clas ohlson

Hei!
Kertokaa kyseisestä firmasta jotain, työmoraali? palkkaus?työilmapiiristä? ja muutenkin.kaikki positiivinen ja negatiivinen asia on tervetullut..
Ilmianna
Jaa

6 VastaustaKaverini on kehunut Clas Ohlsonin monta kertaa minulle ja saa siellä parempaa palkkaa kuin minä. On hänen mukaansa mukava työnantaja eikä todellakaan mikään riistofirma. Palkkaus ei ole mikään provikkajuttu. Ruotsia pitää kuulemma ainakin joten kuten osata, jotta töihin pääsee. Työntekijöiden vaihtuvuus on kuulemma Clas Ohlsonilla tosi pieni. Sekin kertoo jotakin, että työntekijät ovat tyytyväisiä. Olen itsekin harkinnut hakea sinne vielä joskus.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Oon ollut Clas Ohlsonilla töissä vuodesta 2004 ja voin sanoa ettei ole koskaan ollut parempaa työnantajaa. Palkka parempi kuin alalla yleensä ja täydet 37,5 viikot vakkareilla kun alalla usein nykyään on 24 - 30 tuntia muissa firmoissa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kaipaisin tuoreempaa kommenttia tähän viestiketjuun... Minkälaista olla töissä ko. firmassa ? Johtoporras minkälainen ? Työvuorojen kierrot ? Palkkaus tes:n mukaan ? Ym. ym. kommentteja kaipaan :)
Ilmianna
Jaa
Hienoja ihmisiä ja hieno työpaikka. Luotettava työnantaja joka on listautunut Tukholman pörssiin. Maksavat hyvää palkkaa oikein ja ajallaan. Työssä yhdistyy hyvä tekemisen meininki ja kiva työilmapiiri. Asiakasreklamaatiot hoidetaan fiksusti ja kaikki viihtyvät. Clas Ohlson on täydellinen vastakohta Personal Trainerin työlle.

Kannattaa ehdottomasti hakea Clas Ohlsonille töihin!
Ilmianna
Jaa
Hei!
Clas Ohlson toimii rekrytoinneissaan erikoisella tavalla.
Rekrytointiprosessi koostuu kolmesta tasosta. Ensimmäinen taso internet-selaimeille tehtävä noin tunnin mittainen testi. Toinen taso haastattelu. Kolmas taso toinen haastattelu.
Ensimmäinen haastaattelu on mielenkiintoinen, paikalle oli kutsuttu arviolta 60 henkilöä, alussa pieni yritysesittely jonka jälkeen haastattelu alko pyörimään, viimeiset haastateltavat saattoivat odottaa haastattelua yli 4 tuntia erittäin tylsässä kokoustilassa, josta et voinut poistua, koska vuorosi saattoi olla seuraavana. Siis kunnon karjalaumameininkiä...
Toinen haastattelu yhtiön tiloissa, pientä jutustelua sekä muutaman tuotteen "myymistä" haastattelijalle, kesto noin 40 minuuttia.
Lupasivat ilmoitella viikon sisällä lopputuloksesta, aikaa kului kuitenkin lähes kaksi ja puoli viikkoa.
Kokonaisuutena hakuprosessi vei jopa 6 tuntia sekä mahdolliset matkat, joka on kaikenkaikkiaan naurettavaa.
Toisaalta eikai siinä kun työvoimaa on tarjolla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Nyyh, nyyh, miten kestät kaiken. Oletko ollut terapiassa tapahtuneen vuoksi?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

clas ohlson

Hei!
Kertokaa kyseisestä firmasta jotain, työmoraali? palkkaus?työilmapiiristä? ja muutenkin.kaikki positiivinen ja negatiivinen asia on tervetullut..

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta