Berjaya Langkawi spa&resoart hotel

665656

Onko tietoa millainen hotelli? Olisin erittäin kiitollinen jos te jotka olette kyseisessä hotellissa ollut kertoisitte mielipiteitä.
Meillä on sellainen deluxe chalet huone ja kyseessä on häämatka..

kiitos kaikille

4

1376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mie en ko. hotellissa ole majjaillut, mutta toivottavasti kukhaan ei hermostu, jos kuiten jotakin höpöttelen täsä ootellessa tietävämpiä vastauksia. Pari kertaa olen pihala käyny ja kerran rannasta käythiin hakemasa ittiä parempaa seuraa saarikierrokselle.

      Helin matkojen sivuila on minusta aika asiallinen kuvvaus tuosta Berjayasta ja tet ehkä ootta sitä sieltä jo joskus vähin vilikasheetki?

      Monasti se saattaa tieten eppäilyttää, jos ihan outhoon paikhaan on menosa että minkhäänlainen rotankolo sielä vastasa on. Kuiten nuot kansainväliset hotelliluokitukset ylheensä pitävät aika hyvin kutinsa ja ku Berjaya on luokiteltu **** nii mie uskosin että jos sitä haluais verrata johonki täkäläisheen majottajhaan nii vaikka Naantalin kylpylä saattas antaa vähin mielikuvvaa. On tietty kovastipalijon pienempi tämä täkäläinen vastine.

      Net mökit oli minusta oikeen somasti ripoteltu siihen rantatörmäle. Mulla vaan on semmonen mielikuva että noli kaikin aamuauringon puolela (joka seki on monasti tosi kaunis), mutta auringonlasku humpsahti sinne niementaakse.

      Senki sieltä Helin suvulta voipii rivienvälistä lukia, että kovinpalijon siinä ympäristösä ei mithään aktiviteettiä ole. Vaan eikhäänsitä häämatkalaiset löyvä aktiviteettiä ihan omastatakkaa.

      Jos kuiten tuntuu, että häätys liikkeele lähtiä, nii siihen parhaiten saapii neuvoja hankkimala hyvän opaskirijan. Tai jotaki tieten löytyy sellailemala vaikka tämän palstan vanahoja keskusteluja.

      Yhen semmosen vinkin mie voisin ihan supatella korvhaan:
      Ottakaa jonaki tyvenenä aamuna kanotit, palijon aurinkorasuaa ja vähin evästä ja melokaa sitä rantaa kolomisen kilometriä etelhään sen venesataman suun ja seuraavan niemen ohitte. Jos ootta tarkkana, nii löyvättä semmosen oikeen pienen rantahietikon joka jääpii jyrkkien kallioniemien taakse. Son niin somasti niijen kallioitten suojaama että meleko varmasti saatta pittää sen rannan ihan omananna.

      Nii ja net varotukset niistä apinoista kannattee ottaa ihan vakavasti. Kyllä tet niitä ihan riittävästi kerkiättä nähä vaikketta heti ensimmäiseksi kutukhaan niitä kylhään.

      Terkut: Perapappa

    • Berjayassa

      Eipä tämä sen viisaampaa ole kuin Peran jututkaan. Oltiin maaliskuussa tuolla Berjayassa. Tripadvisorin mukaan kokemukset olivat äärestä laitaan: joku tykkäsi kovasti ja toinen taas ei yhtään. Niinpä mentiin sinne vähän sekalaisin mielin. Aluksi meille annettiin melkoisen kulunut huoneisto, jossa erityisesti kylpyhuone oli "räjähtänyt". Totesimme, että emme halua viettää lähes kahta viikkoa niin epäsiistissä huoneessa, joten kävimme kysymässä siistimpää. Saimmekin sellaisen, tosi siisti ja mukava, maisemat samanlaiset kuin alkuperäisessä. Eli huoneita on uusia (uusittuja) ja vanhoja. Kannattaa vaatia siisti.

      Matkat respalta mökeille ovat pitkiä ja mäet jyrkkiä, joten hotellialueella toimii pikkubusseihin perustuva kuljetussysteemi. Ja hyvin toimiikin, voi tilata kotiovelle eikä maksa mitään.

      Tykkäsimme hotellin ravintoloista, allasalueesta sekä meren rannasta. Auringonlaskua voi mennä ihailemaan niemen kärjessä olevaan thai-ravintolaan.

      Oleskelumme aikana bongasimme parikin erilaista apinalajia, metrisen "sisiliskon" sekä sarvilinnun. Eivät olleet meille häiriöksi, mutta turistit ovat opettaneet apinoille pahoja tapoja ja ne saattavat varastaa huolimattomalta ainakin ruokaa.

      Uskomattominta Berjayassa oli kuitenkin ystävällinen henkilökunta. Kaikki olivat niin pyyteettömän ystävällisiä, ettei sellaista luulisi olevan olemassakaan. Vaikka niin se on lähes koko Malesiassa.

      Summa summarum: meidän mielestämme hotelli oli positiivinen yllätys. Jos sinne vielä menemme, täytyy säästää sen verran rahaa, että pääsee rannan bungaloweihin, jotka on rakennettu veden päälle.

    • tiedoista

      ja lisä infokin on tietty tervetullutta. Mä luulisin et toi meidän deluxe huone pitäs olla ihan ok ja paikkana vissiin Langkawi on hieno, täytyy toivoa että sekä huone että hotelli olis kiva, kun ei noi matkat sinne ihan ilmaisia ole :)

      Kiitti paljon vastauksista

    • testattu

      Tuli vietettyä reilu viikko kyseisessä hotellissa helmikuussa. Hotellialue oli siisti ja silloin oli ainakin tosi vihreää. Huoneisto oli uusi ja rannan lähellä, taisi olla juuri tällainen deluxe challet. Mielestäni ruoan taso ravintoloissa ei vastannut paikan tasoa. Suosittelenkin ruokailua parin kilometrin päässä, vierasvenesataman yhteydessä olevissa ravintoloissa. Taksilla pääsi hotellilta, eikä hinta päätä huimannut. Skootteri kannattaa vuokrata ainakin pariksi päiväksi. Hotellissa toimivalta yrittäjältä sai vuokrattua skootterin edullisesti. Olikin paras skootteri millä olen etelänreissuilla koskaan ajanut!Ai niin, hintataso on Malesiassa huomattavasti korkeampi kuin esim. Thaimaassa, eli kannattaa ottaa matkabudjetissa huomioon... Hauskaa Reissua!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8855
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2643
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2380
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1227
    Aihe