maltalle? Kokemuksenne.

Emppu18

Poikaystävän kanssa oltais lähdössä kesäkuun lopussa Maltalle. Onko kukaan ollu Maltalla ja yötä panorama hotellissa? Millainen hotelli oli ja oliko lähellä mitään kiinnostavaa, es kauppoja, toreja, kojuja, ravintoloita, kahviloita, bilepaikkoja? Olemme nuori pariskunta onko kaltaisillemme siellä tekemistä? Monet ovat puhuneet blue lagoon reissusta. Paljonko maksaa, täytyykö reissu varata jostan etukäteen, mitä mukaan, Millä matkustetaan ym.... kertokaa kaikkea mahdollista kokemaanne maltasta.... kiitos jo etukäteen. :)

3

1741

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maltavinkit

      Hei, Melliehaan olette tulossa -
      olen käynyt kerran Panorama hotellin aulassa.. upeat näkymät ainakin! Itse olen jonkun verran teitä vanhenpi, joten en osaa sanoa menopaikoista.. Veljeni kommentoi Melliehaa, etta siella löytyy vaikka mitä hyviä ruokapaikkoja..te varmasti etsitte menomestoja.
      Toivottavasti joku "nuorenpi" antaa vinkkejä sen suhteen. Itse sanoisin, että päivä Cominolla (sininen laguuni) on joka pennin arvoinen - Cirkewwasta pääsee helposti Cominolle, tuskin tarttee varata etukäteen. Oikein mukavaa reissua teille!

    • Katja..

      Melliehan kylässä ei menomestoja nuorille oikeastaan ole. Lähimmät yökerhon tapaiset Sliemmassa. Panorama-hotelli sijaitsee Melliehan "yläkylällä", jossa palveluita ja ruokapaikkoja kyllä löytyy. Sieltä on kuitenkin jonkin matkaa Melliehan uimarannalle. Matka taittuu kuitenkin paikallisbussilla (n. 20 Mc eli alle 50 €c). Noita busseja kulkee n. 15 minsan välein.

      Blue Lagoon -reissu (Comino -kierros)

      Itse kävimme toissa viikolla "talvihinnoilla" (oletan, että hinnat ovat kesäkuusta alkaen vähän korkeammat) Cominon venekierroksella, johon kuului Blue lagoon (2t uintia ja snorklausta, kesäkaudella muistaakseni 2:45t) ja Crystal Bay (1t).
      Matkaan lähdettiin klo 11 ja paluu oli jotain klo 16. Ja hinta oli 4.00 ML eli pikkaisen alle 10 egee. Jotkut firmat veloittivat 4,50 ML.
      Oli aivan upea reissu ja hintansa väärtti. Monet matkakumppaneistamme olivat jo toista kertaa samalla reissulla kun tykkäsivät niin kovin. Matkan varasimme etukäteen "alakylältä" yhdestä "krääsämyymälästä" (niitä muistaakseni 2, tämä oli se pienempi), mutta kyllä ko. laivaan tuli henkilöitä myös ilman etukäteisvarausta. Tosin kesäkuussa turisteja voi olla enemmän eli suosittelen etukäteen varaamista.
      Mukaan otimme pyyhkeet ja uikkarit, paljon juotavaa (tässä paatissa oli kyllä myyntiä, makean veden suihku ja vessa) ja eväät (sämpylää, myslipatukoita).

    • Maltankävijä

      Olimme kaverin kanssa St. Julians Bayssa ja se on bilepaikka eli sinne tullaan pääkaupunki Valletastakin juhlimaan. Ihana salsabaari oli aivan hotellimme vieressä. Vilkas yöelämä voi haitata yöunia, mutta korvatulppien kanssa nukkuun hyvin. Jos kaipaa rauhallisempaa menoa niin esim. Mellieha bay on myös kiva, teimme sinne päiväretken rannalle. St. Juliansissa ei oikein ole auringonotto/uimarantaa.Blue grottoon kannattaa ilman muuta tehdä reissu, vesi on todella kauniin turkoosia ja maisemat upeat! Mdina -hiljainen kaupunki, on myös näkemisen arvoinen paikka, siellä on historian havinaa, upeita rakennuksia ja siellä on kuvattu useita elokuvia, mm. Gladiaattorin kohtauksia. Hauskoilla vanhoilla busseilla pääsee kätevästi ja helposti kulkemaan. Ruuat ovat hyviä, välimeren keittiötä, lähinnä italialaista. Kaloista kannattaa maistaa lampukia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      120
      2483
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2287
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2021
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe