Apua! Hyppykiikun asennus?

mimmixi

Hei!
Ostin äsken kirpparilta Emma- hyppykiikun ja nyt ongelmaksi muodostui tuo karmikiinnike.. Ajattelin sitä ennen kokeilla kun aletaan poraamaan kattoon reikää..

Mutta miten ihmeessä se toimii??? Osaako joku neuvoa? Siinä on siis sellainen "jousipuristinjuttu". Kaikkien osien ainakin piti olla mukana!

Kiittäen avustanne;) T: Avuton

6

923

  Vastaukset

  • "puristimista" kiinni karmien päälle..tosin oven kummallakin puolella pitää olla karmit.

   • Tarkoitatko siis listojen päälle tulevat nuo "väkäset"? Hui tuntuu pelottavalta! Mahtaakohan listat kestää.. No koitan ensin itse roikkua vähän:)

    Tuo rekkijuttu olikin hyvä muttei meillä kyllä ole sellaista:(


  • laittaisit "rekin" oviaukkoon ja ripustat kiikun siihen. Ei tarvii porailla reikiä. Siis sellainen rekki, missä voi vetäää leukoja. Kait tiedät, mitä tarkoitan? Helpoin keino. :o)

   • pysynyt.

    poika painaa n.10kg ja vielä on toistaiseksi raamit paikallaan :)


  • jos kattoon laitat, täytyisi olla kantavissa palkeissa kiinni, ei pelkässä laudassa (tämä siis, jos paneelista tehty katto)..Jos betonia, nou hätä.Eikös silloin propun kanssa kiinni?
   Ja jos oven karmeihin, niin myös niiden materiaali kannattaa varmistaa.
   Yks tuttu laittoi holvikaareen hyppykiikun ja tumps, lapsi suoraan selälleen lattialle..oli meinaan ihan "paperia" se holvikaari.

  • Epäilen et edellä oleva kaveri ei ole timpuri. Termistö hukassa ja kiinnitys tavatkin

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   187
   4606