaa etin minäkin että olisi kiva pelata hyvää metsästys peliä

    • öoita

      mikä on cabelasin paras metsästyspeli ps2:koselle

    • paras mitä oon pelannu on big game hunter 2005 tosi aito ja monipuolinen.Kannattaa kokeilla

    • HC Gandalf

      onko olemassa sellasta vapaamuotoista metsästyspeliä, että saa mennä vapaasti metsään, ampua eläimen ja siitä sais mahdollisesti jotain rahaa? rahalla vois ostaa uusia aseita jne.

    • pumpupmupumpu

      Ihan jokane tyyppi joka tän lukee niin www.thehunter.com

    • deer hunter 2005

      deer hunter 2005 on tosi hyvä ja aito suosittelen :D

      • ppppppppppåååååååååå

        deer hunter on muuten hyvä paitsi siinä on vähän metsästettävää ja sen grafiikka ei ole parhaasta päästä


    • eräjorma69

      The Hunter , aidoin ja paras. tosin ei halvin.

    • gfgfgfgffffffffffffg

      the hunter

    • metsästäjä1001

      paras on hunters trophy 2 kokeilkaa se on aito

    • jumala4

      paras metsästys peli on big game hunter 2006

    • nikke2

      minusta pras metsästys peli on deer hunter

    • HT 2 vai muu

      Mitä ajattelette Hunter's Trophy 2:sta, xbox 360:lle?

      Ajattelin ostaa xbox 360:lle metsästyspelin ja löysin sattumalta tämän netistä, niin onko tuote ajan ja rahan hukkaa vai hyvä rentoutumispeli?

      Jos löytyy parempia metsästyspelejä xbox 360:lle, niin kertokaa.

    • jaettämitähänvittua

      the hunter 2014

    • Lellittykakara

      The hunter call of The wild

    • Lolololmlg

      The hunter maksaa 10000000000€

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Herran vuonna 2022, se maksaa sentään kokonaiset 4,99€
        https://pelivertailu.fi/the-hunter-call-of-the-wild

        Juu, tuli Steamista kyseinen peli hankittua, on kyllä realistinen ja hieno, mutta tietokone huutaa hoosiannaa, kun peliä pelaa eli tuulettimet pyörii suurilla kierroksilla, vaikkei ole ihan mikään pienitehoinen tietokone.
        Ei vastaavaa ole tapahtunut Farming simulator 19 ja Euro Truck Simulator2 pelin kanssa, vaikka niissäkin on hienot grafiikat.


    • Anonyymi

      Paras metsästys peli on ehdottomasti theHunter Call Of The Wild

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1157
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe