Suositelkaa matkakohdetta

kirk

niin elikkä ollaan kaverin kanssa lähössä nyt kesällä johonki viikon mittaiselle dokaus/aurinkoreissulle, onkelma on vaan ettei oikein tiedetä mihin kannattais mennä. opiskelijabudjetin takia maan pitäisi olla halpa, muttei iha paskainen. kohtuullisen siisteyden jälkeen toinen prioriteetti on hyvät biletysmahdollisuudet. mieleen on itselle tullut lähinnä agia napa, ibiza ja kos. mutta jakakaa ihmeessä kokemuksianne ja kertokaa mulle mihin mennä kesällä ;)

11

2751

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tjäreborg

      Moikka "kirk".
      Rantaa ja biletystä edullisilla hinnoilla tarjoaa Bulgarian Sunny Beach tai Kultahietikko. Iltaelämää paljon tarjolla molemmissa. Sunny Beach alueena laajempi ja palveluita enemmän. Kultahietikolla alue ja palvelut tiiviimmin. Siisti hienohiekkainen ranta-alue ja hintataso todella edullinen. Alemman kategorian hotellitkin siistejä, toisaalta voi asua edullisesti myös tasokkaassa hotellissa näissä kohteissa. Suosittelen opiskelijabudjetille ja muillekin.

      • Matkailija25

        Kyllä Bulgariaa minäkin suosittelen annetut ehdot huomioon ottaen. Sinänsä siellä ei kyllä paljon muuta tekemistä olekaan kun bilettäminen ja auringon palvominen, mutta nehän teidän ehdot olikin. Bulgariaan saa äkkilähdöt halvimmillaan alle kolmeen sataan ja kaikki on siellä vielä halpaa niin siellä ei loma kovin kalliiksi tule. Lentokaan ei kestä kovin pitkään. Välimeren saaret ovat selvästi kalliimpia kuin Bulgaria, puhuttamakaan Ibizasta joka KUULEMMA erittäin kallis.


      • Käki*
        Matkailija25 kirjoitti:

        Kyllä Bulgariaa minäkin suosittelen annetut ehdot huomioon ottaen. Sinänsä siellä ei kyllä paljon muuta tekemistä olekaan kun bilettäminen ja auringon palvominen, mutta nehän teidän ehdot olikin. Bulgariaan saa äkkilähdöt halvimmillaan alle kolmeen sataan ja kaikki on siellä vielä halpaa niin siellä ei loma kovin kalliiksi tule. Lentokaan ei kestä kovin pitkään. Välimeren saaret ovat selvästi kalliimpia kuin Bulgaria, puhuttamakaan Ibizasta joka KUULEMMA erittäin kallis.

        Ihanko totta, Bulgarian rannat bilerantoja? Itse en ole Bulgariassa käynyt, joten omakohtaista kokemusta ei ole.

        Minkä maalaisia lomailee Bulgariassa? Keskustelun aloittajan Ibiza, Agia Napa ja Kos ovat lähinnä brittien lomakohteita.


    • ayia napa

      Oltiin kaksi vuotta sitten Ayia napassa, aivan ihana paikka. Jos bilettään haluaa niin ehdottomasti sinne! Vuosi sitten oltiinkin sitten Bulgariassa ja oli huonoin etelän matka ikinä, kuuden hengen porukasta 4 vatsataudissa ja 2 pääsi ihan tiputukseenkin.. Joka paikassa on likasta ja ruoka epähygieenistä. Myös palvelu on huonoa ja turisteihin suhtaudutaan epäystävällisesti. Iltaelämä ei todellakaan mitään erikoista, baareissa paljon tosi nuoria (13-16v) jotka reissussa perheen kanssa ym ym...

      Vaikka Ayia napa onkin Bulgariaa jonkin verran kalliimpi, niin ehdottomasti sitä suosittelen. Lämmintä oli ja iltaelämä oli ihan älyttömän vilkasta.. Sinne vaan=)

    • Kos06, rhodos04, ayia napa0...

      terve.
      olen itse tehnyt muutamia tyttöjen reissuja välimeren kohteisiin... joten osittain voi olla vanhaa tietoa, plus että nää bailumassat vähä vaihtelee vuosittain.

      Kos on nyt tuoreimmassa muistissa elokuulta 2006...
      Voin suositella lämpimästi, itse ehkä missasimme parhaimman sesongin about viikolla(lähettiin 18.8 ja oltiin kaks viikkoa), mutta se ei menoa haitannu. Joku täälä sulle vastanneista sanoi että Kosilla on englantilaisia... noh onhan sielä niitä, mut ne on kuule ihan omissa pikkukaupungeissaan sielä, eikä lähelläkään sitä Kosin kaupunkia minne suomalaiset matkanjärjestäjät tekevät matkoja. Joten sikabrittejä sielä ei ole. Vaan ihania skandinaaveja sen sijaan, lähinnä tanskalaisia, suomalaisia ja norjalaisia. Ruotsalaiset matkanjärjestäjät eivät tänäkään vuonna tee sinne matkoja, joten sveduja sielä ei niinkään löydy... ja sen takia Kos ei ole enää niiiiiiiiiiin bilebile-saari kuin vuostuhannen alussa.
      Mutta siis aivan ihana bilepaikka. Ihana kaupunki muutenkin. suosittelen lämpimästi. Kulttuuriakin sopivasti.

      sitten Rhodoksen kaupunki 04 toukokuun alussa.
      En tiedä mitä se on keskikesällä ja sesongin aikaan, mutta silloin oli hiljasempaa. Aika kräpi se biletyskadunpätkä Kosiin, ayia napaan ja magalluf/palma novaan verrattuna...
      rodoksella rannat isokivisiä, ja hiekkaa saa hakea.

      Sitte ah-niin-ihana Ayia Napa...toukokuussa 03.
      Siis helv kuumahan tuola oli, mutta se ei menoa haitannu. Siis ayia napassahan ei ole yhtä baarikatua, vaan siis se koko keskusta on baareja täynnä... siis kaikkia ihania teemaClubeja; kolmekerroksinen "the castle" joska on sisustettu nimensä mukaan, joku flindstones henkinen baari, missä makee "kivikautismobiili" baarin edessä.
      Eli tuolla on kunnolla panostettu bilettämiseen!!! hotellissa Calypso soi musiiki allasbaarisa yömyöhää, ihan kiva hotsku ja kiva allasalua. Plus että alakerran club aukeaa kahdelta yöllä ja on auki ainekin kuuteen aamulla, ja siel on luolamainen UIMA-ALLAS, jonka syövereihin voi painuu smoochaileen jonkun uuden tuttavuuden kanssa tai ihan vaa viilentään itseään... :D
      Ja siis joissakin baareissa on kaikki hulluja letkajenkkoja, jotka kulkee ympäri baaria ja kaikille kaadetaan suuhun shottia suoraan pullosta. oikein jees ;)
      Eli EHDOTTOMASTI SUOSITTELEN Ayia Napaa...
      Noin muuten ku bileominaisuuksiltaan, niin ayia napassa on hyvä biitsi vasta 2km:n päässä kaupungista, joten se on sitten altaalla hengailua tai ramppaamista joka päivä noin kaukana. Onhan se lambi-beach hieno, mut muutenkin jo kallis( vähän kalliimpi kuin muut) kypros imee rahat baareihin, kun ei erossakaan malta pysyä... jos nyt ei muuallakaan. :D

      Sitten vielä magalluf 01 & 02, joka siis suomalaisissa kuvastoissa myydään nimellä Palma Nova... Ja siis sieltä hotelli kandee hankki mahd etelästä, missä palma nova yhdistyy magalluffiin. Sielä oli tosi magee baarikatu, mut siel sisäänheittäjät vielä ärsyttävämpia kuin muualla. Nyt just vähä tein tutkimustyötä, ja ainekin norja ja ruotsi myy paljo eri hotelleja sinne, joten nyt sielä voi olla meno enemmän skandinaavista...
      Rannat ihan kivat... hienoo hiekkaa ja sitä rataa.

      äääh, tulipa pitkä... itse odottelen marraskuun thaimaan matkaa. ja jos sitä vaikka hilpasis jonnee välimerelle vielä elokuussa.
      toivottavasti joku sai ees jotain tietoa ja vastauksia... Mutta kos tai ayia napa on parhaat, kun on vähän vertailupohjaa. Tietenkään jos nyt aatellaan, ettei se paikka tee matkaa, vaan kaikki ihmiset keihin tutustuu ja se keiden kanssa lähtee. ja voihan olla että vaik ayia napastakin löytää vaan yhen vakipaikan, ja hengaa sielä koko loman, joten ei niillä niin väliä.

      hyvää kesää kaikille. ja hyvää matkaa minne lähettekään... ja sori kaikki kirjotusvirheet

    • Albufeira

      ei juuri vilahtele suomalaisten nuorten keskustelupalstoilla vaikka voisi. Albufeirassa on keskustasta itään n. 3 km hotellialue, joka on etupäässä nuorten suosiossa ja jonka nimeä en tosin muista. Härkätaisteluareenan tienoilla. Noin kilometrin mittainen baarikatu, jolla elämää riittää. Varsinaisessa kaupungin keskustassa on myös vilkas baarikatu, mutta ei yhtä pitkä. Siellä ei suomalaiseen kovin usein törmää, mutta ei liene välttämätöntäkään kun kerran ulkomaille on lähdetty. Hintataso ei juuri poikkea esim. Kosista tai Rodoksesta, ellei mene aivan kalleimpiin paikkoihin (Rodos on mielestäni on hinnoitellut itsensä ulos aika tehokkaasti). Jos haluaa vähän kammotusta elämään, voi käydä Faron kaupungissa (n. 12 km länteen) Karmeliittaluostarin luukappelissa.

    • aut
    • edot

      Täältä ääni Agia napalle. Oltiin siellä jokunen vuosi sitten äijäporukalla kipottelemassa ja tosiaan siihen loistava paikka. Niin sanottuja brittisikoja ei juurikaan näkynyt.

    • Hei, elokuun alussa on "Sziget fesztivál", eli festarit Hajógyári sziget saarella Budapestissä. On aina paljon suomalaisia siellä , lennot voitte jo ostaa alle 200 jopa 169kin on näkyvissä Budapestiin. Teltta mukaan. Katso tästä vaikka tietoja: http://www.sziget.hu/fesztival

      • eltiempodanda

        kokeilkaas voittaa joku noista matkoista joita tonne oli listattuna kilpailuosioihin. Finnmatkojen, Areoitten sun muiden skaboja vaikka millä mitalla.

        http://www.peemies.net


      • Tallukka

        Myös festareita ja mutta en kylläkään telttaa. Asunnon saa vuokrattua edullisesti ja voin luvata et paljon parempi meno ku missään välimeren rantakohteissa. Ja samalla näkee äärimmäisen kauniin kaupungin..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8504
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2303
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe