Valkoinen veljeskunta

kyselijä.

Muunmuassa teosofiassa tunnetaan käsite Suuri Valkoinen Veljeskunta. Uskotteko, että sellainen todellakin on olemassa? Kertokaa aiheesta jotakin.

18

4442

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kerroppa

   Valkoinen veljeskunta???

  • desimius

   Esim. Ilona Pohjalainen on kirjoittanut tai koostanut Valon portaat-nimisen koosteen, jossa asiasta on maininta. Hän on kirjoittanut kirjojakin.

  • :::

   Faarao Tuthmose III (1500-1447 eaa) perusti em. "järjestön" hallintokautenaan. Ainoa luotettava tieto sen ensi vaiheista löytyy egyptiläisen historioitsijan Manethon teoksista (ja nekään eivät ole aikalaiskirjoituksia. Manetho tosin pääsi käsiksi kirjoituksiin Alexandian kirjastossa, jotka oli siirretty Heliopoliksesta). Pääosin kaikki muu mitä järjestöstä on kirjoittettu on pelkkää roskaa, mukaanlukien teosofien typerät omaa doktriinia varten tehdyt liminalisoinnit, kaikenlainen "kanavoitu" humpuuki ja ylipäätään kaikenlainen illuminati-perseily.

  • * * *

   Suuri Valkoinen Veljeskunta todellakin on olemassa. Se tunnetaan myöskin nimillä Suuri Ashram, Järjestäytyneiden Valaistujen Sielujen seura jne. http://www.pohjolanvalo.com/html_suomi/pohjolanvalo.htm

   SANAT KUMARA:
   http://www.geocities.com/ascendedmaster/Sanatkumara.html
   Sanat Kumaran kerrotaan saapuneen maaplaneetalle n. 2,5 miljoonaa vuotta sitten yhdessä 144 ooo vapaaehtoisen sielun kanssa Venus-planeetalta
   ja perustaneen Suuren Valkoisen Veljeskunnan.

   THE ASHTAR COMMAND:
   Suuren Valkoisen Veljeskunnan "ilmavoimia" edustaa mm seuraavien sivustojen mukaan Valon Galaktiseen Liittoon kuuluva THE ASHTAR COMMAND:
   http://ashtarcommand.mylava.net/english/

   http://www.ashtarcommand.se/artiklar/ships.html

   http://ashtar.galactic2.net/

   http://www.ashtarcommand.us/

   Sivujen mukaan THE ASHTAR COMMAND edustaa universumin korkeimpia olentoja ja -voimia
   (Enkelihierarkioita, Elohimeja/Luojia jne).

   Kertokaa mielipiteitänne asiaan (mm mainittujen sivustojen asiasisältöön) liittyen?

   • :::

    mitä noilla linkkien takaa löytyvillä järjestöillä on tekemistä Heliopoliksen veljeskunnan kanssa?

    Jokaiselta sivulta löytyy viittaus Jeesukseen, jonka olemassaolo on itsessään historiallisesta näkökulmassa kyseenalaista, ja mikä hänet erottaa muista ihmeitä tekevistä messiaista, jotka vaikuttivat Välimeren piirissä ensimmäisellä vuosisadalla? Ainoastaan se, että Paavali-niminen höyrypää perusti uuden kultin, jonka keskushahmoksi tämä "juutalaisten kuningas" valittiin. Toinen silmiinpistävä, ja samalla vaivaannuttava, asia on scientologian kaltainen "kosminen" paskanjauhaminen, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

    Noiden linkkien valossa alkuperäinen järjestö on kuollut ja kuopattu ennen meidän ajanlaskumme alkua.
    En voi antaa kommenttia, koska yhdelläkään noista sivuista EI ole minkäänlaista "asiasisältöä".    


  • asiasisältöä

   mitä sulle edellinen tapahtuu kun kuolet? Madot vain tulee ja syö? Looov and Piiiis ;)

  • Ruusa

   Kun en ole koskaan muistanu kysyä, kuka kävi tai mihin kuppikuntaan kuuluvat. Joka tapauksessa heitä tuli öisin 2 mieshenkilöä. Molemmilla oli valkoiset valopuvut päällä. Heräsin aina tietoiseen uneen ja jompi kumpi opasti tai toi näytettäväksi jonku "esineen", jonka symboolista merkitystä piti alkaa miettimään - pähkäilin sitä joskus pitkäänkin. Mulle ei ole koskaan ollu tärkeintä tietää keitä tulee. Asia ratkaisee. Kaikki kävijät on ollu OK. Tulevat kun tulevat, tai jättävät tulematta. Kumpikin sopii.

   3-4 vuotta sitten kävivät lähes päivittäin (tai siis öisin). Tärkeintä oli, että näen tämän maailman toisella tavalla - unena. Sitä jaksoivat muistuttaa, että tämä maailma ja kokemukset on valetta. Pikkusen otti pattiin alkuun, kunnes ymmärsin yskän.

   90-luvulla katselin aamuTV:tä. Yhtäkkiä tuli tunne, että joku tuli. Mielessä tunnustelin, kellä on näin vanhva voima. Energia tai mikä hyvänsä oli erittäin voimakasta, lempeää ja rakkaudellista. Samassa, itse Jeesus seisoi olkkarissa valkoinen valopuku päällä. Se ihana tunne, rauha ja levollisuus jonka jätti vierailusta kesti vielä pitkän aikaa. Mulle J on ollu lapsuudesta asti tärkeä, enkä osaa kertoa syytä siihen.

   En koskaan ole tietoisesti kutsunu ketään, en meditoi,enkä harrasta chakroja tai mitään muutakaan. Elän ihan tavis elämää.

  • Pohjolan valokki

   Onkos Pohjolanvalo kumossa vai mikä on tullut sille

  • Palava Pensas
  • Anonyymi

   On sellainen poppoo olemassa
   Heihin voi saada yhteyden kolmesti pyytämällä. Ei saa huutaa vaan ajatella voimakkaasti heitä ja samalla normaalilla puheäänellä jutellen Mitään lottovoittoa yms ei kannata pyytää sillä silloin koko homma menee pilalle. Heitä on joitakin keskuudessamme.

   • Anonyymi

    On :D keitä? :)


  • Anonyymi

   SVV. Eräs tuttavani täällä Suomessa puhui siitä paljon. Hän kertoi, että siihen kuuluisi niin miehiä kuin naisiakin, ja he olisivat ns. Ylösnousseita mestareita. Hän kertoi meditaatioissaan juttelevansa heidän kanssaan; käytännössä puhui kai ns. pyhimyksistä kuten Joosef, tai neitsytmaria tai sen sellaista. Hän sanoi, että sana valkoinen viittaa mestareiden valkeaan loisteeseen, ei etnisiteettiin.

   Itse en usko, että SVV tuttavani kuvaamassa muodossa olisi olemassa. Veljeskunta jo sanana viittaa niinkuin, naissukupuolen pitämiseen siitä ulkona, jos nyt herkkyydessäni oon oikeassa. Toisella tapaa toki, miksipäs ei :) koska SVV edustaa teosofian mukaan ihan selkeästi hyvyyttä ja empatiaa, rakkautta siis, niin ei siitä tarvii tehdä vain henkistä asiaa kuten ehkä ihan viaton väärinkäsitys joillain voi syntyä; mutta Suuri valkoinen veljeskunta voipi olla ihan sitä normaalia hyvyyttä, jota saamme täällä toinen toisillemme jakaa. Raamatussa joskus kai sanottiin, että, "olkaa Kristuksen kaltaiset". Sepä mielestäni tarkoittaa sellaista rakkautta, jossa kaikki otetaan huomioon. "Kun olin kipeä, tulitte luokseni", jne.

   Itse en ole kristitty, mutta toki avarakatseinen. Onhan noita ollut, jotka katsovat Thorin vasaraa kaulassani vähän murjottaen, ja sitten on ihmetelty, että kun svartametallett' pauhaa kuulokkeistani, ja silti oon tosi ystävällinen enkä todellakaan hae sillä mitään "szandorilaista" manipulatiivista voittoa, niin meneekö siinä sitten joillakin pää sekaisin, että mustamörkö on ihana jos kanssaihminen kaatuu liukkaalla kylätiellä ja ryntään auttamaan?

   :) On se veljeskunta olemassa :) meidän täytyy vaan tehdä se olevaksi ^_^ , shteiner ja blavatski :)

  • Anonyymi

   Uskon että on olemassa. Olen kanavoinut mm. Lady Nadaa.

   • Anonyymi

    Me kanavoidaan Lada Nivaa.


  • Anonyymi

   On. Mutta ne ovat valkeuden enkeleiksi tekeytyviä ja lopulta eksyttäviä demonihenkiä.

   • Anonyymi

    Voi sinua.


  • Anonyymi

   Madame Helena Blavatsky keksi ''Valkoisen Veljeskunnan'' omasta päästään, jonka on myös myöntänytkin...yleistietoa jopa jos vähän viitsii tutustua ko. ämmän höpinöihin ja historiikkiin. Siitä huolimatta jotkut burger-aivovammasta kärsivät levittävät tätä veljeskunta-humpuukia. Blavatsky kuului itsekin autisteihin kuten moni muukin aikalaisensa kuten Leadbeater, joka oli lisäksi tekopyhä pedofiili. Leadbeaterin kirjoitukset on samanlaista järkyttävää asperger-jumitusta kuten Blavatskylläkin paitsi Blavatskyn autismi loistaa vielä räikeämmin monissakin teoksissaan. Taisi kärsiä psykooseistakin. ''Valkoisen valon'' kaupalliset ja egoistiset minäminä-ryhmät mainostavat rahatukut silmissään tätä ''Valkoista Veljeskuntaa. '' Oletettavasti näiden pauloihin joutuneilla yleissivistys on todella heikko. Näiden tampioiden seuraajille on tärkeintä kritiikittömyys. #kriittinenajattelu

   Terveisin, Eka Enkeli, joka vessanpytyssä lenteli...

  • Anonyymi

   Lähes kolmekymmentä vuotta sitten osallistuin keskusteluryhmään, aiheena oli juuri suomennettu Michaelin käsikirja. Ryhmään kuului kolme tohtoritutkintoa suorittanut henkilö, joka toimi korkeakouluprofessorina. Yksityiselämässään hän oli kiiinnostunut parapsykologiasta, kertoi paljon kokemuksistaan tältä alueelta.
   Hän oli toiminut myös asiantuntijatehtävissä Afrikassa, jota kutsui mustaksi mantereeksi, ei ihmisten ihonväristä johtuen vaan siellä harjoitetusta mustasta magiasta.
   Hän oli joutunut itsekin sen kohtaamaan. Joku paikallinen poppamies oli ihastunut hänen vaimoonsa, loitsuillaan saanut tämän rakastumaan itseensä ja jättämään miehensä. Lisäksi oli langettanut kirouksen miehelle. Palatessaan kotiin Ranskan kautta, Orlyn lentokentälle oli jätetty pommisalkku hänen tappamisekseen, onneksi poliisit onnistuivat tekemään sen vaarattomaksi. Miehellä oli tieto Lontoossa olevasta Valkoisesta Veljeskunnasta, jonka puoleen hän kääntyi. He auttoivat häntä poistamalla kirouksen.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   5040
  2. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   2
   2801
  3. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   441
   2297
  4. Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä Linnan juhlissa

   Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha on
   Maailman menoa
   300
   2210
  5. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1450
  6. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   107
   1401
  7. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   51
   1360
  8. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   261
   1052
  9. Laita tähän ketjuun jokin tunniste teistä mistä hän voisi sinut

   tunnistaa. Jokin teidän kahden välillä tapahtuneesta tai mistä olette kahden kesken keskustelleet. Älkää laittako nimiä
   Ikävä
   24
   1032
  10. Nainen, joudutko muuttamaan pois vuokseni

   Koska koko ajan olet vaarassa törmätä minuun ja se on tosi kiusallinen ja vaivaannuttava tilanne sinulle. Miten olla koh
   Ikävä
   87
   1016
  Aihe