Suuri Matka

fotios

Kirjoitin aikaisemmin näin

”Kuulkaa nyt kaikki, joiden elämän liekki on sammunut musertavan epätoivon alle, ne joilla ei ole elämässä mitään menetettävää. Kuulkaa te joilla on epätoivoinen rakkaus, te jotka olette pettyneet, te jotka kaipaatte. Kuulkaa nyt yksinäiset, jotka luulette, ettei elämällänne ole tarkoitusta, kuulkaa kaikki, joilla on suruja elämässä. Lukekaa tämä velkaantuneet, köyhät, sairaat, masentuneet, pimeyden laaksossa elävät, työnsä menettäneet, ne, jotka eivät haluaisi enää elää. Katsokaa tänne ne joiden sydämestä pulppuavat katkerat kyyneleet, jotka joka päivä odottavat parempien aikojen saapumista, jotka elävät vain haaveissaan, jotka vain unessa saavat levon ja ne jotka eivät saa rauhaa unissaankaan. Pysähtykää nyt kerrankin ja vaivautukaa ottamaan tästä selvää te ongelmien murtamat, ne jotka haluaisivat paeta tästä elämästä jonnekin kauas, karata ja hävitä sinne, missä murhetta ei ole.

Minulla on ajatus!! Olen tosissani, minulla on ajatus! Pyydän, ottakaa yhteyttä kaikki, jotka tuntevat sydämessään painostavan epätoivon, joilla ei ole enää mitään menetettävää, jotka haluaisivat paeta elämää.”

En halunnut suoraan kertoa ajatustani, koska pelkäsin, että kohtaisin vain kyynistä pilkkaa ja epäilyksiä niiltä, joita koko asia ei edes kiinnosta. Nyt, koska olenkin näköjään herättänyt vain joukon väärinkäsityksiä, kerron sen.

Tahdon kutsua koolle kaikki murtuneet sydämet lähteäksemme kulkemaan. Sillä ei ole väliä, minne suuntaamme askeleemme, jonnekin kauas kuitenkin, mutta levittäkäämme, minne menemmekin muassamme rakkautta ja myötätuntoa sekä pyytäkäämme yhä uusia surumielisiä jatkamaan matkaa kanssamme. Siispä nyt kun pääpiirteittäin tiedätte vastatkaa, kiitos. Tarvitsen apua!

1

254

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ???

   itseään ja omia vaikeuksia ei pääse
   "piiloon"
   kukaan ei rakasta ketään joka ei ole
   rakkauden (arvoinen)?
   monasti toisten "tunteminen" on helpompaa
   kuin itsensä.

   eiks?

   love

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   160
   5127
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   510
   2405
  3. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   527
   2035
  4. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   39
   1651
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   79
   1598
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   15
   1244
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   9
   1089
  8. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   256
   1047
  9. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   238
   979
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   43
   905
  Aihe