Kotibileiden yllättäjä

Tirlittantaa

Tutkailin itseäni suuresta kokovartalopeilistä, joka oli sijoitettu vaatekomeroni eteen. Lattialla makasi sekalainen kasa toppeja, t-paitoja, hameita ja housuja, sillä en ollut millään osannut päättää mitä olisin pistänyt päälleni. Peilistä minua tuijotti takaisin 166 senttiä pitkä, vähän aasialaista muistuttava normaalikroppainen tyttö, jolla oli tosin melkoisen muodokas alavartalo. Pienet A-kupin rintani olivat kätkeytyneet sammalenvihreiden pitsiliivien sisuksiin, jotka saivat ne näyttämään ryhdikkäiltä ja ihan kivannäköisiltä. Jalkaani olin vetänyt samaa sarjaa olevat pitsihipsterit, joissa - vaikka itse sanoinkin - takapuoleni korostui ja näytti erityisen hyvältä. Täydellistä. Hymyilin kuvajaiselleni ja vilkaisin sitten maassa makaavaa vaatekasaa. Enää piti päättää halusinko hameen vai farkut, sievän pikkutopin vai värikkään tunikan.

Yllättäen puhelimeni soittoääni pärähti soimaan ja kohotin toista kulmaa nähdessäni soittajan numeron. En tunnistanut sitä.
"Miina", vastasin arasti.
"Ida tässä moi! Sori, soitan yhden Adan puhelimesta, sen takia outo numero. Missä sä viivyt? Ollaan odotettu sua jo pieni ikuisuus."
Vilkaisin kauhistuneena pöydälläni nököttävää mustaa herätyskelloani. Viisarit osoittivat puoli viittä, ja olin sopinut näkeväni Idan ja jonkun hänen uuden ystävänsä vasta puoli kuudelta.
"Sehän on vasta puoli viisi, meidän piti nähdä vasta tunnin päästä--- Ainiin!" Olin totaalisesti unohtanut sen, että viime yön aikana kelloja oli siirretty tunti eteenpäin. Uskollinen kelloni oli pettänyt minut.
"Anteeksi", sopersin ja aloin hädässä penkomaan vaatekasaa, jotta löytäisin edes jotain päällepantavaa. "Unohdin kokonaan tuon kellojen siirtämisen! Odottakaa ihan hetki, mä tulen niin nopeasti kuin voin! Tai menkää vaikka edeltäkäsin sinne bileisiin, tuun sitten perässä."

En edes kuunnellut huvittuneen ystäväni vastausta, vaan painoin punaista luuria ja lähdin säntäilemään ympäri huonetta. Olimme menossa yhden ala-asteaikaisen tuttumme 18-vuotias juhliin, joista olin näköjään lahjakkaasti myöhästymässä. Puuskahdin ja pörrötin hiuksiani, jotka lainehtivat tummanruskeina päätäni pitkin aina alas olkapäille. Onneksi olin tajunnut meikata jo ennen vaateoperaatiotani, sillä tässä kiireessä minulla ei olisi ollut aikaa siihen. Hetken kestäneen pohdinnan jälkeen vedin jalkaani mustat pillifarkut ja puin päälleni tummanruskean kuvioidun topin. Kruunasin asun vielä ohuella, kultaisella vyöllä ja kultaisella sydänriipuksellani sekä hiuspannalla ja olin valmis lähtöön. Kännykän ja lompakon sekä ehostustarvikkeet sulloin mustaan kirjekuorilaukkuuni.

Saapuessani juhliin ihmiset olivat jo hyvässä tunnelmassa, sillä boolimalja ammotti tyhjyyttään ja olohuoneessa pauhasi kova, rytmikäs musiikki. Etsin käsiini synttärisankarin ja halasin tätä toivottaen onnea, jonka jälkeen lähdin metsästään juhlahumun seasta Idaa ja Adaa.
"Miina, täällä näin!" Löysin ystäväni takkahuoneesta, jossa tämä istui muutaman ikäisemme pojan ja Adan kanssa. Hän oli löytänyt paikan tyytyväiseltä näyttävän punapään sylistä, joka ei näyttänyt pistävän tilannetta ollenkaan pahakseen. Punaposkinen nainen kikatteli ja kujersi uudelle tuttavuudelleen. Hänen vieressään istuva Ada näytti sen sijaan melko tympääntyneeltä koko touhuun.

"Tämä tässä on Ada", Ida sai mumistua, sillä punapää oli päättänyt ryhtyä sanoista tekoihin ja upotti kieltään nyt tämän kurkkuun. "Tehän voisitte vaikka tutustua tai jotain. Minulla on nyt vähän... Öö. No, näettehän te." Ida kohautti olkapäitään anteeksipyytävästi, kikatti taas kovaäänisesti ja asettui hajareisin istumaan pojan syliin. Tämän kaverit taputtivat ja hurrasivat kovaäänisesti.

"Tota... Moi", aloitin varovaisesti.
"Terve. Mun nimi on Ada - ja mikäli ymmärsin oikein Idan mongerruksesta, niin sun nimi on Miina. Hei, mennäänkö vähän pihalle, kun täällä on aika kuuma? Ja jätän mielelläni väliin noiden kahden sessiot." Ada väläytti minulle leveän hymyn ja nyökkäsin hymyillen itsekin, sillä nainenö vaikutti mukavalta ja tutustumisen arvoiselta tapaukselta. Ida vaikutti muutenkin siltä, ettei hänestä olisi seuralaiseksi enää loppuiltana.

Juttelimme pitkään Adan kanssa pihakeinussa istuen. Vilkuilin aina välillä salaa vaaleahiuksista naista, jonka piikkisuora ja hopeanohtoinen tukka ylettyi lapaluihin asti. Suurehkot rinnat olivat venyttäneet petrolinsinisen topin kestokyvyn äärimmilleen ja istuvat puuvillahousut korostivat söpöä, pientä peppua. Yritin pitää katseeni kurissa ja sätin itseäni pääni sisällä, sillä tällainen käytös ei ollut minulle normaalia - olin monesti kovaäänisesti julistanut kavereideni keskuudessa, että minä en ikinä naiseen koskisi. Tämä oli vain... Normaalia vertailua. Kaikki naisethan aina mittailivat toisiaan, eivätkös?

Keskustelujemme edetessä huomasimme, että meillä oli yllättävän paljon yhteistä: kumpikin meistä halusi enemmän kuin mitään valmistua lukioiden ja muiden koulujen jälkeen psykologiksi, harrastimme tanssia (tosin minä showta ja Ada balettia) ja olimme sitä mieltä, että Orlando Bloom oli ehdottomasti yksi maailmanhistorian seksikkäimpiä miehiä. Tulimme hyvin juttuun ja iloitsin saadessani Adan nauramaan, sillä vierastin yleensä uusien ihmisten seuraa. Nauraessaan Ada näytti vielä kauniimmalta kuin tavallisesti, totesin hieman kadehtien.

Ilmeisesti uppouduin katsomaan tyttöä hetken liian pitkään, sillä hän keskeytti lauseensa ja jäi tuijottamaan minua. Räpyttelin hämmentyneenä vihreänsinisiä silmiäni ja tunsin, kuinka puna kohosi poskilleni.
"Sinä et tainnut kuunnella minua ollenkaan?"
"En... Anteeksi, unohduin vain tuijottamaan sinua. Olet uskomattoman kaunis... Upea." Kaduin heti sanomaani ja olin jo pyytämässä anteeksi, kun huomasin jonkin välähtävän Adan silmissä ja hänen suupieleensä ilmestyi pieni, vino hymy.
"Tule", hän kuiskasi käheästi ja tarttui minua kädestä. Olin liian hämmentynyt kieltäytyäkseni, joten tottelevaisena nousin paikaltani ja lähdin seuraamaan Adaa takaisin sisälle taloon, jossa seikkailimme tietämme ihmismassojen lävitse.
"Minne me---?" yritin kysyä, mutta sain vastaukseksi vain hymyn. Olinko tosiaankin sanonut jotain pahasti nyt? Nielaisin ja tunsin, kuinka pulssini kiihtyi aavistuksen. Olin mennyt liian pitkälle. Herran jestas, tapasin ensimmäistä kertaa jonkun ja aloin samantien selittämään siitä, kuinka upealta tämä näytti. Ada piti minua varmasti friikkinä.

"Tänne", nainen opasti vetäen valkoisen oven auki. Olimme tulleet talon toiseen kerrokseen ja huoneesta päätellen vanhempien makuuhuoneeseen. Huonee oli sisustettu vaaleanvihreän eri sävyin, mutta se olikin kaikki mitä ehdin huonetta tutkailemaan, kun kuulin oven menevän kiinni ja avaimen kääntyvän lukossa.
"Varmuuden vuoksi", Ada hymähti ja yllättäen tunsin, kuinka naisen pehmeä vartalo painui selkääni vasten ja aikaisemmin ihailemani rinnat painautuivat kiinni ihooni. Värähdin ja yritin vetäytyä pois, mutta Ada tarrasi minusta kiinni päättäväisenä ja kielsi minua liikkumasta.

"Shh. Älä pelkää. Sinä et ole tainnut koskaan edes suudella naisen kanssa?" Ada kuiskaili korvaani pehmeällä äänellä ja siveli kädellä kaulaani, siirtäen hiuksia pois ihon tieltä. Olin yllättäen menettänyt puhekykyni, joten tyydyin vain nyökkäämään, mikä sai Adan hymähtämään uudestaan.
"Ei se mitään. Sinä voit vain olla, niin minä keskityn pitämään sinun olosi mukavana. Jooko? Ethän sinä halua pois? Koska jos haluat, niin voin kyllä yhä lähteä."
Olin vastaamassa, kun tunsin yllättäen, miten naisen pehmeät huuleni painuivat niskaani ja väristykset kulkivat koko kehoni lävitse.
"Ei... Jatka vain", kuiskasin hiljaa ja suljin silmäni, kun myöntävästä vastauksesta innostunut Ada antoi suudelmiensa syventyä ja muuttua vaativammiksi. Hän siirtyi niskastani kaulalleni ja käänsi minut ympäri suudellen minua kiihkeästi suulle. Vastasin suudelmaan varovasti, aluksi haparoiden, mutta pian innostuin itsekin ja suutelimme kiihkeästi hengitystemme tihentyessä.

"Mene sängylle."
Tottelevaisena asetuin makaamaan sängylle niin, että jalkani tulivat reunan yli ja Ada käveli eteeni. Hitaasti hän avasi farkkujeni vetoketjun ja auttoi housut pois päältäni siirtyen sitten topin kimppuun, joka sekin päätyi pian mytyksi lattialle. Makasin nyt sängyllä pelkissä alusvaatteissani, rintakehä tiheän hengityksen tahdissa kohoillen. Ada työnsi minut kokonaan sängylle ja tuli päälleni alkaen suudella rintakehääni ja liikkuen hiljalleen rinnoilleni. Hän siirsi kätensä rinnoilleni ja alkoi puristella niitä ensin varovasti, mutta sitten aina vain vaativammin ja otti lopulta liivit kokonaan pois, jolloin pienet rintani olivat täysin esillä.

"Ihanat", hän henkäisi ja otti toisen nännin suuhunsa alkaen pyöritellä kieltään sen ympärillä. Tunsin, kuinka nännini kovettuivat ja huuliltani karkasi äänekäs huokaus, kun käsi hakeutui toiselle rinnalleni alkaen nipistellä nänniä ja kouria rintaa. Huokailin nyt jo kuuluvammin. Ada päästi nännini suustaan antaen kummallekin rinnalle vielä suudelman ennen kuin alkoi hivuttaa suudelmiaan aina vain alemmas alavatsaani kohden. Hän liikutti kielenkärkeään alas vatsaani ja pyöritti sitä napani kohdalla päätyen lopulta pikkuhousujen rajalle, jota hän nuoli kiusoittelevasti.

"Kiltti... Mä en kestä enää", anelin naista menemään pidemmälle, mutta tämä vain hymyili ja siirtyi jalkopäähäni. Hän suuteli ensin jalkateriäni nousten aina säärtä pitkin reidelle ja lopulta sisäreisille. Voihkin aina vain kovempaa ja vaadin Adaa menemään pidemmälle, anelin häntä ottamaan minut. Olin niin kiihoittunut, että häpyhuulet erottuivat selkeästi ohuen kankaan lävitse ja omat kiimanesteeni olivat kastelleet housut läpimäriksi. Ada pyöritteli kieltään ikuisuudelta tuntuvat ajan nivusillani ja aivan lähellä himosta sykkivää klitoristani, kunnes lopulta armahti minut ja veti alushousuni pois.

"Sulla on oikein kaunis pieni pimppi", Ada kujersi katsellen edessään aukeavaa näkymää. Olin ajellut itseni posliiniksi jättämättä mitään jäljelle ja nyt olin erittäin kiitollinen siitä. Kauaa nainen ei kuitenkaan jäänyt ihmettelemään ja kiljaisin hyvänolontunteesta, kun tämä yllättäen painoi suudelman klitorikselleni. Adan kieli lähti tutkailemaan pilluni jokaista sopukkaa aina turvonneelta klitorikselta häpyhuulille ja siitä reiälle, joka oli avautunut hänen eteensä kuin kukkaan puhjennut nuppu. Ynisin kun naisen kieli pyöri hetken reiän ympärillä ja työntyi sitten sisään naisen alkaessa rytmikkäästi naida minua kielellään. Takerruin häntä hiuksista kiinni ja painoin lähemmäs itseäni.

"Enemmän", uikutin ja katsoin kiimasta sekaisena edessäni olevaa näkyä - Adan kasvot olivat nesteistäni märät ja hän lipoi pilluani kuin hädässä, kielen tutkaillessa kehoni jokaista sopukkaa kuin käärme. Sitten hän lopetti ja työnsi yllättäen ensin yhden sormen sisääni, sitten toisen ja kolmannen. Hän käänteli ja väänteli sormia sisälläni etsien G-pistettä enkä voinut muuta kuin huutaa nautintoani tyynyyn, jotten herättäisi kaikkien huomiota kiljunnallani. Kun Ada siirtyi takaisin klitorikselleni yhä sormillaan minua runkaten tunsin räjähtäväni ja aloin liikutella vartaloani sormia vasten.

"Löytyi", Ada ilmoitti voitonriemuisena ja tunsin, kuinka lämmin aalto pyyhkäisi ylitseni, sitten toinen ja kolmas. En ollut koskaan tuntenut mitään tällaista. Tunsin huippuni lähestyvän ja liikutin itseäni yhä vaativammin ja voimakkaammin sisälläni olevia sormia vasten ja ulisin, kun Ada lipitti ja nuoli klitoristani, joka oli räjähtämäisillään.
"Mä... tuun!"

Tunsin, kuinka jokainen lihakseni jännittyi ja selkäni taipui karrelle Adan vikkelien sormien yhä työskennellessä sisälläni. Orgasmi vyöryi ylitseni suurina aaltoina ja tuntui jatkuvan aina vaan. Se tuntui niin hyvältä, että pelkäsin tajuntani lähtevän ja kynsin edessäni olevan naisen niskaa kouristellessani orgasmini kourissa. Se kesti pitkään ja vei minut jonnekin kauas.

Toivuttuani huomasin, että Ada oli jo ovella ja teki lähtöä. Yritin keksiä jotain sanottavaa, mutta tämä vain hymyili ja raotti ovea.
"Ei sinun tarvitse sanoa mitään. Oli kiva tutustua, Miina."

5

15218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olipas...

      kiihottavaa ja hyvin kirjoitettu...mmmm :P))

    • nämä

      kaksi tapaavat toisensa vielä myöhemmin uudelleen uudessa tarinassa :)

    • Zahrah

      Kylläpäs säväytti ja sai kosteaksi... NAM!

      Z

      • jennyli

        todella upea ja hienosti kirjoitettu tarina! toivottavasti jatkoa seuraa... ;)


    • ihanaupeawau

      upea. en muuta pysty tässä kiihkossa sanoa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe