2007 alkaa III-maailmansota

Tollo_Peloton

Vuodet 2007-2012 tulee olemaan Iranissa alkavaa III-maailmansotaa. Tuossa ydinsodassa tullaan tappamaan miljoonia ihmisiä.

Jokatapauksessa mitä tulevat vuodet tuovat isoveljen (salaisen eliitin) toimesta meille on meidän puolellamme koko galaktisen liiton olennot useilta eri planeetoilta. He tulevat tänne auttamaan meitä silloin kun apua kaivataan.

Seuraavina vuosina tulee myös tapahtumaan tämän planeetan geoidin täydellinen kääntyminen jolloin maapallon navat pyörivät ympäri. Joka aiheuttaa suunnattomia tuhoja mannerlaatoissa. Samaan aikaan illuminati (salainen eliitti) jatkaa kolmatta maailmansotaansa. Koska heidän tarkoituksenaan olisi luoda Amerikkaan ja Eurooppaan täydellinen poliisivaltio, jossa kaikki kansalaiset alistettaisiin heidän täydellisiksi orjiksi. Itseasiassa tämä demokraattinen tai kommunistinen yhteiskunta on heidän salaliittonsa alla perustettu järjestelmä ja me kaikki olemme illuminatin aivopestävissä jokainen päivä mm. katsoessamme televisiosta uutisia. Joita kontrolloi samat eliittisen ryhmän rikolliset.

Nämä rikolliset järjestivät 9/11 terrori-iskut ja lavastivat sen Arabi ja Muslimiterroristien tekoseksi. Pentagonista käsin he ovat CIA:n kanssa keksineet tälle ryhmälle nimen Al-Qaida jota he käyttävät aika ajoin mediassa propagandaansa.

Syy miksi Amerikkalaisia sotilaita kiikutetaan Irakiin, Afganistaniin ja kohta Iraniin on öljy ja sen yksityistäminen lihottaa näiden roistojen pankkitilejä. Samalla myös he omistavat kaikki maailman huumeviljelmät ja organisoivat CIA:n kautta yli 93 % ooppiumiviljelmää Afganistanissa. Hehän kertoivat uutisissa että Amerikkalaiset sotilaat menivät Afganistaniin mm. poistamaan huumeiden viljelyksiä koska Talebanit eivät halunneet viljellä ooppiumia. Vuoden 2001 jälkeen kun Amerikkalaiset valtasivat Afganistanin kohosi sen ooppiumin heroiiniviljelmät suurimpaan ennätykseen ja nyt se tuottaa yksin koko maailman ooppiumisadosta yli 93 %

Rikollinen eliitti (illuminati) koostuu pääosin kolmesta järjestöstä joista vaikutusvaltaisin on Committee of 300, johon kuuluu presidentti Bushin lisäksi suuri joukko entisiä Amerikkalaisia vaikutusvaltaisia valtion virkamiehiä kuten Henry Kissinger jne. Lisäksi näihin järjestöjen haaroihin suurena ja vaikutusvaltaisena osana kuuluu maailman rikkaisiimpiin sukuihin kuuluva Rockefeller ja Rotschild. Jälkimmäinen suku mm. rahoitti vuoden 1917 Venäjän kommunistisen vallankumouksen. Koska Tsaarit eivät suostuneet liittymään Illuminatin kanssa yhteistyöhön.

Illuminatin perusti vuonna 1776 Saksalainen pappi Adam Weiphaust. Hän onnistui saamaan rahoittajia salaliitolleen joten he pääsivät aloittamaan maailman valtauksen ja pystyivät vuosia tuon jälkeen soluttautumaan Ranskaan ja järjestämään siellä vallankumouksen.

Kuitenkin suurin ja merkillisin harppaus illuminatin rikollisjärjestöllä tapahtui vuonna 1913 Amerikassa kun silloinen pankkiirisuuruus JP. Morgan kahden muun vaikutusvaltaisen salaliittoherran kanssa päättivät perustaa yksityisen maailmanpankin ja ruveta perimään kansalaisilta tuloveroa. Tämä tulovero ohjattiin suoraan maailmanpankille josta tavalliset pankit joutuivat ottamaan rahaa velaksi ja tämä mahdollisti illuminatin täydellisen otteen maailmantaloudesta.

Tämä siis tarkoittaa sitä että jokainen penni minkä jokainen maksaa veroistaan yhteiskunnalle ei mene minnekään instrastruktuuri-ohjelmiin vaan se ohjautuu suoraan tämän rikollisen salaliiton käsiin maailmanpankkiin, josta nämä roistot ryöväävät sen itselleen maailmanpankkiin. Samalla he ovat onnistuneet pimittämään maailman tämänhetkisestä varallisuudesta yli 95 % itselleen ja ovat vielä sitoneet sen kiinni kultaharkkoihin ja uskottelevat meille että paperissa piilee oikea rahan arvo.

He eivät todellakaan välitä jos pörssi romahtaa tai dollarin tai euron kurssi laskee kuin lehmän häntä. Nämä roistot / elitistit eivät tee muuta kuin palvovat Luciferiä (itse paholaista) ja toivovat että heidän salainen uusi maailmanjärjestys onnistuisi. Joka toisi heille täydellisen maailman herruuden. Kun itseasiassa heillä on jo täydellinen maailman herruus nyt mutta erona uuteen maailmanjärjestykseen (NWO = New World Order). Tämänpäiväinen salaliitto on kansalaisilta salattu kun taas uusi maailmanjärjestys ei ole salattu. Siinä yhteiskunnassa elettäisiin jokainen kuin orjat konsanaan.

Useiden planeettojen humanoidit/olennot ovat todellakin jo nyt valmiita tulemaan tänne ja ottamaan tuolta rikolliselta eliitiltä vallan pois. Mutta meidän vapaan tahdon laki estää sen vieläkin. Seuraavat vuodet tulevat kuitenkin vielä näyttämään sen että ihmisten vapauden hinnalla on kova hinta josta tämä rikollinen eliitti joutuu maksamaan vielä kovan hinnan.

George W. Bush ja Dick Cheney pitäisi pistää jo nyt linnaan 911-kansanmurhasta.

27

2663

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • patologinen saarnaaja

      Tämän illuminati okkultistisen saatanan kirkon pahoilta teoilta ei voi meitä kukaan muu pelastaa kuin herra Jeesus Kristus.

      Kääntymällä herran Jeesuksen Kristuksen puoleen me voimme saada meidän syntimme anteeksi. Sillä herra myös antaa anteeksi illuminatin roistoillekin. Koska nämä saatanan kirkkoon kuuluvat pääsevät kanssa Jeesuksen Kristuksen vapahtajan toimesta taivaaseen. Kun helvettiin joutuvat vain he jotka eivät ota uskoa Jeesukseen Kristukseen vapahtajaamme vastaan.

      Näihin pakanallisiin saatanan luokse menijöihin kuuluvat mm.

      - Heviä soittavat kuuluisat orkesterit
      - Buddhalaiset
      - Salaliittoteoreetikot
      - Jehovan todistajat
      - Tanssimuusikot
      - Paritanssia ja synnillistä humppamusiikkia harrastavat tanssijat
      - Hindut
      - Muslimit (nuo pahaiset terroristimaan asukkaat)
      - Arabimiehet (he jotka ovat syntyneet Jeesuksen Kristuksen edessä kultalusikka öljysuvun perseessä)
      - Ufo uskovaiset
      - Hevirokkia kuuntelevat nuoret

      jne... kaikki muut jotka eivät usko Jeesus Kristukseen. Meidän vapahtajaamme...

      • Sinä menet sinne pian

        Sinä sinne joutasitkin jo kun oot tommonen. Kai sinä sitten sinne menetkin kun itse olet luonut itelles ja muut teidänlaisetkin ovat luoneet sellaisen paikan niin eiköhän sen luojan pidä mennä itse sinne sitten, eli te.


      • 3454534

        Millä vuosisadalla oikein elät?
        Kuka enää tanssii humppaa??? Historiaa koko tanssi.. Lisäksi sanomasi
        "Heviä soittavat kuuluisat orkesterit" kuulostaa satavuotta vanhalta tekstiltä, ja nykyään se menee: Metallia soittavat kuuluisat bändit.
        Lisäksi:
        "Muslimit (nuo pahaiset terroristimaan asukkaat)"
        Suomessa asuu myös muslimeita. Onko Suomi terroristimaa?
        Ja Hevirokkia kuunteli 70 ja 80-luvun nuoriso melkein 30 vuotta sitten. Eivät ole enää nuorisoa...


      • Valon tuoja

        Lucifer uskoo Jeesukseen Kristukseen mutta ei jostain syystä silti ole oikeutettu jonkun muinaisen saagan mukaan taivaaseen. Kummallista kun kaikki jeesususkovaiset ei pääsekään taivaaseen..


      • Mummo 60v

        Joutuuko kikkeliheviä laulavat myös helvettiin?

        Kysyn vaan.


      • 576

        EI HITTOLAINEN! TUOT MINÄ EN SULATA!
        SIE HITTO ET TOIMITA MIU SUOSIKKI ORKKAA,YÖLINTUA, HELVETIN PÄTSIIN.
        JA SIT VIEL DALLAPE... KOHT MIE HERMOSTUN!


    • johtajienjohtaja!

      kakkia,sanon ma.

      Kaiken johtaja olen oikeasti minä.

      Katollani olevalla puluarmeijalla lähetän viestini maailmalle miten sitä tulee ohjata seuraavaksi, näin olen säätänyt.

      Puuttinit ja muut leivonnaiset seuraavat tarkasti pulujeni viestejä ja reagoivat niihin, tai jos kieltäytyvät, näytän mahtini lähettämällä ninjapuluni matkaan!Yksikään ei ole vielä sellaisesta selviytynyt joten turha kuvitella mitään mussukat!

      Seuraavaksi ajattelin määrätä rasvaprosentin mukaisesti verot ihmisille, mitä potrampi henkilö,sitä enempi veroa, hieno suunnitelma eikö totta?

      Ensiksi puluni vie viestin australiaan jossa laitetaan verolle pussieläimet sekä hammastikut, tämä aiheuttaa kaaoksen suomen äkäslompolossa jossa nousevat taimenten alamitat sekä tv-lupien viimeiset maksupäivät muuttuvat miten sattuu pitkin vuotta.

      sitten jatkan säätöäni norjaan jossa turskat määrätään suojelluiksi ja ihmiset joutuvat syömään pelkkiä sillejä,sekä oolannin valkkaripottuja.Tämä aiheuttaa eittämättä fiiliksen populaatiossa että lisääntymistä ei vaan jaksa hei, sitten koko norja delaa.

      Lennätän paikalle lihavimmat suomalaiset lisääntymään ja heistä teen tulevaisuuden sumomaailmanmestarit, kaikki ovat potraa poikaa tässä maassa, nimeksikin tulee sumula.

      Näin meillä.


      Lisää kerron kun kerron jos kerron vai kerronko sittenkään.
      ¨
      syökää silti jyviä

      • tuntuu

        yhtä järkevältä ja hyvin perustellulta kuin aloituskin.
        Minäkin kyllä pelkäisin ninjapulujasi, jos niiden kohteeksi joutuisin.


    • Pakastaja

      Odottelen suurella mielenkiinnolla ja argumentoin itseni pussiin JeesusTeipillä.
      -Hai;Mie tuun pian.(Osta Huva Kello).
      P.

    • DarkNinjaHiiri

      Sano suoraan että JUUTALAINEN ELITTI tai LISKOT!

      Höpöhöpöä mahtuu maailmaan. Olisihan tämä kerrassaan tylsää jos ei olis Höpöhöpöä.

    • 34543543

      Vai sinne ne EU-jäsenyys miljoonat uppoavat..

      "Nämä roistot / elitistit eivät tee muuta kuin palvovat Luciferiä (itse paholaista) ja toivovat että heidän salainen uusi maailmanjärjestys onnistuisi."
      George W. Bush kuuluu järjestöön nimeltä Skulls, jonka merkkinä on pääkallo. Ei ole kovin kaukana paholaisesta.

      "Seuraavat vuodet tulevat kuitenkin vielä näyttämään sen että ihmisten vapauden hinnalla on kova hinta josta tämä rikollinen eliitti joutuu maksamaan vielä kovan hinnan."
      Raamatun Johanneksen ilmestys sanoo että tuo eliitti heitetään tuliseen järveen. Mitähän tuo vertaus tarkoittaa? Petohan on se itse rikolliseliitti.

    • Sanoi Albert Pike

      "Tammikuun 22 pnä 1870 Albert Pike ja eräs hänen kansainvälinen salaliittokumppaninsa Giuseppe Mazzini julkaisivat suunnitelman joka johtaisi uuteen maailmanjärjestykseen. Tämä suunnitelma pidettiin vapaamuuraripiireissä hyvin salaisena ja sen tunsivat vain okkulttiset valaistuneet salaliittokumppanit. (Tämä tieto on peräisin Doc Marquis’in kirjasta, joka oli entinen lusiferisti. Hänen kirjansa nimi on ”Secrets of the Illuminati” (Illuminaatin salaisuudet) ja se paljastaa paljon aikaisemmin kätkettyjä yksityiskohtia, jotka olivat tunnettuja vain illuministeille).

      Salainen Pike’n suunnitelma maailman hallitsemiseksi ennusti, että tarvitaan kolme maailmansotaa. ... Piken suunnitelma kaataa juutalaiskristillinen Vanha Maailman Järjestys ja vahvistaa satanistinen Uusi Maailman Järjestys edellytti sotaa. Kuitenkaan tämä sota ei ollut sellaista sodankäyntiä, jota maailma oli jo nähnyt historiassa. Tämä sota oli oleva paljon laajemmassa mittakaavassa kuin mitä historia oli milloinkaan kirjannut. Tämä sota tulisi olemaan globaalinen eli maailmanlaajuinen.
      Tämän Pike’n kolmen maailmansodan suunitelman (Tammikuu 22. 1870) yksityiskohdat UMJ:n vahvistamiseksi, ovat seuraavat: ..

      I. Ensimmäinen maailmansota suunniteltiin, jotta tsaarin hallitus Venäjällä kukistuisi lopullisesti ja täydellisesti. Venäjän uusi hallitus tulisi olemaan ateistinen ja militaristinen. Lisäksi Pike määritteli, että tämä uusi Venäjän hallitus oli oleva kommunistinen. ...
      II. Toisen maailmansodan ennustettiin alkavan Ison Britannian ja Saksan välillä. Kuitenkin yksi tämän sodan suunnitelluista tuloksista oli vahvistaa uutta kommunistista Venäjän hallitusta niin, että se voisi heikentää ja tuhota toisia hallituksia ja uskontoja.

      Historia kertoo, että toinen maailmansota todellakin toteutti tämän tavoitteen. Sota alkoi kun Saksa valtasi Puolan, saaden Ison Britannian julistamaan sodan itselleen. Hyvin pian kolmen vallan liitto perustettiin käymään tätä sotaa. Mustan magian okkultistit yhdistyivät, kun Saksa liittoutui Italian ja Japanin kanssa; Valkoisen magian okkultistit liittyivät yhteen, kun Iso Britannia liittoutui Yhdysvaltojen ja Venäjän kanssa. Älä anna pettää itseäsi. Tämä sota käytiin kahden UMJ-voiman välillä, akselivaltojen ”pahan” liiton ja liittoutuneiden valtojen ”hyvän” liiton välillä; Sota oli mustan magian voimien sotaa valkoisen magian voimia vastaan. Palaamme tähän asiaan syvällisemmin myöhemmin.
      Selvästikin Pike’n näky toisesta maailmansodasta, joka rakentaisi venäläisestä kommunismista supervallan, toteutui hätkähdyttävässä määrässä. Historioitsijat ovat aina olleet ymmällään siitä kuinka Churchill ja Roosevelt saattoivat luovuttaa koko Itä-Euroopan Venäläisille, vaikka voimasuhteet olivat selkeästi venäläisiä vastaan. Selvästikin kun Churchill ja Roosevelt luovuttivat koko Itä-Euroopan Venäjälle, Venäjän kommunistihallitus ... lopullisesti muuttui supervallaksi juuri kuten Pike’n näky oli ennustanut. Ja älkäämme unohtako, että toinen maailmansota oli antanut Venäjälle kykyjä, joita se ei ollut omistanut ennen sotaa. Emme vain rakentaneet venäläistä sotavoimaa peloittavalle tasolle vaan rakensimme myös kokonaisia tehtaita Moskovasta itään, jotka antoivat Venäjälle nopeasti teollisen perustuksen. Vaikkakin Venäjä oli maksanut kalliin hinnan ihmishenkinä sodan aikana, se oli konfliktin jälkeen supervalta. Kiitos Rooseveltille, Venäjä saattoi jatkaa uudella sotilaallisella ja teollisella perustuksellaan.

      Nyt tiedät, että vapaamuuraripresidentti Roosevelt antoi tämän alueen Venäjälle vain juuri siksi, koska hän oli uskollinen Pike’n näylle vuodelta 1870! Et koskaan tule lukemaan tätä tosi historiaa mistään kirjoistasi!
      III. Kolmas maailmansota ennustettiin syttyvän Juutalaisuuden ja Islamin välille. Tämä profetia on monella tapaa uskomaton alkaen sen ymmärtämisestä, että tämä profetia kolmannesta maailmansodasta ilmestyi vuonna 1870, aikana jolloin Israelia ei ollut olemassa kansana ja jolloin ei kukaan, paitsi fundamentalistiset Raamattuun uskovat kristityt uskoivat, että se milloinkaan tulisi enää olemaan olemassa.

      Tarkkaile tapahtumia Israelissa hyvin huolellisesti, koska viimeistä lukua parhaillaan kirjoitetaan siellä. UMJ:n suunnitelman johtajien vapaamuurariuden demoniset ’henkioppaat’ suunnittelevat lopullista ratkaisevaa kolmatta maailmansotaa, joka alkaa Israelin ja sen arabinaapureiden välillä ja leviää koko maailmaan. Kirjaimellisesti tämän kolmannen maailmansodan savusta ja tuhosta Antikristus on tuleva ratsastaen."

      • "Emme vain rakentaneet venäläistä sotavoimaa peloittavalle tasolle vaan rakensimme myös kokonaisia tehtaita Moskovasta itään, jotka antoivat Venäjälle nopeasti teollisen perustuksen. Vaikkakin Venäjä oli maksanut kalliin hinnan ihmishenkinä sodan aikana, se oli konfliktin jälkeen supervalta. Kiitos Rooseveltille, Venäjä saattoi jatkaa uudella sotilaallisella ja teollisella perustuksellaan."

        Jäljet tuntuvat johtava suoraan sylttytehtaalle ei johonkin tavallistakin hörhömpään amerikkalaiseen lahkoon. Panisit lainaustesi lähteet näkyviin, se olisi nettietiketin mukaista.


      • velihuppu
        sharyn kirjoitti:

        "Emme vain rakentaneet venäläistä sotavoimaa peloittavalle tasolle vaan rakensimme myös kokonaisia tehtaita Moskovasta itään, jotka antoivat Venäjälle nopeasti teollisen perustuksen. Vaikkakin Venäjä oli maksanut kalliin hinnan ihmishenkinä sodan aikana, se oli konfliktin jälkeen supervalta. Kiitos Rooseveltille, Venäjä saattoi jatkaa uudella sotilaallisella ja teollisella perustuksellaan."

        Jäljet tuntuvat johtava suoraan sylttytehtaalle ei johonkin tavallistakin hörhömpään amerikkalaiseen lahkoon. Panisit lainaustesi lähteet näkyviin, se olisi nettietiketin mukaista.

        "Seuraavina vuosina tulee myös tapahtumaan tämän planeetan geoidin täydellinen kääntyminen jolloin maapallon navat pyörivät ympäri. Joka aiheuttaa suunnattomia tuhoja mannerlaatoissa."

        Tämä osa siitä on kyllä täyttä huttua :D

        "Useiden planeettojen humanoidit/olennot ovat todellakin jo nyt valmiita tulemaan tänne ja ottamaan tuolta rikolliselta eliitiltä vallan pois. Mutta meidän vapaan tahdon laki estää sen vieläkin. Seuraavat vuodet tulevat kuitenkin vielä näyttämään sen että ihmisten vapauden hinnalla on kova hinta josta tämä rikollinen eliitti joutuu maksamaan vielä kovan hinnan. "

        http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_U2.htm#3. Extraterrestrial Races Outside of the Military-Industrial-Extraterrestrial Complex

        -huomenta huomenna-


    • p olla

      Mielipuolinen kirjoitus aivan väärällä palstalla. Tällä palstalla täytyy olla mielipuolinen aivan toisella tavalla.

      Toivon, että ketjun aloittanut viesti lenkkeineen poistetaan!!

      • Kokonaan?

        Useiden planeettojen humanoidit/olennot ovat todellakin jo nyt valmiita tulemaan tänne ja ottamaan tuolta rikolliselta eliitiltä vallan pois. Mutta meidän vapaan tahdon laki estää sen vieläkin. Seuraavat vuodet tulevat kuitenkin vielä näyttämään sen että ihmisten vapauden hinnalla on kova hinta josta tämä rikollinen eliitti joutuu maksamaan vielä kovan hinnan.

        Mahtuu tälle palstalle?


      • V'ril
        Kokonaan? kirjoitti:

        Useiden planeettojen humanoidit/olennot ovat todellakin jo nyt valmiita tulemaan tänne ja ottamaan tuolta rikolliselta eliitiltä vallan pois. Mutta meidän vapaan tahdon laki estää sen vieläkin. Seuraavat vuodet tulevat kuitenkin vielä näyttämään sen että ihmisten vapauden hinnalla on kova hinta josta tämä rikollinen eliitti joutuu maksamaan vielä kovan hinnan.

        Mahtuu tälle palstalle?

        MrKola poistatti tämän tuolta UFO palstalta ja on nytten täällä New-age palstalla.
        Asento.Lepo.Jatkakaa.
        -Valkeuden vaatteissa,sillä missä ei Paha muka ole,siellä se sikisee.
        -Ja Peto oli,uhrattuna,mutta joka virkosi ja katso;Ketä on hänen vertainen,tuo joka polvilleen kansat laittavat ja kansat häntä sopertavat sokein silmin.
        Peace.
        I am.
        V.


      • mikä käännös?
        V'ril kirjoitti:

        MrKola poistatti tämän tuolta UFO palstalta ja on nytten täällä New-age palstalla.
        Asento.Lepo.Jatkakaa.
        -Valkeuden vaatteissa,sillä missä ei Paha muka ole,siellä se sikisee.
        -Ja Peto oli,uhrattuna,mutta joka virkosi ja katso;Ketä on hänen vertainen,tuo joka polvilleen kansat laittavat ja kansat häntä sopertavat sokein silmin.
        Peace.
        I am.
        V.

        -"Ja Peto oli,uhrattuna,mutta joka virkosi ja katso;Ketä on hänen vertainen,tuo joka polvilleen kansat laittavat ja kansat häntä sopertavat sokein silmin. "

        Teksti on vääristynyt melkein käsittämätömäksi. Kerro, mikä opus ja mikä käännös. Johaneksen ilmestyksestähän on kysymys???
        Kiinnostaa.


      • V'ril
        mikä käännös? kirjoitti:

        -"Ja Peto oli,uhrattuna,mutta joka virkosi ja katso;Ketä on hänen vertainen,tuo joka polvilleen kansat laittavat ja kansat häntä sopertavat sokein silmin. "

        Teksti on vääristynyt melkein käsittämätömäksi. Kerro, mikä opus ja mikä käännös. Johaneksen ilmestyksestähän on kysymys???
        Kiinnostaa.

        Ei Johanneksen.
        Ja Henki sanoi Hengelle;Katso,näytän sinulle totuuden,se jolla ymmärrys on.
        -Mikä on Hengestä on Hengestä,eikä siinä saata olla pahaa,se mitä hedelmää se antaa,siitä tiedätte totuuden ja viisaus on läsnä.
        -Ja kun Pyhä Henki tulee teihin,niin te näette.Sillä eihän Totuus itseänsä peittää saata.

        Olen.
        V.
        Ps:Nämä ovat mysteereitä joiden avain on kätkettynä jokaisen sydämmeen...


    • Priest of the Aurum

      Halleluja! Suurin osa viestistäsi on harhaoppista, mutta on siellä joukossa muutama totuuden siemenkin. Totuus Illuminatistahan on, kuten jokainen Pyhän ja Ikiaikaisen Aurum-kultin jäsen tietää, että se on Pahuuden Ra-sotureiden luoma väline Julmien Tarkoistusperiensä edistämiseksi! Adam Weishaupt joutui Ra-sotureiden aivopesemäksi, ja aloitti Illuminatin rakentamisen. Todellisuudessa Illuminatilla ei kuitenkaan ole kovinkaan suurta valtaa, kiitos Pyhän Aurum-kultin vastatoimien!

      Kannattaa kuitenkin huomata, ettei Illuminati suinkaan ole ainoa Pahuuden Ra-sotureiden työkalu, vaan he kontrolloivat myös Rael-lahkoa, Vapaamuurareita ja Skientologiakirkkoa! Vain Pyhässä Aurum-kultissa on Pelastus, sillä Pyhät Avaruusolennot ovat meidän puolellamme! Halleluja!

    • pil#uminati

      OK, Lusse siis on illuminatin takana, ja jos on lusse olemassa niin silloin on jumala ja jeesuskin. Mutta lussen siis lopulta päihittävät Spaceboltsit, muikulapäät, eikä Jeesus?
      Vai on jumala sit avaruusolento?

      Kun sulla tietoa on niin kerro lisää ketä siihen 300:n komiteaan kuuluu, heitä vaik jotain parikymmentä nimeä...

      Itse epäilen, että Pasasen Spede ei oikeesti kuollut vaan on ylösnousseena mestarina Aurumilla. Myöskin Karpon eläkkeelle jäänti pisti epäilyttämään... :)

    • sormet ristissä kyynerpäitä...

      Toivotaan sotaa joka lopettaa ihmiskunnan lopullisesti, mieluimmin koko luomakunnan!

    • maania

      joo saatana kuka munapää uskoo tollaseen :DDD?


      ei vittu jumalaki on nii perseestä että huhuh!!

      mitä vittua es tästä muhuu ku ei voi mitenkää es estää III-Mailmansotaa?

      ja jos joku sen alottaa niin minä!!!!!!

    • WideBelief

      ...eiköhän vain kuule aloiteta WW III, että sinulla olisi "oikeutus" olla "oikeassa".

      Coool... Vähänkö ois koleeta olla maailmansodan aloittaja.

      Ai niin...

      Mut silti, vähä ois jäheetä ku maailma palais ;-D

      Joskushan täältä lähetään... tihihii...

      Jos nyt noi pikkutyttö aatokset kuitenkin mietittäis 'oppia' pidemmälle?

      Kirjoittele tälle palstalle mieluummin sitten, kun sinulla on jotain sanottavaa.

      Kiitos että olet Tollo.

    • jotain...
    • nesara???

      Niin, entäs N.E.S.A.R.A???

    • New_World_Order

      Muistaakseni Alex Collier sanoi haastattelussa, ettei magneettisten napojen siirtymistä tapahdu, koska reptiliaanien vastainen liitto onnistui estämään sen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3619
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1419
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1330
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1249
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1144
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1038
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1029
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1026
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe