Miksi käytätte?

juubanderi

Kertokaa miksi käytätte Netelleriä, Moneybookersi tms?

Siis itse en näe siinä mitään muuta kuin epävarmuutta ja ylimääräisiä kuluja/väliportaita.

Käytän itse Pankkikorttia ja siirrot tapahtuvat reaaliajassa vain pankin omalla siirtomaksulla (pieniä centtejä). Turvallista omilla tunnuksilla ja sulkeminen nopeata yhdestä ilmaisesta numerosta.

Jos et jostain syystä saa pankkikorttia(lue luottotiedot menneet), niin kaikille annetaan Visa-electroni joka toimii samalla tavalla.
Omalta verkkotiliotteelta näet miten paljon olet siirtänyt pelisaiteilla ja miten paljon kotiuttanut. Liian yksinkertaistako?

Ennen käytin Netelleriä, mutta kun heidän ryöstöyritys osui väärälle tyypille (lue minulle), niin homma oli pakko laittaa poikki. Pähkinänkuoressa tapahtui seuraavaa:
He väittivät kaikkien siirtojeni jälkeen etten ollut koskaan yhtä satasta siirtänyt heille. Soitin ja mailailin vaatien rahojani takaisin, mutta he vaan sanoivat ettei väittämääni siirtoa ole koskaan tehty. Kävin Sampon konttorissa varmistamassa että kyllä on lähtenyt Netellerin tilille Enkleska pankkiin(stadissa). Kävin Enkleska pankissa, jossa he sanoivat rahani tulleen heille ja Netellerin tilille. Antoivat minulle asiakkaan viitenumerot ja sanoivat voivansa vaikka oikeudessa todistaa että ko. yrityksellä on minun sataseni. Kirjoitin uudestaan Netellerille ja he sanoivat yht´äkkiä löytäneensä varani. Haistatin heille ja siirsin rahani pois.

Tapauksen jälkeen olen ymmärtänyt että ko. firmasta kirjoitetut jutut eivät voi vain olla kilpailijoiden mustamaalaus yrityksiä vaan oikeille ihmisille tapahtuneita asioita. Mutta kuinka moni pieni ihminen viitsii riidellä puhelimessa maailman toisella puolella olevan henkilön kanssa kympistä, satasesta tai tonnista?

Tehkää mitä teette ja hyvää kesää. Olitte sitten minkä tahansa rahalaitoksen asiakkaita. Muistakaa kuitenkin pitää puolianne.

8

735

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfsdfsf

      Itsellä op:n electron joka ei todellankaan käy juuri missään verkkomaksamiseen ;( Netelleriä tulee käytettyä silloin tällöin

      • ronkkeli

        netelleriin, jonka asiakaspalvelu on todella hidasta ja epämääräistä. Lähetellään vain valmiita viestejä ihmisille sen kummemmin asiaa tutkimatta.
        Moneybookersia käytän sen takia, että se vain on yksinkertaisesti hyvä nopea ja luotettava. Omalta tililtä sinne siirtelen ja toisinpäin.
        Kyllä on vähissä ne paikat minne visa electron käy.


      • VAIII??

        Kyllä mun op electron toimii monessa eri saitissa, sun pitää vaan ensin käydä hyväksymäs www.op.fi sivulla ne kortin verkkomaksut, tai mitä onkaan...


      • oopee
        VAIII?? kirjoitti:

        Kyllä mun op electron toimii monessa eri saitissa, sun pitää vaan ensin käydä hyväksymäs www.op.fi sivulla ne kortin verkkomaksut, tai mitä onkaan...

        no eipä toimi siltikään. vaikka olis verified by visa-palvelu sivulla käytössä. ainoa kortti joka käsittääkseni nykyään toimii on sammon electron.


      • köööööööööööööööööö111
        oopee kirjoitti:

        no eipä toimi siltikään. vaikka olis verified by visa-palvelu sivulla käytössä. ainoa kortti joka käsittääkseni nykyään toimii on sammon electron.

        no kyl mun op electron toimii ihan hyvin, expektillä, eurobetis, jnejne.. tai sit voit laittaa op electronil rahaa moeybookersiin, ja sielt johonki pokerimestaan..


    • Money2424325

      Netelleristä en tiedä, Mutta ainakin moneybookersilla rahan siirto on toiminut aina moiteetta. Voin kätevästi siirellä rahat nordean verkkomaksulla moneybookersille ja sieltä nettikasinolle. Ja koskaan ei ole mitään ongelmia tullut vastaan.

      Oletko koskaan käyttänyt moneybookersia? Jos neteller on surkea ja epäluotettava se ei tarkoita sitä, että kaikki "nettilompakot" olisi samanlaisia!

    • Näin meillä

      Tuo on muuten oikeasti hassua että ihmiset tosissaan väittävät/uskovat jonkun paikan vääryydeksi koetun asian tiedottamisen muille pelaajille huulen heitoksi tai kilpailijan mustamaalaamiseksi. Ihmisillä on jonkinlainen pakonomainen tarve puolustaa jotain systeemiä mitä käyttävät itse. Kaikki kuitenkin näissä liittyy tietokoneohjelmiin ja ne vaan ei aina toimi.

      Mutta itse kysymys moneybookers ia käytän siksi että pidän pokeri kassan ja muut rahat visusti erillään. Kotiutan toki rahaa mutta se ei ole enää sitten pokerirahaa vaan tarkoittettu muihin asioihin.

      Saitilta moneybookersiin ja moneybookersista saitille liikenteessä ei ymmärtääkseni minulta mene kuluja kotituksesta 1,8e. Iso osa raha liikenteestä ei siis ikinä Suomessa käykkään vain ne rahat jotka kotiutan. Eli toi on oikeastaan aivan tavallinen pankki tili mulle ei tosin Suomessa. Netelleriä en käytä aivan niin paljon.

      Lisäksi toki voin aika helposti katsastaa viime vuoden tilanteen moneybookersista koska siellä ei muita rahoja ole pyörinyt. Eli samalla tulee historia tiedot jemmaan.

    • jep jep

      Itse käytän sekä moneybookerssia että netelleriä, koska se säästää aikaa ja rahaa. Minulla on mastercard, josta menee kauheat maksut (pahimmillaan 2,5%) talletuksesta ja esim. 3000 euron talletuksesta se on 75€. Nettipankeissa tämän hoitaa ilmaiseksi.
      Moneybookers on siitä huono, että heillä on pienet limiitit. 27000 euroa saa siirtää kolmessa kuukaudessa ja se tulee helposti täyteen. Netellerillä ei ole samanlaisia limiittejä.

      Ainoat maksut jotka tulee on rahojen siirto nettipankista tilille. Moneybookers 1.8€ ja neteller 1€, ei paha. Yleensä vielä menee sillee, että siirrät suoraan pelitileiltä pankkitilille, jolloin kuluja ei mene.

      Moneybookerssiin voi todellakin siirtää rahaa nordean sololla reaaliaikaisesti ja ilman kuluja.

      Aikaa säästyy siinä, että molemmat nettipankit toimivat 24/7 eli myös viikonloppuisin.

      Kumpaakin firmaa olen käyttänyt jo kolmatta vuotta ja koskaan ei ole mitään ongelmia ollut. Netellerillä on livechat joka auttaa, jos tulee ongelmia.

      Moneybookerssilta tulee ilmoitus kun tilin saldo kohoaa yli 1000 punnan, että pitää ymmärtää ja hyväksyä, että katastrofin sattuessa rahat voi kadota. Luulisin että on muotoseikka, mutta herättää aina vähän epäilyksiä. Tosin molemmat paikat on maailmanlaajuisia ja joka pelifirman listoilla, joten heillä ei vaan ole varaa koheltaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe