Miten "KADOTA" elämästä?

Kuhanvaanmietin

Moi!

Mitenhän lienee, voiko elämästään "kadota" ihan noin vaan?

Aikani pohdittuani oon laatinut jo alustavaa suunnitelmaa, mutta en usko sen olevan ihan aukoton. Mitä siis EN ole osannut ottaa huomioon?

Ensiksikin raha (se tärkein tässä maailmassa): Jos myyn auton, saan sillä hoidettua kertasuorituksena opintolainan ja muutaman huntin ulosotosta. Muuta rahan arvoista maallista (henkilökohtaista) omaisuutta/velkaa ei sitte pitäs ollakaan.

Talo: Hoidan vaiheessa olevat rempat loppuun ja siistin muutenkin levällään olevat paikat. Laadin päässä olevat suunnitelmat ja jo toteutuneet rempat paperimuotoon, jolloin kuka tahansa voi jatkaa myöhemmin ilman harmillisia yllätyksiä. Lainan ja omistusosuuden jätän erohakemuksen mukaisesti puolisolle kokonaisuudessaan.

Puoliso: Haen eroa ja puolen vuoden päästä toistamiseen, hakemuksen yhteyteen ilmoitus omaisuudenjaosta kahden kesken sopimalla.

Lapsi: Luovun huoltajuudesta lastenvalvojan vahvistuksella, onnistunee ihan viranhaltijapäätöksellä.

Henkilökohtaiset paperit, vireillä olevat asiat jne "byrokratia": Hävitän kaiken vuosien varrella kasautuneen arkiston.

Vaatteet: Kirpputorille.

Hmm, näiden toimien jälkeen luulen ainakin olevani täysin "vapaa" kaikista vastuista ja sidoksista, sekä olen käsittääkseni "vapauttanut" muut minuun juridisesti sidoksissa olevat tahot - vai jäikö jotain huomioimatta?

Eli siis tämän jälkeen voin vaan joko kadota, tai sitten mulle voi sattua joku "vahinko" (jälkimmäisen kohdalla kellekään ei ainakaan jääne minkäänlaista epäselvyyttä "kohtalostani").

Kommentteja kaivataan... kiitos.

19

6793

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noinkin.

      Vaatteet: Kirpputorille.

      Ajattelitko aloittaa ihan niinkuin terminaattori?
      Ihan ilman kuteita ja silleen?

    • sinulle...

      Paikkakuntasi mielenterveystoimisto taitaa olla oikea paikka...

    • lapsen huoltajuudesta?

      Miten meinaat luopua elatusapumaksuista? Vai eikö puolisosi tarvitse/halua sellaisia?

    • ???

      miksi vaatteet pois?
      jos haudot vahinkoa,tarkasta vakuutuksesi.

      muutat väestörekisteriin vaikka jonkun r-kioskin osoitteen,se on mahdollista.osalla kodittomista on tälläinen osoite postin takia.

      muuta ei tullut mieleen näin suppealla selityksellä...

      onnea,mitä ikinä teetkin

    • vielä mietittävää

      Anna kun arvaan! Olet mies?!? Nainen ei kai keksisi, että äitiydestä voi kadota.

    • haluaa, mutta kuinka itsekäs

      voi olla, että A) tekee itsarin B) vapaaehtoisesti jättää lapsensa???? Mikä motiivi sinulla olisi "kadota" elämästä. Jos haluut muuttaa sillan alle, niin siitä vaan, mutta kuinka voisit olla noin julma lapsellesi? Puolisosta viis, varmaan löytää jonkun sinua paremman yksilön...

      • valitetttavasti

        sellaisille vanhemmille, joilla ei ole mitään tunteita lapsiaan kohtaan. Moni koirakin hoitaa pentunsa paremmin kuin ihmiset omansa.


    • Manillakoyttä

      Ja katoat iäksi

      • yleis-siivooja

        Betonikengät ja merelle pilkille..

        Tietojasi löytyy myös maammekirjasta.. niitä voit tiedustella Lapinläänin kaatopaikoilta.

        Hammastiedot unohtu ja niitä voit kysyä teknikoltasi.. Vähennä tv-sarjojen kyttäämisii, hyvä miäs.

        Taas joku Myyrmäen pommimiehen tynkä vai?


      • vanhamersu
        yleis-siivooja kirjoitti:

        Betonikengät ja merelle pilkille..

        Tietojasi löytyy myös maammekirjasta.. niitä voit tiedustella Lapinläänin kaatopaikoilta.

        Hammastiedot unohtu ja niitä voit kysyä teknikoltasi.. Vähennä tv-sarjojen kyttäämisii, hyvä miäs.

        Taas joku Myyrmäen pommimiehen tynkä vai?

        Nyt pitäisi tietää syy tähän katoamiseen.
        Auttaisiko katoamnin juuri tähän sinun mahdolliseen ongelmaan?


      • miksi ihmeessä
        vanhamersu kirjoitti:

        Nyt pitäisi tietää syy tähän katoamiseen.
        Auttaisiko katoamnin juuri tähän sinun mahdolliseen ongelmaan?

        Kuka voisi edes ajatella tästä hyvinpahonvoivasta valtiosta luopumisesta. Ajatelkaas vaikka sellaista, ettette kuule näitten rakkaiden poliitikkojen viisaita juttuja tai näe kotikatuohjelmaa telkkarista. Olis tuo aivan kauhee kohtalo.


    • jäniksen_vuosi

      Äläkä sitten unohda hävittää: passia, kansalaisuutta, henkilötunnusta, kännykkää, luottokorttia. DNA voidaan tunnistaa lapsesi avulla, jotta aika vaikea se täydellinen katoaminen on. Tosin suomessa ei ole maaorjuutta, joten perääsi ei välttämättä kukaan lähde. Verotoimisto varmasti lähettelee sulle postia vuosittain ja uhkailee veron korotuksilla, älä välitä.

      Onnea matkaan,

    • kaikki onnistuu

      Myy autosi jos rahaa ei ole. Sitten vaan lähdet jonnekkin. Matkustelet ympäri mualimaa ja jätät mahdollisimman vähän jälkiä itsestäsi.
      Hampurista ostat passin ja menet vaikka Borneoon.
      Elelet siellä lupsakasti jonkun vanhemman (33v) borneolaisnaisen miehenä tai muuna renkinä.
      Kaivelet matoja kainaloistasi ja ryyppäät banaanikiljua kylän miesten kanssa. Kielen kyllä opit jos osaat englantia. Lapsia tietysti sikiää ja sairauksia tulee mutta mitäs niistä. Nekin ovat parempaa kun kuunnella suomalaisten ylistystä Paavo Väyrysestä.

      • lfklksgf3

        Miksi haluaisit maksaa opintolainasi? Kusetat valtiota ja viet rahat mukanasi. Jos olet tarpeeksi ovela etkä pidä itsestäsi ääntä sinua ei kukaan hetken päästä jaksa etsiä. Yksi kaveri kusetti Englannissa opiskellessaan yli 5000 puntaa briteiltä. Lähti reissaamaan maailmaa ja välttelee vain sinne menoa, siinä se. ;D
        Itse en ainakaan lainojani maksaisi. Jos saa ilman takaajia niin omahan on pankin vika. Turha jäädä tänne jumittamaan, kun minulla on opiskelut ohi haistatan paskat valtiolle ja asevelvollisuudelle ja lähden maanpakoon. Olen tähän asti vuosia vältellyt jo asepalvelusta.


    • .....

      Ihan sama sanoudutko huoltajuudesta irti vai et, sinut on lapsen syntyessä tunnustettu lapsen isäksi joten sulla on vastuu kersasta kunnes se on aikuinen.

      Miksi se byrokratia arkisto pitää hävittää? Tulee perkeleesti hommaa niille jotka jää selvittämään asioita kun kaikki liput ja laput puuttuu.

      Mitä sidoksiin tulee niin sillehän sinä et mahda mitään millaisia sidoksia muilla ihmisillä on sinuun, vaikka sinä pistäisit poikki sinun siteesi muihin.

    • zikilee<3

      No niin tällänen nero taas liikkeellä... et tietenkään jätä vaimollesi taloa vaan lapsellesi.. ja jos tosiaan meinaat hävitä matka venäjälle sieltä pääsee junalla kätevästi liikkumaan ja siellä ei papereita kysellä.. ja toisekseen aina jää joku jälki kumminkin suomen valtio on luovuttanut jenkeille sunkin kuvasi...

      paremman yhteistyön toivossa ja noh turvakameroita on joka paikassa että nyky maailmassa ei voi kadota tuosta noin vaan...

      asia yksi uusi henkilöllisyys.
      asia kaksi plastikkagirurgilla käynti ja kasvojen muuntelua.
      asia kolme sinun pitäisi saada itsesi julistettua kuolleeksi.
      asia neljä jos meinaa kadota elä jää suomeen vaan käytä autosta saamasi rahat ja etsi joku kiva lämmin maa
      asia viisi et koskaan ilmoita itsestäsi enään kenellekkään tutulle.
      asia kuusi muistat että kaikki tämä toimii jos tosiaan olet niin tekemässä ja jos tosiaan teetkin tämän ajattele mielummin lastasi kun naistasi lapselle testamentattunna talo on parempi turva ja elä vitussa maksele mitään opintolainoja !! anna vaikka lapsesi säästö tilille nekin rahat.

      ja sitten se tärkein asia seitsemän jos olet vasikka rotta yms.. turhaa paeta kaikki voit tehdä pakoon pääsemiseksi mutta turhaan koska jos oot keskiverto älykkyydellä varustettu mies et osaa muuttaa itseäsi koskaan niin että pääsisit vanhoista tavoistasi ! joten elä ees haaveile vaan kanna vastuu lapsestasi ja turvaa hänen elämänsä ja kanna vastuusi teoistasi kun mies/nainen kumpi nyt ootkaan...

      ja kun kaiken tän toivottavasti luet niin tajuat että oma suunnitelmasi on jostain vitusta temmottu... joten unoha noilla perusteilla koko juttu...

    • jatka vaa elämää...

      jos haluat kadota nii älä ainakaa netin keskustelupalstoille siitä ekana ilmottele.
      tolla älykkyydellä varustettuna,luovuta jo ennenku alotatkaan,jatka elämääs.
      oot jo jääny kiinni. ainakin minä tiiän jo että suunnittelet katoamista. ja tämän viestialotuksen perusteella ei tarvita kauheestikaa selvitystyötä kuka on kadonnut henkilö jos katoamis ilmoitus poliisille/lehdistölle tulee. että sellasta.
      ok, älä pidä mitää yhteyttä ulkomaailmaan,tuttaviin,viranomaisiin. revit hampaasi irti. muutat venäjälle. sen pitäs riittää,siperiassa on tilaa eikä sieltä kukaa eti mitää..

    • jk

      bvai niin

    • nefililm

      samoilla aatoksilla ollaan. vain rohkeat ja voimakastahtoiset voivat tämän tehdä ja onnistua. älä välitä näistä "fiksuista" besserwissereistä. kukaan ei voi ymmärtää toisen oloa, toisen nahkoihin ei voi mennä...nämä eivät selvästi elä ja tunne niin vahvasti kuin minä ja sinä. kautta aikoijen on meitä ollut ja tulee olemaan. suru on kauneutta. sääli että sinulla lapsi. minä en niitä ole koskaan halunnut, enkä siis tehnyt vaikka vaimo halusi. maailma on niin täynnä paskaa, pahuutta ja ihmisen toisella aiheuttamaa pahaa. luonnosta puhumattakaan. kuinka hyvin kasvit ja eläimet täällä voisivat jos meitä ei olisi. sitä eivät keskiverto yksikset tajua. kun pitää olla auto. laina. 1.4 lasta. heti-mulle-kaikki-nyt. paskat. yksin ja pois on runnollista ja siihen tulen pyrkimään.

      ja teille "tietäjille ja osaajille" olen hyvin koulutettu, hyvä työ ja kaikki muu paska, joka ei loppupeleissä merkitse mitään...jos vain vähän tajuaa ajatella.

      onnea !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe