Berjaya Langkawi spa&resoart hotel

665656

Onko tietoa millainen hotelli? Olisin erittäin kiitollinen jos te jotka olette kyseisessä hotellissa ollut kertoisitte mielipiteitä.
Meillä on sellainen deluxe chalet huone ja kyseessä on häämatka..

kiitos kaikille

4

1385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mie en ko. hotellissa ole majjaillut, mutta toivottavasti kukhaan ei hermostu, jos kuiten jotakin höpöttelen täsä ootellessa tietävämpiä vastauksia. Pari kertaa olen pihala käyny ja kerran rannasta käythiin hakemasa ittiä parempaa seuraa saarikierrokselle.

      Helin matkojen sivuila on minusta aika asiallinen kuvvaus tuosta Berjayasta ja tet ehkä ootta sitä sieltä jo joskus vähin vilikasheetki?

      Monasti se saattaa tieten eppäilyttää, jos ihan outhoon paikhaan on menosa että minkhäänlainen rotankolo sielä vastasa on. Kuiten nuot kansainväliset hotelliluokitukset ylheensä pitävät aika hyvin kutinsa ja ku Berjaya on luokiteltu **** nii mie uskosin että jos sitä haluais verrata johonki täkäläisheen majottajhaan nii vaikka Naantalin kylpylä saattas antaa vähin mielikuvvaa. On tietty kovastipalijon pienempi tämä täkäläinen vastine.

      Net mökit oli minusta oikeen somasti ripoteltu siihen rantatörmäle. Mulla vaan on semmonen mielikuva että noli kaikin aamuauringon puolela (joka seki on monasti tosi kaunis), mutta auringonlasku humpsahti sinne niementaakse.

      Senki sieltä Helin suvulta voipii rivienvälistä lukia, että kovinpalijon siinä ympäristösä ei mithään aktiviteettiä ole. Vaan eikhäänsitä häämatkalaiset löyvä aktiviteettiä ihan omastatakkaa.

      Jos kuiten tuntuu, että häätys liikkeele lähtiä, nii siihen parhaiten saapii neuvoja hankkimala hyvän opaskirijan. Tai jotaki tieten löytyy sellailemala vaikka tämän palstan vanahoja keskusteluja.

      Yhen semmosen vinkin mie voisin ihan supatella korvhaan:
      Ottakaa jonaki tyvenenä aamuna kanotit, palijon aurinkorasuaa ja vähin evästä ja melokaa sitä rantaa kolomisen kilometriä etelhään sen venesataman suun ja seuraavan niemen ohitte. Jos ootta tarkkana, nii löyvättä semmosen oikeen pienen rantahietikon joka jääpii jyrkkien kallioniemien taakse. Son niin somasti niijen kallioitten suojaama että meleko varmasti saatta pittää sen rannan ihan omananna.

      Nii ja net varotukset niistä apinoista kannattee ottaa ihan vakavasti. Kyllä tet niitä ihan riittävästi kerkiättä nähä vaikketta heti ensimmäiseksi kutukhaan niitä kylhään.

      Terkut: Perapappa

    • Berjayassa

      Eipä tämä sen viisaampaa ole kuin Peran jututkaan. Oltiin maaliskuussa tuolla Berjayassa. Tripadvisorin mukaan kokemukset olivat äärestä laitaan: joku tykkäsi kovasti ja toinen taas ei yhtään. Niinpä mentiin sinne vähän sekalaisin mielin. Aluksi meille annettiin melkoisen kulunut huoneisto, jossa erityisesti kylpyhuone oli "räjähtänyt". Totesimme, että emme halua viettää lähes kahta viikkoa niin epäsiistissä huoneessa, joten kävimme kysymässä siistimpää. Saimmekin sellaisen, tosi siisti ja mukava, maisemat samanlaiset kuin alkuperäisessä. Eli huoneita on uusia (uusittuja) ja vanhoja. Kannattaa vaatia siisti.

      Matkat respalta mökeille ovat pitkiä ja mäet jyrkkiä, joten hotellialueella toimii pikkubusseihin perustuva kuljetussysteemi. Ja hyvin toimiikin, voi tilata kotiovelle eikä maksa mitään.

      Tykkäsimme hotellin ravintoloista, allasalueesta sekä meren rannasta. Auringonlaskua voi mennä ihailemaan niemen kärjessä olevaan thai-ravintolaan.

      Oleskelumme aikana bongasimme parikin erilaista apinalajia, metrisen "sisiliskon" sekä sarvilinnun. Eivät olleet meille häiriöksi, mutta turistit ovat opettaneet apinoille pahoja tapoja ja ne saattavat varastaa huolimattomalta ainakin ruokaa.

      Uskomattominta Berjayassa oli kuitenkin ystävällinen henkilökunta. Kaikki olivat niin pyyteettömän ystävällisiä, ettei sellaista luulisi olevan olemassakaan. Vaikka niin se on lähes koko Malesiassa.

      Summa summarum: meidän mielestämme hotelli oli positiivinen yllätys. Jos sinne vielä menemme, täytyy säästää sen verran rahaa, että pääsee rannan bungaloweihin, jotka on rakennettu veden päälle.

    • tiedoista

      ja lisä infokin on tietty tervetullutta. Mä luulisin et toi meidän deluxe huone pitäs olla ihan ok ja paikkana vissiin Langkawi on hieno, täytyy toivoa että sekä huone että hotelli olis kiva, kun ei noi matkat sinne ihan ilmaisia ole :)

      Kiitti paljon vastauksista

    • testattu

      Tuli vietettyä reilu viikko kyseisessä hotellissa helmikuussa. Hotellialue oli siisti ja silloin oli ainakin tosi vihreää. Huoneisto oli uusi ja rannan lähellä, taisi olla juuri tällainen deluxe challet. Mielestäni ruoan taso ravintoloissa ei vastannut paikan tasoa. Suosittelenkin ruokailua parin kilometrin päässä, vierasvenesataman yhteydessä olevissa ravintoloissa. Taksilla pääsi hotellilta, eikä hinta päätä huimannut. Skootteri kannattaa vuokrata ainakin pariksi päiväksi. Hotellissa toimivalta yrittäjältä sai vuokrattua skootterin edullisesti. Olikin paras skootteri millä olen etelänreissuilla koskaan ajanut!Ai niin, hintataso on Malesiassa huomattavasti korkeampi kuin esim. Thaimaassa, eli kannattaa ottaa matkabudjetissa huomioon... Hauskaa Reissua!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe