hiekkalaatikkopoika

ante salomon

olishan asikainen voinut istuskella hiekkalaatikolla suomessakin, ei olis tarvinnut lähteä saksaan asti istuskelemaan! nyrkkeilyssä on tärkeää, että pää toimii, ja sen myötä vartalo! ei riitä että suu on ainoa joka toimii, kuten asikaisella! no sen näki miten kävi, kun vastassa oli todellinen nyrkkeilijä, eikä mikään perhosten keräilijä, kuten asikainen! ei muuta ku perhoshaavi käteen, ja niitylle. sen asikainen osaa parhaiten. nyrkkeilyn hoitakoon ne jotka sen osaa, ja ovat motivoituneita treenaamaan!

4

1494

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • että joku

   teini pääsee taas pätemään

  • hölmö kirjoitus.

   oliko asikainen silloinkin hiekkalaatikko miehiä kun iski sylvesterin keskeytyskuntoon? se on poika kamppailulajeissa aina riski tulla lyödyksi ja sillä siisti. itsehän et toki uskaltaisi kehään mennä, mutta suutasi tykkäät soittaa.

  • Maruuna

   Asiasta, kamppailusta ylipäätään tietämättömien (meinaan käytännön toteutuksen kannalta)kannattaa pitää turpansa kiinni maineensa kannalta.. mutta asikainen voisi kyllä suojata paremmin, nähty ennekin että suojaus tippuu mielestäni liian usein. tsemppiä ja kovaa treeniä ni eiköhän se vyö tuu takas lanteille!

  • urheilua seuraava

   asikainen suomen menestyneimpiä urheilijoita ja todennäköisesti vielä maailmanmestari.hankala voittaa ottelua jos toinen sääntöjen vastaisesti lyö niskaan mikä on hengenvaarallista.silloin tuomarin pitäisi keskeyttää ottelu ja voittaja olisi ollut asikainen?uusintaotteluhan on pian?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   233
   4162
  2. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   2102
  3. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   102
   2092
  4. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1757
  5. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   55
   1696
  6. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1573
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1536
  8. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   87
   1315
  9. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1251
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1038
  Aihe