Muijani kaveri otti mut

Kipa23

Oltiin viettämässä iltaa Muijani Bestiksen luona Treella. Paikalla olivat Mä, Muijani Tiina, Hänen Bestis joka kämpän omisti, nimeltään Susa, hänen Ex-miehensä Pasi ja pari muuta flikkaa. Vietettiin iltaa ja ryypättiin. Käytiin saunassa, ja ryypättiin lisää.

Puolen yön aikoihin sitten taxilla yökerhoon. Kaikilla oli kivaa, ja viina virtasi. Mulla alkoi olla jo hieman huono oli, ja olin valmis nukkumaan. Muut halusivat vielä jäädä, mutta paikan omistaja, Susa, lähti seurakseni kämpille.

Perille päästyämme Susa kysyi, että olisko halukkuutta käydä suihkussa. En oikein ymmärtänyt, mitä hän tarkoitti. Ai että yhdessäkö, mietin. No, mikäs siinä, kai sitä voisi suihkussa käydä, tuumailin.

Olimme suihkussa ja juttelimme kännijuttuja. Siis jutut olivat kaiken näköistä "arkipäiväistä", mutta tulivat kännisten suusta. Ei sielä edes ollut mitää ongelmaa estellä seisokkia. En jotenkin osannut ajatella tilannetta "siinä mielessä".

Suihkusta tultuani hyppäsin saman tien meille jo valmiiksi levitettylle sohvalle. Siinä siis oli tarkoitus mun ja kihlattuni Tiinan nukkua. Susa sanoi, että olivat sopineet Tiinan kanssa että hän nukkuu meidän kanssa leveällä sänkysohvalla, ja Susan huoneessa nukkuvat Maiju ja Karita.

No, mulla ei tietenkään ollut asiaan mitään vastaansanomista, vaikka kuulinkin asiasta vasta nyt. Mulla oli päälläni boxerit, ja Susalla joku yöpaita, ja pikkarit.

Hän tuli viereeni, ja alkoi kysellä musta ja Tiinasta kaikkea. Ja pian kysymykset olivat jo navan alapuolella.. Jutut olivat menneet aika luontevasti seksiin. Pian siinä Susa silittelikin rintakehääni, ihan luonnostaan. Mukavaltahan se tuntui. Ja kuinka ollakkaan, pian käsi olikin jo etumuksellani. Itse siis makailin selälläni, ja tiina kyljellä vieressäni, käsi sivellen mua.

Nyt en enää voinut fysiikalle mitään, vaan kaluni alkoi nousta. En oikeastaan siitä tilanteessa edes tajunnut hävetä tai mitään. Susakin näytti nauttivan tilanteesta, ja otti kaluni housuista pois. Yritin hieman estellä todeten, että Tiina ja likat tulevat varmasti pian kaupungilta. Susa ei ottanut kuuleviin korviinsa, vaan jatkoi touhujaan määrätietoisesti.

Sitten hän kysyi, että oliko mulla kortsuja? No ei tietenkään, mihin mä nyt niitä. Tiina syö pillereitä, enkä harrasta irtosuhteita. Kalu seisoi täydessä tikissä Susan käsittelyssä, ja Susakin tuntui käyvän aika kuumana.

Tilanne ei ollut kireä. Nauroimme ja juttelimme Susan runkkaillessa kaluani. Yhtäkkiä hän sitten kiskoi pikkarinsa pois, ja kiipesi päälleni hajareisin. Hän oli läpimärkä, ja kaluni upposi hänee helposti. jupinat ja juttelut loppui siihen paikkaan. Hän huokaisi syvään, ja alkoi hiljalleen ratsastaa.

Tilanteessa ei ollut epäselvää, kuka tapahtumaa ohjasi. Minä vain retkotin selälläni Susan "armoilla", nauttien tilanteesta. Muutaman minuutin hiljaisen tahdin jälkeen hän alkoi kiihdyttää tahtia. Pian vimmoisan ratsastuksen jälkeen hän huusi puolihuutoa selkä kaarella. Siinä tällainen tavispoikakin tajusi mitä oli tapahtunut. Susa kiipesi pois ratsailta, ja tuli takaisin viereeni huohottaen.

Hmm.. Kyrpäni seisoi edelleen. Kumpikaan ei ollut puhunut mitään sen jälkeen, kun Susa kiipesi päälleni. Meinasin jo ottaa ja kaataa hänet selällensä, panna häntä juuri kuten hän teki äsken. Mutta kun hengitys oli tasaantunut, hän otti kaluni käteensä ja alkoi runkata. Hän kiihdytti tahtia ja taas hidasti, hän oli hyvä.

Sitten hän nousi lähemmäs ja painoi huulensa kyrpäni ymärille, ja alkoi imeä. Hän runkkasi kädellään ja imi suullaan tosi hyvin. Autoin häntä hieman käsilläni.. En tarvinnut sanoja, vaan hän varmasti osasi päätellä äänistäni, mitä pian tapahtuisi.

Hän irrotti suunsa kalultani, ja jatkoi kovaa runkaten. Olin TOSI lähellä. Sanoin, että jatka vielä hieman suulla, jonka hän teki. Jatkoi toki kädellään, mutta otti suunsa taas mukaan. Sillä hetkellä, kun hän kietoi huulensa kaluni ympärille, räjähdin. Tuntui, että sitä tuli ja tuli. Susa jatkoi imemistään laukeamisestani huolimatta. Spermaani valui hieman hänen suupielestään, mutta hän nieli lähes kaiken.

Mitään sanomatta hän lähti vessaan.

Susan ollessa vessassa ovisummeri soi, ja muut tulivat kotiin..

Huh mikä ilta..

11

19580

  Vastaukset

  • "Oltiin viettämässä iltaa Muijani Bestiksen luona Treella. Paikalla olivat Mä, Muijani Tiina, Hänen Bestis joka kämpän omisti, nimeltään Susa, hänen Ex-miehensä Pasi ja pari muuta flikkaa. Vietettiin iltaa ja ryypättiin. Käytiin saunassa, ja ryypättiin lisää."

   "Muijasi Bestis", onko se jonkun nimi? Entäs "Mä" sitten? Ja kuka sen kämpän oikein omisti? Susa vai Pasi? Eihän tuollaisesta tekstistä ota jeesuskaan selvää? Saatana!

   • Pahoittelen huonoa kieltäni. Asun vasta kolmatta vuotta Suomessa, joten suonet minulle anteeksi nämä kamalat kieliopilliset virheet.

    Ja vinkiksi:
    "Hänen bestis joka kämpän omisti, nimeltään Susa, hänen Ex-miehensä Pasi ja pari muuta flikkaa."

    =Bestis Susa, joka omisti kämpän.
    Pasi ei siis kämppää omistanut, vaan oli Susan Ex.

    Mutta koitan artiguloida jatkossa selkeämmin ;)


   • Äidinkielen keskustelut on ihan muualla,mitä helvetin väliä sillä on ketä sen kämpän omistaa.


   • yksi torvi kommentoimaan toisten juttuja..mene ja elä sen kielioppisi kanssa..hyvää kesää sullekkin


   • tosta saanu selvää kuka sen omisti ja kuka oli bestis


  • ..ihan kiva :)

  • Ensiksi ollaan pämpätty viinaa koko ilta ja puoli yötäkin. Sitten sammumispisteessa lähetään yökerhosta ja naks, kaikki pienetkin yksityiskohdat muitetaan "tositarinassaan".

   Ihan uskottavaa, jeesjees.

   • Niin olet sitä mieltä, että Novelli on tositarina?! Herää nyt idiootti, tottaki tuo oli keksitty tarina :P

    Ihan vain tiedoksi: Novelli ei siis ole tositarina. =)


  • Hän tuli viereeni, ja alkoi kysellä musta ja Tiinasta kaikkea. Ja pian kysymykset olivat jo navan alapuolella.. Jutut olivat menneet aika luontevasti seksiin. Pian siinä Susa silittelikin rintakehääni, ihan luonnostaan. Mukavaltahan se tuntui. Ja kuinka ollakkaan, pian käsi olikin jo etumuksellani. Itse siis makailin selälläni, ja tiina kyljellä vieressäni, käsi sivellen mua.

   Nyt en enää voinut fysiikalle mitään, vaan kaluni alkoi nousta. En oikeastaan siitä tilanteessa edes tajunnut hävetä tai mitään. Susakin näytti nauttivan tilanteesta, ja otti kaluni housuista pois. Yritin hieman estellä todeten, että Tiina ja likat tulevat varmasti pian kaupungilta. Susa ei ottanut kuuleviin korviinsa, vaan jatkoi touhujaan määrätietoisesti

   Ensin Tiina oli kaupungilla ja sitten siveli sua kädestä ja sitte taas oli kaupungilla!

   Vitun pelle lopeta nuat olemattomat tarinas!!!

   • Älä nyt ole noin tyly. Tosiaan, tarina oli täysin päästä keksitty ja kun noita uusia nimiä tarinaan laittaa niin väkisinkin menee sekaisin jossain vaiheessa. Tsoorii..

    Mutta jos nyt olet yli 18 (?!), tajusit varmasti mikä on tilanne. Omaa järkeäkin saa myös käyttää, vitun pelle! ;)


   • Kipa23 kirjoitti:

    Älä nyt ole noin tyly. Tosiaan, tarina oli täysin päästä keksitty ja kun noita uusia nimiä tarinaan laittaa niin väkisinkin menee sekaisin jossain vaiheessa. Tsoorii..

    Mutta jos nyt olet yli 18 (?!), tajusit varmasti mikä on tilanne. Omaa järkeäkin saa myös käyttää, vitun pelle! ;)

    Olihan tossa aika paljon virheit, mutta ei ne nyt tarinan ymmärtämistä mitenkään merkittävästi haitannu. On niitä nähty paaljon paljon pahempiakin. Eli kasvakaa jo aikuisiks älkääkä viittikö ihan joka asiasta valittaa! Ihan ok tarina oli.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   59
   3345
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1781