Stondis puuttuu, TANA!

Porky-Pig

Olin ollut jo kolme päivää ilman. Naitatti aivan törkeesti enkä tohtinut aloittaa mitään helvetin säälittäviä hanskaan hakkaamis orgioita. päätin lähteä hakemaan lätsyttely seuraa kulma pubin pimeistä sopukoista. Old spicet palleissa tuoksuten juoksin kuppilaan.

Saalistajan katseeni osui perskeleen helpon näköiseen pimatsuun. Perse keikkuen kävelin daamin vierelle ja tilasin hälle kuusi kappaletta salmijakki kossui. Muijja kiskoi viinakset naamariinsa ja vinkkasi silmiään kiitokseksi. Nykäisin rasvalettini taakse ja möreällä äänellä leperrellen ryhdyin karmeasti vonkaamaan holea.

Kolmen tunnin vinkumisen jälkeen naikkonen lopulta suostui kun ei kuulemma jaksanut enää kuunnella säälittävää valitustani. Hihkaisin riemusta ja juoksin kotiini. Puolen tunnin päästä pinkaisin takaisin juottolaan hakemaan naiseni vielä mukaani kämpille.

Nyt saat elämäsi kyydit, tokaisin vosulle. Kaadoin hänet sängylle ja riuhdoin tekstiilit seinille. Nainen haukotteli kiimoissaan. Valtava elimeni oli kuin löysä lahna. Ennen ei ollut ikinä käynyt näin. Ja nyt taas kävi. Ryntäsin vanhan jallun kanssa vessaan muka kohentelemaan meikkejäni. Selasin lehden kannesta kanteen lukien pienelläkin präntätyt tekstit.

Eikä vaan ottanut eteen. Ryhdyin kaksin käsin riuhtomaan kalustani ja hakkasin sitä vessaharjalla. Ajelin karvani ja uitin palleja tulikuumassa vedessä. Karjuin suoraa huutoa. Seuraavaksi yritin saada jotain jäykkyyttä spray pullollisella hiuslakkaa. Eikä alkanut kuin kirvellä karmivasti.

Juoksin keittiöön ja kaadoin tabascoa koko komeuden päälle. Tuskat olivat kauheat. Jatkoin repimistä ja murjomista. Hakkasin piliäni perunanuijjalla laulaen naisen viihdykkeeksi pari säkeistöä rentun ruusua. Lopulta taju sammui.

Heräsin tunnin päästä ja keksin että kietomalla pelini sähköjohtoon voisin saada jotain eloa. kiskaisin l-paahtimen piuhan irti ja vedin sen umpisolmuun pelini ympärille. En muistanut irrottaa sitä seinästä ja valokaari päräytti kasseilleni savun noustessa. Silmissä pimeni.

Heräsin keittiön lattialta kusilammikossani. Kaluni oli kuin moskovan paraati ukkeli vm 63. Karjaisten voironriemusta nilkutin onnessani makkariin. Unelmieni reikä oli häipynyt ja jättänyt lapun tyynylle jossa oli viesti josta kävi ilmi että kemiamme eivät kohdanneet. Kauniisti sanottuna.

Muna lerpahti.

3

4085

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuu ukkeli

      Hahaheh, uskomattoman kekseliästä. Kiitos vaan hyvistä nauruista!! :D

    • Stallone

      Paras juttu, mitä ikänä täällä Suomi 24:n sivuilla on ollut. Vedet silmissä naureskelen! Eikun lisää tällaista "legendaa".

    • Kielipoliisi

      ... yhtys sana virlheitä! Muuten hyviä aineksia kunnon tarinaniskijäksi, kunhan juonikin paranee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe