Valkoinen veljeskunta

kyselijä.

Muunmuassa teosofiassa tunnetaan käsite Suuri Valkoinen Veljeskunta. Uskotteko, että sellainen todellakin on olemassa? Kertokaa aiheesta jotakin.

18

4530

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kerroppa

      Valkoinen veljeskunta???

    • desimius

      Esim. Ilona Pohjalainen on kirjoittanut tai koostanut Valon portaat-nimisen koosteen, jossa asiasta on maininta. Hän on kirjoittanut kirjojakin.

    • :::

      Faarao Tuthmose III (1500-1447 eaa) perusti em. "järjestön" hallintokautenaan. Ainoa luotettava tieto sen ensi vaiheista löytyy egyptiläisen historioitsijan Manethon teoksista (ja nekään eivät ole aikalaiskirjoituksia. Manetho tosin pääsi käsiksi kirjoituksiin Alexandian kirjastossa, jotka oli siirretty Heliopoliksesta). Pääosin kaikki muu mitä järjestöstä on kirjoittettu on pelkkää roskaa, mukaanlukien teosofien typerät omaa doktriinia varten tehdyt liminalisoinnit, kaikenlainen "kanavoitu" humpuuki ja ylipäätään kaikenlainen illuminati-perseily.

    • * * *

      Suuri Valkoinen Veljeskunta todellakin on olemassa. Se tunnetaan myöskin nimillä Suuri Ashram, Järjestäytyneiden Valaistujen Sielujen seura jne. http://www.pohjolanvalo.com/html_suomi/pohjolanvalo.htm

      SANAT KUMARA:
      http://www.geocities.com/ascendedmaster/Sanatkumara.html
      Sanat Kumaran kerrotaan saapuneen maaplaneetalle n. 2,5 miljoonaa vuotta sitten yhdessä 144 ooo vapaaehtoisen sielun kanssa Venus-planeetalta
      ja perustaneen Suuren Valkoisen Veljeskunnan.

      THE ASHTAR COMMAND:
      Suuren Valkoisen Veljeskunnan "ilmavoimia" edustaa mm seuraavien sivustojen mukaan Valon Galaktiseen Liittoon kuuluva THE ASHTAR COMMAND:
      http://ashtarcommand.mylava.net/english/

      http://www.ashtarcommand.se/artiklar/ships.html

      http://ashtar.galactic2.net/

      http://www.ashtarcommand.us/

      Sivujen mukaan THE ASHTAR COMMAND edustaa universumin korkeimpia olentoja ja -voimia
      (Enkelihierarkioita, Elohimeja/Luojia jne).

      Kertokaa mielipiteitänne asiaan (mm mainittujen sivustojen asiasisältöön) liittyen?

      • :::

        mitä noilla linkkien takaa löytyvillä järjestöillä on tekemistä Heliopoliksen veljeskunnan kanssa?

        Jokaiselta sivulta löytyy viittaus Jeesukseen, jonka olemassaolo on itsessään historiallisesta näkökulmassa kyseenalaista, ja mikä hänet erottaa muista ihmeitä tekevistä messiaista, jotka vaikuttivat Välimeren piirissä ensimmäisellä vuosisadalla? Ainoastaan se, että Paavali-niminen höyrypää perusti uuden kultin, jonka keskushahmoksi tämä "juutalaisten kuningas" valittiin. Toinen silmiinpistävä, ja samalla vaivaannuttava, asia on scientologian kaltainen "kosminen" paskanjauhaminen, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

        Noiden linkkien valossa alkuperäinen järjestö on kuollut ja kuopattu ennen meidän ajanlaskumme alkua.




        En voi antaa kommenttia, koska yhdelläkään noista sivuista EI ole minkäänlaista "asiasisältöä".    


    • asiasisältöä

      mitä sulle edellinen tapahtuu kun kuolet? Madot vain tulee ja syö? Looov and Piiiis ;)

    • Ruusa

      Kun en ole koskaan muistanu kysyä, kuka kävi tai mihin kuppikuntaan kuuluvat. Joka tapauksessa heitä tuli öisin 2 mieshenkilöä. Molemmilla oli valkoiset valopuvut päällä. Heräsin aina tietoiseen uneen ja jompi kumpi opasti tai toi näytettäväksi jonku "esineen", jonka symboolista merkitystä piti alkaa miettimään - pähkäilin sitä joskus pitkäänkin. Mulle ei ole koskaan ollu tärkeintä tietää keitä tulee. Asia ratkaisee. Kaikki kävijät on ollu OK. Tulevat kun tulevat, tai jättävät tulematta. Kumpikin sopii.

      3-4 vuotta sitten kävivät lähes päivittäin (tai siis öisin). Tärkeintä oli, että näen tämän maailman toisella tavalla - unena. Sitä jaksoivat muistuttaa, että tämä maailma ja kokemukset on valetta. Pikkusen otti pattiin alkuun, kunnes ymmärsin yskän.

      90-luvulla katselin aamuTV:tä. Yhtäkkiä tuli tunne, että joku tuli. Mielessä tunnustelin, kellä on näin vanhva voima. Energia tai mikä hyvänsä oli erittäin voimakasta, lempeää ja rakkaudellista. Samassa, itse Jeesus seisoi olkkarissa valkoinen valopuku päällä. Se ihana tunne, rauha ja levollisuus jonka jätti vierailusta kesti vielä pitkän aikaa. Mulle J on ollu lapsuudesta asti tärkeä, enkä osaa kertoa syytä siihen.

      En koskaan ole tietoisesti kutsunu ketään, en meditoi,enkä harrasta chakroja tai mitään muutakaan. Elän ihan tavis elämää.

    • Pohjolan valokki

      Onkos Pohjolanvalo kumossa vai mikä on tullut sille

    • Palava Pensas
    • Anonyymi

      On sellainen poppoo olemassa
      Heihin voi saada yhteyden kolmesti pyytämällä. Ei saa huutaa vaan ajatella voimakkaasti heitä ja samalla normaalilla puheäänellä jutellen Mitään lottovoittoa yms ei kannata pyytää sillä silloin koko homma menee pilalle. Heitä on joitakin keskuudessamme.

      • Anonyymi

        On :D keitä? :)


    • Anonyymi

      SVV. Eräs tuttavani täällä Suomessa puhui siitä paljon. Hän kertoi, että siihen kuuluisi niin miehiä kuin naisiakin, ja he olisivat ns. Ylösnousseita mestareita. Hän kertoi meditaatioissaan juttelevansa heidän kanssaan; käytännössä puhui kai ns. pyhimyksistä kuten Joosef, tai neitsytmaria tai sen sellaista. Hän sanoi, että sana valkoinen viittaa mestareiden valkeaan loisteeseen, ei etnisiteettiin.

      Itse en usko, että SVV tuttavani kuvaamassa muodossa olisi olemassa. Veljeskunta jo sanana viittaa niinkuin, naissukupuolen pitämiseen siitä ulkona, jos nyt herkkyydessäni oon oikeassa. Toisella tapaa toki, miksipäs ei :) koska SVV edustaa teosofian mukaan ihan selkeästi hyvyyttä ja empatiaa, rakkautta siis, niin ei siitä tarvii tehdä vain henkistä asiaa kuten ehkä ihan viaton väärinkäsitys joillain voi syntyä; mutta Suuri valkoinen veljeskunta voipi olla ihan sitä normaalia hyvyyttä, jota saamme täällä toinen toisillemme jakaa. Raamatussa joskus kai sanottiin, että, "olkaa Kristuksen kaltaiset". Sepä mielestäni tarkoittaa sellaista rakkautta, jossa kaikki otetaan huomioon. "Kun olin kipeä, tulitte luokseni", jne.

      Itse en ole kristitty, mutta toki avarakatseinen. Onhan noita ollut, jotka katsovat Thorin vasaraa kaulassani vähän murjottaen, ja sitten on ihmetelty, että kun svartametallett' pauhaa kuulokkeistani, ja silti oon tosi ystävällinen enkä todellakaan hae sillä mitään "szandorilaista" manipulatiivista voittoa, niin meneekö siinä sitten joillakin pää sekaisin, että mustamörkö on ihana jos kanssaihminen kaatuu liukkaalla kylätiellä ja ryntään auttamaan?

      :) On se veljeskunta olemassa :) meidän täytyy vaan tehdä se olevaksi ^_^ , shteiner ja blavatski :)

    • Anonyymi

      Uskon että on olemassa. Olen kanavoinut mm. Lady Nadaa.

      • Anonyymi

        Me kanavoidaan Lada Nivaa.


    • Anonyymi

      On. Mutta ne ovat valkeuden enkeleiksi tekeytyviä ja lopulta eksyttäviä demonihenkiä.

      • Anonyymi

        Voi sinua.


    • Anonyymi

      Madame Helena Blavatsky keksi ''Valkoisen Veljeskunnan'' omasta päästään, jonka on myös myöntänytkin...yleistietoa jopa jos vähän viitsii tutustua ko. ämmän höpinöihin ja historiikkiin. Siitä huolimatta jotkut burger-aivovammasta kärsivät levittävät tätä veljeskunta-humpuukia. Blavatsky kuului itsekin autisteihin kuten moni muukin aikalaisensa kuten Leadbeater, joka oli lisäksi tekopyhä pedofiili. Leadbeaterin kirjoitukset on samanlaista järkyttävää asperger-jumitusta kuten Blavatskylläkin paitsi Blavatskyn autismi loistaa vielä räikeämmin monissakin teoksissaan. Taisi kärsiä psykooseistakin. ''Valkoisen valon'' kaupalliset ja egoistiset minäminä-ryhmät mainostavat rahatukut silmissään tätä ''Valkoista Veljeskuntaa. '' Oletettavasti näiden pauloihin joutuneilla yleissivistys on todella heikko. Näiden tampioiden seuraajille on tärkeintä kritiikittömyys. #kriittinenajattelu

      Terveisin, Eka Enkeli, joka vessanpytyssä lenteli...

    • Anonyymi

      Lähes kolmekymmentä vuotta sitten osallistuin keskusteluryhmään, aiheena oli juuri suomennettu Michaelin käsikirja. Ryhmään kuului kolme tohtoritutkintoa suorittanut henkilö, joka toimi korkeakouluprofessorina. Yksityiselämässään hän oli kiiinnostunut parapsykologiasta, kertoi paljon kokemuksistaan tältä alueelta.
      Hän oli toiminut myös asiantuntijatehtävissä Afrikassa, jota kutsui mustaksi mantereeksi, ei ihmisten ihonväristä johtuen vaan siellä harjoitetusta mustasta magiasta.
      Hän oli joutunut itsekin sen kohtaamaan. Joku paikallinen poppamies oli ihastunut hänen vaimoonsa, loitsuillaan saanut tämän rakastumaan itseensä ja jättämään miehensä. Lisäksi oli langettanut kirouksen miehelle. Palatessaan kotiin Ranskan kautta, Orlyn lentokentälle oli jätetty pommisalkku hänen tappamisekseen, onneksi poliisit onnistuivat tekemään sen vaarattomaksi. Miehellä oli tieto Lontoossa olevasta Valkoisesta Veljeskunnasta, jonka puoleen hän kääntyi. He auttoivat häntä poistamalla kirouksen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1505
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1302
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1215
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1126
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe