30+ Suomenlinna 07.07.07.

Päivämääräksi nyt sitten äänestettiin 6-0 tuo maaginen päivämäärä. Toivottavasti ihan kaikki eivät ole jossain häävieraina tuolloin...

Siis lauantaina 7.7 lähdemme Suomenlinnaan picnikille. Hyvän sään tilaamme toki, mutta muutaman sademillin kestämme kesäpäivänä. Lähtöaika tarkentuu vielä myöhemmin, mutta joskus iltapäivällä kauppatorin rannasta lautalla lähdemme. Päämäärämme on se sama kuin viime vuonnakin, eli tämä http://img521.imageshack.us/img521/1958/karttafinwebse3.gif

Suomenlinnassa nautimme olostamme, ja illan hämärtyessä palailemme mantereelle takaisin ja kovakuntoisimmat jatkavat vielä johonkin anniskeluravintolaan. Tervetuloa raikkaaseen ulkoilmaan vanhat tutut ja uudet kasvot kernaasti myös.

28

12418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • funis

      ku ei sun linkkiskää aukee*wirn

    • sitä uskaltautuisi mukaan =)

    • n383

      Paikalla, jos tilanne sallii. Eli, jos en ole häippässyt Ruotsin puolelle (Power Meetiin Västeråsiin) =)

    • minäkin tulla?

      • Jää meatti nyt väliin kun tuli muuta menoa. No ei meatti yhtä kahjoa kaipaa. Pitäkää hauskaa.


    • Uluru

      tää tulee kuokkimaan vaikkei naamaansa ole näyttänytkään huoneen puolel aikoihin. ;-)

      • Uluru

        suunnitelman muutos. Dublin kutsuu ja meitsi kotiutuu vasta puolen yön tienoil...
        Josko jaksan liittyä jatkoille niin palaillaan siihen lähempänä ajankohtaa. ;-)
        Rattoisia Suokki-hetkiä. :-)


    • Suosittelisin pitkänmatkalaisten, jotka aikovat yöpyä hotellissa, varaamaan huoneen ajoissa. Ainakin nyt moni hotelli myy jo eioota kesäkuulle, vaikkakin onneksi viikonlopuille on vähän paremmin tilaa. Mutta jos siis jo nyt tietää että on tulossa niin kannattaa toimia jotta saa mieluisasta paikasta huoneen.

    • Lähdemme Kauppatorin rannasta Suomenlinnan lautan laiturista klo 14:30 lähtevällä lautalla. Paikkahan on siinä melkein presidentinlinnaa vastapäätä, ja pienen puisen terminaalirakennuksen kohdalla on iso "suomenlinna" kyltti. Siinä kyltin kohdalla kasaamme porukan miellellään kymmentä minuuttia aikasemmin jotta jokainen ehtii lipun hankkia. Kukkaroa ei paljon kevennetä kun suuntaansa matka maksaa 2€. Muistakaa varaa nuo kolikot myös paluumatkalle lippuautomaattia varten.

      Paluu tapahtuu sitten klo 22:00 Suomenlinnan laiturista lähtevällä lautalla. Matkahan kestää sen vartin verran joten klo 22:30 jälkeen voidaan arvioida vielä joidenkin jonottavan johonkin ;)

    • mikälie..

      moni meinaa "yllättää" saapumisellaan porukan.. on meinaan niin hintsusti muka ilmoittautuneita tässä listas ;)

    • tulee kyll näill näkymin

    • Asfalttiprinssi

      Tullen miittiin.

      • EN meinaa yllättää teitä ;o)

        Pitäkää sadetta (..eiku siis kivaa..), pelatkaa mölkkyä ja väistelkää kameralla jahtaajia. Perinteitä kunnioittaen *hymy*


    • päivänsäde76

      Reippaana tyttönä ajattelin nyt sitten lähteä kattomaan menoa ulkoilma-miittiin...Te kuitenkin pidätte sellasta elämää että perille löytää äänen perusteella vaik vähän myöhemmin tuleekin.

    • Reilu viikko miittiin ja hyvältä näyttää. Laskeskelin tässä että varmaksi, tai melko varmaksi tulijoiksi ilmoittautuneita olisi parisenkymmentä. Lisääkin kyllä sopisi joukkoon niin päästäisiin niihin "normaaleihin" lukuihin, koska lähemmäksi kolmeakymmentä meitä yleensä on paikalle ilmestynyt.

      Suomenlinnan miitti on oikeastaan perinteisin miitti mitä järjestetään ja suosittelisin sitä nimenomaan ensikertalaisille. Olo on vapaampaa ja kesäinen kisafiilis ulkoilmassa juokkuemölkkyä pelaillessa vie mukanaan. Chattikavereiden kanssa jutustelu ilman musiikin pauhunaa on helppoa ja ruoka ja juoma on juuri niin hyvää kuin itse mukana tuot. Miittipaikalla ehdimme kuitenkin kuutisen tuntia olemaan joten sita juomaa ja evästä kannattaa ottaa mukaan. Jokin istuinalustakin on hyvä olla nurmikolle. Mukavuustekijänä on se että saaren yleiset vessat ovat kivenheiton päässä joten puskia ei tarvitse lannoittaa. Miitti jatkuu iltayöllä normaalina baarimiittinä ja paikkana Kaarle XII eli tutummin Kalle. Siihen on mukavan lyhyt kävelymatka kauppatorilta.

      Valitettavan loman alkamisen myötä en nyt itse juurikaan ehdi sättiin ennen miittiä, mutta ilmoituspalstaa pyrin vilkuilemaan. Ketjuu saa ilmoittautua yhä edelleen niin tietää vähän odottaa ilmestymistä, mutta se ei ole pakollista.

      Säätiedotusta seurailen tarkasti varsinkin jos on epävakaista luvassa. Tiistain -torstain ennustukset antavat vihjettä lauantain säästä, mutta vasta torstai-illan ennustetta voi pitää riittävän tarkkana. Jos näyttää siltä että on luvassa useampi milli sadetta niin viimeistään perjantaina klo 21 infoan mitä tehdään. Sateen sattuessa varmaankin myöhäistämme aloitusta ja menemmä johonkin karaokebaariin tms. Toivotaan kuitenkin suopeaa säätä :)

    • Kait tuota vois lähteä kun vapaat järjesty.

    • Joka kesä sama juttu oikeen jotain hauskanpitoa ajattelee niin pakostakin menee jokku asiat päällekkäin? Nyt kun kiirettä muutenkin niin pitäis ees joku 30 tms. miitti ehtii että vaihteluu työlle työlle. Pitäkää hauskaa mä meen EM Alastaroon

    • Jos ei muutoksia tule muuten ja sää näyttää hyvältä niin tääkin oisi tulossa aiheuttamaan pahennusta muuten niin asiallisen väen joukkoon..

    • Elikkäs kertausta:

      Klo 14:20 pitäisi yhteislähdöllä lähtevien olla kauppatorin rannassa Suomenlinnan lautan laiturilla "Suomenlinna" kyltin kohdilla. Lähdemme alkuperäisen suunnitelman mukaisesti siis piknikille, mutta jos sateet illalla tulevat ennen aikojaan niin varmaan aikaistamme paluuta, taikka piipahdamme paluumatkalla esim Suomenlinnan panimoravintolassa. Sateenvarjon meinaan itse varuiksi ottaa (täytyy se kai taksiakin yöllä jonotella).

      Jälkilautalla tulijoille vielä opastukseksi: Paikka on Piperin puiston ja kesäteatterin välissä olevan bastionin (linnoitusrakennelma) päällä. Siellä on riittävä tasainen nurmialue oleskella. http://www.suomenlinna.fi/index.php?menuid=70&lang=fin Kartalla siis kohtien 31, 32 ja 24 välissä. Karttoja tietääkseni saa terminaalirakennuksesta kauppatorilta. Kohdassa 27 on Siwa josta voi vielä ostaa täydennystä eväisiin ja kannattaa näin saaren taloutta.

      ...ja juuri tulleen sääennusteen mukaan sadekin on kuivumassa olemattomiin :)

      • Niinpä niin

        Olisi tämänkin viestin voinut aikaisemmin pistää. kas kun ei enään lautantaina tullut tätä palstaa katseltua. Siinähän se meni päivä kävellessä Suomenlinnassa ja ketään ei näkynyt missään ...
        Mutta kivaa ei ollut ...


    • Puutarhatonttu

      ... jos vaan joku muistaa raahata sen keraamisen kauhistuksen kaupasta mukanaan!

      Henkisesi paikalla siis ja tutuille terveisiä _o/ Porvoon kekkerit vievät voiton ja joudun valitettavasti olemaan "jossain muualla" (ikinä ennen en oo ja taas?).

      Pitäkää hauskaa ja älkää hukkuko. Ainakaan kovin pitkäksi aikaa.

      *

    • Moro!

      Niin että ankara kiitos kapteenille lystikkään miitin järkkäämisestä ja äärimmäisen tasaväkisen mölkkyottelun järjestämisestä jonka ylivoimaiseen voittoon Johnnyn jengi ylsi... ;)

      Eli ei muuta kuin uusiin tapaamisiin ja rauhallisiin riehumisiin =)

    • Cesar

      23 miittiläistä lopulta saareen löysi. Pari ensimmäistä tuntia näytti vetiselle, ja näytti uhkaavalle että tulee aivan undergroun-miitti ja joudutaan pelaamaan luolamölkky-cup. Mutta tulihan se aurinkokin sitten ennusteita uhmaamaan ja aivan loistavassa säässä saatiin miitti pitää.

      Voittoisa joukkue joukkuemölkyssä oli tällä kertaa kukkasten joukkue jossa pelaajina Paun, Lumikki, Janez, Allyouneed sekä Mepa. Kiitos Asfalttiprinssille tuomarointiavusta.

      Valtavan mukavaa oli ja päällimmäisenä mieleen jäi:
      - "Tääl on vielä vähän hiljasta mutta kyllä tää tästä lähtee"
      - "Mennääks taas ylös?"
      - "Missä mun eväät on?"
      - "ALAkautta ne heitot!"
      - "takas, takas... heittäjä nostaa"
      - Namii ja kuoharii.. Ai nii.. ja pipariaki :D
      - Janez parka
      - "Vauhtii nyt.. lautta lähtee"

      Kiitos :)

      • katri &JC

        kiitokset meidänkin puolesta hauskaa oli


    • kaikille mukavasta miitistä, kroppa on kuin olisi joukkotappelussa ollut *reps* mutta todellakin mukava reissu oli ja kannatti tosiaan kammeta mukaan =)

    • oli kyll ihan hauskaa vaikka vähän liukkaat kalliot oliki ... huonot kengät jalass nii....

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5429
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3355
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1873
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1695
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe