Itkua kaupassa

Toveri

No, niin nyt se itkeminen on alkanut sitten kaupassakin... Meillä on siis 3,5kk:n ikäinen "vaativa vauva". Aiemmin kappareissut ovat sujuneet ongelmitta, mutta nyt pari viimeistä kertaa... HUH! Typymme ei suostu istumaan kärryjen turvakaukalossa, joten olen sitten kantanut häntä, mutta silti hän kitisee ja itkeskelee. Eilen oli kaikkein paras, kun kassalla tyttö aloitti sitten kunnon itkemisen ja ihmiset tietenkin tuijottivat meitä, kun ilmeisesti eivät koskaan olleet nähneet / kuulleet itkevää lasta. Sitten vielä yhden akan oli pakko päästä sanomaan, että kylläpäs vauvaa itkettää kovasti. Ai, niinkö?! Kappas, kun en itse ollenkaan sitä huomannut!!! Onko kellään muulla ollut samaa ongelmaa? Enpä tiedä, mitä oikein tekisin, kun ei oikein kotiinkaan viitsisi linnoittautua, mutta ärsyttää toisaalta kuljettaa karjuvaa lastakin kaupassa.

8

791

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nimetön :)

      Koita vaan selvittää nyt syy miksi lapsesi on itkuinen..Näillä helteillä hänellä voi olla kuuma ja jano myös, voit hyvin antaa hänelle kylmää vettä, koska meillä sitä ainakin menee paljon joka päivä (tyttö nyt 6kk.) meillä se auttaa itkuisuuteen jos ei ole kyse nälästä tai hammassärystä tai väsymyksestä. Jos mikään ei auta ni kannattaisi puhua neivolassa, sillä vaavilla voi olla masu ongelmia esim...

    • Tristar

      tuki korvat ja hymyile :D

      Lapset karjuvat kaupassa, tai ovat karjumatta. Jos mitään korjattavaa hätää ei ole, anna karjua. Meilläkin on "neiti epämääräisen tyytymätön" kotona ja vauvasta asti se on jumalatonta meteliä pitäyt aina kun ei hypätä juuri sinne ja juuri sillä vauhdilla kun neiti toivoo. Nykyjään ei jaksa enää pöyhiä :D ne kommentit kassajonoissa tms. ovat useinkin myötätuntoisia, yrittävät edes jotain sanoa ettet luulisi että he vain tuijottavat paheksuvasti. Sitä odottaa niin ikäviä kommentteja että neutraalitkin kuulee ikäviksi.

      Hymyile vaan, nyökkäile ihmiselle jotka katsovat ja naurahda vähän. Anna ymmärtää että tässä ei ole mitään katsottavaa, jatka matkaas vaan.

      ***

    • miten olisi

      Miten tyttö viihtyisi rintarepussa? Jos osaa jo kannatella päätään kunnolla, voi laittaa kasvot menosuuntaan.

      Meidän tytöllä oli tuollainen vaihe, joka meni onneksi parissa viikossa ohi. Mutta alkoi viihtymään kun laitoin rintareppuun ja kaupassa viihdytin esittelemällä hyllyn tavaroita jne.

      Noista katseista ei kannata välittää mitään. Siinäpähän tuijottavat. Ja suurimalla osalla tuijottajista on varmasti omia lapsiakin jotka ovat joskus olleet pieniä, joten saattavat ihan tuijottaa syvästä myötätunnostakin...

    • henki2

      itkettiin kaupassa. Ja niin vaan jonossa perässä vanhempi pariskunta kommentoi heti, että lapsi pitää viedä kotiin ku sillä on nälkä.

    • suurperheen äiti

      Meille kun lapsia siunaantuu aika ajoin, niin en tosiaankaan voi olla koko aikaa kotona itkujen pelossa, Mukana on yleensä murkku, joka haluaa sitä sun tätä. Sitten on uhmaikäinen jolla ei ole mikään hyvin ja tietysti se itkevä vauva. Minä kyllä imetän vauvaa missä vaan että saan hiljaiseksi. Joskus ei hiljene silläkään niin sitten vaan huutaa... Kylä mailmaan ääntä mahtuu!

    • toinen äiti

      nii että eihän tota välttämättä (luultavastikaan) oltu tarkotettu mikskään negatiiviseks, vaan ehkä jopa myötätunnoksi.

      • itkee herkästi

        Kaverin vauva itkee herkästi, paljon ja joka paikassa. On vaan sellanen olemassaan.

        Kun ollaan yhessä liikenteessä ja vauva itkee niin ihmiset välillä oikeen jää tuijottamaan ja sit tulevat monesti kommentoimaan itkemistä.. Mua raivostuttaa se kommentointi ihan yhtä paljon kun kaveriakin. Ihankun se ei ois muutenkin stressaava tilanne ilman että joku tulee siihen läpisemään ja neuvomaan. Kerran se muksu alotti kahta kauheemman huutamisen kun yks nainen tuli siihen juttelemaan ja luuli saavansa vauvan hiljaseks =D se oli sille oikein! Lähti aika nopeesti mitään sanomatta pois!

        Musta on ihana että mun kaveri ei jää kotiin vaikka vauva herkästi itkeekin.

        Oma poika itkee aika vähän. Joskus bussissa (katuri jossa vauva on vaunuissa matkan ajan) kun rupee kesken matkanitkemään niin koitan tietty rauhoitella mut jos ei rauhotu niin on vaan annettava huutaa koska jos tulee kolari, vauvan on turvallisempi lennellä vaunujen kera kun että lähtis mun sylistä lentelemään.

        Ja kaupan kassalla joskus kans rupee itkemään. Hoidan vaan homman loppuun ja hyssytän poikaa samalla ja kun päästään siitä kassalta pois ruuhkauttamatta sitä niin otan pojan syliin ja sitten rauhotellaan.

        Harvemmin ihmiset pahaa tarkoittaa kommenteillaan, mutta eivät osaa aatella että ne eivät itkevän vauvan vahemmista tunnu silti mukavilta.

        Ei muuta kun toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos tai sitten heität jotain napakkaa takaisin ;)


    • Anonyymi

      Näin taaperon k-Citymarketissa ja se itki koska se oli ilman omia vanhempia yksin kaupassa ja oli kakannut housuun ja ihmettelin ketä toi on niin menin sanoo tosta vartijalle ja se sano et se on mun perheen taapero ja toi vartija on nähnyt ennekin meidän taaperon

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe