Lähtöselvitys ja palvelu

tallinkilla?!

Tilasin tällä viikolla matkan galaxylle 1.6 lähdölle. Maksoin varauksen suoraan verkkopankissa, maksu meni suoralla linkillä ettei tarvinut erikseen näpytellä tilinumeroa/viitenumeroa/saldoa ja missään kohdassa ei pystynyt ruksimaan kohtaa, jossa haluaa kuitin kotiin postissa. Hyväksyin maksun suoraan ja sitten tuli uusi sivu missä luki vain että varaus onnistui lähdölle galaxylle jne. Ja lisäksi tekstissä oli jokin maksun tunnistenumeroa. Mitään varausnumeroa ei tullut näkyviin, eikä myöskään sähköpostiin mailia varauksesta.

Soitin sitten tallinkin asiakaspalveluun että miksi en saanut varausnumeroa, ensimmäisessä numerossa sanottiin että "en tiedä, olen vain töissä täällä, soita tähän toiseen numeroon". Soitin sinne ja siellä sanottiin että hän yhdistää minut tallinkin asiakaspalveluun... Siinä vaiheessa sanoin että sieltä annettiin tämä numero! Puhelimeen vastannut lupasi kuitenkin etsiä varaukseni jostain koneelta ja soittaa myöhemmin. Tunnin päästä soitto tuli ja sain varausnumeroni. Tallinkin sivuilla luki että lähtöselvityksessä pitäisi olla varausnumero ja kuitti maksetusta matkasta. En kyllä sieltä verkkopankista mitään kuittia saanut? Kysyykö ne siellä lähtöselvityksessä aina sen kuitin vaikka on verkkopankissa maksanut suoraan matkan? Eipä paljoa innosta soittaa sinne asiakaspalveluun, koska ne ei tiedä mistään mitään ja puhelu maksaa 1,6e pvm...

15

1980

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysyvät

      Itse olen usein matkustanut TALLINKilla matka maksettuna verkkopankin kautta eikä ole koskaan tarvinnut kuittia maksusta lähtöselvityksessä. Ainut mitä tarvitsee lähtöselvitykseen on juuri se varausnumero.
      Toisaalta ainahan se on vain parempi ottaa mukaan kuitti (jos mahdollista) varmuuden vuoksi. Mutta luulisi, että lähtöselvityksen täti näkisi viimeistään varausnumeron perusteella, että matka on tosiaan maksettu. :)

    • joku

      asiakaspalvelussa vastaa "en tiedä, olen vain töissä täällä". Jotain rajaa nyt lasten mielikuvituksellekin TallinkSiljan mustamaalauksessa.

      • aloittaja...

        tuo "en tiedä olen vain töissä täällä" oli vain tiivistettynä siitä mitä hän selitti...


      • sulla sitten on
        aloittaja... kirjoitti:

        tuo "en tiedä olen vain töissä täällä" oli vain tiivistettynä siitä mitä hän selitti...

        käytössä, jos ei missään ole vaihtoehtoa "tulosta kuitti?" Tai "tilaa tästä maksullinen kuitti"?


      • ....
        sulla sitten on kirjoitti:

        käytössä, jos ei missään ole vaihtoehtoa "tulosta kuitti?" Tai "tilaa tästä maksullinen kuitti"?

        Pankki on sampo. Kun se meni suoralla linkillä sinne laskunmaksuun ei siinä pystynyt tilaamaan kuittia. Ja tulostin ei toimi, mutta ei siinä sitäkään vaihtoehtoja tainnut näkyä.


      • hei haloo
        .... kirjoitti:

        Pankki on sampo. Kun se meni suoralla linkillä sinne laskunmaksuun ei siinä pystynyt tilaamaan kuittia. Ja tulostin ei toimi, mutta ei siinä sitäkään vaihtoehtoja tainnut näkyä.

        saa AINA, myös Sammosta. Jos et muuten niin hae pankin tiskiltä.. Tsiisus, uskaltaakohan sua oikeesti päästää Ruotsin -matkalle?..


      • ....
        hei haloo kirjoitti:

        saa AINA, myös Sammosta. Jos et muuten niin hae pankin tiskiltä.. Tsiisus, uskaltaakohan sua oikeesti päästää Ruotsin -matkalle?..

        Ruotsiin tässä ei olla menossa, vaan Tallinan risteilylle. Tosin maihin sitä tuskin selviää... Joo pitää varmaan käydä pankista hakee se pirun kuitti ettei tuu mitään ongelmia siellä lähtöselvityksessä.. Vois vituttaa jos ei laivaan pääsis..


    • Tepi.

      Hauska huumoripläjäys!

      Kannattaa laittaa se kompuutteri kuntoon tai opetella käyttään. Nyt on vika kyllä käyttäjässä, ei nettivarauksessa. Jos et sitä varausnumeroa/vahvistusta nähnyt, niin suljit selaimen/kompuutterin liika aikaisin, joten turha täällä russuttaa...

      • itselles

        Eipä näkynyt mitään varausnumeroita. Siellä oli tallinkin päässä joku vika. Olen aikaisemminkin noita matkoja varaillut ja aina on tullut varausnumero näkyviin ja myös lähetetty sähköpostiin. Myös siellä tallinkin asiakaspalvelussa kesti vaikka kuinka kauan ennenkuin se minun kadonnut varaukseni löytyi sieltä niiden koneilta...


    • pankki

      kirjaudu pankin sivuilta omilla tunnuksillasi, avaa se lasku ja ylhäältä tulosta. tai sitten tilaat maksullisen kuitin, sellainenkin kohta on siellä kun laskun klikkaa auki.

      • tiedosta!

        En ookkaa ennen huomannut sitä kohtaa... kiitos tiedosta vaan :)


    • Vailla huolia.....

      ja syö hyvin........

    • TallinkSiljalta Päivää!

      Kuitti tarvitaan lähtöselvityksessä kahdesta syystä;

      1 Mikäli maksu ei ole ehtinyt kirjautua varausjärjestelmään, kuitti on ainoa tosite siitä että ylipäätään olet maksanut matkan. Pankkimaksun kirjautuminen saattaa pankista riippuen viedä jopa 3 päivää.

      2 Jos jokin menee varausjärjestelmän kanssa vikaan ja se kaatuu (esim. sähkökatkos tms.)sinulla on kuitti näyttää maksustasi ja pääset laivaan ennen niitä onnettomia joilta tosite puuttuu. Varmasti tuossa tilanteessa kaikki matkustajat pääsevät reissuun jotka ovat maksusta huolehtineet mutta sinä pääset 1000 kertaa nopeammin ja jouhevammin tositteen kera.

      Näin ollen, pitäkää huolta maksutositteista sekä varausnumeroistanne!:)

    • henttu

      Kävin vähän aikaa sitten Tukholmassa risteilyllä ei multa kysytty mitään kuittia lähtöselvityksessä maksoin myös verkkopalvelussa matkan

    • Anonyymi

      Kyllä asia lähtöselvityksessäselviää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      93
      1798
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1367
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1188
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1147
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      56
      1036
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      68
      910
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe