Elämää ja erotiikkaa / Luku 2

Jondalar

Maria Lund

Tämä Kokelas Berberini oli eräs elämäni naisista aikanaan ja joudun palaamaan useita vuosia taakse päin esitelläkseni hänet. Kerron kuitenkin ensin eräästä toisesta siihen aikaan liittyvästä tärkeästä naishenkilöstä - Mariasta. Tarina on pitkä. Aloitan päivästä, joka monen miehen mielestä on yksi elämän vittumaisimmista. Itse muistan sen päivän edelleen varsin hyvin. Päivän, jolloin mies astuu armeijan harmaisiin. Tyttöystävät hyvästellään pala kurkussa peläten suurta tuntematonta. Kaverit ovat kertoneet kauhutarinoita, joita miettiessä pari viimeistä yötä kotona valvotaan ja jännitetään vatsa kuralla. Toiset aloittavat pelkäämisen jo viikkoja ennen ja vaipuvat parin viikon ryyppyputkeen tai käyttävät tavallista enemmän aineita. Kukin tavallaan osoittaa ahdistuneisuuttaan. Toiset ottavat asian rauhallisesti. Itse en kuulu näihin jännittäjiin. Se tulee, mikä on tullakseen. Muutenkin olin lukion päätyttyä reissaillut Etelä-Amerikassa reppu kaverinani reilun kuukauden ja palannut Suomeen vain viikkoa ennen palvelukseen astumista, joten olin tavallaan tilanne päällä koko ajan ja valmis uusiin koitoksiin. Rion tummat kuumat brasileirat olivat jääneet Copacabanalle ja sen sijaan istuin Espoon Suvisaaristossa rantakalliolla, joka oli erinomaisesti sivussa siellä täällä jököttävistä luksusasunnoista, joiden aidatut pihat estivät sinne näkemisen, mutta sieltäpäin myös näkymän näille luonnonkauniille ranta-alueille, joissa oli mukavia poukamia kallioiden lomassa. Oli palvelukseenastumispäivä. Erittäin kuuma, pilvetön päivä. Lämpöennätyksiä oltiin jo rikottu. Lokit huutelivat kimaltelevan Suomenlahden yllä. Valkoisia purjeveneitä lipui kymmenittäin kauempana sinisen meren selällä. Aallot välkkyivät. Joku hulppean kokoinen moottorivene syöksyi eräästä lahdenpoukamasta kohti ulappaa moottorit ärjyen ja juurikaan veteen koskematta. Virtaviivaisen veneen kyydissä oli jokunen parikymppinen Suvisaariston asukas, tytöt bikineissään hiukset viimassa hulmuten muodikkaat aurinkolasit silmillä kimaltaen. Oli kesä.

En ollut siellä yksin. Maria oli pyytänyt minut viettämään viimeistä vapaata aamupäivääni sinne suosikkipaikkaansa piknikin merkeissä. Hän oli suloinen lukion ekaluokkalainen – ”sweet sixteen”. Hento, pieni vaaleaverikkö – korkeintaan 150 cm pitkä ja kevyt kuin kärpänen. Hänen silmänsä olivat kirkkaan siniset, sinisemmät kuin tuo kesäinen taivas. Kultaiset puolipitkät hiukset olivat suorat ja laskostuivat kauniisti hänen hennoille olkapäilleen. Hänen perheensä oli suomenruotsalainen ja he asuivat siinä lähellä lukaalissa, jonne päästäkseen olisi varattava aika vahtimestarilta. Näin ainakin huvittuneesti joskus kuvittelin. Tosiasiassa en koskaan ollut vieraillut heillä. Me emme varsinaisesti seurustelleet, mutta tapailimme silloin tällöin. Olin ollut ulkomaan reissussa jonkin aikaa ja siellä en voinut välttyä seikkailuilta. Olimme kuitenkin ennen reissua tapailleet säännöllisesti ja minä olin ollut hänelle hänen ensimmäinen miehensä joskus vuodenvaihteen jälkeen. Hän ei kuitenkaan halunnut tietää, mitä Brasiliassa tapahtui. Nyt olimme siinä ja se oli tärkeintä. Heti paluuni jälkeen pari yötä ja päivää oli mennyt nukkumatta hänen kanssaan. Maria jo valitteli jossain vaiheessa paikkojen kipeytymistä, mutta kiima oli silti voimakkaampi kipua. Suhteemme oli silkka addiktio. Hän jumaloi kookasta, häntä noin 30 cm pidempää lihaksikasta urheilijan vartaloani ja massiivista kaluani, jota hän mielellään piteli molemmin käsin ja nimesi sen omaksi veistoksekseen. Minä himoitsin hänen tyttömäistä, hentoa, erittäin notkeaa olemustaan, kaikin tavoin nauravia kasvojaan, lähes huomaamattoman pieniä nuppurintojaan, joissa oli kovettuessaan pitkät kovat nännit, jotka myös selvästi nöpöttivät hänen puseronsa tai toppinsa lävitse, sillä hän ei koskaan käyttänyt rintaliivejä. Mutta olimme myös hyviä kaveruksia. Kävimme uimassa, pyöräilemässä, ulkona syömässä ja mitä nyt ikinä keksimme muuta kuin seksiä. Vaikka siihen ne tapaamiset enimmäkseen lopulta päättyivät. Nyt emme olleet nähneet pariin päivään, kun olin vieraillut perheeni luona kotikylässä.

Levitimme paksun peitteen nurmikolle avokallion viereen. Se oli osittain vanhan monihaaraisen jalopuun varjossa, eikä siinä ollut liian kuuma. Ilma tuoksui mereltä. Myös kukkivat kukat ja vihreä lehto toi rauhoittavaa aromiaan tähän raukeaan aamupäivään. Rantaan johti kapea kävelyura. Siellä oli pieni sorainen ranta, kallioiden välissä. ”Mä tuun tänne aika usein. Täällä voi olla aina ihan alasti aurinkoa ottamassa”, Maria valisti. Hän oli jo melkolailla päivettynyt – olihan aurinkoa voinut ottaa hyvinkin toukokuun alusta asti. Päivetys korosti hänen sinisiä silmiään ja lähes valkoisia hiuksiaan. ”Kyllä olisivat olleet cariocat kiimassa tuollaisen enkelin nähdessään Copacabanalla”, mietin. Vaikken voi kieltää itsekään tuntevani säkenöintiä jalkovälissäni. Juttelimme niitä näitä, pohdimme tulevaa armeijakoitostani. Maria alkoi kuoriutumaan niistä muutamasta vaateparrestaan, mitä hänellä oli päällään. Näin kuumana päivänä hän ei ollut välittänyt pukea päälleen muuta kiun kevyen vaalean hihattoman paidan, jossa oli joku vaaleanpunainen nallen kuva rintamuksen kohdalla, kesäsandaaleihin ja lyhyehköön kietaisuhameeseen. Ne lennähtivät hänen päältään muutamassa sekunnissa. Siinä hän seisoi aurinkoisessa paikassa ilkosillaan kohdistaen kasvonsa aurinkoon silmät ummessa hiukset hulmuten. Hyppyrin muotoiset terävät pienet rinnat ja terhakkaat tummat nännit niiden päissä osoittivat hieman eri suuntiin. Itselläni kesti hieman kauemmin kuoriutua pitkistä vaaleista ohuista housuistani, boxereistani ja kauluksellisesta väljästä paidastani. Istuin peitteellä aatamin asussa, jalat suorana käsiini nojaten vatsalihakset pingottuen muodostaen niinsanotun ”pyykkilaudan”. Kaluni oli hieman saanut ryhtiä, se ei roikkunut velttona, vaan nytkähteli hieman ja muuttui kookkaammaksi, silti erektioon nousematta. Se nojari rennosti reittäni vasten. Pussini olivat kimmoisat ja kovat. Tunsin paineen kaluni tyvessä. Maria oli tasaisesti ruskettunut joka paikasta. Hänen harva pehmeä ja muotoiltu häpykarvoituksensa erottui hieman jopa ihoa vaaleampana säkenöiden kirkkaassa auringonpaahteessa. Hän asetti pienen siron peppunsa viereeni peitteelle. Hän halusi verrata ihojemme tummuutta. ”Sä oot kauheen ruskee!”, hän tokaisi. No, olinhan ollut yli kuukauden tropiikin auringon alla ja siellä juuri yhtenäkään päivänä en pukeutunut muuten kuin shotseihin ja t-paitaan. Rannalla olin erottunut porukasta selvänä skandinaavina, mikä oli ehdoton etu seurustellessa hammaslankabikineihin pukeutuneiden tiukkapeppuisten kaunottarien kanssa. Välilä ei ollut muuta yhteistä kieltä, kuin flirttailun kansainvälinen koodisto.

Kaivoimme korista termospullon ja eväsvoileivät. Kylmälaukussa oli jäitä ja siellä seassa pullollinen kuohuvaa, jonka Maria oli napannut heidän baarikaapistaan. Aamukahvit olivat vielä juomatta, joten pistelimme leivät poskeemme hyvällä ruokahalulla kahvin kyydittämänä. Jälkiruoaksi sokerimunkkeja ja kuohuvaa… Korkki lensi kauas avokallion päälle ja pullosta suihkusi valkoista kylmää vaahtoa avatessani pullon. Sitä lensi päällemme ja Maria kiljahteli ja pompahteli nurmikolla samalla nauraen hersyvästi. ”Luonnonlapsi söpöine pimppeineen ja pienine peppuineen”, tuumasin. Suihkuttelin kuohuvaa hänen päälleen ja hän parhaansa mukaan yritti väistellä kuitenkin saaden makean kuorrutuksen kuohuvaa. ”Mä oon ihan tahmee!”, Maria valitti. Lupasin nuolla hänet puhtaaksi. Pulloon silti jäi vähän jääkylmää viiniä, joka siemailtiin muovilaseista sokerimunkkien kera.

Siinä vielä viimeistä imelää munkkia mutustellessani, Maria käyskenteli rantaan pesemään sokerisia kätösiään. Näky oli kaunis. Ilkialaston, siro naisenalku tepasteli rantaviivalla varoen astumasta teräviin kiviin. Hän kyykistyi isolle kivelle veden pinnalla kurottaen veteen ja huuhteli käsiään. Aurinko paistoi sieltä suunnalta tehden hänestä tumman silhuetin vasten aaltoja. Viileä tuuli kahisutti puun oksia. Hän käveli takaisin ylös rinnettä lanteet viettelevästi keinuen ja vastustamattomasti hymyillen. ”Lämmintä vettä!”, hän huudahti. Tein saman perässä. Vesi tosiaan oli jo aika lämmintä, uimakelpoista. Tahmeat käteni pestyäni kävelin Marian luo ylemmäs mäen päälle. Katselin tuota sulokasta olentoa. Hän istui peitteellä polvet pystyssä katsellen jonnekin napani alapuolelle. Tunsin kaluni tekevän heiluriliikettä siinä kävellessäni. Maria oli roiskinut vettä hieman myös rinnuksilleen ja iho oli hetken aikaa kananlihalla ja nännit nöpöttivät söpösti. Hänellä oli söpö pimppi johon tuossa asennossa istuessaan minulla oli suora näköala. Ohut viiru ilman ulkonevia häpyhuulia ja pieni kapea häpykumpu, joka muistutti vähän selaista nuoren tytön viatonta aarretta. Mutta viaton hän ei ollut. Ei tosiaankaan. Eivätkä ajatuksenikaan olleet enää ihan viattomia.

Kävin pitkäkseni hänen viereensä ja hänkin kellahti makaamaan selälleen pehmeälle peitolle. Tunsin hänen hienon parfyyminsä tuoksun sekoittuneena aurinkoöljyn kookoksen tuoksuun. Hän kääntyi minun puoleeni ja kurottautui lähemmäs ylettääksemme suutelemaan. Hänen huulensa tuntuivat hennoilta ja kosteilta. Suudelma muuttui kuitenkin hyvin pian vaativaksi, eroottiseksi kielisuudelmaksi. Söimme toistemme kuumia kosteita huulia. Otin hänet tiiviiseen syleilyyn tuntien hänen lämpimän, hennon vartalon vasten omaani. Hän oli kuin keijukainen, helposti särkyvä kukka. Hyväilin hänen pieniä pakaroitaan, jotka melkein mahtuivat omiin isoihin käsiini. "Mulla on vähän tahmea olo, kun sä suihkutit mua silla samppanjalla”, Maria kuiskasi kujertelevalla äänellä. ”Sähän lupasit nuolla mut puhtaaksi…”. ”Mistäs kohtaa sä olet tahmea?”, kysyin vaimealla äänellä. ”Täältä”, hän sanoi osoittaen kaulaansa korvan alapuolelta ja heitti hiuksensa samalla sivuun. Asetin toisen käteni hänen vatsansa ympärille ja vedin hänet ihan itseeni kiinni. Hänen huumaavan tuoksuiset hiuksensa kutittivat minua, kun nuolin hänen kaulaansa hitaasti olkapäiden yläpuolelta lähelle korvaa. Maria huokaili hiljaa ja kääntyi selälleen jalat koukussa. Hän asetti hennon pienen kätensä omalle häpykummulleen. Hänellä oli tapana alkaa aina hyväilemään vakoaan, kun hän kiihottui. Hän sanoi tykkäävänsä ”nysvätä sitä vähän väliä muutenkin”. Joskus salaa mitä erikoisimmissa paikoissa. Hän levitti reisiään ja kaiveli etusormen päällään poimujen sisältä tavoitellen klitoristaan. Hänen pieni vartalonsa alkoi vääntelehtimään hiljalleen hyväilyjen nopeutuessa. Hän pyöritteli yhdellä sormellaan pientä puolukkaansa. ”Täältä… olen tahmainen…”, hän jatkoi ohjaten toisella kädellään pääni hänen rinnoilleen. ”Olen tahmainen kaikkialta…”. Nuolin hänen pienen punaisen nänninpihansa ympäri, tein ympyröitä kielelläni. Välillä nuolin tuskallisen hitaasti häntä rinnoistaan alaspäin napaan asti. Ja takaisin. Otin kovettuneen nännin suuhuni ja sain sen hampaitteni väliin. Pidin sitä suussani samalla kun kielelläni livoin sitä nopeaan tahtiin kuin kone. Marian silmät sulkeutuivat ja hän hengitti epäsäännöllisesti huokaillen välillä syvään nautinnosta. Otin vieressä olevasta kylmälaukusta jääpalan käteeni. Maria säpsähti ja päästi pienen kiljahduksen, kun kosketin sillä hänen toista nänniänsä. Nuolin hänen kaulaansa. Hän hymyili maireasti. Suutelin häntä pitkään suulle. Nuo siniset silmät katselivat minua merkitsevästi. Jääpala liukui kädessäni alemmas, vatsalihasten välissä kohti napaa. Marian vartalo nousi kaarelle tuon tavallaan kiihottavan epämiellyttävän tunteen vallassa. Hän otti etusormensa pois häpyhuuliensa välistä. Se kimalteli kosteana kirkkaassa auringon valossa. Hän asetti sen huulilleni ja imaisin sen suuhuni. Sormi maistui suolaiselta ja makealta. Puhtaalta pimpiltä. Nuolin sen puhtaaksi. Ei tahmea enää. Liikuttelin jääpalaa hieman hänen häpykarvoituksensa yläpuolella, kohdassa, johon hän oli ottanut pienen perhostatuoinnin. Jäädytin tuon perhosen jääpalallani.

Tunsin pehmeän kätösen vatsalihaksillani. Maria hyväili pingottuneita vatsalihaksiani hieman holtittomasti. Hän huokaili ja ynisi hiljaa nautinnosta, kun siirsin jääpalaa lähemmäksi vakoa. Siitä sulanut pieni vesinoro lurahti hänen häpyhuuliensa väliin. Vako kiilteli kutsuvasti kuin luonnonlähde helteellä. Mieleni teki maistella hänen nektariaan. Tytön käsi siirtyi vatsallani alemmas. Tunsin sen koskettelevan pullollaan olevia pussejani. Hän hyväili niitä hellästi saaden kaluni nykimään kiihotuksesta. Toisella kädellään hän hyväili hiuksiani ja suutelimme pitkään. Käsi tarttui varteeni, joka alkoi vähitellen saada kovuutta. Maria veteli esinahkaa ylös ja alas. Kaluni paisui hänen kätösessään. Se mahtui ensin hänen kämmeneensä, mutta kasvoi nopeasti pituudeltaan kaksinkertaiseksi. Hän hyväili sitä pitkin vedoin. Suonikas kaluni sykki noiden taivavien käsien hyväilemänä. Siinä oli nautinnollista maata selällään. Aurinko lämmitti ja tuo enkeli tuotti mahdotonta mielihyvää. ”Se on mahdottoman kuuma…”, Maria huokaisi. Ja todellakin, se oli täydessä mitassaan, kova ja suuri, kuuma. Tunsin sen itsekin. Hän kävi polvilleen pitkällään olevien jalkojeni yläpuolelle pylly pystyssä kohti sinistä merta. Hänen kasvonsa olivat vatsani korkeudella, hiukset roikkuivat alas vatsalleni kutittaen ihoani. Marian peppu huojui vasemmalta oikealle hänen pimppinsä kaivatessa kosketusta. Tunsin kuinka hänen käsi tarttui tiukasti varteeni. Pehmeät huulet koskettivat kuumaa terskaani. Hän nuolaisi kielellään kiimatipan kaluni päästä. Kaluni pää sujahti hänen aukinaiseen suuhunsa. Hän piti sitä tiukasti huuliensa välissä tehden kielellään ihmeitä. Hänen kätensä vatkasi kaluni vartta ylös alas samalla, kun hän imi kaluani. Alavartaloni nousi kaarelle vaistomaisesti tuon kiduttavan nautinnon aikaansaamana. Sitten Maria teki jotain, joka tuntui todella erikoisen hyvältä! Hän otti jääpalan suuhunsa, johonka imaisi myös paksun kovan kaluni niin syvälle kuin saattoi. Kuola valui pitkin varttani ja Maria ynisi itsekin minun voihkiessa silmät ummessa nautinnosta irvistäen. Tunsin tuon jääkylmän tunteen vastakohtana Marian kuumalle suulle, joka puristi kaluani vaativasti. Jääpala suli hyvin nopeasti hänen suussaan. Maria nai suullaan pitkää varttani pitkään – minuutteja. Kaluni upposi hänen suuhunsa kiihtyvään tahtiin ja hän hyväili samalla täysiä pallejani. Tunsin, että tämä on kohta liikaa – satumaisen nautinnollista suihin ottoa nuorelta tytöltä! Kosketin hänen päätään kevyesti ja hän tajusi hellittää otettaan. En halunnut täyttää tuota suloista simasuuta hunajallani – ainakaan vielä.

Kaluni sykki ja sen huomasi siitä, kun se teki pientä ylös alas liikettä kuin viisari. Halusin syödä tuota suloista pientä pillua, joka odotti kyltymättömänä munaa sirojen reisien välissä. Tuo nuori lukiolaistyttö oli täysin kiiman vallassa. Niin oli tämä nuori mieskin. Otin hänet karhun syleilyyn ja käänsin hänet alleni. Hento vartalo oli kuin höyhen – hänet jaksoi nostaa vaikka yhdellä kädellä ilmaan. Olimme nyt päinvastaisessa asennossa äskeiseen. Maria makasi selällään kirkkaan värisellä peitteellä päivettynyt iho kimallellen aurinkorasvasta ja kuumuudessa ilmestyneistä hikikarpaloista. Hänen ilmeensä kertoi kaiken hänen kiimansa tasosta. Hän oli todella kiimainen. Kävin punnerrusasentoon hänen ylleen ja hän hyväili vartaloani kiihkein käsin. Kaluni sai myös osansa.Suutelin häntä suulle. Kurottauduin suutelemaan niskaa, nännejä, vatsaa, sisäreisiä. Laskeuduin hiljalleen alemmas ja lopulta olin kontillaan hänen jalkojensa yllä. Kaluni sojotti alas maata kohti. Mieleen tuli kiimainen hevonen juuri ennen tammaa astuessaan. Suonikas kalu sykähteli. Hyväilin kaluani. Tunsin sen kädessäni kuumana ja voimakkaana. Kävin maate peitteelle heinien kutittaessa varpaitani. Maria avasi porttinsa. Hän levitti reitensä äärimmäisen leveälle. Siltikään hänen ikään kuin umpinainen pillunsa ei auennut kuin ruusu, vaan hänellä oli hyvin erottuva häpykumpu, jonka välissä tiukka viiva. Tuossa viivassa tosin kimalteli jotain kosteaa. Hän valui mahlaa. Karvoitus oli ajeltu kokonaan pois anuksen ja sen yläpuolella houkuttelevan pillun alueelta. Ainoastaan eteenpäin näkyvällä alueella oli siististi muotoiltu vaalea karvatupsu. Halusin aterioida tuolla reisien välissä. Kasvoni olivat aivan kiinni hänen vienosti tuoksuvassa jalkovälissään. Maria kiemurteli kiimasta. Nuolin hänen sisäreisiään ja hyväilin käsilläni hänen pieniä rintojaan, joita ei kokonsa vuoksi saanut otettua kokonaan käteen. Ne olivat erittäin herkät ja reagoivat kosketukseen voimakkaasti. Maria voihki ja ulisi. Suutelin hänen häpykumpuaan ja pientä perhosta. Nuolaisin kosteuden hänen viivastaan. Hänen häpuhuulensa suojasivat hänen tunneliaan hyvin ja niiden levittäminen oli hieman erilaista kuin yleensä tytöllä. Sain levittää niitä aika paljon, ennenkui yletyin hänen sisempiin vaaleanpunaisiin sopukoihinsa. Kieleni on kuitenkin pitkä ja tunkeuduin hänen huuliensa väliin kuin käärme. Nuolin tuota tiukkaa vakoa alhaalta ylös ja tunsin kuinka hänen limansa valui valtoimenaan. Pillu muuttui erittäin liukkaaksi todella nopeasti. Pidin käsiäni hänen peppunsa alla ja nostin häntä hieman ylemmäs saaden hänet ikään kuin tarjottimelle eteeni. Söin tuota puhdasta pimppiä valtavalla ruokahalulla. Naamani ja leukani etenkin kostui hänen eritteistään. Tein nopeata liikettä kielelläni hänen klitoriksensa ympärillä, joka nyt erottui selkeästi isona kovana nappina. Kaluuni sattui, kun se painui kiinni peitteeseen, eikä saanut roikkua vapaasti tai liukua kosteassa kuumassa tunnelissa. Marian reidet puristuivat yhteen, erkanivat, hän kääntelehti ja voihki hiljaa. Hän voihki ruotsiksi ylistäen kieltäni. Nain häntä pitkällä kielelläni. Kaikki ympärillämme oli kadonnut jonnekin kaukaisuuteen. Elimme omassa extaasinomaisessa maailmassamme. Märkä lotiseva ääni kuului, kun villisti ja eläimellisesti hautauduin kasvoineni tuohon kiimaiseen jalkoväliin, joka jo kipeästi kaipasi kuumaa kalua sisäänsä. Siitä olin aivan varma. Itsekin olin enemmän kuin valmis painamaan sykkivän miehuuteni tuonne tiukkaan lukiolaispimppiin. Kokoeroa meillä oli. Olimme iso ja pieni, kaikissa suhteissa. Hän oli pieni tyttö, jolla oli myös erittäin pieni pimppi.

Nousin kontilleni. Päässä heitti. Leuasta tippui kiimanesteitä ja kuolaa. Suutelin Mariaa, joka silmät suurena nuoli kasvojani, kuin koiranpentu. Hän kietoi sorjat säärensä ympärilleni niin hyvin kuin pystyi, vaikkei ne oikein ylettänetkään. Kaluni painui vasten hänen alavatsaansa. Liikuimme keinuen vasten toisiamme. Tunsin hänen kuuman ihonsa vasten kaluni vartta, josta valui kiimanesteitä hänen napaansa. Nussin varrellani hänen pehmeän karvoituksen peittämää häpykumpuaan. Valuin hieman alemmas. Hyväilin sormilla hänen vakoaan tuntien liukkaan kosteuden. Ensin liikutin sormiani pitkin hänen vakoaan alhaalta ylös, ylhäältä alas, sormeilin klitorista ja hellästi kutitin sitä. Sormeni sujahti kuitenkin pian sisään tuohon kosteaan kuumaan luolaan, joka ikään kuin imi sormeani hänen vaginansa tehdessä supistuksia. Sormeni tuottivat lotisevan äänen upotessaan kerta toisensa jälkeen hänen sisäänsä. Vedin sormeni ulos. Ne valuivat limaa. Koskettelin Marian täyteläisiä huulia niillä ja hän lipoi kielellään sormeni puhtaiksi. Oli aika täyttää tuo nuori himokas pillu jollain kuumalla ja suonikkaalla miehisyydellä.

Olin punnerrusasennossa hänen yllään, käsien lihakset jännittyneinä ja vatsalihakset hikikarpaloiden kostuttamana. Maria tarttui kaluuni. Hän ohjasi sitä kohti kiinni olevia ulommaisia häpyhuuliaan. Hän levitti häpyhuuliaan toisella kädellään ja vei terskani hänen märkään vaaleanpunaiseen pikku vakoonsa. Pillu valui mahlaa valtoimenaan, joten kalu upposi sisään ilman mitään vaikeuksia. Ensin terska levitti tuon sulokkuuden leveälle. Sitten koko kalu alkoi painua kuin mäntä syvemmälle tuohon todella kuumaan, liukkaaseen ja kaluani tiukasti otteessaan pitävään pesään. Se upposi, levitti, raivasi tietä pohjaan asti. Kuuma kaluni täytti tuon suloisen tytön kokonaan. Maria puristi piukkoja pakaroitani henoilla käsillään ja valitti ääneen: ”Aaaa-hhhh… uuuhhhhh”. Välillä olin erottavinani jotain sanojakin. Hänen reitensä vispasivat ja vartalo nousi välillä kaarelle kiiman pakottamana. Hän sai ensimmäisen pienen orgasminsa saavuttaessani ensimmäisen kerran hänen pillunsa syvyydet. Tunne, kuinka paaluni täytti hänet kokonaan kiihotti Mariaa orgasmiin asti.

Painoin kaluani hitaasti pitkin liikkein syvälle tuohon tiukkaan pilluun. Vedin kalun kokonaan ulos. Se oli väriltään punertava ja kiilteli märkänä auringossa. Sykkien se upposi jälleen tuohon märkään, todella märkään, taivaaseen. Nojasin kyynärpäihini ja painauduin alemmas. En kokonaan hänen päällensä peläten hänen murskautuvan allani. Tuo hento vartalo keinui hitaan panon tahdissa allani ja pikku peppu nousi vähän väliä maasta vasten lanteitani ollessani syvällä hänessä. Hän nosti sirot säärensä vasten rintakehääni, osittain olkapäilleni. Oli uskomaton näky suonikkaan, paksun ja punaisen kaluni levittäessä tuota suloista posliinipimppaa äärimmilleen kiimanesteiden valuessa norona alas hänen peppureiälleen. Tunsin, että varttani eivät kutittaneet yksikään ihokarva, vaan pillu oli liukas ja alaston. Katselin alas tuonne, jossa kaluni kiihtyvään tahtiin painui tuohon himokkaaseen pilluun. Maria irvisti nautinnosta ja voihki. Nännit olivat aivan teräksen kovia Marian hyväillessä niitä samalla. Kiihdytin tahtia ja Maria alkoi hengittämään katkonaisesti. ”slups, slurps…” kuului Marian pillusta, kun ilman sääliä panin häntä rajusti, pitkin työnnöin nopeasti sisään ja nopeasti ulos. Välillä kokonaan ulos ja samaa reittiä sujahtaen tuohon kiimalta tuoksuvaan pikku pilluun. Maria vapisi ja puristi säärillään kaulaani, niin että melkein kuristuin. Hän laski säärensä alas ja puristi lanteitani. Hänen vartalonsa nousi kaarelle ja hän laukesi jälleen kerran. Täristen ja vaikertaen hän silti pyysi jatkamaan. Vedin kuitenkin kaluni ulos saaden aikaan maiskahtavan äänen. Hänen pillustaan valahti märkä noro pitkin hänen reittään.

Kävin makaamaan selälleni, kädet hieman väsähtäneenä nojattuani niihin jo jonkin aikaa. Vedin Marian päälleni ja suutelin häntä pitkään ja hellästi. Nipistin hänen sileitä pakaroitaan ja hyväilin niitä hellästi. Hän istui satulaan. Maria ohjasi täydessä mitassa sojottavan aisani sisäänsä ja istui sen päälle. Marian pää ylsi ainoastaan rintakehäni tasalle. Hän oli pienikokoinen tyttö. Suloinen vaalea nukke, mutta niin tuhma. Hän nuoli karvaista rintakehääni ja vatsalihaksiani liikuttaen peppuaan hiljalleen ylös ja alas. Kaluni sousi sisään ja ulos, pitkin rauhallisin liikkein hänen pillussaan. Kuvittelin silmissäni, miltä se näytti takaapäin katsottuna. Olisin halunnut nähdä sen peilistä, kuinka kaluni vahvana ja suurena painui kerta toisensa jälkeen tuohon viattomanoloiseen pikku pimpsaan Marian noustessa ylemmäs ja sitten taas istuessa hieman alemmas. Nautiskelimme hitaista, pitkistä työnnöistä. Sitten hän nojasi hieman eteenpäin ja lopetti pitkät liikkeet. Maria hieroi etumustaan vasten vatsaani siten, että hän piti sykkivää kaluani sisällään ja hieroi klitoristaan vasten minua. Hän kiihdytti tahtia, itse en tuntenut kalussani liikettä, ainoastaan supistelevan tiukan pillun kaluni ympärillä. Maria sen sijaan nautti täysillä hieronnasta klitoriksellaan ja alkoi voihkia jälleen voimakkaammin. Hän kääntyi näppärästi toisin päin, peppu minuun päin kalun pysyessä koko ajan hänen sisällään. Se näky oli tajunnan räjäyttävä. Tuo pikku peppu, pikku pillu, johon kaluni oli juuriaan survottuna, pieni perseensilmä minua silmiin tuijottaen. Se kaikki oli siinä silmieni edessä hänen nojautuessaan eteenpäin aloitttaen hierovan liikkeen, jossa kaluni varsi hyväili hänen klitoristaan voimakkaasti. Olin teräksen kova. Puristin hänen suloisia pakaroitaan, kourin niitä. Peukalollani hyväilin hänen anustaan. Maria käytti kaluani rajusti, hän hieroi itseään siihen villisti, ilman mitään estoja. Hän puristi polviani ja muhkeita karvaisia reisiäni. Pillu litisi ja nesteitä valui varttani pitkin lisää joka työnnöllä. Panon tahti muuttui hurjaksi. Maria riuhui kaluni kanssa ja hiukset hulmuten hän pyöritteli päätään ja mourusi. Pieni enkeli panon huumassa. Tunsin, kuinka olin lähellä laukeamista, murisin ja ähkin pidätellen lastin lentoa, en pitkään pystyisi enää naimaan tuota munahullua teinityttöä. Halusin toteuttaa vielä ajatukseni, joka tuli mieleeni nähdessäni tuon monihaaraisen jalopuuvanhuksen vieressämme.

Hellästi nostin Marian päältäni. Hän ei pystynyt ajattelemaan selkeästi ja hänen silmät olivat lasittuneet kiimasta. Olin itsekin halujen sokaisema. Nousin seisomaan kaluni vieläkin seisoen vankassa etunojassa. Otin Marian syliini kuin Tarzan ja kannoin hänet muutaman metrin päähän puun alle. Puussa oli sellainen haara, johon sain ”ripustettua” Marian irstaaseen asentoon mahallaan, peppu pystyssä haarat levällään, punaiseksi hierottu märkä pillu sopivalla korkeudella. Hän makasi siinä telineessa mukavasti ja asetuin hänen reisiensä väliin hänen taakseen. Peppu oli kiihottavasti pystyssä edessäni kuin tarjottimella. Halusin ottaa tuon kiimaisen teinin takaapäin rajusti, tyhjentää kuuman lastini häneen. Puristin hänen pakaroitaan ja survaisin aisani tuohon malttamattomana odottavaan pilluun. Tuo pieni nukke oli siinä asennossa täysin armoillani ja se kiihotti häntäkin. Nesteistä liukkaan sormeni painoin sisään hänen neitseelliseen peppuunsa. Maria oli niin kiimassa, ettei varmasti välittänyt, mitä häneen tungetaan ja mihin tungetaan. Nuken molemmat tiukat reiät saivat täytettä. Hän halasi tuota puuvanhusta tiukasti painaessani räjähdyspisteessä olevaa kaluani häneen. Maria voihki, kiljui, mourusi ja tärisi. Hän sai, sai ja sai. Annoin hänelle suurta munaani antaumuksella kiihtyvään tahtiin. Tunsin, kuinka pallini sykkivät, lasti lähti liikkeelle. Se lähti syvältä, eteni kohti kalun paksua vartta, punaista turvonnutta terskaa ja purkautui vihdoin ryöppyämällä tuohon tiukkaan märkään pikku pilluun. Karjuin ja polveni meinasivat pettää altani. Spermaa syöksyi sykäyksittäin hänen sisäänsä. Se oli kuumaa, valkoista laavaa. Maria huohotti. Minä huohotin. Olimme aivan hikisiä. Maailma pyöri. Kaluni supistui ja vedin sen ulos hänen spermaa valuvasta pimpistään.

Nostin Marian pystyyn ja otin hänet käsivarsilleni. Kannoin hänet peitolle ja kävimme maaten varjoon. Halasimme ja suutelimme voimattomina. Otin hänet syleilyyni. Kutittelin hänen selkäänsä, pakaroita. Suutelin kaulaa. Katselin noita sinisiä silmiä. Oli vain se hetki, ei mitään muuta. Voimat palautuivat hiljalleen. Oli kuuma. Ympäristö alkoi jälleen hahmottua. Viileä tuuli, aurinko, linnun laulu. Halusin pulahtaa veteen. ”Mennään uimaan”, ehdotin. ”Mennään vaan…”. Vesi tuntui kylmältä. Olo oli erittäin raukea. Pulahdin pinnan alle ja sukelsin. Nautiskelin tuosta viilentävästä tunteesta jokapuolella vartaloa. Hiki huuhtoutui pois. Pesin huolellisesti aseeni, olihan sen oltava toimintakunnossa, kun olin kerran juuri menossa armeijan palvelukseen. Uiskentelimme kaikessa rauhassa halaillen ja suudellen välillä. Maria hymyili. Hän oli kuulemma erittäin tyydytetty. Kuulemma pariksi viikoksi eteenpän, mikäli joutuisin olemaan poissa nin kauan. Minua alkoi pikkuhiljaa vituttamaan ajatus tuosta velvollisuuden täyttämisestä. Minun tulisi olla Santahaminan portilla neljän tunnin päästä. Tästä hetkestä olisi aikamoinen muutos tulevaan, mutta en osannut edes arvata, kuinka suuri. Jokatapauksessa edessä oli melkein vuoden pituinen rupeama, johon mahtuisi kaikenlaista. Ja naiset olivat alkaneet päästä vapaaehtoisina palvelukseen vuotta aiemmin. Se herätti outoja tuntemuksia ja ennakkoluuloja, joihin en yleensä ollut ollenkaan taipuvainen. Tulisin silti yllättymään rajusti.

Makailimme peitolla raukeina ja nukahdimme hetkeksi. Siinä olimme kietoutuneina toisiimme alasti kuin viattomat lapset. Aurinko porotti. Lokit kirkuivat. Lehdon pikkulinnut pitivät konserttiaan. Tuuli suhisi kaislikossa. Moottoriveneen ääni rikkoi rauhaa. Oli aika pukeutua, pakata tavarat ja suunnata itäiseen Helsinkiin perhosia vatsassa.

7

4548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lukija

      Lisää heti pian !!

    • wau!!

      kirjota kirja!! ;) oikeest..;) toi on IHANA!! ;) ja sexy!! ;)) lisää vaa novelleja.. ;)) noita kun lukee on helppo masturboida.. ;)) ja saada... ;)))))))))

    • herkku

      lisää lisää lisää... Yksi kaikkien aikojen parhaista !!!!

    • Tuomari

      Nobelin erotiikan palkinto !!

    • Uuh

      .. huh huh mitä tekstiä

    • Queen

      Kertakaikkisen upeaa! Tässä nyt vaan odottelen kesän alkua, jotta itsekin pääsisin luontoon... sitä ennen täytyy touhuta sisätiloissa...mitähän tekisin?

    • ansku27

      Upeeta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5917
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3744
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2033
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1239
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe