Koulukaverin kanssa..

Tiia

Lasken takkini naulakkoon, potkaisen kengät jalasta ja jätän reppuni olohuoneeseen. Aamuinen posti on vielä pöydällä. Sinun piti tulla luokseni tekemään kouluprojektia. Odottaessani sinua ajattelin ottaa lämpöisen kylvyn. Riisuudun eteisessä ja heitän vaatteeni lattialle. Kylpyhuoneen ovi jää auki, mutta en välitä. Laitan vesihanan päälle.. Tulet sisään, mutta en kuule oven paukahdusta. Kävelet eteenpäin, ja kun saavut kylpyhuoneen oven eteen, kurkkaat sisään. Näet minut alasti. Näet suurehkot kiinteät rintani ja tiukan vartaloni peilin kautta.. Tönäiset vahingossa ovea ja käännyn ympäri. Seison edessäsi alasti enkä liiku viiteen sekuntiin mihinkään.. Kun vihdoin tajuan että olet siinä, kaappaan saunatakkini päälle, ja katson sinua. Pudotat takkisi maahan ja tulet luokseni. Suutelet minua, ja ujutat kätesi saunatakkini sisään. Saunatakki putoaa kokonaan päältäni.Lasket housusi alas. Päälläsi on vain boxerit, jotka pudotan heti alas. Painaudun sinua vasten, ja etsin kalusi käsiini. Hieron sitä samalla kun näykit nännejäni leikkimielisesti.

Nostat minut syliisi ja kannat olohuoneen puolelle. Sohva on jo koeajettu, hymyilen mielessäni, mutta sinä laskeudutkin lattialle, onneksi siinä on paksu kangasmatto, ei pöydänjalkoja tai maljakoita.
Laskeudut päälleni, suutelemme jälleen toisiamme, kuumat huulet haluavat toisiansa, samoin kuin minä sinua, tai toisinpäin. Kuljetat kieltäsi hitaasti vartalollani, piirrät kiemuroita rintojeni päälle, suutelet nännejä ja liu’utat käsiäsi reisilläni, pehmeästi, kiihottavasti. Silitän seksikästä, lihaksikasta selkääsi, pakaroitasi, kun tunnen, kuinka kosketat lempeästi salaiseen paikkaani, se saa minut aivan suunniltani, en voi enää kontrolloida hengitystäni, reaktioitani, ne vain haluavat sinut, osaksi minua. Pyydän sinua jo tulemaan. Mutta jatkat kiusoittelua, näykit nyt niskaani, hiuksesi kutittavat poskeani, puristan kämmeniäni varovaisesti hartioillesi, niskallesi, toivon sinun vain jatkavan. Huohotan jo kiihtyneesti, sydän hakkaa yhä nopeammin ja voimakas kihelmöinti saa vallan. Kuiskin kuin transsissa nimeäsi, se saa sinut suutelemaan yhä kiihkeämmin.

Sitten, kun odotus on jo liikaa, työnnyt minuun, hellän hitaasti, katsot minua koko ajan, kauniisti kiiltävät silmäsi odottavat, ahmit minua katseellasi. Jokaisella työnnöllä liikut yhä syvemmälle sisääni, se tuntuu vain uskomattoman hyvältä, puristan lihaksiani ympärillesi ja kuulen, kuinka voihkaiset matalalta. Keinut hiljaa, liikkeisiisi mukautuen liikutan lantiotani vasten sinua, nopeutat ja laskeudut aivan kiinni minuun, tunnen kuuman hengityksesi kasvoillani, vaaleat hiussortuvat otsallani. Tunnemme kuinka huippu lähestyy, samanlaisen yhteyden tunne valtaa meidät, purkaudut sisälleni ja supistelen ympärilläsi. Vielä kauan, pitkään, olet vain päälläni, nojaat koko painosi vaaleaa ihoani vasten, lasket kasvosi niin, että voin tuntea tasaisen hengityksesi korvallani. Silmämme ovat kiinni, ihoiltamme hohkaa katoava lämmön hehku. Aika ja paikka ympärillämme pysähtyy, olen vain kahden, ihmisen kanssa, toisen ihmisen, jolla on taito välittää minusta, ja minulla hänestä. Tunnen miltei kyynelten nousevan silmiin, olen kiitollinen sinulle.. Olimmekin sen illan jälkeen paljon enemmän, kuin ystäviä..

Mielipiteitä..?

6

9270

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • just...

   Päätit sitten kopsata kirjoituksestani suurimman osan. Jos tsekkaatte tarinaa "Kahvia ja kuumia hetkiä". Vai pitäisikö olla imarreltu, kun joku jäljentää..? Tuskin.

   • ope

    Hei kamoon, aivan niin kuin nää kuviot sit vois kuvailla niin monella miljoonalla erilaisella tavalla. Mein suurimman osan haaveet ja kuvitelmat on varmaan melko samankaltaisia, ellei mennä kinky-puolelle. Joten saattaa olla että sua on plagioitu mutta todennäköisesti joku vain haaveilee samalla tavalla kuin sinä!


   • minsku
    ope kirjoitti:

    Hei kamoon, aivan niin kuin nää kuviot sit vois kuvailla niin monella miljoonalla erilaisella tavalla. Mein suurimman osan haaveet ja kuvitelmat on varmaan melko samankaltaisia, ellei mennä kinky-puolelle. Joten saattaa olla että sua on plagioitu mutta todennäköisesti joku vain haaveilee samalla tavalla kuin sinä!

    ...sen kyllä huomaa, että teksti on TASAN siitä toisesta novellista. siis kopsittu. huomasin sanamuodon hetkessä, ja tuon kirjoittajan tekstiksi sitä ei usko, niin rajusti muuttuu tyyli teini-innokkaasta hellään tunteelliseen. ei kukaan noin samalla lailla kirjoita...


  • haaveilija

   Aivan upea tarina!
   En loppua kohden edes tajunnut lukevani, leijuin vain kaikkien omien muistojeni keskellä haaveillen extyttöystävästäni...
   Ei tosiaankaan mitään normaalia jyystöä..!

   • Enkeli

    ihan liian muodollinen eikä tuntunu missään muuten ihan ok


   • minsku

    Se on kopio! Kunnia kuuluu coffeegirl:lle, ei tälle mikälie-kopioijalle!!!!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   155
   2228
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   118
   1693
  3. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   94
   1560
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   97
   1473
  5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1332
  6. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   220
   1243
  7. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   212
   1227
  8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   56
   1219
  9. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   99
   1111
  10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   250
   965
  Aihe