Mitäs tänään valmistamme

Nero Peloton Santeri

Tänään me valmistamme aikajatkumon.

Tarvitset tälläiset aikajatkumon rakentamiseen.

Käykää ostamassa tai lainaamassa 3-6 generaattoria jostakin/joltakin, mieluiten mitä enemmän niin sitä parempi. Genaattorien minimi jännite voi olla vaikka sitä 3800-6000 jännitettä, että iso projekti. Generaattorit pitää olla sitten erillään toisistaan.

Nyt tarvitsette magneettia ja magneetista valmistatte ympyrän jonka keskelle leikkaatte pyöreän aukon. No pienessä magneettiympyrässä yhtyy enemmän sähköenergiaa mutta kokeilkaa eri kokoja. Sen jälkeen kun olette tehneet ympyrän ja reiän keskelle magneettiympyrää (Mieluiten iso reikä). Tämän jälkeen hankkikaa metallisuikaletta jonka hitsaatte itse magneettiympyrän reunoista reunaan kiinni itse magneettiin. Eli sinne ulkoreunaan laitatte vähän sille päälly ja alapuolelle ympärille sitä magneettia että se tuottaa verkkojännitettä sopivasti.

Tämän jälkeen tehkää reiät ulkoreunaan generaattorien johdoille. Generaattorin johtoja voitte kokeilla erilaisia, mieluiten palamaton johto olisi hyvä ja sellainen johto joka vie paljon jännitettä itse magneettiympyrään. Merkitkää ennen kuin poraatte niin keskikohdat itse magneeteille, helpoiten voitte merkitä tämän sillä tavalla että poraatte päällypuolelta keskikohdalle ulko ja sisäpuolen keskikohdalle eli päällypuolelle mutta se pitää juuri olla ulko ja sisäpuolen keskellä päällypuolella.

No sen jälkeen pistätte pultin siihen (kun olette mitanneet syvyyden) ja mittaatte syvyyden mitä laitteita teiltä nyt löytyy niin mittaatte sen reiän syvyyden, se pitää sitten olla juuri keskikohdassa siitä alaspäin myös se reikä, eikä mieluiten yhtään kolhuja tai semmosia pinnalle, että laserilla voisi olla parhain tehdä nämä reiät magneettiin. Pultti pitää olla sitten sellainen että se ei pala ja sen pitää johdattaa sähköä. Kannattaa yleensä tarkkailla reikää ettei se mene liian syvälle, koska jos se menee liian syvälle niin sähkövirta ei kulje niin tasaisesti itse ympyrässä.

Niin ja nuiden reikien teossa katsokaa että ne menee tasaisesti. Jos teillä on nyt 5 generaattoria, tehkää pentagrammin näköinen yhdistelmä. Jos teillä on 6, tehkää kuusitähtinen yhdistelmä, elikkä mitä enemmän generaattoreita sitä enemmän piikkejä siitä tähdestä. Eli tähtikuviona aina. Nyt poratkaa ulkoreunaan reikä siihen keskikohdalle mistä päällypuolelta porasitte reiän. Ja poratkaa niin kauan että se terä näkyy sieltä reiästä tai laseri.

Nyt meillä onkin magneettiympyrä kohta valmis. Nyt tarvitsette sähköäjohdattavan ristikon vielä keskelle. Mitä pienempi ristikkojen väli sitä nopeammin kulkee sähkö siinä. Ristikon "ehdottomasti" pitää olla palamatonta ja pitää olla todella kestävää, koska se kuumuus mikä sinne tulee voi sulattaa ristikon jos ei ole oikeata ainesta. Ristikon pitää olla pyöreä ja sen langat pitää osua itse magneettiympyrään joten reikiä taas.

Taas tähtikuvio systeemillä teette reiät mutta nyt ristikon pitääkin olla vinossa, eli ei suoraan alas olevaa ristikkoa.

Vähän niinkuin tälläisesti olevassa asennossa.
http://www.botniapuu.fi/kuvat/ristikko.jpg

Nyt teidän tarvitsee porata ei keskelle vaan vähän siitä keskikohan ja sisäreunan puoliväliin, sisäreunasta. Katsokaa että sisäreunassa ne kolot ovat "keskellä ja tähtikuviossa". Sitten huomatkaa sekin että teidän pitää niin monta reikää porata siihen kuin on niitä ristikon lankoja mitkä jäävät yksikseen sieltä ulos. Katsokaa että se tulee täydelliseksi ympyräksi se ristikko ennenkuin alatte sovittelemaan ja katsomaan että mihin ne reiät tulisi.

Nyt asettakaa ristikko sisäreunan reikiin. Nyt tämän jälkeen generaattorista johdot ulkoreunoihin, pultit paikalle keskelle päällypuolelle jos ei ole, sen jälkeen vielä tarkista (Mieluiten ei johdot paikalla) tarkista vielä sisäreunan ristikko että se on tukevasti paikallaan ja sen läpi pääsee hyvin kulkemaan sähkövirta, katso muutkin että niiden läpi pääsee kulkemaan sähkövirta. Nyt johdot vaikkapa ulkoreunoihin kiinni ja katso että se työntää hyvin sähkövirtaa itse magneettiympyrään, älä vie mitään metallisia esineitä magneettiympyrän luo.

Nyt jos kaikki näyttää ok, aloita käynnistys. Yksi generaattori kerrallaan ja mieluiten hiljaa. Eli odota hetki ja katso mitä tapahtuu. Jos jotakin generaattoreja käynnistäessä tapahtuu niin sammuta generaattorit. Mieluiten seuraa tapahtumaa ulkopuolelta.

3

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valmistanut

      ja kokeillut moista? Ja mitä sitten tapahtuu?

    • kyllä

      sairas.

    • Anonyymi

      Eikös magneettiympyrän saa vähä helpommin? Pulttaat kiinni ja vastakappale kans mut eri puolelle. Meillä on silloin musta aukko meibi beibi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      272
      2687
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      208
      1728
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1454
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1201
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1166
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      236
      1071
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1012
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      43
      913
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      70
      800
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      730
    Aihe