Koulun kesälomat lopetettava!

Täysin järjetön tämä nuorten melkein 3 kuukauden loma. Sen huomaa kaupunkilla tai missä tahansa. ja varsinkin netin keskustelu palstoille.. keskustelut menevät täysin järjettömiksi. On huolestuttavaa nähdä että sairaita on vielä näin valtavasti eikö mikään valvo näitä netin keskusteluja jos chätissä joku ns henkisesti vajavoitunut henkilö häiritsee päivästä toiseen ja itkee paskaa elämää niin eikö tosiaan esim mannerheimin lastensuojelu liitto voi ottaa häneen yhteyttä tai jotain muuta mahdollista apua hänelle. Koska ei edistä ketään tällänen netti lesoominen ja se että luullaan että netti on paikka jossa ollaan muka nimettöminä ja vastuutta siitä mitä kirjotetaan vaikka siltähän tämä vaikuttaa. Tai sitten yksinkertaisesti vanhemmat voisi vähän katsoa mitä lapsensa netissä tekee tai kaupunkilla. On todella vastuutonta että 13v vuotiaalla ei ole mitään kotiintulo aikoja tai että vanhempia ei kiinnosta mitä hän tekee. miksi synnyttää jos ei osaa ottaa vastuuta mistään HERÄTYS!!!

16

4388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • palikkka

      Eiköhän nuoret tee samaa vapaa-ajallaan oli sitten kouluja tai ei...

    • Lol80980

      Ja kaikkihan on tietenkin vain ja ainoastaan koulujen kesäloman vika.

    • CrowL

      "jarno japi homonpoika" olihan sinulla itselläkin 3kk loma omana aikanasi vitun ääliö että vedä vittu päähäs hyppää kaivoon jos et kestä kun teinit viettävät vapaa-aikaansa

    • tjtyytjytj43y34t3434343434

      miksi tehä lapsi siin on montaki syytä tulee vahingoss raskaaks eikä halua tehä aporttia koska se ois muka murha. saa sossulta tukea lapselle pitää opetaa hyvät kasvatus tavat ihan jo 3 vuotiaasta asti että miten käytäydytään ja toleen vanhempana ne ojn monia kertoja vaikeempi opetaa mutta kaikki ei vaan jaksa välittää. ja se ettei voi tehä aportteja moni mielen osottaja sanoo ettei kannata tehä abortia ja se on murha mutta ne ei tarjoa mitään ratkasua niiten elättämiseen. Suomessa kyllä mutta ei pakolti ulkomailla ja ihmisiä on muutenki liikaa ja me rasitetaan maata vähä liian paljo.

      • ttttt

        kolme kymppiselle puska jätkälle


    • aaaaakaspojöd

      ei vittu jaksa kuunnella ku tuut siihen itkemää..ei oo sun elämääs joten mitä väliä?....homo

    • zaaauuuu

      pilkut unohtu!!!

    • Mimiko~

      no herätys herätys...
      koulu on aika rankkaa yleensäkin nuorille, ja mietippä minkälaiseksi menisi jos mitään lomia ei olisi? nuoret varmaan palais loppuun.
      ja hei, relaa, nää palstat on sitä varten et saa kertoo itsestään, hyvistä tai huonoista hetksitään, ja kysyä muiden mielipiteitä ja mahdollisia neuvoja joihinkin tilanteisiin.

      Miksi sua haittaa se, että nuoret hengaa kavereidensa kanssa? eikö sulla ollut yhtään ystävää nuorena? etkö muka koskaan kaveerannut niiden kanssa? tulitko aina kotiin ennen kuutta vai :D? huh??. .. ... ..

      En vaan tajuu miks sen pitäis olla sulle joku ongelma et nuoret on nuoria.
      Mut okei.. Kerro miten pitäis olla. ?

    • Shut the F*** up

      ei kaikki oo jtn ongelmalapsia JA EI SAIS SITÄ LOPETTAA KOSKAA

    • sfgsd

      Oot varmaa kateellinen ku nuoril on 3kk lomaa ja sul on töitä!! Ei kaikki nuoret hengaa yömyöhään kaupungilla räkimässä ja dokaamassa. Miks tänne ei sais kirjottaa jos on surullinen, toisil ei kato oo kavereita, ja tahtoo neuvoo muilta. Ja jotkut nuoret on nii pällei et karkaa kotoo ja tulee aikasin aamul takas iha ku mitää ei ois tpahtunu. Sull on äköjää joku V**** ongelma, koulu on hej tosi rasittavaa ja jotkut opettajat on iha P****ESTÄ. Ei ne oo kesälomienvika etnuoret hengaa kaupungeilla. Oma on ongelmasi ku ittelläs kouluaikaan ei ollu niin pitkää lomaa.

    • 1. Keskustelu palstoilla on sheriffejä mitkä valvovat keskusteluja ja poistavat asiattomat tekstit.
      2. Kaikki nuoret eivät ole ns.huligaani nuoria, toisilla on tiukemmat säännöt kuin toisilla.
      3. Jos nuorilla ei olisi kesälomaa, niin miten luulet nuorten jaksavan istua koulussa opiskelemassa työelämää varten. Jos itelläs ei olis olenkaa mitää lomii ja painaisit töitä 24/7 nii et varmasti jaksais.

      Että etköhän lopeta ton nuorten tekemisistä valittelun ja miettisti millasta olis jos olisit ite nyt koulussa ja ei olis mitään lomia.

    • näyttää siltä että et ite oo käynny kouluja, kun et osaa kirjottaa esim.kaupunkilla sana kirjotetaan kieliopillisesti kaupungilla, ei kaupunkilla, niinku sä olit kirjottanu... Ja eihän tuo ollu ainut virhe tekstissäs, että takas vaa ala-asteelle sieltä...

    • jokuvaanKai

      Siis...1. Tää palsta on nuorille ei 45.v kaljuille miehille...2. kerro missä asut ja tuun polttaa sut =)...3. ip:täs koitan saada selville tällä hetkellä..

    • PööLoL

      Jos jotkut sekoilevat kaupungilla tai kirjoittelevat tyhmiä palstoille, täytyykö KAIKKIEN KOULULAISTEN SIITÄ SITTEN KÄRSIÄ? Täytyy meidän koululaisten joskus vähän sekoilla, mutta ei kuitenkaan sitä kaikki tee, eikä se maailmaa kaada ja onko se sun tehtävä huolehtia?

      • wedrtgyuikjhgf

        ja kiusatuille vielä vähän lisää piinaa kouluissa? näinhän ne ongelmat ratkeaa kun tulee vähän lisää koulua...

        Ja sinullakin on vielä aikaa tulla ehdottelemaan paskoja ideoitasi tänne...


    • ÄLYHOIÄLÄJÄTÄ

      Mua kiusataan koulussa,Haukutaan ylipainon takia,Haukutaan rumaks,Hakataan,Potkitaaan VITTU EN JAKSA TOLLASIA IHMISIÄ!!LISÄÄ KOULUA PERKELE VITTU VEDÄ KÄTEEN SAATANA HYPPÄÄ SILLALTA ALAS IDIOOTTI

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe