Rimini/Riccione/Cattolica

hotellisuosituksia

Osaisiko joku suositella hotellia Rimini/Riccione/Cattolica alueilta? mikä näistä olisi paras paikka majoittua, kun lomalta kaipaa löhöilyä, rantaa ja ehkä hieman shoppailua? Kuinka paljon adrianmerenrannikolla maksaa uimarannalle meno? onko aurinkotuolien käyttö siis pakollista ja mitä ne maksavat vai sisältyvätkö ne hotellien hintaan? Kiitos paljon kaikille ketkä vaivautuvat vastaamaan.

9

10112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hotelli

      Hotel Sans Souci oli aikoinaan mukava.

      Rantatuolit maksoivat ainakin jos hotelli ei rannalla (onko Riccionessa edes rantahotelleja?) Sitä en muista oliko niitä pakko käyttää.

      • maksaa

        Usein rannat eivät kuulu hotellin hintaan, mutta monilla hotelleilla on sopimuksia rantojen kanssa ja hintaan saattaa saada vähän alennusta. Hinnastot riippuvat ajankohdasta, milloin olet menossa. Korkeimmat hinnat ovat elokuussa, ja silloin on myös rannat tupaten täynnä. Esimerkiksi ferragoston aikoihin on lähes mahdotonta löytää vapaata rantaa.
        Näissä kaikissa edellä mainitsemissasi paikoissa on myös vapaita rantoja, mutta ne ovat melko pieniä plänttejä ja aivan täynnä kesä- heinä- ja elokuussa. Pyyhettä et saa levittää maahan muuta kuin näillä vapailla rannoilla.
        Hotelleja riittä näissä kohteissa vaikka muille jakaa, mutta jos olet menossa vielä tänä kesänä, niin kehoittaisin sinua varaamaan pikimmiten. Elokuulle monet hotellit ovat jo täynnä. Hyvää matkaa!


    • cattis

      Kreikkaan!
      Henkilökohtaisesti en pysty Italiassa makoilemaan maksetulla rantatuolilla tuntia kauempaa. Ympärilllä on niin paljon nähtävää ja koettavaa!
      Adrianrannikolta löytyy hiekkarantoja Pesaro-Fanon väliltä kilometritolkulla, muutoin ainoastaan maksulliset makuupenkit Riministä Cattolicaan. Ja tietysti muutaman neliömetrin maksuton alue näiden välissä. Jos se tyydyttää niin se siitä rantalomailusta : )

    • Mazxx

      Riccionessa on mukava hyvin pitkä kävelykatu, joka avataan aina iltaisin, kun autoilu kielletään. Jäätelöbaarit ovat mahtavia. Maistakaa sinistä smurf-jäätelöä. Riminissä on helppo käydä junalla ja shoppailemassa, mutta Riccione on kivempi asuinpaikka. Junamatka ei maksa juuri mitään ja matka on hauska. Cattolica on ok, mutta ei niin siisti kuin Riccione. Riccionen hotellisuosituksia kannattaa katsoa Tripadvisor sivuilta.

    • jonka hintaan

      sisältyy oma ranta tai yhteinen ranta jonkun toisen hotellin kanssa.

      Monet hotellit tarjoavat myös puoli-tai täysylöspitoa. Se kannattaa jos on kauemmin lomilla sillä ruoka on hyvää, kotitekoista, ja aina paljon valinnan varaa tarjolla.

      Varaukset kesäksi on tehtävä aikaisin sillä italialaiset perheet valloittavat koko Adrianmeren rannikon heinäkuun puolesta välistä elokuun loppuun. Silloin tulee perheet mummoineen ja ukkeineen rannikolle.

      Vanäläiset ovta myös valloittaneet tämän rannikon.

      Eikä se ole mikään pakko asua Riminillä tai Riccionessa. Siinä on useampi satakilometriä rantaa ja parin kilometrin välein rantalomakohteita, paljon rauhallisimpia kuin Rimini tai Riccione.


      http://www.lanotterosa.it/

      http://www.emiliaromagnaturismo.it/costa_adriatica/index.htm

      http://www.adriacoast.com/web/

    • makailu

      Rantaa, ilmaista, on hyvin vähän tuolla alueella.
      Cattolicassa on pikkuinen vapaa kaistale,jossa ei maksullisia tuoleja,ihan kohtuullinen. Noin 17e/pvä/ 2 tuolia ja varjo viimekesältä. Harvoilla hotelleilla on ranta maksuton ranta samaan hintaan.
      Hotelli Pinocchio 2 tähden, hyvä sijainti. Negresco, 4 tähden, ihanat ruoat,aivan rannalla.

    • AK :o)

      Lähtisin Riminille vaikka Riccionekin vaikutti kivalta paikalta päivän visiitin perusteella. Rimini on kohteista suurin ja mahtavan rannan (ja rantakadun) lisäksi löytyy myös hurmaava vanha kaupunki ravintoloineen ja shoppailumahdollisuuksineen. Olimme Hotel Presidentissä Tripoli-aukion vieressä, hinta per yö oli 90 e. Hotelli oli tosi jees, sänky kylläkin vähän kova. Hotellilla oli sopimus rannan kanssa, joten 2 aurinkopetiä ja varjo maksoi vain 7 e/päivä. Normihinta rannalta ostettuna olisi ollut noin parikymppiä. Hauskaa matkaa!

    • mukava pikku

      hotelli: Recidence Caterina. Jos on vaikka 4 henkeä lähdössä niin huoneisto nro 41 ylimmässä kerroksessa on loistava: oma n. 20m2 kattoterassi. Muuten hotellissa ei ole mitään ylimääräistä, ei ravintolaa eikä respaa mutta kuka niitä kaipaa?? Kävelykadulle 100m ja rantaan 200m

      Rantatuolit maksaa varmaan 7-10€ per päivä.

    • Italylover

      Oltiin 2007 kesässä Riccionessa. Vuokrattiin auto Hertziltä ja huoneisto Rentavista:sta. Ruoka oli erinomaista ja lapset viihtyivät rannalla ja altaalla. Ilmastointi oli kiva helteellä. Suosittelen Riccionea tai Riminiä kesälomapaikaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe