Miten eroon turkiskuoriaisista?

-kyllästynyt

Nyt kaipaisin apua teiltä, jotka ootte voittaneet sodan turkiskuoriaisia vastaan. Itse törmäsin ensimmäisen kerran näihin ällöttäviin otuksiin -05 yksiössäni, silloin asunnosta löysin kaksi turkiskuoriaisen toukkaa. Silloin muuton yhteydessä saunotin kaikki vaatteet, ja huonekalut puhdistettiin kunnolla. Nyt asunnossa, jossa olen asunut jo yli vuoden, törmäsin keittiössä kävelevään turkiskuoriaiseen (siis aikuiseen) tai siltä se minusta ainakin näytti, en tiedä mikä muukaan se voisi olla. Toukkia en ole vielä nähnyt (pitää kopuuttaa puuta). En usko, että nuo elikot ovat kulkeutuneet edellisestä kämpästä, koska en ole aiemmin niitä nähnyt, vaan luulen, että niitä asustaa tässä vanhassa kerrostalossa muualla.

Nyt kuitenkin muutto on edessä elokuussa, ja en todellakaan haluaisi niitä mukaan. Mikä on paras keino päästä niistä eroon?? Pakkasta tuolloin ei ole, mutta sauna löytyy, eli riittääkö jos kaikki petivaatteet ja vaatteet saunottaa pari tuntia? Pitääkö huonekaluille tehdä jotain? Entä kaikki muut tavarat? Myrkytystä en tähän vuokra-asuntoon oikein viitsi tilata, sillä menin liiskaamaan tuon ötökän, koska en edes ajatellut että se olisi turkiskuoriainen, joten minulla ei ole mitään mitä näyttää isännöitsijälle. Onko mikään suuroperaatio edes tarpeen, koska olen nähnyt vain yhden (aiemmin keväällä tosin oli joku samantapainen ötökkä keittiössä) turkiskuoriaisen? Itse tosin mieluummin pelaan varman päälle, kuin, että otan taas ne mukaani.

Alan tulla jo vainoharhaiseksi...niin ja joissakin vaatteissani on pieniä reikiä(rosoinen epätasainen reuna), tosin yleensä vain yksi, en tiedä ovatko tulleet käytössä vai jo edellisessä kämpässä kenties.
Kaikki niksit olis jo tarpeen...nimenomaan niiltä, jotka ovat ötököistä päässeet eroon.

1

1318

  Vastaukset

  • En tahdo kuulostaa negatiiviselta, mutta itellä niitä on ollut kolmessa asunnossa, vaika olenmuuttojen välissä saunottanut ja pakastanut vaatteet ja hävittänyt kaikki pehmeät huonekalut (niitä ei nyt ole edes kovin ollut) Tai voihan olla, että niitä on vaan sattunut olemaan jo kaikkialla.. mutta olen luovuttanut. Olokoot.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   156
   4247
  2. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   91
   3992
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2345
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   203
   1975
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   1862