disflatylin vaikutuksen

"Viive"

edellä kirjoittelin disflatylin aloituksesta. Nyt olen perjantaista lähtien antanut ko. tuotetta sen 15 tippaa 3x/pv. Ei vaikutusta. Ei esim. esim. niiden syöttöjen yhteydessä, jolloin Disflatylia annan, vauva huutaa vaan niin perusteellisesti edelleen, joka päivä hereillä huutaen yhtäjaksoisesti 8-15 tuntia. Luulisi vaikutuksen jo näkyvän ja ainakin noiden syöttöjen yhteydessä ko. tuota Disflatylia saa. KOSKA OLETTE HUOMANNEET VAIKUTTAVAN?

En tiedä enää miten tässä jaksaa. Yöllä nukkuu n. 4 tuntia ja muu aika hereillä huutaen, päivällä nukahtaa vaunuihin ehkä noin pariksi tunniksi. Tyttö on osittaisimetyksellä. 3-4 tunnin välein syötöt, ensin molemmista rinnoista 15 minuuttia. Sen jälkeen alkaakin leikki riittäisikö oma maitoni vai ei. Huudosta en ole vieläkään oppinut erottamaan, että onko mahavaivoja, närästääkö (tytöllä on GER, mutta nla ei ole aloittanut lääkitystä!) vai onko nälkä. Jos antaa korviketta päälle, niin joskus ruoan jälkeen nukahtaa (harvoin!), mutta yleensä vaan huuto lisääntyy. Röyhtäytetty on ja pystyasennossa kanniskeltu. Muutenkin on kanniskeltu niskat vääränä kun ei suostu istumaan sitterissä eikä muutenkaan ilman syliä. Tässä rupeaa voimat loppumaan. Onko kellään muulla näin...?

6

2494

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      Meillä ko. aine vaikutti molempiin mukuloihin alle tunnissa ja toimi vähintään hyvin.
      Tuttavaperheellä taas ei vaikutusta - lienee yksilöllistä. Heillä oli koliikkivauva ja huutoa kesti 4 kk!

    • baby07

      Voisit kokeilla pulloruokintaa.

      Oma teoriani on, että vauvasi saa rintaruokinnassa liikaa ilmaa sisäänsä. Lasta rintaruokittaessa menee syöttöön helposti 15-20 minuuttia. Pullosta ruokittaessa ainakin meillä likka vetäisee pullon tyhjäksi viidessä minuutissa. Vauveli hörppii siis ilmaa rintaruokittaessa paljon pitempään.

      En siis välttämättä usko olleeni "huono lehmä", vaikka vaihdoin koliikin takia rintaruokinnasta kokonaan pulloruokintaan. Uskon, että vauvan vatsakivut johtuivat äidinmaitoni sijaan nimenomaan siitä, että hän sai rintaa imiessään liikaa ilmaa sisäänsä.

      Meillä on disflatyl käytössä. Ensin en huomannut kovin suurta vaikutusta, mutta nyt mielestäni vaikuttaa. Tosin lastenlääkäri sanoi minulle, että toisilla auttaa, toisilla ei.

      • tähän

        teen tähän kirjotukseesi pikku lisäyksen:
        tuohon pulloruokintaan, eli kannattaa vielä kokeilla niitä koliikkipulloja joista tulee vielä vähemmän ilmaa ku tavallisista pulloista.


    • sinulle!

      Meillä disflatyl auttoi heti mutta kaverillani ei, eikä auttanut cuplaton. Hän kokeili Relaa ja siihen loppui itku. Meillä oli neiti jo melkein alusta asti korvikkeella koska itseltäni ei tullut maitoa. Kokeiltiin ensiksi Tuttelia mutta siitä tuli vain lisää maha vaivoja, mutta Nanni sopi vallan mainiosti. Ja kuten joku jo aiemmin mainitsi että kannattaa ostaa sellainen koliikki tuttipullo. Toimi meillä.

    • baby07

      Minä olen kerran kokeillut karsittua ruokavaliota koliikkivauvan kanssa (toinen lapseni). Silloin imetin ja jätin pois ruokavaliosta kaikki maitoproteiinia sisältävät tuotteet sekä kaiken muunkin mahdollisesti lapselle ilmaa/vatsavaivoja aiheuttavan, kuten kahvin, teen, ruisleivän, herneet, pavut yms.

      Tällä ei ollut ainakaan meillä mitään vaikutusta. Kuukauden sinnittelin typistetyllä ruokavaliolla kunnes palasin normaaliin. Tämä täysin maidoton (huom. ei siis laktoositon) ruokavalio on aika rankka kokeiltava jos sen tekee viimeisen päälle kunnolla, kun on muutenkin kuoleman väsynyt ja koko ajan pitäisi miettiä mitä suuhusi laitat. Maitoproteiinia on nimittäin lähes kaikessa, esim. kasvismargariineissa ja monissa makkaroissa vaikkei uskoisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      78
      3218
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1972
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1841
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1528
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1375
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1028
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      830
    Aihe