Eli latasin joku aika sitten Messengerin ja nyt se vaatii päivittämään uudempaan. Voiko joku selittää mitä päivityssivulla oleva lause oikein meinaa:
"Palvelimessa sijaitsevat käyttäjätiedot – Näyttönimesi, kuvasi ja oma viestisi ovat käytössä kaikkialla."
Näkyykö nimi, kuva ja viesti jollakin sivustolla myös vai pelkästään video ja normaalikeskustelutilanteissa?
"Palvelimessa sijaitsevat käyttäjätiedot – Näyttönimesi, kuvasi ja oma viestisi ovat käytössä kaikkialla."
Näkyykö nimi, kuva ja viesti jollakin sivustolla myös vai pelkästään video ja normaalikeskustelutilanteissa?
Vastaukset 2
Vanhimmat
Minusta se tarkoittaa sitä että kirjauduitpa miltä koneelta tahansa niin nuo näkyvät aina samanlailla..esim. yleensä jos menet kirjautumaan kaverin koneelta nuo eivät tule näkyviin mutta jos vastaat tuohon yes niin tulevat..
Suvisusanna on ihan oikeassa!