Prague airport transfers

Kyselevä

7

3234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • snaku3

      Meillä ainakin "pelitti" hyvin . Tilattiin vain kentältä hotellille ja maksoi 23e muistaakseni. Paikapäällä sitten ajateltiin tilata sama kyyti takaisin kentälle ja onnistui sekin . Saimme käyntikortin jossa puh. numero. Hakivat hotellilta sovittuun aikaan . Englantia kylläkin puhuivat mutta kyllä meilläkin kielitaitoa löytyi sen verran että asia hoitui. Helpointa on kun tilaa meno paluukyydin jo suomesta ni ei tarvitse miettiä niitä kyytejä . Niin ja poistulokyyti oli 20e. Suosittelen..

    • Tähtisilmä32

      Moikka!
      Luin viestisi ja tilasin edellispäivänä kuljetukset molempiin suuntiin linkin kautta. Kaikki meni luonnikkaasti vaikka yöpymispaikka muuttuikin tilauksen jälkeen - nopea vahvistus.

      Ensi viikon maanantaina viikon reissu edessä:)

      • snaku3

        ..matkaa teille sinne ihanaan Prahaan! Ja muistakaa juoda sopivasti.(huh hellettä) Eli nauttikaa reissusta ja syökää hyvin!!!


    • Tullut

      Toimi erittäin hyvin

    • Ei petetty

      Käytimme heinäkuussa ko."pimeätä palvelua". Palvelu pelasi - nettisivut antavat turvallisen kuvan asiasta.Taksiyhtiö ei todellakaan ole mikään Airport Taxi, kuten me sen kuvittelemme. Palvelu oli täysin pimeää ja varsinaisen taksin kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. Olimme nimittäin ko. palvelun järjestäjän itsensä kyydissä.

    • ei toimi ei

      Ei toiminut. Varasin kyseisen puljun kautta kuljetuksen. Varausvahvistukset ym. tulivat sähköpostiin ja piti olla kuljettajan nimikyltin kanssa odottamassa kentällä.

      Ei näkynyt nimeäni kenenkään kuljettajan kyltissä. Odotin jonkin aikaa ja tarkastin kaikki kyltit kolme kertaa, minkä jälkeen menin lentokentällä olevalla taksitoimistolle, josta tilasin taksin. Tämä taksi maksoi 600 korunaa, eli ei paljoa enempää kuin mitä tuo kyseinen firma lupaili. Mitään puhelua tai vastaavaa ei tullut ko firmasta.

      Hotellilta otin lentoa edeltävänä päivänä kuljetuksen takaisin lentokentälle. Tämä maksoi 650 korunaa. Palvelu toimi loistavasti.

      Jos olisin menossa nyt uudestaan Prahaan niin en varailisi tämän PAT-firman kautta kuljetusta. En suosittele.

    • mariaanimatkalla

      Me kävästiin viime viikolla Prahassa ja tilattiin Prague Airport Transfersin kautta netistä meno-paluu kuljetus lentokentälle.
      Meidän hotellin kautta taksi olisi maksanut enemmän (750 korunaa) ja itselle on aiemmin käynyt Prahassa että kuski ajeli vähä ylimääräistä ja maksoikin sitten reilusti enemmän kuin ois pitänyt.. :/ Se turhanki yleistä siellä.

      Tämän firman mies oli kyltin kanssa vastassa ihan oikeaan aikaan (vaikka meidän kone oli vähän myöhässä) ja vei meidät suorinta reittiä hotellille, palvelu oli tosi hyvää ja hinta oli just se mitä netissäkin ilmoitettiin. Me otettiin kyyti kahdelle ja hotellilla oltiin tietöistä huolimatta 25 minuutissa, netissä mainittiin että jos haluaa ns. jaetun kyydin voi matka kestää kauemmin ja hinta eroa oli vain 4 euroa... Maksettiin mennessä jo paluukyydinkin hinta ja saatiin maksusta kuitti paluumatkaa varten, kaikki hoidettiin euroilla ja käteisellä.

      Reissun päällä sit varattiin vielä saman firman kautta jokiristeily illallinen, sen pysty hoitaan ihan sähköpostilla paikanpäällä (olisi voinut varata esim. soittamalla/sms jnejne) ja varausvahvistukset yms. tuli suomeksi sähköpostiin.. Risteily oli ihan normi 3h risteily Vltavalla, siihen kuulu buffet illallinen.. Mahtava kokemus! :) Samalle risteilylle olisi voinut varata muutakin kautta liput, mutta tuli tämän firman kautta piirun verran edullisemmin. Hintaan kuulu lisäksi kyyti hotellilta laiturille ja pienellä lisämaksulla sai kyydin takas hotellille halutessaan.

      Lähtöpäivänä kyyti tuli hakemaan meidät hotellin aulasta tasan sovittuna aikana ja kantoi kaikki laukut yms. myös ja vei suoraan oikeaan terminaaliin, ne selvitää näemmä etukäteen mistä mikäkin lento lähtee että voivat viedä asiakkaat suoraan oikeaan terminaaliin, kuski nimittäin tiesi paremmin terminaalin kuin me itse.. :)

      Itse kyllä suosittelen kyseistä firmaa!! Kaikki meni mukavasti, eikä tullut mitään ylimääräisiä veloituksia tms tms ja saatiin tosi hyvää ja asiallista palvelua. Varatessa toki kannattaa ilmoittaa mahd. tarkasti lennonnumerot jne. jotta tietävät seurata jos lento onkin myöhässä tms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2324
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2177
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1981
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe