Anopin pissaongelma

Larsson E

Pim,pom, kuului kun painoin anoppini ovikelloa ja odotin oven avautumista. Olin tuomassa joka viikkoista täydennystä liikuntarajoitteiselle anopilleni.
Vaikka viikottainen käyntini oli jo muodostunut tavaksi, vaikutti Leena jotenkin muka yllättyneeltä tulostani.
Lastasin ruokatarvikkeet jääkaappiin ja laitoin kahvia tulemaan. Ajattelin kattaa olohuoneen pöydälle, jonne kannoinkin kupit.

Pöydällä minua odotti yllätys: vaippapöksyt. Voimoni sairaanhoitajasisar oli tuonut pöksyt hetkeä aiemmin pissan karkailusta kärsivälle äidilleen. Vaikka anoppini oli aiemmin vitsaillut leikkisästi lirahtelustaan, menin kyllä jumiin Leenan esitellessä täysin luontevasti pöksyjään. En osannut sanoa mitään.

Toisen kupillisen jälkeen Leena anoppi ehdotti että ottaisimme "lääkekonjakit". Konjakki lämmitti mukavasti ja aloin tointua hämmennyksestäni vaikka vaippapöksyt olivatkin kahvikuppini alla.

Hennessy W.S.O.P pullo oli jo puolillaan kun anoppini kertoili luontevasti kuinka hankalaa on kun pissa lirahtelee. Istuimme siinä sohvalla vierekkäin ja tunsin kuinka anoppini reisi kosketti omaani.

Konjakki oli tehnyt tehtävänsä ottaessani vaippapöksyt pöydältä. "Onko sinulla ollut aiemmin tällaisia" kysyin. Leena-anoppini nauraa kihersi ja sanoi etten saisi naurattaa häntä koska muuten lirahtaa. Esitin epäileväistä sanoessani etten usko moiseen samalla kun laitoin käteni anopin reidelle, siirsin kättäni hitaasti ylöspäin kunnes tunsin kädessäni alushousujen verhoaman häpykummun, jota anoppi toi esille levittämällä reisiään.

Tilanteesta teki pervon se että juteltiin luontevasti ja käytännöllisesti pissaongelmasta samalla kun hyväilin anopin pillua, joka alkoi epäilyttävästi kostua...

Luonto teki tehtävänsä: ujutin sormeni anopin alushousujen alle samalla kun paljastin jäykistyneen sukuelimeni anopin ihailtavaksi. Vaikka rakastankin vaimoani, nautin kuitenkin pervolla tavalla työntäessäni sykkivän, kuuman kaluni anopin röhvelöön.

Tarina on ihan oikeesti tosi. En tiedä haluatteko kuulla mihin se johti.

7

17645

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JOHTIPA KAI.

      avioeroon tietysti vaimostasi leikkiminen anopin kanssa johti mihinkäs muuhunkaan.

    • panomiessssssssss

      laskitko sisälle?uusintaa???kerro nyt heti!

      • lisää

        ...kerro joka kohta yksityiskohtaiseseti.... kiva tarinan alku..


    • Larsson E

      Työntelin pari kertaa hitaasti sisään ja vedin peniksen kokonaan ulos. Härnäsin terskalla Leenan häpyhuulia ja sitä selvästi tuntuvaa, jäykistynyttä nipukkaa. Leena tuli siitä vauhkoksi ja alkoi vaatia lisää, lisää! "Nussi minua kunnolla", hän voihkaisi niin että naapuritkin varmasti kuulivat. Lisäsin vauhtia siinä vaiheessa kun huomasin Leenan saavan samalla kun tunsin lämpöisen pissan leviävän sohvalle. Tunsin huippuni lähestyvän samalla kun Leena voihki ties kuinka monennnen orgasmin vaikutuksesta.
      Tilanteessa minua kiihotti naimisen lisäksi sen pervous. Sohva oli siivottomassa kunnossa kun aloimme yhdessä siivota jälkiä. Siivouksen aikana olimme molemmat alapäät paljaana emmekä tunteneet minkäälaisia estoja tilanteen johdosta.

      Se oli kyllä viimeinen kerta kun sotkettiin sohva, jonka pesettämisestä koitui kohtalaiset kustannukset. Kului viikko ja olin jälleen tuomassa täydennystä anoppi Leenalle. Soitin ovikelloa ja Leena tuli avaamaan kertoen samalla kuinka hän oli kattanut kahvipöydän rivitalon takapihalle.
      Leenalla oli ja on vieläkin sellainen keinu ja pieni pöytä etelän puoleisella pihallaan. Tervehdin myös naapurin mummoa istuutuessani Leenan viereen.
      Juttelimme siinä kahvinjuonnin lomassa myös naapurin kanssa samalla kun Leena kuljetti kättään nivusiini. Olin niinkuin en olisi huomannut mitään vaikka Leena avasi vetoketjuani. Tunsin kiihottuvani tajutessani Leenan aikeet naapurin katsellessa meitä.
      En estellyt yhtään Leenan vapauttaessa jäykkänä seisovan sukuelimeni housujen kätköstä.
      Annoin molempien mummukoiden ihailla jöötiäni samalla kun hivutin kättäni Leenan häpykummulle. Rullasin Leenan helmat ylös, laskin vaaleanpunaiset mummopöksyt alas, levitin reisiä ja otin anopin siinä puutarhakeinussa naapurin katsellessa kuinka Leena sai nuorta munaa.

      jatkuu...

      • www.jallu.fi

        lisää lisää !!! Jatka tarinaa PLIIS!!


    • Scuuba diiba daa.

      Seuraavaksi voisit kirjoittaa appiukon kakkiongelmasta. Odottelemme täällä jo vehkeet tanassa!

      • Anonyymi

        Mutta mutta....naiminenhan on vaan hyvästä jos lirahtelee,että eipä tuossa mitään pahaa oikeasti ole,mistäpä se vanhempi ihminen enää miestä sais??


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5700
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      212
      1765
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1722
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      93
      1188
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1145
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      876
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe