tampereelta lääkäriä,kokemuksia

kakke

meillä on kesäkuussa aika ava-klinikalle tampereelle.kiinnostaisi myös tuo gynekologikeskus tampereella.kokemuksia.lähinnä kaipaillaan ihan perustutkimuksia,"simpat,munatorvien aukiolo ym,,tai suositelkaa hyvää lääkäriä.aika hukassa näitten asioitten kanssa.

12

7176

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pikke

      Olen käynyt mieheni kanssa hoidossa väestöliiton klinikalla Treellä ja lääkäreinä on ollut Eero Varila ja Tarja Ristolainen. Suosittelen todella lämpimästi, on ollut pelkkiä positiivisia kokemuksia . Ovat todella ymmärtäväisiä jne. Varila on käsittääkseni tunnettu ihan kansainvälisestikin.

    • taasen

      avan potilaita ja hirmu tyytyväisiä henkilökuntaa.

      • kokeiltu

        itse kävin alkutarkastuksessa TAYS:sin klinikalla aikoinaan. en tykännyt paikasta. lisäksi hoidon aloitukseen olisi kulunut ihan älyttömästi aikaa, edullisempi paikka kyllä.
        Tällä hetkellä hoidoissa ava-klinikalla, lääkärinä ollut candido thomas sekä tiina vainio. molemmat hyviä lääkäreitä, hieman erilaiset tavat heillä, mutta hyviä siltikin.naisena ehkä koen että naislääkärin kanssa hoidot olleet jollakin tapaa helpompia.
        ollaan oltu tosi tyytyväisiä klinikkaan. yksityiseltä mielestäni saa parempaa palvelua myös tällä alalla. mihin ikinä päätättekin mennä: onnea hoitoihin!


    • Amaliina

      Moikka! Meillä on yritetty lasta yli kolme vuotta. Viime syksynä lähdimme julkisella puolella tutkimuksiin ja selvisi, että mieheni ei voi saada lapsia ilman mikroinjektio(ICSI)hoitoa. Tämän asian kanssa meidät jätettiin yksin ilmoittamalla, että seuraava aika lääkärille tulee joskus syksyllä. Lapsettomuushoitojen alkuun olisi mennyt yli vuosi. Lapsettomuus on ollut rankkaa parisuhteessamme muutenkin (mies ei halua, että puhun asiasta, omille kavereille -4 uskottua- ja vanhemmillemme kerroimme) niin vielä se, että mikään asia ei mene eteenpäin.. Päädyimme siis Tampereen väestöklinikalle Eero Varilan (ihana lääkäri!) asiakkaiksi ja kaikki on edennyt kuukaudessa huimasti. Aloitin viime keskiviikkona Conal F -lääkityksen ja tänä aamuna otin ensimmäisen Cetrotide -pistoksen. Huomenna toinen ultra. Ihkaensimmäinen punktio joko ke tai pe!! Jänskättää ja pelottaa. Odotukset ovat korkealla. Juhannuksen paikkeilla saamme tehdä testin, plussa unelmissa! Kaikille hoitoja läpikäyville, hoitoon aikoville tai muille tämän palstan lukijoille, joita lapsettomuus koskettaa, paljon kannustavia haleja!

      • Mijo

        Olemme olleet hoidossa julkisella puolella Tampereella ja meidän kokemuksemme henkilökunnasta ovat olleet vain myönteisiä. Lääkärit ja hoitajat ovat olleet osaavia ja empaattisia ja vastanneet rauhassa kaikkiin kysymyksiimme. Olemme olleet yllättyneitä myös hoitojen etenemisnopeudesta. Pääseminen hoitojen alkuun kestää julkisella tietenkin yksityistä kauemmin, mutta kun alkuun päästiin, rullaa hoidot eteenpäin tehokkaasti.
        Onnekasta kesää kaikille!


    • Anonyymi

      En voi mitenkään suositella Tarja Ristolaista.

      • Anonyymi

        Olen käynyt aiemmin T.R :llä ja tykännyt kovasti, mutta nyt syksyinen käynti oli aikalailla pohjanoteeraus. Oli aikalailla varjo entisestään. Oli aika kireän oloinen ja hätäinen, melkeinpä "ajoi" minut pois vaikka en ollut huoneessa edes 10 minuuttia (laskutti kyllä puolesta tunnista). Tuommosella käytöksellä karkoittaa asiakkaat. Monta kysymystä jäi askarruttamaan ja täytyy varmaan varata uusi aika, mutta todellakin jollekin muulle! Onko suosituksia?


      • Anonyymi

        Enkä minä! Tyly, tenttaa kysymyksiä kuin robotti, tuijottaa ruutua ei potilasta. Hätäinen. Kylmä, kaikkea muuta, mitä hänestä Aavan sivuilla tai mitä hän itse itsestään lääkärinä kertoo.


      • Anonyymi

        Huonoja kokemuksia minulla ainakin.
        Kipu potilasta ei kykene asiallisesti ainakaan hoitamaan eikä kenenkään muun tekemä tutkimus ole sattunut niin paljon. Tyly, erittäin asiaton ja ylimielinen käytös ja parasta se että diagnoosi väärä ja asia hoitamatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enkä minä! Tyly, tenttaa kysymyksiä kuin robotti, tuijottaa ruutua ei potilasta. Hätäinen. Kylmä, kaikkea muuta, mitä hänestä Aavan sivuilla tai mitä hän itse itsestään lääkärinä kertoo.

        Minulla samanlainen, todella epämiellyttävä kokemus enkä voi siksi mitenkään suositella Ristolaista. Jos tutkimuksen kohteena olisi vähemmän herkät ja intiimit asiat, tuolla robottimaisuudella ei olisi niin suurta merkitystä, mutta gynekologilta odottaa kyllä suurempaa tunneälykkyyttä ja sydäntä vuorovaikutustaidoissa.


    • Anonyymi

      Sosiaalityöntekijät?

      • Anonyymi

        He eivät kai vielä tee gynekologin töitä, vai mitä tarkoitit?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe