HÄÄT

JA RISTIÄISET

Moi!
Olemme suunnitelleet yhdistävämme häät ja ristiäiset vuoden lopussa. Kertokaa muut kokemuksianne ja vinkkejänne järjestelyihin ja muihin. riittääkö energia myös häiden järjestelyyn pienen vuvan kanssa? isoja juhlia emme halua, vieraitakin tulee vain noin 40. Kiitos vastauksista ja neuvoista!

5

1614

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mapee

      kun häät ja ristiäiset on samaan aikaan niin monasti jotenkin toiset vie pääroolin ja toiset on sivuosassa eli häät muodostuu siksi juhlan aiheeksi.

      Olisi aika isot ristiäiset jos vieraita olisi 40..

      No, kuitenkin näin olette päättäneet tehdä joten suunnittele ne häät valmiiksi ajoissa ennen vauvan syntymää jotta ei sitten todellakaan tarvitse alkaa sähläämään kun on muutakin tekemistä. Koska kasteen ajankohta ei ole ihan kiveen kirjoitettu voi jopa ajan varata ja paikan jne jos pitää muualla kuin kotona.

      Juhalan kulun järjestys kannattaa miettiä valmiiksi sillä lapsihan on syntynyt avioliiton ulkopuolella ja hänestä tulee normaalit isyydentunnustukset jne tehtäväksi joten sikäli sillä ei ole väliä. Kuitenkin juhlassa jos on tarjolal hääkakku joka näyttää hääkakulta niin kaste ensin ja siitä sitten hääjuhlan pitoon on mielestäni parempi eli ensin vauvalle oma hetkensä ja sitten on teidän vuoro.

    • noin

      Vieraita oli 30-40, eivät kertoneet etukäteen että häät samassa, vieraat tulivat kirkkoon vain ristiäisiin. Olivat hauskasti yllättyneitä kun alkoikin soida häämarssi, luulivat että kanttori erehtynyt tilaisuudesta :)

      Kavereita ei ollut paikanpäällä joten en ollut paikalla enkä valitettavasti osaa auttaa yksityistkohdissa sen tarkemmin. Vain etä hyvin oli kuulema mennyt ja olivat olleet tyytyväisiä.

    • oli niin että

      vanhemmat menivät ensin naimisiin ja sen jälkeen niiden lapsi kastettiin "normaaleiden ristiäistapojen mukaan", kahvitilaisuus oli perheen kotona, vieraita n. 40 kaikki sujui luontevasti ja hyvin..

    • oli...

      häät ja ristiäiset samassa. vieraita oli n.35. kaikki oli kutsuttu ristiäisiin. meidät vihittiin ensin ja poika kastettiin sen jälkeen. häitä emme viettäneet vaan ainoastaan pojan ristiäisiä. vihikiminen oli pelkkä muodollisuus emmekä halunneet juhlia sitä mitenkään suuremmin näin päädyimme tähän ratkasuun. tämä oli myös halpa vaihtoehto.

    • *-rouva*

      Hei!
      Meillä myös yhdistetyt häät/ristiäiset.
      Vieraita oli reilut 30 henkilöä.
      Ruoat ja kakut tehtiin yhdesä äidin ja siskon kanssa,, kukka asetelmat paikallisesta liikkeestä ja samoin minun hääpuku vuokrattiin.
      Työkaverini tuli tarjoilemaan ja laittaamaan ruoka jutut.. Kampaaja tuli kotiin laittamaan tukan ja meikkaamaan.
      Valokuvauksessa käytiin ennen kirkkoon menoa,, mukana tietenkin vanhempi tytär ja vauva...Kirkossa meidät vihittiin ensin ja sitten kastettiin pienokainen..
      Ja kotona oli sitten kaikki valmiina tarjolla kun tultiin kotiin,, kiitos työkaverin.
      Olihan niissä oma tohinansa,,, mut suht edullisesti kuitenkin kaikki meni.. Joskus ajatellut että olis ollut kivat oikeen kunnon isot häät,, mutta kun molemmilla meillä valtavan suuri suku,, niin meinattiin että tulee niin kamalan kalliiksi....mut ihan hyvä näinkin..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4823
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      33
      1490
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1141
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1106
    Aihe