Kun olen käynyt chattailemassa esim. parissa (esim. ikäryhmät ja kaupungit) suomi 24:sen chatissa ja sen jälkeen poistan historiantiedot ja evästeet niin silti kun menen seuraavan kerran sinne chatin pääsivulle niin toisen ryhmän otsikko näyttää näyttää edelleen ns. käydyltä ja toinen on palannut normaaliin alkutilaan eli siniseksi. Miksi toinen otsake ei palaudu alkutilaan vaikka olen "tyhjentänyt" muistin?
Miksi tieto ei häviä?
Blonti80
0185
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.