Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

lahjottua vapautta?

meitsi...

Onko Parisin "vapautuminen" kotiarestiin lahjottua vai mistä on kysymys? Asiasta kirjoittaa myös Iltalehti.

47

19658

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oityit

      No en ihmettele, jos Paris lahjottiin ulos vankilasta. Jokatapauksessa on todella tasa-arvoista... -____- Jos joku muu amerikkalainen olisi joutunut vankilaan, niin ihan tasan tarkkaan olisi istunut niin kauan kuin määrätty oli. Tuleekohan näitä ns. "kotiaresteja" sitten enemmänkin? Vastaisuudessa emme enää tarvitse vankiloita, kun voidaan vankila-ajat viettää kotona valvonnan alaisena! Voi taivas, miten alas tämä maailma voi vajota.

      • outoa

        ettei yhdelle pikku akalle Ameerikka saa kuriin ja lakia lue tälle tyttö rukalle vaikka olis kuun taivaalta perimässä,Vittu joku roti tohon hommaan kyllä ne Irakiin saa pommeja heivattua,mutta yks Paris hiltonia eivät saa kuriin ja tiilien sisälle ja kärsimään rangaistusta niin kuin muutkin.


      • yhiskaa

        Näinhä tää on suomessakin.Raha on valtaa ja voimaa.Tuomarit vaa pelinappuloita.


    • lempomieli

      Paris, tuo turhuuden kuningatar, törmää vihdoin todellisuuden karuun sementtiin. Tällä kertaa eivät vanhempien rahat tai vaikutusvalta pelasta häntä nöyryytykseltä, joka mielletään Yhdysvalloissa jokaisen tuomitun rikollisen oikeudenmukaiseksi rangaistukseksi. Lain uskottavuus olisi ollut liian kovalla koestuksella, jos neiti seurapiiri-turha-julkku olisi kävellyt kotiin margaritojen ääreen.

      Pariksella on kovaa. Täytyy olla, koska koko ikänsä hän on saanut tahtonsa läpi, saanut paistatella päivää lehdissä ja sekoilla bileissä. Nyt sitten yhtäkkiä häntä rangaistaan töppäilyistä! Voih, miten julmaa ihmiselle, jolla rajoja ei ole ollut. Kyllä siinä väkisinkin itkettää poliisiauton takapenkillä ja oikeudessa järjestetään itkuraivari, jossa anotaan vanhempia lopettamaan painajaismainen piina.
      Vankilassa ei ole bileitä. Asumus on kamala, lähes epäinhimillinen. Sitten joutuu majoittumaan kaikkien maailman rikollisten kanssa samassa rakennuksessa.

      Elämä ON kovaa, Paris! Joillakin on JOPA vieläkin kovempaa.

      • Veit sanat suustani.... tähän lisään että pitää tietenki tämä turhuuden kuningatar pääsee vähällä kui piski veräjästä..

        Niin kuin Bruce Dickinson laulaa (muistaakseni)näin:
        "...Justice and Liberty, you can buy but you don't get it free..."

        Rikkaat pääsee helpolla. Köyhiltä imetään rahaa ettei rikkailla mene 5 miljardin raja rikki..
        Ja sitte heitä vielä rankaistaa ku ovat köyhiä... huoh..


    • eppuli

      Yäk, oksettaa...

      • TASA-ARVON KANNATTAJA

        Jos on syyllistynyt lainttomuuksiin, pitää niistä myös maksaa. Ei muuta kuin samaan selliin vaan jonkun vanhan rekkalesbon kanssa.


    • sieppari

      USA:n uskottavuus oikeusvaltiona on mennyt jo useamminkin, muistellaan vaan kaikkia ihme tapauksia joissa tuomiot ovat aivan käsittämättömiä, murhaajat pääsee vapaaksi ym!!!..lahjonta, suhteet ja median luoma kuva vaikuttaa siellä tuomioihin niin perusteellisesti ettei sitä voi käsittää!!!

      • ........

        Kyllähän Suomessakin on murhaajia päästeetty vapaaksi! Ei tämä sen parempi "oikeusvaltio" ole.


      • venkula5
        ........ kirjoitti:

        Kyllähän Suomessakin on murhaajia päästeetty vapaaksi! Ei tämä sen parempi "oikeusvaltio" ole.

        jos sinut on tuomittu murhasta se on elinkautinen, silloin et ole murhaaja jos oikeudessa ole tuomittu. Näin toimitaan Suomessa. Älä kirjoita jos ei ole tietoa. Tarpeeksi lusinut.


      • Goodwin

        Tämä poliisipäällikön voitelu ja tuhti summa vaalikampanjaan...Mitähän tosta nyt sanoisi?

        Ei kai muuta, että jenkit oikeusvaltiona ovat saavuttaneet hyvin tavoitteensa - Banaanitasavaltojen, ja ruskien tason. Vertailu Venäjään on lienee osuvin ilmaus.


      • ........ kirjoitti:

        Kyllähän Suomessakin on murhaajia päästeetty vapaaksi! Ei tämä sen parempi "oikeusvaltio" ole.

        Juuri niin...

        Varsinki rattijuoppoja silitetään pehmeillä tyynyillä ja silkillä täällä suomessa.. "voi voi sentää joitko liikaa viinaa, lähdit ajamaan autolla ja riistiti nuorelta pojalta hengen. No sovitaa että menet kotii etkä aja kännissä enää..."


      • kakola 2
        ........ kirjoitti:

        Kyllähän Suomessakin on murhaajia päästeetty vapaaksi! Ei tämä sen parempi "oikeusvaltio" ole.

        Hei,herää jo tähän maailmaan toi on vähän jo liikaa väitetty. Iske faktat pöytään,jos on mitä näyttää.


    • ja vähän päälle

      Kenelle tämä uutinen muka oli yllätys?

    • anssi

      Niin minkäs takia se on sinne vankilaan edes joutunut? ja eikös se tuomio ollut vain jotain muutamia viikkoja, joten tuskin tuo kotiaresti on juurikaan helpotus. Ja otetaan huomioon että tuomittu julkkis saa varmasti puolet karumman kohtelun vankilassa ja sen ulkopuolella, kuten näitäkin edeltäviä kirjoituksia lukee, joten tuskin paparatsit ynnämuut tekevät tuomion kärvimisestä yhtään helpompaa...

      Jos kyseessä olisi ollut tuiki tuntematon nainen joka olisi tuomittu samasta (mikä se nyt ikinä olikin) niin se olisi saanut kaikkien sympatiat, jos olisi saanut saman verran julkisuutta, mutta koska kyseessä on julkkis niin te kaikki olette virittelemässä nuotiota ja polttamassa sitä elävältä...

      Mutta kuten aina joukon mukana on helppo mennä ja olla samaa mieltä. Viskata kivi, koska kaveritkin niin teki... joukossa tyhmyys tiivistyy.

      Kaipa se Paris on tehnyt jotain kamalaa ja ansainnut tuomionsa. en tiedä, kun en seuraa niin paljoa juorulehtiä.

      • Normikansalainen

        Onkohan ihan viisasta lähteä kritisoimaan toisten asennetta ko. asiaan kun et kerran tiedä asiasta mitään.. niin ainakin asian ilmaisit. Musta henkilökohtaisesti ei ainakaan ole paha antaa linnaa ihmiselle joka on toistuvasti ajellu autoa alkoholin vaikutuksen alaisenja ja varsinkin kun kortti on ollu hyllyllä juuri edellä mainitusta syystä.

        Kyllä musta noita isäpappojen lellimiä perillisiä sais koskea ihan samat lait kun rivikansalaisia. Ja jos julkkiksella on sitten siellä linnassa niin kamalaa niin kannttaisko olla ihan kunnolla niin ei joudu sinne! =) Jos et osaa elää elämääs kunnolla niin siinä käy huonosti.. kaikille ja niin se pitäis ollakin. Hittoako lailla mitään tekee jos se ei koske kaikkia samalla tavalla. Kaikki pitäis olla samanarvoisia lain edessä oli sulla/tai sun isällä paalua tai ei.. eiks je?


      • alpha___

        Jos sä teet jotain väärää lakia vastaan ja jäät siitä kiinni niin sillon se rangaistus mikä muillekki on tullu samoista törkyilyistä on täysin oikeutettu määrätä sulle olit sitte kuinka iso julkkis tahansa. Nekin on tasan ihmisiä ja normaalit ihmiset sais 45 tai jtn päivää vankilaa niin sitte paris saa. et säkää tekisi bisnestä kaverien kanssa halvemmalla koska sitten kaikki muutki haluais alemmalla hinnalla ja sun firma kaatus. periaatteessa sama pätee tähän. Multa ei henkilökohtasesti heru pienintäkää symppisfiilistä syylliseksi tuomittuja kohtaan että ei se oo yhtään tippaa eri asia onko ämmä tuntematon vai tunnettu. noh mutta. toivottavasti noi saa setvittyä ton rangaistuksen. toki kotiarestiki on ihan varteenotettava vaihtoehto mutta sen pitäis sit todella meinata sitä että vartiat vahtais sen verran parisin perään ettei se lähtis jostai ikkunasta rilluttelemaan. ja se voi olla sen terveyden kannaltaki ihan hyvä ratkaisu. Mutta säälitä ei yhtää. Ite on sotkunsa keitelly kypsykööt ny siihen.


      • näin se menee..

        turha parisia on puolustaa. sen oma vikahan se oli. enpä oikee usko et se saa huonompaa kohteluu ku muutkaa ihmiset. päin vastoin. jotku väittää että vankila on liian julma rangaistus parisille..koska? koska se on rikas ja tottunu tanssimaan ruusunlehtien päällä. entä sitten? vaikka en oo rikas ja hemmoteltu piloille, ni vankila olis yhtä kauheeta mullekki. ei "tavallisetkaa" ihmiset oo tottunu karuun vankilaan.

        jos kyseessä olis ollu joku tavan ihminen, ni tuskin sekää sais sen enempää sympatiaa. turha väittää että koska kyseessä on julkkis kaikki on valmiina polttamaan se elävältä. jos kyseessä olis tavallinen ihminen sitä ei ois kerrottu lehdissä ja silloin siitä ei kovin moni tiedä, joten silloin on vähän hankala syyttää ketään. joukon mukana tyhmyys tiivistyy..? njaa.. ehkä mutta itte en syytä ketää koska kaveri syyttää, ja uskon että suurin osa ihmisistä osaa ajatella omilla aivoilla. ei sitä muuten tarvii seurata juorulehtiä. näistä jutuista kuulee yleensä ihan muualtaki..

        no joka tapauksessa, oma mielipiteeni on että parisin ois kuulunu saada sama rangaistus ku muidenkin, mutta tällasta se valitettavasti on. rahalla saa sitä mitä tilaa ^^ ikävää sinänsä


      • anssi
        näin se menee.. kirjoitti:

        turha parisia on puolustaa. sen oma vikahan se oli. enpä oikee usko et se saa huonompaa kohteluu ku muutkaa ihmiset. päin vastoin. jotku väittää että vankila on liian julma rangaistus parisille..koska? koska se on rikas ja tottunu tanssimaan ruusunlehtien päällä. entä sitten? vaikka en oo rikas ja hemmoteltu piloille, ni vankila olis yhtä kauheeta mullekki. ei "tavallisetkaa" ihmiset oo tottunu karuun vankilaan.

        jos kyseessä olis ollu joku tavan ihminen, ni tuskin sekää sais sen enempää sympatiaa. turha väittää että koska kyseessä on julkkis kaikki on valmiina polttamaan se elävältä. jos kyseessä olis tavallinen ihminen sitä ei ois kerrottu lehdissä ja silloin siitä ei kovin moni tiedä, joten silloin on vähän hankala syyttää ketään. joukon mukana tyhmyys tiivistyy..? njaa.. ehkä mutta itte en syytä ketää koska kaveri syyttää, ja uskon että suurin osa ihmisistä osaa ajatella omilla aivoilla. ei sitä muuten tarvii seurata juorulehtiä. näistä jutuista kuulee yleensä ihan muualtaki..

        no joka tapauksessa, oma mielipiteeni on että parisin ois kuulunu saada sama rangaistus ku muidenkin, mutta tällasta se valitettavasti on. rahalla saa sitä mitä tilaa ^^ ikävää sinänsä

        no ymmärtäkää minun puolestani kommenttini aivan kuin tahdotte, mutta en puolustellut siinä ketään. minulle on aivan sama miten se tuomionsa viettää ja missä. pointtini oli aivan jossain muussa, mutta antaa olla ja anteeksi kun en edes jaksanut lukea teidän viestejänne loppuun asti. :)


    • Repa Löysä

      Joo tää on niin Spede muija kun vaan osaa,rahalla saa ostaa ja tehdä ihan mitä vaan,ja säännökset ja lait ei tietenkään koske tällaisia PAPPA BETALAR hemmoteltuja lellikki pentuja...Ei muuta kuin kärsimään jos on töppäillyt,Siperia opettaa.

    • a75

      Jos jollain on rahaa niin paljon että voi maksaa tiensä ulos vankilasta niin siinä maksakoon. Täytyyhän sitä rahaa johonkin käyttää, mitä hyötyä siitä muuten on!!!

    • isä32

      kukapa isä tai pappa omaa jälki kasvua ei auttais jos mahdollisuus siihen on...

    • moo

      paris kuuluu vankilaan!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • jonzza2

      voi voi paris hiltton kun oot noloo!!!VANKILAAN VAAN JA HETI!!!!

    • nimetön---

      money makes the world go around ja sillehän ei ketään mahda vittuakaan.

    • Leenukka66

      On varmaan lahjottua. Heillä on rahaa, jolla voi nykymaailmassa ostaa melkein mitä vaan. Surullista mutta totta. Toisaalta, jokainen vanhempi varmaan tekee kaikkensa minkä voi lastensa eteen, miksei yhtälailla Paris Hiltonin vanhemmat????
      Onkin sitten eri asia, ottaako neitokainen opikseen kokemuksesta, vai tekevätkö vanhemmat hänelle "karhunpalveluksen" auttaessaan hänet pulasta.

    • heebovaaa

      Taitaa olla vankilanjohtaja ja tuomari vähän saanu...

    • jos rahaa olisi

      Älkää viitsikö jeesustella maksaisitte itsekin itsenne ulos, jos vaan rahaa olisi v..un köyhät/kateelliset. Yhtään puolustelematta Parisin töppäilyjä tietenkin mutta totta helvetissä maksaisin itsenikin ulos, jos vaan mahdollista.

      • fuub

        inhottavaa ku jotku puolustaa parisia ja sanoo muita köyhiks tai kateellisiks.. en oo pahemmin parisin fani vaan en köyhä tai kateellinenkaa..


      • varten

        se puolueeton oikeuslaitos on ettei se olisi mahdollista. Muuten miksi vaivautua yleensa oikeuteen asti. Maksaa ennen rikosta jo valmiiksi,
        murha 5ooo ekee, raiskaus 1500 ekee jne, sittenkö olisi kaikki hyvin? Oletko varma että tosiaan pärjäisit huutokaupassa, ilman kateellisia köyhiä ja kipeitä..


      • aito ihmetteliä

        riskiä ei USA:n oikeuslaitos uskaltanut ottaa vaan määräsi Parisin vankilaan. Kyllä kansan yleinen mielipide voittaa USA:kin vahvankin lompsan. niinkuin pitää ollakkin.


    • kekekekekekekee

      täsä taas nähään että mite laki kohtelee erilaisia ihmisiä!!! olispa parisin tilalla normaali duunari ni ois tuomio iha toine!!!!

    • jantunen80

      Kuka ei käyttäis valtaa kun on rahaa. kyl mä käyttäisin niin paljon kun vaan pystyisin. kaikkihan niin tekis ja se joka väittää toista niin valehtelee.

    • jaskajuuso

      että täällä ihmiset toivoo toiselle ihmiselle pahaa, on vahingoniloisia ja toivoo toisen joutuvan vankilaan, vaikkei kyseessä ollutkaan mikään kummoinenkaan juttu. näin ihania me ihmiset ollaan, valmiita tuomitsemaan muita tuosta vain, vaikkei käsitetä, että luomme sillä ilmapiiriä ympärillemme, joka voi aivan samoin tuomita meidätkin, pikku kommelluksistamme. sekä on sitten hienoa?

      me olemme sadistisia pikku perkeleitä.

      toki, rahan vaikutuksen jokainen tietää, me olemme niin rahan perään, että oksat pois, kun kuvittelemme sen olevan jotain elämääkin tärkeämäpää. korruptiota raha aiheuttaa.

      • Pariisilainen

        Saahan sitä toivoa, että ihmisiä kohdellaan tasapuolisesti lakituvassa, oli sitten kyseessä rikas tai köyhä. Hilton on itse asiansa sotkenut ja saa vastata seurauksista. Tämä yksi lahjottu poliisipäällikö yritti päästää Hiltonin kuin koiran veräjästä, mutta onneksi tuomari pisti akan kärsimään alkuperäisen tuomion ja seriffin toimet laitetaan tutkintaan. Minun mielestä tässä ei ole kyse pahantahtoisuudesta vaan oikeustajusta. Sama laki kaikille...


      • alpha___

        ...nähny oikeustuvan patsasta? sillä muijalla siinä on side silmillä jonka pitäs tarkottaa että katsomatta kenenkään tiliin olemukseen tai ulkonäköön, laki on kaikille sama, lain pitäis tuomita ihmisiä tasapuolisesti eikä kurkkia liinan alta että jaha tän avulla saan lisää rahaa ku vähä pelottelen sitä vankilatuomiolla. Ei me kaikki ilkeitä olla me halutaan vain tasa-arvoa. Ja taas yllättäen saan todeta että siinä kirjoittaa mies, puolustellen paris hiltonia, seksikkäintä bilehilettä koko maailmassa (sen jälkeen ku pamela rupsahti) ja sanoo että juttu ei ollu niin iso. Tuntusko susta mukavalta jos marika fingerroos vai mikä vittu ikänä on, ajais kännissä sun tai lapses yli vahingossa? (näinkin olis voinu käydä). siksi meillä on lait rattijuoppoudesta näissä maissa, ettei niin kävisi ja yksinkertaisesti: paris hilton rikko lakia monesti varoituksista huolimatta joten uppiniskaisuudestaan tää joutuu vankilaan. luuletkos ettei sua pidätetä jos vastustat virkavaltaa? (esimerkiksi)


    • takaisi lusimaan vaan, kärsimään tuomio loppuun, rahalla ei saa vapautta, jenkeissä käytetään lahjontaa, ostettua takuita vastaan vapaalle, jotta pääsee siitä kotiarestiin luksusasuntoonsa.
      Älkää marmattako, linnaan vaan, paistaa solarium kiven sisäänkin.

    • hulluviljo

      paris =yksinäinen tyttörukka, joka mälläää isin rahoil

    • kekekekekekeee

      täsä tapauksesa ollu parempi laittaa paris johonki maatilalle paskaa luomaa ja muihi epämiellyttävämpiin hommiin kärsii yhdyskuntapalvelua? tai jotai paskapumppua rassaa joka o tukosa! :D

      • alpha___

        jaa niinku naomi campbell? :DD ei se käy. tietenkää. ei sen olisi pitäny käydä naomillekkaa. vankilaan vain molemmat :)


      • vankilassa!!!
        alpha___ kirjoitti:

        jaa niinku naomi campbell? :DD ei se käy. tietenkää. ei sen olisi pitäny käydä naomillekkaa. vankilaan vain molemmat :)

        Samaisten lehtien mukaan Parisin ystävät taas ovat puollustelleet tähtöstä, joka nyyhkytti itsensä uneen joka ilta vankilassa ollessaan. Vankilan ruokakaan ei perijättärelle maistunut.

        - Tämä on niin julmaa, mitä hänelle tapahtuu. Hänen ei anneta vankilassa käyttää edes koteusvoidetta, ja nyt hänen ihonsa on niin kuiva, eräs tähtösen ystävä sopersi The Sunille.

        http://www.iltalehti.fi/popstars/200706096216213_ps.shtml


      • vankilassa
        vankilassa!!! kirjoitti:

        Samaisten lehtien mukaan Parisin ystävät taas ovat puollustelleet tähtöstä, joka nyyhkytti itsensä uneen joka ilta vankilassa ollessaan. Vankilan ruokakaan ei perijättärelle maistunut.

        - Tämä on niin julmaa, mitä hänelle tapahtuu. Hänen ei anneta vankilassa käyttää edes koteusvoidetta, ja nyt hänen ihonsa on niin kuiva, eräs tähtösen ystävä sopersi The Sunille.

        http://www.iltalehti.fi/popstars/200706096216213_ps.shtml

        nyt vai ei?? kun tuossa lauantain iltiksessä sanotaan että sittenkin takas vankilaan.


      • järkyttävää...

      • metsäkansan partasuu
        järkyttävää... kirjoitti:

        http://www.iltalehti.fi/nettitv/?25436171

        Noin juuri käyttäytyvät 3 - 6 vuotiaat pikkutytöt, kun eivät saa tahtoaan läpi ja ovat pahimmassa uhmaikävaiheessa.

        Kantaisi Paris kerrankin VASTUUN töppäilyistään ja kärsisi rangaistuksen mukisematta ja OPPIEN siitä jotain.
        Rikkaus, mammona ja vaikutusvaltaiset vanhemmat eivät pelasta yli-hemmoteltua jälkikasvuaan tällä kertaa.


    • AMERICA!!

      Kyseessähän oli siis siitä, että Parisin isoisä oli rahoittanut kaupungin poliisipäällikön vaalikampanjaa, ja nyt oli sitten takaisinmaksunaika.

      Joku kutsuu sitä lahjonnaksi, mutta muistakaa että Amerikka on Amerikka ja siellä mikä vain on mahdollista.

      ______________________________
      http://911inmemoriam.blogspot.com

      • Googlettaja

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe