Kortti testi

DarkNinjaHiiri

Jos minulla on 54 korttia ja kysyn niiden värit (musta/punainen) yksi kerrallaan siten että kysyttävä ei näe kortin väriä... itse näen kuitenkin kortin värin johon keskityn/lähetän, niin...

Montako tarvitsee mennä yli 50% (27) oikein todennäköisyyslaskennan = telepatia tai jtn.

Muistaakseni vähemmän kuin 27 oikein riittää jos testattava ei vastaa koko ajan samaa väriä.

Tämä on tämä lukiossakin laskettu kolikon heitto (kruunu vai klaava) tehtävä mutta toisaalta tärkeää tietoa jos haluaa testata kaverinsa telepaattiset kyvyt.

Venäjällähän tämä parapsykologia oli kova sana 70-luvulla. Kylmän sodan aikana Venäjä ja USA taisteli näkymätöntä sotaa maailman herruudesta. Tähän kylmään sotaan liittyi myös kaukonäkö sekä ennalta näkemisen mahdollisuuden tieteellinen tutkiminen. Usassa oli projekti Star Gate joka pyöri monta vuotta valtion rahoituksella. Epäilyttävää että projekti toimi monta vuotta ilman näkyviä todisteita ilmiön todellisuudesta.

Puuh...

6

933

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • DarkNinjaHiiri

   on vissiin yhdyssana.

  • V'ril

   Korttien kertomaa jep-.-.
   Itsekkin tullut välillä korttien kanssa heiluttua ja tuntumaa hakemaan niistä,ja hyvin on toiminut milloin van jaksaa keskittyä,nykyään enemmän treenannut TK:ta-.-,joten ei ole tullut ESP:tä harjoiteltua niin paljon enää,vaikka kyseessä on sama energia;),all around as.
   Kaikista vaikeinta näissä asioissa on 'pelko',joku viisas voi sanoa että mitä niitä pelkäämään höh-.-,mutta 'outojen asioiden pelko on aina läsnä',ja harjoitus tekee mestarin näissäkin asioissa,tekee sitä mikä ei niin peloita ja realiteetti on hyvä säilyttää ettei ala hörhöilee-.-,no jokainen taplaa tyylillään.
   Ja joskus on huonoja päiviä ja joskus hyviä,kuin maalari,ei aina synny mestariluomusta,silloin kannattaa jättää seuraavaan päivään,henkinen asia on hyvinkin psygolokinen,liika yrittäminen ei kannata,keskittyminen hiljaisuudessa on joskus kaikkein parasta,tai kuunnella ulkona tuulen vienoa kuisketta ja olla kuin 'koko Maailma'-.-,osa osassa.
   Sori tämä höpötys,vetäydyn takaoikealle...
   V.~~
   PS:Mulle ihan sama onko yhdyssana vai ei,kävin huonosti koulun joten yks hailee;).Peace.

  • SupremeSatan

   olen tuota testaillut ja yleensä yli puolet menee oikein. Ongelma vain on siinä, että sitä ei jostain syystä tule sanottua sitä vaikutelmaa, mikä ensimmäisenä tulee mieleen, joka on se oikea, vaan asiaa alkaa miettimään liikaa.

   • päivää!

    "yleensä yli puolet menee oikein"

    Kerronko salaisuuden? Tietystihän se menee silloin tällöin yli puolet oikein kun puolet oikein on tilastollinen odotusarvo, jos kerran vaihtoehtoja on vain kaksi!

    Eikö ole matematiikka ihmeellistä? Valitettavasti vain tuolla asialla ei ole mitään tekemistä selvänäön kanssa.

    Eipä tarvitse enää ihmetellä miksi jotkut ihmiset kokee mielestään yliluonnollisia asioita. Olen niin pettynyt, kun luulin että näistä palstoista löytyisi jotain oikeasti mielenkiintoisia kokemuksia.


  • kysymykseen

   "Montako tarvitsee mennä yli 50% (27) oikein todennäköisyyslaskennan = telepatia tai jtn."

   Ei yksi testi mihinkään riitä. Voihan lotossakin voittaa päävoiton ilman, että tietää numerot etukäteen. Tarvitset hyvin monta testiä, sanotaan vaikka vähintään 100-200. Jos tämän jälkeen tulokset ei noudata normaalia ennustetta, vaan esim saat selvästi useammin yli puolet oikein kuin väärin, niin sitten voit alkaa miettiä onko siinä jotain telepatiaa yms.

  • ja kortteja

   Toi musta/punainen korttitestihän on binäärinen ongelma, tai usein kutsutaan "forced choise". Stargate-ohjelmaan (tai ohjelman nimihän vaihteli jatkuvasti, stargate oli viimeisin) useita vuosia kuulunut Lyn Buchanan tykkää pelata tätä. Onnistumisprosentikseen kertoi noin 68. Luulisin että tämänsuuntainen prosentti on aika yhteneväinen kun puhutaan huippulahjakkuuksien tuloksista pidemmän päälle. Yksittäisessähän testissä voi sattua ihan mitä vaan. Yhdyn yläpuolella kirjoitettuun, todella laaja testaus on välttämättömyys. Jos tykkää koittaa kykyjään korteissa ja vähän muussakin, suosittelen seuraavaa sivustoa: http://www.gotpsi.org Tunnetun parapsykologian asiantuntijan Dean Radinin saitti, jossa voi testauttaa itseään niin paljon kuin sielu sietää. Ja maksutta tietysti!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   144
   6720
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   30
   3209
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   100
   1483
  4. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1455
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   77
   1207
  6. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   204
   1184
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   410
   1111
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   172
   997
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   904
  Aihe