PARIS HILTON VAPAUTUI - VIHDOIN

Heiress

Perijätär Paris Hilton vapautui vihdoin vankilasta.

Syyskuussa 2006 Hilton pidätettiin ajamasta autoa 0.8 promillen humalassa, ja seurauksena hän muun muassa menetti ajoluvan viideksi kuukaudeksi. Hilton kuitenkin ajoi autoa pariin otteeseen ennen ajokiellon päättymistä, ja lopulta 5.5.2007 hänet tuomittiin 45 päiväksi vankilaan ehdonalaismääräyksen rikkomisesta. Puolustuksen todistuksessa Hilton kertoi toimineensa sen mukaan, mitä hänelle oli neuvottu, ja perijättären tiedottaja todistikin antaneensa tietämättömyyttään asiakkaalleen väärää informaatiota ajokiellosta. Hilton asteli vankilaan 3.6.2007

Poikkeuksellisesti oikeuden tuomari kielsi ilman perusteita Hiltonilta Los Angeles County Seriff's Deprtmentin muille suoman early release -ohjelman, jonka mukaisesti kaikki alle 90 päivän tuomion saaneet ei-väkivaltaiset naisvangit vapautetaan kokonaan välittömästi vankilaan kirjautumisen yhteydessä. Jo ennen tätä käytäntöä Hiltonin kanssa vastaavasta rikkeestä tuomitut ovat istuneet vain 10% tuomiostaan vankiloiden ylikuormittumisen johdosta.

Hiltonin viidentenä vankilavuorokautena LASD päätti kuitenkin ohittaa tuomarin määräykset early release -ohjelmaan liittyen, mihin sillä oli täysi laillinen oikeus, ja uudelleensijoittaa Hiltonin kotiarestiin kärsimään koko jäljellä oleva 40 päivän tuomio. Hiltonin tuomari kuitenkin eväsi jo täyttöönpannun uudelleensijoituksen seuraavana päivänä palauttaen perijättären vankilaan, ja tämä herätti ison keskustelun oikeusoppineiden piirissä, sillä päätöksellään tuomari on ensimmäinen tuomari, joka rikkoo LASD:n arvovallan vankeinhoitoon liittyvissä tapauksissa. Oikeudellisen proseduurin rikkominen saattaa jopa tulevaisuudessa muuttaa sitä.

Hyvän käytöksen johdosta Hilton vapautettiin jo tänään 26.6.2007 oltuaan vankilassa puolet tuomiostaan eli 23 päivää. Hilton on sanonut tajunneensa vankilassa, että media on käyttänyt häntä hyväkseen tehden hänestä naurunalaisen ja että hän on nykyään paljon kiitollisempi kaikesta, mitä hänellä on. Myös kasvatuksessa annattu hengellinen pääoma on tullut enemmän esille, kun Hilton on todennut Jumalan vapauttaneen hänet ja antaneen hänelle uuden mahdollisuuden. Hiltonin mukaan tyhmän esittäminen saa nyt loppua, ja hän toivoo kokemuksensa olevan esimerkkinä muille ja että saisi käytettyä julkisuuttaan yhä enemmän hyväntekeväisyyden hyväksi.

Kuten tuomio, uudelleensijoitus ja sen evääminen, niin myös vapautuminen on Yhdysvalloissa suuri mediatapahtuma. Uutishelikopterit sekä lukemattomat toimittajat ja kuvaajat seuraavat suorana tapahtumia ja suuret tv-kanavat välittävät live-kuvaa. Hilton on arvostetun ja maineikkaan journalisti Larry Kingin tunnin pituisessa ohjelmassa vieraana CNN:llä huomenna keskiviikkona 27.6.2007.

http://www.blogsmithmedia.com/www.tmz.com/media/2007/06/0626_paris_exit_cnn1.jpg

27

18596

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siinä on

      Kun niin suuri osa kansasta elättää näitä seiskoja y.m paskalehtiä ahmimalla noita julkkisjuttuja ja turhan usein noita juttuja postataan tällekin palstalle.
      Ketä vittua kiinnostaa joku paris hilton tai vastaava turhis ja miksi?
      Ennen vanhaan kylän mediana toimi juoruämmät, jotka potkukelkalla kaahasivat talosta toiseen, jos oli jotain "tiedotettavaa".
      Nykyisin sen hoitaa roskajournalismi, johon myös iltapäivälehdet kuuluu.
      En ole kahteenkymmeneen vuoteen ostanut yhtään iltapäivälehteä, enkä tule ostamaan.

    • turha juttu

      Kunnioitettavan paljon haaskasit aikaasi tuon juttusi kirjoittamiseen.

      Onko se sinulle "elämää suurempaa" seurata jonkun tyhjäpääjulkun
      edesottamuksia.

      "Hiltonin mukaan tyhmän esittäminen saa nyt loppua"
      Onko hän siis tähän saakka ESITTÄNYT tyhmää?

      Jos tällaiset parishiltonjutut tuo sisältöä elämääsi, niin voi, voi.

      • 0rvokki

        paris se on vaan niin turha eihän siitä siis oo pitkääs aikaaa edes kerrottu mitään kivaaa siis sanon sen et jos olisin paris kävelisin paperi pussi päässä koko ajan se on niin nolo muija kun oola ja osaa se uikkari juttukin siitä hyi v###u


    • Dumdd

      höh.paris sai mitä kerjäsikin olkoon tuo lievä ''opetus''

    • Eikös vaan?

      Miten ihmeessä tähän juttuun ovat kirjoittaneet jotain jälleen kaikki, joita tämä aihe ei kiinnosta!?

      Heh-heh.. Taitaa sittenkin kiinnostaa, kun tuhlaa pari minuuttia elämästä vastatakseen johonkin asiaan joka ei kiinnosta...?

      • vaimoke

        olen aivan samaa mieltä.miten mämä melkein kaikki kirjoittavat aiheesta ,kun eivät ole lukeneet, eivätkä ole kiinnostuneita.


      • Hiltonilta
        vaimoke kirjoitti:

        olen aivan samaa mieltä.miten mämä melkein kaikki kirjoittavat aiheesta ,kun eivät ole lukeneet, eivätkä ole kiinnostuneita.

        pääse pakoon millään tavalla. Kaikki lehdet purusaa jotain hemmetin Paris Hiltonia. Ällöttävän näköinen ämmä muutenkin.


    • -----------------

      "Hiltonin mukaan tyhmän esittäminen saa nyt loppua, ja hän toivoo kokemuksensa olevan esimerkkinä muille ja että saisi käytettyä julkisuuttaan yhä enemmän hyväntekeväisyyden hyväksi. "

      Niin taas. Pidetäämpä tämä mielessä ja katsotaan meneekö Paris Hilton jossain vaiheessa taas juomaan viinaa ja näyttelee pimppaansa Lindsay Lohanin ja Britney Spearsin kanssa!

    • minnz

      siis taas jostain vitun seiska lehest ottui juorui.

    • ihq paris
    • Hrrrrrrr....

      Mut hei! Parisille linnassa istuminenhan teki ulkomuodollekkin hyvää.. hitsi kun mimmi näyttää paremmalta kuin koskaan, olisikohan aidonvärisissä silmissä se.. en tiedä mut jokatapauksessa...

      • ...

        voishan sitä tökkäistä


    • Kiinnostaa oikeesti

      ..Paris Hilton..

    • nähnyt vaivaa

      yhden turhakkeen takia. Eikös sinulle ole yhdentekevää missä se Hilton seikkailee, ei kai vaikuta sinun päivärytmiin millään tavalla.

    • huom!!!!

      Hei,
      muistetaanpa nyt, että tämä typy on tehnyt rikoksen, jonka vuoksi hän on joutunut vankilaan. Naurattaa kun media spiidaa sen vaikeita oloja linnassa. Missään ei paheksuta kortitta/kännissä ajamista.
      Linnaan ei kukaan joudu syyttä!

    • Tarkkailija-Tape

      Äärimmäisen puolueellisesti ja paskasti kirjoitettu juttu. Vaikka toimittaja onkin Parisin fani, niin silti saisi hieman ajatella...

      Helvetin oikein, että se tyhmä muija joutui vankilaan. Itse on itselleen vankilareissun aiheuttanut. Vittu, että nyt suojellaan jotain rattijuoppoa...

    • huomannut

      huomasin että oli eri vaatteet päällä kun sisään mennessä? miten mahdollista??

      • hjh

        kaunis nainen


      • afinn
        hjh kirjoitti:

        kaunis nainen

        lopettakaa neitin mollaaminen,tykkään hiltonista


    • usa sekaisin

      USA:ssa monia syyttömiä ihmisiä pidäetään ja heitä pidetään vankilassa pitkiäkin aikoja kertomatta heille syytä tai edes sitä kuinka kauan heidän vaupautensa riisto jatkuu. Ehkä he ovat terrorisit epäiltyä tms koska he asuvat väärässä paikassa, ovat väärästä maasta kotoisin tai ovat väärän uskonnon edustajia.

      Sitten kehdataan vatvoa tuollaista Paris Hiltonin muutaman päivän istumista ja siihen liittyviä muodollisuuksia ja pitää näitä asioita jotenkin erityisen merkittävinä.

      Kaikkien USA:n ihmisoikeusloukkausten ja oikeusjärjestelmän mädännäisyyden keskellä tämä pelleily on suorastaan kuvottavaa. Vielä kun niin paljon korruptiota on tullut tämän asian tiimoilta päivänvaloon eikä kukaan kiinnitä oikeasti tärkeisiin asioihin edes huomiota.

      • Georgian osavaltiossa

        17-v poika ja 15-v tyttö harrastivat vapaaehtoisesti seksiä. Tulos, poika 10 vuodeksi (!!!) vankilaan, koska paljastui että tyttö oli tarjonnut hänelle suuseksiä, joka oli osavaltion sodomialain mukaan laitonta. Poika on nyt istunut muistaakseni yli 2 v jo linnassa ja asianajajat yrittävät saada häntä vapaaksi. Lain porsaanreikä, joka johti vankilatuomioon, on sittemmin kumottu, mutta pojan tuomiota ei ole takautuvasti peruttu.

        P.S. En ole mikään vapaan seksin kannattaja, mutta eiköhän lähes jokainen pidä vapaaehtoista kahden teinin välistä seksiä pienempänä rikoksena kuin jotain, mistä kuuluu saada 10 vuotta vankilaa?


    • Typeriäkö?

      Miksi vaivaudutte vastaamaan/lukemaan tämän viestiketjun ensimmäisen viestin (ja muutekin), jos teitä ei kiinnosta? Kukakohan siitä hyötyy, että tänne tullaan kirosanojen ja huutomerkkien, solvauksien ynnä muiden kanssa huutamaan, että EVVK? Jos ei kiinnosta, niin älkää lukeko tai uhratko kallista hyvän ihmisen (joka ei lue juoruja) - aikaanne tälläisiin keskusteluihin. Niin yksinkertaista - VAI esitättekö tekin tyhmää?

    • emmätiiänimeeni

      Olikohan sillä tuomarilla tarkoitus oikeasti muuttaa sitä vallalla olevaa menettelyä jonka mukaan nuo naisvangit päästetään vapaaksi vaikka niille on tuomio annettu, vai halusiko vain näpäyttää perijätärtä?

      Pitäisi varmaan hommata enempi vankilapaikkoja, jos pitää rangaistuja käännyttää ovelta.

    • ,,,

      vaaatttu mikä muija. taitaaa olla perusarvot vähä hukas.

      ei paljo järki päätä pakota

    • Paris1

      Paris on fiksu, herttainen ja suloinen, sekä ulkoisesti että sisäisesti. Hänestä ei saa pahaa kuvaa millään.
      Vankila on varmasti opettanut häntä ja antanut paljon ajattelemisen aihetta.
      Uskon että siellä vietetty aika oli hänelle hyväksi opetukseksi.

      • gnäh

        Fiksut, herttaiset ja suloiset siis läträävät viinalla samalla kun ajavat autolla?


    • Janicehh

      Missä Paris Hilton on tällä hetkellä?
      Ovatko Paris ja Nicole Richie ystäviä?

    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8336
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe