Kannabis laillista?

jokutyhmävaan

Jostain kuulin, että kannabis olisi laillista Berliinissä/Saksassa. Kuulemma saa pitää halussaan yrttiä 32:een (?) sätkään. Onko totta? Jos on, niin löytyykö Berliinistä jonkinlaisia coffee shoppeja, vai? Mikä ikäraja (kun eikös alkoholiakin saa 16-vuotiaat)?

11

4255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietoa

      Ei ole laillista. Toinen asia on että tuskin joku paljon välittää jos polttelet. Luulen että pienen määrän hallussapidosta ei saa mitään rangaistusta mutta myyminen ei ole sallittua.

      • jos poltat

        En suosittelisi polttamaan Saksassa muuta kuin tupakkaa, myös pienenkin määrän hallussapito on rangaistavaa. Saksa on poliisivaltion sanan varsinaisessa merkityksessä, en menisi pilaamaan matkaani siellä toilailemalla.


    • Veto Aja

      Onneksi kannabis ei ole laillista Berliinissä ja toivottavasti se kielletään kaikkialla mahdollisimman pian, jotta ei enää tulisi lisää pehmeäaivoisia turjakkeita.

      • .................

        vetoat alkoholin ja tupakan kieltämisestä myös.


      • Lääke

        Just joo,tollasii turjakkeita tulee kun ei tiedä aiheesta nimeltä kannabis hölynpölyä.Onneksi kannabis tekee tuloaan jopa Suomeen,niin saadaan me kipupotilaat sellasta lääkettä,mitä ei tarvii salaa käyttää.Käytä aivojas puupää ja ajattele asiaa kipupotilaiden näkökulmasta. KIITOS.


      • hampulle ei
        ................. kirjoitti:

        vetoat alkoholin ja tupakan kieltämisestä myös.

        Kannabiksen kannattajilla on oikein yleisenä perusteena se, että kun kerran alkoholi on sallittua, pitää sallia myös kannabis. Perustelu on järjetön, jos/kun meillä on jo käsissämme kaikki alkoholin haitat, miksi tuoda vielä lisää ongelmia.

        Käytän itse alkoholia, sekä ns. sivistyneesti (joskus viiniä ruuan kanssa, olut saunan jälkeen, onnittelumaljat....) sekä joskus myös päihtymismielessä. Ilman muuta tuo päihteenä käyttö on typerää ja hyvä olisi ilman olla. Totta kai olisi hyvä, jos ihmiset tulisivat toimeen ilman päihteitä ja se pitää olla tavoitteena (vaikkei siihen päästäkään).

        Kannabiksen kannattajien tavoitteena on saada uusi päihde yleiseen käyttöön. Kannabiksella ei ole meidän kulttuurissamme mitään muuta käyttötarkoitusta kuin päihtyminen. Voisihan kannabista käyttää lääkkeenä ilman, että se tulisi vapaasti tarjolle.

        Tupakasta ollaan onneksi pääsemässä eroon, joten sen käyttöön on kannabisintoilijoiden turha vedota.


    • annaleena

      Kannabis on Saksassa nykyisin "vähän laillista", eli pientä määrää saat pitää hallussa ilman rangaistusta. Tämä pieni määrä vaihtelee osavaltioittain parista grammasta aina kolmeenkymmeneen. Sitä ei silti myydä laillisesti missään, eli ainoastaan pienen määrän hallussapidosta et saa rangaistusta. Oman tulkintani mukaan siis esimerkiksi jos ylität rajan Hollannista pienen määrän kanssa, siitä ei ole mitään seuraamuksia (oikaiskaa, jos olen väärässä).
      Tässä suomenkielinen artikkeli: http://users.lycaeum.org/~sky/julkaisut/hamppu/hamppu2.94/saksa.html

      • ihan kaikkea

        mitä netissä lukee. Kannabis on kyllä Saksassa edelleen kiellettyä ja pientäkään määrää ei saa tuoda Hollannista rajan yli. En uhmais kohtaloani tollaisilla typeryyksillä. On ikävä joutua lomalla tekemisiin poliisin kanssa.


      • kanna
        ihan kaikkea kirjoitti:

        mitä netissä lukee. Kannabis on kyllä Saksassa edelleen kiellettyä ja pientäkään määrää ei saa tuoda Hollannista rajan yli. En uhmais kohtaloani tollaisilla typeryyksillä. On ikävä joutua lomalla tekemisiin poliisin kanssa.

        Jostakin luin että suht vapaata on meininki tämän aineen suhteen, hallussapidosta ei rangaista ts. omaan käyttöön alle 10g. Oman harkinnan mukaan se toiminta, tuskin yleisillä paikoilla kannattaa pössytellä.


      • väärtti
        kanna kirjoitti:

        Jostakin luin että suht vapaata on meininki tämän aineen suhteen, hallussapidosta ei rangaista ts. omaan käyttöön alle 10g. Oman harkinnan mukaan se toiminta, tuskin yleisillä paikoilla kannattaa pössytellä.

        En tiedä mistä ihmisillä on tuollaisia tietoja pössyttelystä tai kaman hallussapidosta Saksassa, nimittäin yhtään sen laillisempaa se ei ole kuin Suomessa. Tosin Saksassa voi osavaltiosta riippuen päästä vähän lievemmällä tai jättävät jopa syyttämättä mutta se on sitten tuurista kiinni. En kumminkaan kehottaisi kokeilemaan onneaan siihen luottaen, että mitään seurauksia ei tule..pössytellä voi tietysti neljän seinän sisällä sen verran kuin sielu sietää mutta "julkisesti" en sitä tekisi/kauppaisi/ostaisi.


    • PÖSSYTTELIJÄ

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2324
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2177
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1981
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe