9000 palapeli seinälle?

Nekku

Eli löytyiskös hyviä vinkkejä kuinka saisin 9000 palan palapelin "nätisti" seinälle? Mielessä oli, että teettäisin paksun pleksin päälle ja ison, tukevan pahvilevyn taakse, mutta mitenkäs kiinnitys? Millä saan levyn ja pleksin toisiinsa kiinni? Entäs seinälle?

Neuvoja kiitollisena odottaen...

7

3085

  Vastaukset

  • Et ole tarpeeksi isoihin taulunkehyksiin törmännyt? Ne ovat hyviä tuollaiseen. Eräällä ystävälläni on suuria palapelejä seinällä, voisin kysäistä häneltä miten hän on ne laittanut sinne.

  • Mie oon monasti miettiny, suostuuko mikään yritys laminoimaan palapelejä...
   Kun esim painoyrityksillä ja teippausyrityksillä on isoja laminointikoneita.
   Että suostuiskohan kukaan siihen, että vaikka kontaktimuovilla laittaa palapelin takapuolelta yhteen ja sitten veisi laminoitavaksi. Toisaalta esim tuo sinun 9000-palainen pitäisi usiammassa osassa sinne viedä.

   Jos saat tietoa tästä asiasta, niin kerro, miekin mielelläni kuulisin :)

   • Koottiin palapeli ison levyn päällä, käännettiin sitten enemmän kuin varovaisesti toisen levyn kanssa ympäri ja kiinnitettiin tausta kasaan kaksipuoleisella teipillä. taas varovainen käännös ja pintaan sprayattiin aika monta kerrosta suihkutettavaa kiinnitettä. Kehyksien mitta ja kuva taulustamme otettiin kehystämöön mukaan ja ammattilainen pätki rimat valmiiksi.
    Kotona sitten kasattiin loppuun ja laitettiin kiinnityslenkki taustalle.
    Hyvin on kasassa pysynyt viimeiset 5 vuotta seinällä


  • On 500 palan palapeli kehyksissä. Alettiin kokoamaan sopivan kokoiselle pahville ja jotkut palat sinitarroilla kiinni. Sitten vaan kehykset ostamaan ja naps palapeli pysyy paikallaan. Kehystysliikkeissä varmaan osataan neuvoa. :)

  • Kiitos vastaajille, näillä neuvoilla mennään eteenpäin!

   Palapeli on vielä vähän kesken, joten aikaa on vielä miettiä ja suunnitella, miten tuo seinällelaitto toteutetaan... mutta ei kai se auta muu kuin suunnata askeleet kohti kehystysliikettä. Olen kyllä aikaisemmin ostanut 1000 ja 1500 palan puzzleille ihan kaupasta puukehyksiä joissa on lasi päällä ja ne ovat kyllä toimineet ihan loistavasti. Tälle ysitonniselle on vaan vähän vaikeampi löytää valmiskehyksiä kun kokoa peliltä löytyy 193cm x 139cm. Tässä muuten kuva, mikäli jotakuta kiinnostaa :) :http://www.puzzlehouse.com/images/webpage/astrology9000.jpg

   • mistäs olet noin hienon palapelin saanut hommattua? Tuollaista katselisi mielellään omallakin seinällä. :)


   • Tänään sain itse tuon saman valmiiksi ja mietin itsekin kiinnitystä tuolle. Ensimmäinen kerros tapettiliimaa vedetty päälle (halvempaa kuin varsinaiset liimat)


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   3112
  2. Surullinen totuus Martinan hääepisodista

   Eikö nää Martinaa puolustavat tyypit tajua miten surullinen tää koko hääepisodi oli? Martina tuli paikalla ihan vääränlaisessa asussa tissejään esitel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   1380