vapaaehtoistyöhön?

*jonttu*

Moi!
Olen sosiaalialan opiskelija ja haluaisin lähteä suorittamaan harjoittelujaksoa Tansaniaan. Olisiko kellään tietoa/kokemuksia mahdollisista organisaatioista/järjestöistä jotka ottavat opiskelijoita vapaaehtoistyöhön?
Kaikki info tarpeen, kiitos jo etukäteen!:)

13

3781

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viola

      KVT:n kautta pääsee ainakin vapaaehtoistöihin, en ole ihan varma pääseekö juuri Tansaniaan mutta käy kattomassa www.kvtfinland.org
      Ja onhan noita muitakin, muistaakseni Kepan kautta pääsee.

    • maksaa paljon

      Itsekkin olisin opiskeluaikana ollut kiinnostunut vapaaehtoistyöstä ulkomailla mutta siihen olisinkin sitten tarvinnut ennen ulkomaille lähtöä vapaaehtoistyötä järjestävän tahon järjestämän koulutuksen joka olisi maksanut n. 4000 €.
      Oli liian suolainen hinta opiskelijalle varsinkin ilman palkkaa lähteä noin kalliseen projektiin, puhumattakaan asunnon säilyttämisen mahdollisuudesta kotimaassa. Palatessa työstä kotimaahan olisit käytännössä palaamassa täysin tyhjän päälle ilman pennin hyrrää.
      Että näin ainakin tilanne muutama vuosi sitten..

      • tanskalaisia

        Tanskasta löytyy hyväntekeväisyyshuijareita
        jotkaa tienaa miljardeja "kouluttamalla"
        tekemään omalla kustannuksellaan hyvää.


      • olga

        itse sain työkkäriltä jotain työharjoittelunomaista tukea, mutta sen saanti on ilmeisesti vähän vaihtelevaa, ehkei isommista työkkäreistä saa/nykyisin mistään kun vapaaehtoistyö on yleisempää? voihan sitäkin ainakin kysyä, minulle joka tapauksessa afrikan vapaaehtoistyövuodesta ei jäänyt itselle kustannettavaksi paljon mitään.


    • ........................

      kannattaa tutustua:
      www.artintanzania.org

      • Calle

        ......... heinäkuussa tutustumaan Art in Tanzanian toimintaan. Lähdemme 11.7 parin viikon reissulle eli voit omakohtaisesti nähdä, miten järjestö toimii ja millaista työtä he tekevät. Järjestö on suomalainen ja paikan päällä asiat hoituvat suomen kielellä. Toki varsinaisessa työssä tarvitset englannin / kiswahilin taitoja. Vapaaehtoisia tulee ympäri maailman ........ eniten kuitenkin USA:sta, Englannista ja Pohjoismaista.
        Lisäinfoa saat mainitusta www-osoitteesta tai laittelemalla @-postia [email protected]


      • ..............
        Calle kirjoitti:

        ......... heinäkuussa tutustumaan Art in Tanzanian toimintaan. Lähdemme 11.7 parin viikon reissulle eli voit omakohtaisesti nähdä, miten järjestö toimii ja millaista työtä he tekevät. Järjestö on suomalainen ja paikan päällä asiat hoituvat suomen kielellä. Toki varsinaisessa työssä tarvitset englannin / kiswahilin taitoja. Vapaaehtoisia tulee ympäri maailman ........ eniten kuitenkin USA:sta, Englannista ja Pohjoismaista.
        Lisäinfoa saat mainitusta www-osoitteesta tai laittelemalla @-postia [email protected]

        Oletkos itse siis Calle hommissa kyseissä järjestössä? Vai mikä sun "suhde" kohteeseen on, jos saa udella? Minkälainen reissu toi heinäkuinen on?


      • Calle
        .............. kirjoitti:

        Oletkos itse siis Calle hommissa kyseissä järjestössä? Vai mikä sun "suhde" kohteeseen on, jos saa udella? Minkälainen reissu toi heinäkuinen on?

        hommissa ko. järjestössä. Olen ollut heidän järjestämillään vaellus/ safari/ rantalomilla muutaman kerran ja näin päässyt tutustumaan heidän toimintaansa ja henkilöihin toiminnan taustalla. Joukkoa johtaa suomalaisyntyinen Kari Korhonen, jolta voit halutessasi kysellä lisäinfoa [email protected] Hänen poikansa Tuukka Korhonen organisoi näitä vapaaehtoisjuttuja täällä Suomessa. Yhteystiedot saat joko suoraan Tansaniasta tai kyselemällä J-kylän yliopistolta. Itse keräilen matkalaisia ja reissaan muutaman kerran vuodessa Tansaniaan järjestön järjestämille matkoille. Näillä matkoilla tuetaan vapaaehtoistyötä lasten, nuorten ja naisten parissa.
        Heinäkuun kaksiviikkoinen on safari/ rantaloma-reissu. Matkan pituuden voit valita itse, lähtöpäivä on kuitenkin 11.7.07 Reissu suuntautuu Ruahan / Seloun luonnonpuistoihin, samalla tutustutaan vapaaehtoisprojekteihin ja osa ajasta ollaan Sanzibarilla tekemättä mitään. Täältä lähtee 4 henkeä ja paikan päällä mukaan liittyy 2 voluntaaria. He käyttävät vapaapäivänsä safareihin kanssamme. Safarit, vaellukset, rantalomat ovat voluntaareille ilmaisia.
        Jos on lisäkysymyksiä, niin laita postia !!


    • Nimetön

      on usein yhteyksiä ja vaihtojärjestelmiä eri maihin. Ainankin meidän amk järjesti ympäri maailmaa työharjoittelupaikkoja opiskelijoille.

    • :) :)

      Hei!
      Olin Tansaniassa Darissa työharjoittelussa kaks ja puol vuotta sitten. Opiskelin silloin sosionomiksi. Olimme silloin harjoittelussa päiväkodissa, joka periaatteessa oli koulu, koska Tansaniassa pitäisi osata lukea ennen kuin menee kouluun. Samassa rakennuksessa oli myös käsityökoulu. Näitä kumpaakin rahoittivat suomalaiset. Paikan nimi oli Goig. Jos laitat esimerkiksi googleen sanan goig niin saat tietoa lisää paikasta. Voin myös kertoa enemmän jos haluat jotain kysyä.

    • Henkka

      Mäkin opiskelen sosionomiksi ja olin kesällä Zanzibarilla työharjoittelussa kahden kaverini kanssa. Siellä toimii Stone Town International School, joka ottaa kyllä mielellään vastaan kaiken vapaaehtoisavun. Koulu on pieni, yksityinen, mukavan ja rehellisen paikallisen pariskunnan pitämä. Koulu tarjoaa majoituksen koulurakennuksessa ja lounaan muuta härpäkettä. Koulussa joutuu/pääsee siis opettamaan ihan normaaleja aineita.

    • sivu kannattaa katsoa

      www.tanzaniavolunteers.com/fi/vapaaehtoistyo/

      Tuohon sivuun kannattaa kanssa tutustua :) Meidän koululta on jo moni mennyt Tansaniaan juuri tämän järjestön kautta työharjoitteluihin ja vapaaehtoistyöhön.

    • lentopallo12

      Olen ajatellut lähteä Tansaniaan työharjoitteluun tanzaniavolunteersin kautta, mutta matka tulee kalliiksi. Koululta saa reilu muutama sataeuroa avustusta eikä sillä pitkälle pötki. Onko jollain kokemuksia mistä saisi rahallista avustusta matkaa varten?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4051
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1581
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1396
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1254
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1128
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe