Work & Travelin kautta 6kk töihin kokemuksia?, kannattaako reissu?

soileppi

Eli siis suunnitelmissa on lähtee Australiaan tai vaihtoehtosesti Uuteen seelantiin 6kk tai ehkä jopa pidemmäks ajaks. Onko kokemuksia reissuista? tuliko matka kalliiks? Kumpi olis mahd. parempi kohde Australia vai Uusi seelanti? Kertokaa kaikkea mahdollista, sillä tosissaan haluaisin lähteä ja matkaoppaista ei saa realistista kuvaa, joten omia kokemuksia. Hyviä ja huonoja puolia!

4

1252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KUSETUSTA

      Tuohan on pelkkää kusetusta.
      Joku firma kunii kasan rahaa eikä
      lupaa muuta kuin että itse etsimällä
      voit saada töitä.

    • ....

      www.dundernews.com

    • Nina2007

      Hyvaa paivaa!I'm back:)

      Eli toiv.olet lukenut edeltavia kirjoituksiani "ihanasta"ajasta taalla takapajulassa eli Aussilandiassa.Neuvon ystavallisesti sua jos kukaan muu ei sano oikeaa mielipidetta..

      SUOSITTELEN etta jos voit mitenkaan keksia iahan minka tahansa muun matkan ihan minne tahansa muualle (vaikka Au pairiksi Kuala Lumpuriin)niin tee niin hyva ihminen!!Saasta itsesi talta paikalta, ja saasta samalla maapalloa tuhlaamatta luonnonvaroja ja lentamalla tanne asti kun taalla ei todellakaan ole mitaan nahtavaa tms.Alaka missaan nimessa maksa millekaan yritykselle siita etta saisist tulla epatoivoiseeen tyon etsintaan.
      Kaliista, masentavaa,kulttuuritonta,likaista, huumeita, tyottomyytta, polttava aurinko, vesipula, tuhlaava kansa..jne.jne.Tuntuu tosiaan kuin olisi saanut linnatuomion kun tanne tuli ja en yhtaan ihmettele jos aikoinaan tanne vankeja tuotu..
      Jos nyt kuietnkin paatat tehda sen saman virheen minka niin moni tehnyt tanne tulemalla, niin valitse Uusi-Seelanti, tosin olen kuullut paikallisilta etta siella kaliimmpaa ja paljon tyottomyttaa ja niin hiljaista..Luonto varmasti kauniimpaa kuin taalla.
      ok, toiv.saat uusia matkaideoita.Olisin itse mielummin kayttanyt ne saastot ihan mihin tahansa muualle, mut no virhe tuli tehtya mutta ainakin opin tasta jotakin ja tiedan minne en halua ikina enaa matkustaa ja odotan niin ONNEllA paluuta etela-Eurooppaan, varmasti arvostan kaikkea ihan uudella tavalla siella ja olen luvannut etten enaa valita ikina siella!
      Eli tiivistettyna:reissu ei kannata muuten paitsi jos haluat henkisesti ja fyysisesti karsia ja sen jalkeen arvostaa kaikkea iahn uudella tavalla.

      • soileppi

        Joo oonhan mä noita kirjoituksia lueskellu kun oon ettiny vähän indise infoo tosta matkustamisesta. Monet on sun kanssa samaa mieltä siitä ,että järjestön kautta ei ainakaan kannata lähtee ja itekki oon tullu siihen tulokseen, että jos lähden niin meen sitten ihan omin päin ilman mitään järjestöö. Kuitenkin paljon oon lukenu myös hyvistä kokemuksista mitä on Australiassa koettu ja tietyllä tavalla se vieläki kiehtoo. Toivottavasti ihan kaikki ei oo siellä niin huonosti kun annat ymmärtää ja että voisit edes vähän nauttia siitä ajasti mitä siellä vietät.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe